Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, TasosPk είπε

Ρε παιδιά,
έχει γίνει αιτηση σε ΗΡΩΝ στις 25/10.
Περασε πριν απο 3 μέρες ο άνθρωπος απο ΔΕΔΗΕ να πάρει την μέτρηση.
Στο myheron η αίτηση ειναι ακομα υπο επεξεργασία πότε να περιμένω ενεργοποίηση?
Δεν μπορω να ξέρω αν εκδοθηκε τελικός λογαριασμός απο την προηγουμενη εταιρία μιας και ο προηγούμενος ενοικιαστής πριν απο εμένα δεν έκανε αιτηση διακοπης, ουτε μπορω να επικοινωνήσω μαζι του.

Μια χαρά..Πολυ σωστά.. Αφού περασαν από τον Δεδδηε εντός 4-5 θα βγει ο λογαριασμός του προηγουμενου χρήστη.. Από εκείνη την μέρα ανήκει η παροχη και σε εσένα.. 

2 ώρες πριν, TasosPk είπε

Oκ, αν και δεν με ενοχλησε τόσο που περίμενα τον ΔΕΔΗΕ φαντάζομαι οτι θα ολοκληρωνόταν νωρίτερα οποτε βλακεια που δεν μου τα ζητησε η κοπελα και που δεν το ανέφερα και εγώ.

Δηλαδή στην αναζήτηση παροχής γράφει τον παλιό αριθμό και οταν εμφανίζει το αποτέλεσμα(εκει στο πράσινο box) εχει το τελευταίο ψηφιο διαφορετικό?
Περίεργο που χωρίς να αλλάξει το ψηφίο εχει γίνει αλλαγή ονοματος. Είχα τσεκάρει πριν την αιτηση (για να δω τι παιζει με την ΥΔΕ) και ειχε κανονικα το ονομα του προηγούμενου ενοικιαστή!

Ξεκλεψα λίγο χρόνο εκανα ενα τήλ στον Ήρων και μου είπαν οτι ειναι θέμα της ΔΕΔΗΕ και να επικοινωνήσω μαζί τους μαζι με εναν αριθμό αιτήματος, αν μπορέσω να ξεκλέψω και αλλον χρόνο θα προσπαθήσω να τους κάνω ενα τηλέφωνο.

Μιλησες εσυ με τον Δεδδηε.. 8004004000

Υπάρχει εντολή για εσένα; 

Επεξ/σία από takoulou
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, korakios είπε

μην παιδεύεσαι , έτσι κάνουν , ο ένας πετά το μπαλάκι στον άλλον , παίζει να έχει ολοκληρωθεί και να σου λένε τα ίδια

ναι , το τελευταίο είναι +1

To μόνο που φοβάμαι ειναι μην διακόψει ο προηγούμενος πάροχος την παροχή και μείνω χωρίς ρευμά 😂
αλλίως ουτε που θα με ενδιέφερε ποτε θα δεηθούν να το κάνουν !

Δέν έχω προλάβει να μιλήσω με τον ΔΕΔΔΗΕ γιατί ειμαι στην δουλεία, μου έδωσαν όμως απο τον ΗΡΩΝ τον αριθμό της αίτησης, φαντάζομαι εννοεις αυτό?

24 λεπτά πριν, takoulou είπε

Μια χαρά..Πολυ σωστά.. Αφού περασαν από τον Δεδδηε εντός 4-5 θα βγει ο λογαριασμός του προηγουμενου χρήστη.. Από εκείνη την μέρα ανήκει η παροχη και σε εσένα.. 

Μιλησες εσυ με τον Δεδδηε.. 8009001000..

Επεξ/σία από TasosPk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, TasosPk είπε

To μόνο που φοβάμαι ειναι μην διακόψει ο προηγούμενος πάροχος την παροχή και μείνω χωρίς ρευμά 😂

όχι δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος μιας και είναι ταυτόχρονη η καταγγελία σύμβασης του προηγούμενου πάροχου με την αίτηση εκπροσώπησης του νέου

edit : ξεχασα οτι νοικιάζεις

εκτός αν ο προηγούμενος ενοικιαστής έχει κάνει ήδη προ πολλού καταγγελία σύμβασης

αλλά είναι εκτός τόπικ

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, TasosPk είπε

Δέν έχω προλάβει να μιλήσω με τον ΔΕΔΔΗΕ γιατί ειμαι στην δουλεία, μου έδωσαν όμως απο τον ΗΡΩΝ τον αριθμό της αίτησης, φαντάζομαι εννοεις αυτό?

