Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην ομάδα, για σπίτι με κατανάλωση περίπου 250 kwh τον μήνα , τι πρόγραμμα θα διαλέγατε δεδομένου των αλλαγών που έρχονται;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Γεια σας! Όλοι εσείς που αλλάζετε εταιρείες και προγράμματα συχνά, μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει θέμα αν είναι ληγμένη η Υ.Δ.Ε. ;

13 λεπτά πριν, mpavlos είπε

Καλησπέρα στην ομάδα, για σπίτι με κατανάλωση περίπου 250 kwh τον μήνα , τι πρόγραμμα θα διαλέγατε δεδομένου των αλλαγών που έρχονται;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Για τώρα που μιλάμε εγώ θα διάλεγα το elpedison economy plus ή το ήρων guarantee home (με e-contract μόνο αυτό, γιατί αλλιώς δεν έχει έκπτωση). Με αυτά θα έχεις τζάμπα ρεύμα και το πρώτο σου δίνει 50 ευρώ έξτρα σε πόντους go4more της Εθνικής, αν σε ενδιαφέρει. Για Δεκέμβριο που θα έχουν βγει τα νέα προγράμματα και θα έχουν ανακοινωθεί τα πρώτα τιμολόγια για το 2024, μένει να δούμε.

• Thanks 1

26 λεπτά πριν, vsk είπε

Γεια σας! Όλοι εσείς που αλλάζετε εταιρείες και προγράμματα συχνά, μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει θέμα αν είναι ληγμένη η Υ.Δ.Ε. ;

Συνηθως δεν υπαρχει οταν δεν αλλαζει το ονομα στο ρολοι

Ομως δειγματοληπτικα ζητουν ανανεωση ακομα και αν δεν κανεις καν αλλαγη παροχου

Καλο ειναι να την κανεις αν ειναι πολυ παλια, αν ειναι κατι που εληξε πριν απο ~5 χρονια δεν θα ασχοληθει κανεις ακομα

• Thanks 1

3 ώρες πριν, VirusX2gr είπε

Το επόμενο βήμα είναι να βάλει ο ΔΕΔΔΗΕ κάποιο τέλος για συχνή αλλαγή παρόχου να ησυχάσουμε από τους τουρίστες :P 

προβλέφθηκε και αυτό...

η χρονική περίοδος που παραμένει κάποιος σε έναν πάροχο είναι ο ένας μήνας...

46 λεπτά πριν, vsk είπε

Καλησπέρα.. Τι εννοείς;

53 λεπτά πριν, vsk είπε

6 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλησπέρα.. Τι εννοείς;

Να συνεχίσουμε τα πέρι ΥΔΕ στο σχετικό θέμα; 

10 λεπτά πριν, kokos23 είπε

προβλέφθηκε και αυτό...

η χρονική περίοδος που παραμένει κάποιος σε έναν πάροχο είναι ο ένας μήνας...

Και αν φύγει πριν κλείσει ο μήνας τι γίνεται με το ΔΕΔΔΗΕ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/11/2023 στις 3:51 ΜΜ, lexotamilf είπε

Μίλησα μαζί τους. Ακόμα το ετοιμάζουν...

Ε ρε γλέντια.

Στις 2/11/2023 στις 11:03 ΠΜ, walex είπε

Άλλαξα τηλεφωνικά από for all της Ζενίθ σε Home Now. Η σύμβαση λέει θα αργήσει να έρθει. Υπάρχει τρόπος να τσεκάρουμε εάν όντος έγινε η αλλαγή? (στο τηλ. σου λένε φυσικά, ναι ναι εφόσον έγινε ηχογράφηση μην ανησυχείτε)

@lexotamilf @kkaragki @walex

Σχετικά με εσωτερικό τουρισμό Ζενίθ (Power home for all -> Power home now) η σύμβαση μου ήρθε στο mail 5 λεπτά αφού κλείσαμε το τηλέφωνο με την κοπέλα της Ζενιθ. Πιθανόν έχει να κάνει ότι πρόσφατα είχα κάνει έναρξη εκπροσώπησης στο συγκεκριμένο κατάστημα με τη συγκεκριμένη υπάλληλο (που καταλήξαμε να είμαστε γνωστοί σχεδόν) και επικοινώνησα μαζί της απευθείας στο εταιρικό mail ([email protected]) για την αλλαγή του προγράμματος γιατί με τα τηλέφωνα και τα chat δεν έβγαζα άκρη. 

