Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αν έχουν στείλει ηδη σε ΔΕΔΔΗΕ, λογικά η αλλαγή θα γίνει με ημερομηνία της περασμένης βδομάδας (τσέκαρε το mydeddie).

είσαι σίγουρος οτι γίνεται με προηγούμενη ημερομηνία ???

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αν δεν έχουν στείλει στον ΔΕΔΔΗΕ πάρε στο 216 0019740 και ρώτα γιατί υπάρχει καθυστέρηση

σε μια φάση νόμιζα ο τακούλου χάκαρε το προφίλ σου 😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, korakios είπε

σε κάθε λογαριασμό εκτελείται ,στην ημερομηνία της λήξης

Ευχαριστώ για την απάντηση! Στην elpedison που ήμουν είναι αρνητικός ο λογαριασμός λόγω της έκπτωσης, και δεν φαίνεται πληρωμένος, ενώ έχω βάλει μια κάρτα. Ίσως επειδή είναι αρνητικός.

Μόλις τώρα, Nate είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση! Στην elpedison που ήμουν είναι αρνητικός ο λογαριασμός λόγω της έκπτωσης, και δεν φαίνεται πληρωμένος, ενώ έχω βάλει μια κάρτα. Ίσως επειδή είναι αρνητικός.

προφανώς , δεν πιστώνεται στην κάρτα το ποσό , πρέπει να στείλεις αίτημα με ΙΒΑΝ να κάνουν κατάθεση

εγώ θα το άφηνα σε περίπτωση που ξαναγύριζα σύντομα ωστε να πιστωθεί με τον επόμενο λογαριασμό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, korakios said:

είσαι σίγουρος οτι γίνεται με προηγούμενη ημερομηνία ???

Έτσι το έκανε με μένα ο ΔΕΔΔΗΕ κι έχασα 3 μέρες ΚΟΤ. Έβαλαν τελική ημερομηνία εκπροσώπησης στη ΔΕΗ, την ημερομηνία που ΗΡΩΝ ανάρτησε το αίτημα εκπροσώπησης στο Θαλή (Παρασκευή) κι εγώ είδα το νούμερο να αλλάζει τη Τρίτη.

3 minutes ago, korakios said:

σε μια φάση νόμιζα ο τακούλου χάκαρε το προφίλ σου 😂

216 0019740 είναι το τμήμα econtract του ΗΡΩΝ

Επεξ/σία από ekrepali

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

216 0019740 είναι το τμήμα econtract του ΗΡΩΝ

ναι , το γκουγκλαρισα και μου έφυγε η ανησυχία, αν έβγαζε στα αποτελέσματα τηλέφωνο ΔΕΔΔΗΕ έτοιμος ήμουν για report  😂

1 λεπτό πριν, korakios είπε

προφανώς , δεν πιστώνεται στην κάρτα το ποσό , πρέπει να στείλεις αίτημα με ΙΒΑΝ να κάνουν κατάθεση

εγώ θα το άφηνα σε περίπτωση που ξαναγύριζα σύντομα ωστε να πιστωθεί με τον επόμενο λογαριασμό

Θα το αφήσω άμα είναι, γιατί έχω κάτσει και τον Οκτώβρη (πέρα δηλαδή από Σεπτέμβρη) στην elpedison και έτσι θα περιμένω να μου κάνουν έκπτωση το υπόλοιπο ποσό που δεν έχω ξοδέψει. Αν θυμάμαι καλά έτσι μου είχαν πει.

Μόλις τώρα, Nate είπε

Θα το αφήσω άμα είναι, γιατί έχω κάτσει και τον Οκτώβρη (πέρα δηλαδή από Σεπτέμβρη) στην elpedison και έτσι θα περιμένω να μου κάνουν έκπτωση το υπόλοιπο ποσό που δεν έχω ξοδέψει. Αν θυμάμαι καλά έτσι μου είχαν πει.

