Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Cmg__ είπε

4. Τα 50 ευρώ είναι σε πόντους πστην εθνική, και στους ειδικούς όρους λέει κάτι για 150 μέρες μετά την ολοκλήρωση της σύνδεσης... Αν βγούμε όμως πιο νωρίς τι γίνεται

όπως το αντιλαμβάνομαι είναι για να τα ζητήσεις μέσα στις 150 μέρες απο την εκπροσώπηση

επειδή είναι φρέσκο δεν υπάρχει feedback

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, HAthinaia είπε

Καλησπέρα κι από εμένα! Προσωπικά έκανα αίτηση μέσω e-contract (ηλεκτρονικά δηλαδή) προκειμένου να πάω στο νέο πρόγραμμα του Ήρωνα, το Generous Guarantee Home, και επέλεξα και την προστασία για τα όρια διακύμανσης, η οποία προς το παρόν κυμαίνεται στα 8 ευρώ τον μήνα, ώστε να μην μπορείς να χρεωθείς τιμή κιλοβατώρας πάνω από 0,17 ευρώ ανά κιλοβατώρα. Σίγουρα έχει τσιμπημένο πάγιο (5 ευρώ/μήνα), αλλά θεωρώ πως είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα, αυτήν την στιγμή τουλάχιστον. Θεωρώ πως αξίζει κανείς να πληρώσει έξτρα τα 8 ευρώ τον μήνα για την προστασία από τα όρια διακύμανσης, καθώς δεν γνωρίζουμε αν αυτό το 8ευρω θα παραμείνει και στο μέλλον ή θα αυξηθεί. Από 01.01.2024, βλέπουμε πάλι. Ήμουν και παλαιότερα στον Ήρων. Οι εντυπώσεις μου ήταν θετικές. Σκεφτόμουν να πήγαινα και στο σταθερό του ΗΡΩΝ, το Home Fix (0,16 ευρώ ανά κιλοβατώρα), αλλά δεν το επέλεξα λόγω του ότι σε περίπτωση αποχώρησης πληρώνεις ρήτρα, αλλά και κυρίως επειδή μου φάνηκε δελεαστική η προσφορά του Guarantee Home με την προστασία από τα όρια διακύμανσης και με τα 50 ευρώ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό, σε περίπτωση που κάνεις ηλεκτρονικά την αίτηση είτε μέσω της εφαρμογής για κινητά myHERON είτε μέσω του υπολογιστή. Σε κάθε περίπτωση, αν αυτό δεν με καλύψει θα φύγω, καθώς είναι κυμαινόμενο και δεν έχει ρήτρα αποχώρησης.

πληρωσες 8ε για προστασια τιμης σε περιοδο που δεν υπαρχει ρητρα αναπροσαρμογης (αρα η τιμη ειναι φιξ για το μηνα)?

επέλεξα και την προστασία για τα όρια διακύμανσης, η οποία προς το παρόν κυμαίνεται στα 8 ευρώ τον μήνα, ώστε να μην μπορείς να χρεωθείς τιμή κιλοβατώρας πάνω από 0,17 ευρώ ανά κιλοβατώρα. Σίγουρα έχει τσιμπημένο πάγιο (5 ευρώ/μήνα),

νωρίς για την προστασία , ακομα χαμηλά είναι οι τιμές και δεν είναι 5€ το μήνα αλλά 13€ σύνολο το μήνα

2 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

Σε κάθε περίπτωση, αν αυτό δεν με καλύψει θα φύγω, καθώς είναι κυμαινόμενο και δεν έχει ρήτρα αποχώρησης.

δεν έχει

• Like 1

Το έκανα γιατί δεν θεωρώ ότι αξίζει να πάρω το ρίσκο μελλοντικά το 8ευρω για την προστασία να αυξηθεί. Σε κάθε περίπτωση από 01.01.2024 θα δω αν θα με συμφέρει ακόμη. 

1 ώρα πριν, marksk είπε

παιδιά καλησπέρα

μιας και λήγει το home online, με καταναλώσεις κοντά στις 2000-2200 τετράμηνο το χειμώνα, που πάμε; έχω και νυχτερινό.

