Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, korakios είπε

ειναι μέχρι να πάρει γραμμή ο κόσμος τι παίζει . Προσωπικά πιστεύω οτι για χρόνια μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε , εδώ πρόσφατα ποστάρανε άτομα που είχαν ξεμείνει σε προγράμματα με 0,20€/kw

Πρόσθεσε και αυτούς που δεν φεύγουν από την ΔΕΗ για την ‘’ σιγουριά’’ που προσφέρει. Δεν το πίστευα μέχρι που το έζησα με τα πεθερικά μου. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

46 λεπτά πριν, panoszavra είπε

Πρόσθεσε και αυτούς που δεν φεύγουν από την ΔΕΗ για την ‘’ σιγουριά’’ που προσφέρει. Δεν το πίστευα μέχρι που το έζησα με τα πεθερικά μου. 

Η ΔΕΗ πριν από κάνα χρόνο είχε καλές τιμές στο ρεύμα. Τώρα απλά  ξέρεις ότι θα έχει σταθερή τιμή. Οι άλλοι μπορεί σήμερα 0.10 αύριο 0.20. 

Επίσης δεν έχουν όλοι τον χρόνο ή τις γνώσεις για να ασχολούνται με τον ενεργειακό τουρισμό.

Πέρσι είχα προτείνει σε πολλούς ΔΕΗ για φυσικό αέριο στο 0.05 και κανένας δεν πήγε στο gas control επειδή ήταν καινούργια εταιρεία στο αέριο και προτίμησαν την σιγουριά των υπολοίπων τύπου Ζενιθ με 0.15+

• Like 1

@korakios καλημέρα, από το Σάββατο πρωί έχει αλλάξει στον δεδδηε τελευταίο ψηφίο, έχω πάει από elpedison σε Ηρων, παρόλο που στην εφαρμογή ακόμα και τώρα μου βγάζει ότι έχει σταλεί η αίτηση. 

Έχω σκοπό να φυγω στις 14 του μήνα elpedison για τα 50+50. Στην προκειμένη περίπτωση, περιμένω να φανώ στο σύστημα του ΗΡΏΝ σαν πελάτης και ζητάω βεβαίωση εκπροσώπησης η μπορώ και με προηγούμενο λογαριασμό να κάνω αλλαγή; 

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ο προηγούμενος παροχος είναι η ίδια η elpedison. 

Μπλε, πράσινα, κίτρινα και πορτοκαλί τιμολόγια ρεύματος ...

https://www.capital.gr/oikonomia/3747910/ti-allazei-sta-timologia-reumatos-apo-1i-ianouariou-2024/

Πρακτικά, όσοι καταναλωτές έχουν υπογεγραμμένη σύμβαση για προϊόν σταθερής τιμολόγησης θα συνεχίσουν κανονικά, ενώ όσοι δεν επιλέξουν διαφορετικό τιμολόγιο, θα μεταπέσουν αυτόματα στο νέο ειδικό κοινό τιμολόγιο που θεσπίζεται.

Ερώτηση=> εγω που ειμαι στο Ηρων simply generous θα με μεταπέσουν αυτόματα στο νέο ειδικό κοινό τιμολόγιο ???

και ποιάς εταιρίας ?

7 λεπτά πριν, gtkminsomnia είπε

https://www.capital.gr/oikonomia/3747910/ti-allazei-sta-timologia-reumatos-apo-1i-ianouariou-2024/

Πρακτικά, όσοι καταναλωτές έχουν υπογεγραμμένη σύμβαση για προϊόν σταθερής τιμολόγησης θα συνεχίσουν κανονικά, ενώ όσοι δεν επιλέξουν διαφορετικό τιμολόγιο, θα μεταπέσουν αυτόματα στο νέο ειδικό κοινό τιμολόγιο που θεσπίζεται.

Ερώτηση=> εγω που ειμαι στο Ηρων simply generous θα με μεταπέσουν αυτόματα στο νέο ειδικό κοινό τιμολόγιο ???

και ποιάς εταιρίας ?

Στο νέο ειδικό τιμολόγιο που θα βγάλει ο Ήρων, φυσικά αν θέλεις κάποιο άλλο θα μπορείς να πας ελεύθερα 

• Thanks 1

28 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Στο νέο ειδικό τιμολόγιο που θα βγάλει ο Ήρων, φυσικά αν θέλεις κάποιο άλλο θα μπορείς να πας ελεύθερα 

Δηλαδή όλες οι εταιρίες θα βγάλουν τουλάχιστον 1 πράσινο ειδικό τιμολόγιο ?

