Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

24 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Έκανα αίτηση στον Ηρωνα, αφού στην NRG μας θεωρούν δεδομένους😄

Δεν ασχολούμαι καν να τους ενημερώσω, αν τυχόν πάρουν τηλέφωνο απλά θα τους πω δεν αποδέχομαι τίποτα ακυρώστε το

Το 50αρι πρέπει να τους το "θυμίσω" με κάποιο τρόπο ή απλά θα το έχουν στην σύμβαση;

Το γράφει στη σύμβαση στις πιστώσεις, δώρο εγγραφής 50€.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, Cmg__ said:

βλέπω πρόσφατες κριτικές των καταστημάτων της elpedison (1 εβδομάδα πριν και 1,2,3,4,5 μήνες πριν) στους χάρτες google (π.χ. θεσσαλονίκης). και όλοι κράζουν, μιλάνε για χειρότερη υποστήριξη και απο του δημοσίου, πολυ φουσκωμένες χρεώσεις Έναντι άσχετα με την καταμέτρηση, καθυστέρηση 1 έτους στα δώρα ή και καθόλου...

Άσε που θέλει να κάνω πιστωτική στην εθνική (και όχι εταιρική κάρτα) για να έχει κάποιο ελάχιστο νόημα στους λογαριασμούς σου (5% έκπτωση πιστωτικές και 1% χρεωστικές απο το κατάστημά τους ή ηλεκτρονικά). Νομίζω πως απλά σου δίνουν ένα 50ρικο για να σε πιάσουν ύστερα κορόιδο... 

Επίσης στο εξέλ έχει 5 εταιρίες με πιο φθηνή κιλοβατώρα έτσι δεν είναι;

Κάποιους μήνες ήταν η φτηνότερη και είχε και καλά δώρα. Αλλά τον επόμενο μήνα ακριβαινουν το πρόγραμμα και βγάζουν άλλο φτηνό με άλλη ονομασία. Ο απλός κόσμος που δεν μπορεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις και δεν αλλάζει πρόγραμμα, δε παίρνει χαμπάρι τι γίνεται μέχρι να σκάσει ο λογαριασμός. Επίσης πέρυσι έσκαγαν αναδρομικές χρεώσεις ρήτρας αναπροσαρμογής, τις οποίες η elpedison επίτηδες δεν είχε τιμολογήσει όταν έπρεπε στην ώρα της... για να νομίζει ο κόσμος ότι πλήρωνε φτηνα. Εξ ου και οι κακές κριτικές. Γενικώς τις κριτικές στο google σε παρόχους ενέργειας τις γράφουν οι δυσαρεστημένοι και όχι οι ευχαριστημένοι. 

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

Στις 1/11/2023 στις 4:41 ΜΜ, korakios είπε

αν πας για τουρισμό πάρε τα δώρα της ελπε (διάβασε προηγούμενες σελίδες)

Τα δωρα ειναι το 50ευρω τον πρωτο μηνα και τους ποντους απο go4more γιατι δεν εχω πιστωτικη.Οποτε επιλεγω το economy plus με τελικη τιμη 0,0950 χωρις παγιο αν διαβασα καλ εδω https://www.elpedison.gr/uploads/133010/9c45_τιμοκατάλογοι_νοέμβριος_2023_επιδότηση.pdf

Να προσεξω κατι αλλο στην ελπεντισον?

1 hour ago, niaou13 said:

Παιδιά έχει πάρει κανείς τη δωροκαρτα από elpedison; 

Αν λες για την επιταγή Σκλαβενίτη, στις αρχές του χρόνου που έκανα σύμβαση... με πήραν τηλέφωνο απ'το κατάστημα μετά από 40 μέρες για να τη παραλάβω.