Επεξ/σία από maxuris
  • Like 2

2 ώρες πριν, prefuse είπε

Υπάρχει κάποιο λινκ για το πώς κερδίζουμε τα 50€ από εθνική;

Είναι μόνο για οικιακά και νέες συνδέσεις; (έκανα νέα σύνδεση elpe πριν από 15 μέρες και φυσικά δεν μου έχει έρθει λογαριασμός)

Και γω ενδιαφέρομαι να μαθω αν υπαρχει κατι να προσεξω. Σε 2 σπιτια στο ονομα μου εχω ειμαι Heron και εχω παρει τα δυο 50ρικα. Τωρα θα μεταβω στημ ελπε αλλα πρεπει να προσεξω κατι? Απλα κανω αιτηση ηλεκτρονικα? Η βεβαιωση εκπροσώπησης τι ειναι ? Δεν ειχα κανει κατι στην heron 

12 λεπτά πριν, maxuris είπε

@lexotamilf @kkaragki @walex

Σχετικά με εσωτερικό τουρισμό Ζενίθ (Power home for all -> Power home now) η σύμβαση μου ήρθε στο mail 5 λεπτά αφού κλείσαμε το τηλέφωνο με την κοπέλα της Ζενιθ. Πιθανόν έχει να κάνει ότι πρόσφατα είχα κάνει έναρξη εκπροσώπησης στο συγκεκριμένο κατάστημα με τη συγκεκριμένη υπάλληλο (που καταλήξαμε να είμαστε γνωστοί σχεδόν) και επικοινώνησα μαζί της απευθείας στο εταιρικό mail ([email protected]) για την αλλαγή του προγράμματος γιατί με τα τηλέφωνα και τα chat δεν έβγαζα άκρη. 

Εγώ δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα.

• Like 1

Καλησπέρα θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο να επιλέξω. Είμαι στον Ήρων.

Στο αέριο έχω το πρόγραμμα Double home Fix να πάω στο Flex? Το fix δεν υπάρχει πλέον στο excel είναι μόνο το flex όπως και στη σελίδα του Ήρων .

επίσης στο ρεύμα είμαι στο Double generous home να πάω στο Generous Guarantee? 

δεν θα ήθελα να αλλάξω εταιρεία οπότε αν μπορεί κάποιος να δώσει μια απάντηση στο αν αλλάξω εσωτερικά πρόγραμμα.

Ευχαριστώ 

guarante?

Στις 2/11/2023 στις 8:24 ΜΜ, Kozanitis1 είπε

Ρε παιδιά τι να κάνω με τους σαταναδες στην NRG, μια βδομάδα και αίτηση για το PASS, όλο θα σας καλέσουν.. 

Μέχρι να με καλέσουν να αλλάξουμε και να αλλάξει ο ΔΕΔΔΗΕ στο δικό του θα πληρώσω μισό Νοέμβρη με 0.149???

Μέχρι πόσες μέρες μπορώ να κάνω υπαναχωρηση;

Έχει καταντήσει ξεφτίλα.. 

Εντωμεταξύ μπορώ να πω στη Ζενίθ να με βάλουν στο home now για όσες μέρες ακόμα θα είμαι πελάτης τους;

Με τι μλκς καθόμαστε και ασχολούμαστε..

Εγώ για να γλυτώσω από τις καθυστερήσεις της nrg λόγω προηγούμενης εμπειρίας πήγα σε κατάστημα και από 2/11 είμαι στο pass.

Παρότι όμως που έχει αλλάξει το τελευταίο ψηφίο στην εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ, η εφαρμογή της nrg δεν έχει ενημερωθεί ακόμα. :shock:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...