απο τη στιγμή που δεν κάνεις τράμπα πάροχο για να επιστρέψεις ωστε να πάρεις τα 50+50 , πίεσέ τους μπας και σου δώσουν τουλάχιστον τα 50€ σε πόντους Εθνικής

Μόλις τώρα, korakios είπε

απο τη στιγμή που δεν κάνεις τράμπα πάροχο για να επιστρέψεις ωστε να πάρεις τα 50+50 , πίεσέ τους μπας και σου δώσουν τουλάχιστον τα 50€ σε πόντους Εθνικής

Δεν έχω Εθνική. Τους ρώτησα για μια έκπτωση που είχαν, αλλά μου είπαν ότι είναι μόνο για νέους πελάτες, οπότε πήγα στην Ήρων για το πενηντάρικο. Λογικά τζάμπα ρεύμα και αυτό το μήνα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Nate είπε

Δεν έχω Εθνική.

δίνεις κάρτα άλλου , δεν είναι πρόβλημα

3 λεπτά πριν, Nate είπε

οπότε πήγα στην Ήρων για το πενηντάρικο

α και εσύ τουρίστας δλδ ,

3 λεπτά πριν, Nate είπε

Λογικά τζάμπα ρεύμα και αυτό το μήνα.

αν γυρίσεις 14/11 (μέχρι 15 είναι η προσφορά) βγάζεις και κέρδος 😛

Επεξ/σία από korakios

5 λεπτά πριν, korakios είπε

δίνεις κάρτα άλλου , δεν είναι πρόβλημα

α και εσύ τουρίστας δλδ ,

Στην οικογένειά μου μόνο Πειραιώς έχουμε, αλλά δεν έχω πρόβλημα, το τζάμπα ρεύμα είναι αρκετό.

Ναι, κι εγώ τουρίστας εδώ και λίγους μήνες, να δούμε τι θα γίνει με τα νέα τιμολόγια από Δεκέμβριο για όταν πιάσουν τα μεγάλα κρύα και το καυτό καλοκαίρι. Μακάρι να ισχύουν παρόμοιες συνθήκες με φέτος που έχουμε μεγάλες εκπτώσεις.

5 λεπτά πριν, Nate είπε

Στην οικογένειά μου μόνο Πειραιώς έχουμε, αλλά δεν έχω πρόβλημα, το τζάμπα ρεύμα είναι αρκετό.

Ναι, κι εγώ τουρίστας εδώ και λίγους μήνες, να δούμε τι θα γίνει με τα νέα τιμολόγια από Δεκέμβριο για όταν πιάσουν τα μεγάλα κρύα και το καυτό καλοκαίρι. Μακάρι να ισχύουν παρόμοιες συνθήκες με φέτος που έχουμε μεγάλες εκπτώσεις.

ειναι μέχρι να πάρει γραμμή ο κόσμος τι παίζει . Προσωπικά πιστεύω οτι για χρόνια μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε , εδώ πρόσφατα ποστάρανε άτομα που είχαν ξεμείνει σε προγράμματα με 0,20€/kw

Ρε σεις τι μου κάνετε βραδιάτικα 😅, γράφετε καθυστερήσεις ήρων, μας την έκανε ήδη η NRG, θα βγει ο μήνας στη Ζενίθ πιο ακριβά και από τη ΔΕΗ :P

Ελπίζω αύριο να δω τίποτα στο μέιλ από Ήρων..

11 λεπτά πριν, korakios είπε

ειναι μέχρι να πάρει γραμμή ο κόσμος τι παίζει . Προσωπικά πιστεύω οτι για χρόνια μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε , εδώ πρόσφατα ποστάρανε άτομα που είχαν ξεμείνει σε προγράμματα με 0,20€/kw

Ισχύει. Αν και πιστεύω ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα μειωθεί/αφαιρεθεί η έκπτωση, αλλά η κιλοβατώρα θα μείνει φθηνή, έστω σε κάποια προγράμματα, όπως και τώρα, λόγω ανταγωνισμού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι στη διαδιασία αλλαγης παρόχου 

Ισχύει οτι η elpedison συμφέρει την παρούσα περίοδο? Το πρόγραμμα elpedison συνέπεια?

Επεξ/σία από yansta
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...