ή πας για τα δώρα 50€+50€ , 50€ , 500kw  απο Ελπέ, Ηρών , volton αντίστοιχα ή κοιτάς στο excel για χαμηλές χρεώσεις πχ nrg (αργεί η τελευταία έχει αναφερθεί στις αιτήσεις)

3 λεπτά πριν, fredd0 είπε

πληρωσες 8ε για προστασια τιμης σε περιοδο που δεν υπαρχει ρητρα αναπροσαρμογης (αρα η τιμη ειναι φιξ για το μηνα)?

2 λεπτά πριν, korakios είπε

νωρίς για την προστασία , ακομα χαμηλά είναι οι τιμές και δεν είναι 5€ το μήνα αλλά 13€ σύνολο το μήνα

δεν έχει

Σίγουρα, στα 13 ευρώ τον μήνα διαμορφώνεται το συνολικό "καπέλο" (5 ευρώ πάγιο + 8 ευρώ προστασία διακύμανσης), αλλά προσωπικά δεν θεωρώ ότι αξίζει να πάρω το ρίσκο να αυξηθεί η τιμή του 8ευρου για την προστασία διακύμανσης, ειδικά από την στιγμή που γενικώς υπάρχει ενδιαφέρον τελευταία για το Guarantee Home. 

Σίγουρα, στα 13 ευρώ τον μήνα διαμορφώνεται το συνολικό "καπέλο" (5 ευρώ πάγιο + 8 ευρώ προστασία διακύμανσης), αλλά προσωπικά δεν θεωρώ ότι αξίζει να πάρω το ρίσκο να αυξηθεί η τιμή του 8ευρου για την προστασία διακύμανσης, ειδικά από την στιγμή που γενικώς υπάρχει ενδιαφέρον τελευταία για το Guarantee Home. 

δε βγαζω κανενα νοημα, αλλα ... you do you

Παρακολουθώ καιρό τα όσα γράφετε και με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ. Απρίλιο του 2022 πλήρωσα 420 ευρώ στην πρωτέργια για κατανάλωση 267 κιλοβατώρων και από τότε προσπαθώ όσο μπορώ να ενημερώνομαι. Μου αρέσει πολύ που προτείνατε και το πρόγραμμα της Elpedison με τα 50 ευρώ δώρο, αλλά η αλήθεια είναι πως είμαι αρκετά επιφυλακτική ως προς την συγκεκριμένη εταιρεία, μιας και από ό,τι έχω ακούσει από γνωστούς μου, είχαν αρκετές έξτρα χρεώσεις. Προσωπική άποψη δεν έχω, αντίθετα μου φάνηκε πολύ δελεαστικό το πρόγραμμά της, αλλά εν τέλει κατέληξα σε αυτό του Ήρων, γιατί ήμουν και παλιά στην εταιρεία αρκετά χρόνια και έχω μία μεγαλύτερη εξοικείωση. Θα δείξει..

2 λεπτά πριν, fredd0 είπε

δε βγαζω κανενα νοημα, αλλα ... you do you

και καλά οτι μπορεί μετά ο Ηρών να πάει την εγγύηση τιμής  στα 15€ , που θεωρητικά δε γίνεται πριν το 6μηνο

Μόλις τώρα, HAthinaia είπε

αλλά η αλήθεια είναι πως είμαι αρκετά επιφυλακτική ως προς την συγκεκριμένη εταιρεία,

καλά κάνεις

Μόλις τώρα, HAthinaia είπε

μιας και από ό,τι έχω ακούσει από γνωστούς μου, είχαν αρκετές έξτρα χρεώσεις.

ισχύει , αλλά παλιά αυτό , με τις δημοσιευμένες τιμές έχει ξεπεραστεί

• Like 1
  • Thanks 1

19 minutes ago, korakios said:

απο που κατέληξες για το συνέπεια ? δες το excel πρώτα

πάρε τα δώρα απο ελπέ και μετά Ηρών και μετα βλέπεις

Ευχαριστώ korakios! Κατέληξα στο nrg pass

2 λεπτά πριν, yansta είπε

Ευχαριστώ korakios! Κατέληξα στο nrg pass

17 λεπτά πριν, korakios είπε

πχ nrg (αργεί η τελευταία έχει αναφερθεί στις αιτήσεις)

οπότε μην το αφήσεις στο αυτόματο αλλά να τους ενοχλείς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Ηρωνας και ο ΔΕΔΔΗΕ μας εχει ακομα σε αναμονή για την μετάβαση απο ΕΛΠΕ, τοποθεσία Θεσσαλονίκη. Αιτηση από 23 Οκτώβρη.

Επεξ/σία από S90

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...