Καλησπέρα, λήγει στις 14/11 το myhome online μου. Έλεγα να πάω ΗΡΩΝ για να τσιμπήσω το 50ρικο και μετά βλέπουμε. Βέβαια απ' ότι διάβασα στην προηγούμενη σελίδα μπορώ να τσιμπήσω και το 50+50 της ελπε κι ας μην έχω λογαριασμό στην εθνική ( αν κατάλαβα σωστά).

Η ερώτηση μου είναι, μιας και λήγει στις 14 το online, πότε να κάνω την αίτηση στον νέο πάροχο;

Να κάνω αλλαγή σε Γ1 μέσω του mydei στις 13/11 και την ίδια μέρα να κάνω την αίτηση στον νέο πάροχο με αποτέλεσμα να εξαντλήσω όσο γίνεται το online και να είμαι για μερικές ημέρες στο Γ1 ώσπου να γίνει ολοκληρωθεί η μετάβαση στον νέο πάροχο;

2 λεπτά πριν, alexmpl είπε

Καλησπέρα, λήγει στις 14/11 το myhome online μου. Έλεγα να πάω ΗΡΩΝ για να τσιμπήσω το 50ρικο και μετά βλέπουμε. Βέβαια απ' ότι διάβασα στην προηγούμενη σελίδα μπορώ να τσιμπήσω και το 50+50 της ελπε κι ας μην έχω λογαριασμό στην εθνική ( αν κατάλαβα σωστά).

Η ερώτηση μου είναι, μιας και λήγει στις 14 το online, πότε να κάνω την αίτηση στον νέο πάροχο;

Να κάνω αλλαγή σε Γ1 μέσω του mydei στις 13/11 και την ίδια μέρα να κάνω την αίτηση στον νέο πάροχο με αποτέλεσμα να εξαντλήσω όσο γίνεται το online και να είμαι για μερικές ημέρες στο Γ1 ώσπου να γίνει ολοκληρωθεί η μετάβαση στον νέο πάροχο;

Από την στιγμή που σε ενδιαφέρουν τα δώρα καντο ανάποδα να προλάβεις και τα 2, πηγαινε 14 elpedison για τα 50+50 και ανάλογα με τις τιμές μετά στις 20 του μήνα βλέπεις για Ηρων να πάρεις και το 50αρικο

• Like 1

14 hours ago, korakios said:

απο τη στιγμή που δεν κάνεις τράμπα πάροχο για να επιστρέψεις ωστε να πάρεις τα 50+50 , πίεσέ τους μπας και σου δώσουν τουλάχιστον τα 50€ σε πόντους Εθνικής

Υπάρχει κάποιο λινκ για το πώς κερδίζουμε τα 50€ από εθνική;

Είναι μόνο για οικιακά και νέες συνδέσεις; (έκανα νέα σύνδεση elpe πριν από 15 μέρες και φυσικά δεν μου έχει έρθει λογαριασμός)

1 ώρα πριν, gtkminsomnia είπε

και ποιάς εταιρίας ?

Σε άλλα νέα από 1/1/24 συνεχίζει ο καταναλωτής να ψάχνεται και η κάθε Χ εταιρία να βγάζει τιμολόγιο με σίγουρο κέρδος και χωρίς κανένα τζόγο. Εύγε 

Στις 17/10/2023 στις 3:01 ΠΜ, etien4 είπε

Γεια σας παλικάρια,λόγω καταποντισμών και πλημμυρών χάθηκα αρκετά από το νήμα.Γεια μας που τελειώνει η 2ετία με το home enter της ΔΕΗ τι επιλογές υπάρχουν στιν αγορά που να συμφέρει?Από ότι κατάλαβα πρέπει να αλλάζουμε πάροχο συχνά?

H κατανάλωσή μου είναι περίπου 1300kwh \ 4months

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

Επιστρέφω γτ λήγει σε 25 μέρες,να περιμένω τις τιμές 21 του μηνός πάλι? Και πότε μπορώ να φύγω?Απλά κάνω αίτηση αλλού?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...