2 ώρες πριν, niaou13 είπε

Εμένα στις 20 μέρες μου ήρθε στο σπίτι (αλλά είχα πάρει πρώτα τηλέφωνο να τους το θυμίσω )

4 ώρες πριν, niaou13 είπε

19/10 την παρελαβα μετά από αρκετά τηλέφωνα στο κατάστημα Καβάλας  

Στις 3/11/2023 στις 5:33 ΜΜ, Kozanitis1 είπε

Στην NRG, αφού δεν μου έχουν στείλει κάτι ή δεν έχουν καν επικοινωνήσει μαζί μου, κάνω ελεύθερα αίτηση στον Ήρωνα, χωρίς να ασχοληθώ καν να τους στείλω ένα μέιλ υπαναχώρησης ή καλύτερα να τους ενημερώσω;

Ο Ήρωνας πιστώνει το 50αρικο της ηλεκτρονικής αίτησης στον 1ο λογαριασμό;

Έτσι έκανα και εγώ. Online αίτηση και στους δυο. Ο ΗΡΩΝ απάντησε την επόμενη και η NRG ακόμα. Δεν χρειάζεται να ενημερώσεις κανέναν αν δεν έχεις υπογράψει τίποτα. Η online αίτηση είναι για να τους γλυτώσεις την ταλαιπωρία να γράφουν τα στοιχεία σου και να απασχολείς προσωπικό.  Οι υπογραφές μετράνε!

Ο Ηρωνας το πιστώνει στον πρώτο απ΄ οτι διάβασα στο συμβόλαιο.

Ερώτηση δικιά μου σε περίπτωση που βγει πιστωτικός εκκαθαριστικός λογαριασμός από τον προηγούμενο πάροχο λόγο εγγύησης, θα πρέπει να τους πάρεις να τους δώσεις IBAN η θα ενδιαφερθούν να σε ενημερώσουν οι ίδιοι;;

Elpedison έκανα αίτηση για αλλαγή σε κατάστημα κοντά αρχές Οκτωβρίου. Τώρα έκανα αίτηση για Ήρων ελπίζω να μη μου πουν ότι δε μου δίνουν τη δωροκαρτα αυτή για Σκλαβενίτη επειδή φεύγω.

• Thanks 1

25 λεπτά πριν, kozywozy είπε

Ερώτηση δικιά μου σε περίπτωση που βγει πιστωτικός εκκαθαριστικός λογαριασμός από τον προηγούμενο πάροχο λόγο εγγύησης, θα πρέπει να τους πάρεις να τους δώσεις IBAN η θα ενδιαφερθούν να σε ενημερώσουν οι ίδιοι;;

θα πρέπει να τους πάρεις να τους δώσεις IBAN

Ηρών ακόμα να πατήσει το κουμπάκι για ΔΕΔΔΗΕ ....

• Thanks 1

1 ώρα πριν, korakios είπε

Ηρών ακόμα να πατήσει το κουμπάκι για ΔΕΔΔΗΕ ...

Απ ότι καταλαβαίνω είναι θέμα υπαλλήλου εκτός αν παίζει ρόλο η γεωγραφική περιοχή μιας και μια μέρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου μου έστειλαν μήνυμα στο viber ότι υπέβαλε το αίτημα εκπροσώπησης της παροχής στον ΔΕΔΔΗΕ. Αυτό την Παρασκευή οπότε από Δευτέρα βλέπουμε.

Απορίες:

1. Το κόνσεπτ με την ελπέδισον είναι να πάρουμε τα δώρα και να αλλάξουμε σε 1-2 μήνες αν βρεθεί πιο φθηνή ή κάποια άλλη έχει δώρα, σωστά; Εφόσον βέβαια δεν υπάρχει ρήτρα διακοπής συμβολαίου. Γίνεται αυτόματα αυτό, κάνω απλά αίτηση μέσω του site βάζω τα στοιχεία μου και μετά βλέπω αν έγινε;

2. Στο εξελάκι τα σταθερά τιμολόγια είναι αυτά χωρίς ρήτρα; Αν ναι τι ειναι το "το πρόγραμμά σας με συνέπεια" στα οικιακά; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...