Το τηλέφωνο αυτό δουλευει μεχρι αργά το βράδυ.. Πάρε.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ σήμερα έκανα τηλεφωνική επαφή με elpe. Μου πρότειναν economy plus με:

0.095€ (υπολογισμένη η κρατική επιδότηση)

Μηδενικό πάγιο

50€ στον πρώτο λογαριασμό και 50 σε πόντους

Χωρίς εγγύηση μέσω πάγιας εντολής είτε λογαριασμού είτε κάρτας

Χωρίς δέσμευση 

Νομίζω ότι είναι καλύτερο από το guarantee τουλάχιστον μέχρι και το Δεκέμβρη ( αν φυσικά κρατηθούν οι τιμές σ αυτά τα επίπεδα)

Δυστυχώς nrg pass δεν μπόρεσα να πάρω λεπτομέρειες. Ακόμα με καλούν 🤣🤣

Επεξ/σία από MIKermit
Δημοσ.
1 hour ago, takoulou said:

Μιλησες εσυ με τον Δεδδηε.. 8009001000..

8004004000 είναι ο δεδδηε

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, MIKermit είπε

Εγώ σήμερα έκανα τηλεφωνική επαφή με elpe. Μου πρότειναν economy plus με:

0.085€ (υπολογισμένη η κρατική επιδότηση)

Μηδενικό πάγιο

50€ στον πρώτο λογαριασμό και 50 σε πόντους

Χωρίς εγγύηση μέσω πάγιας εντολής είτε λογαριασμού είτε κάρτας

Χωρίς δέσμευση 

Νομίζω ότι είναι καλύτερο από το guarantee τουλάχιστον μέχρι και το Δεκέμβρη ( αν φυσικά κρατηθούν οι τιμές σ αυτά τα επίπεδα)

Δυστυχώς nrg pass δεν μπόρεσα να πάρω λεπτομέρειες. Ακόμα με καλούν 🤣🤣

0.095 νομίζω βγαίνει το economy plus, μετά επιδότησης..

• Like 1
Δημοσ.

Πριν κάνα μήνα είπα να ξεκινήσω τομ τουρισμό και έστειλα ελπε αίτημα. Με πήραν σήμερα ενώ έχω ενεργοποιήσει volton από 27 του μηνα και μου είπαν 

"ε κοιτάμε και τα παλιά αιτήματα μήπως ενδιαφέρεστε ακόμη" 

Δεν ήταν και πολύ θετικό αυτό που άκουσα... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

0.095 νομίζω βγαίνει το economy plus, μετά επιδότησης..

Έχεις δίκιο, το διόρθωσα 😋

Ευχαριστώ 🙂 

Εγώ μάλλον εκεί θα πάω. Μου δίνει ελευθερία ότι δεν υπάρχει δέσμευση και επίσης τα 100€ έστω και έμμεσα σε συνδυασμό με το μηδενικό πάγιο δίνει αξία. Έχει κάποιος βρει το τυράκι στο πρόγραμμα και θα με ξαναβάλει σε σκέψεις; 

Επεξ/σία από MIKermit
Δημοσ.

στην VOLTON που δινει τις 500KW/h δωρεαν σε περιπτωση που τις ξεπερασουμε πληρωνουμε τις εξτρα Kw/h ξεχωριστα ή τοτε δεν ισχυει η προσφορα?

Δημοσ.
15 minutes ago, gogkroj said:

στην VOLTON που δινει τις 500KW/h δωρεαν σε περιπτωση που τις ξεπερασουμε πληρωνουμε τις εξτρα Kw/h ξεχωριστα ή τοτε δεν ισχυει η προσφορα?

Ξεχωριστά με τη τιμή που ισχύει το μήνα. Αλλά αν κάτσεις πχ 2 μήνες... σπάνε οικιλοβατώρες 250kw δωρεάν στο 1ο μήνα, 250kw δωρεάν το 2ο μήνα.... κι η υπερβάλλουσα κατανάλωση, μισή με τη τιμή του 1ου μήνα, μισή με τιμή του 2ου μήνα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω το πασοκικο Γ1/Γ1Ν οικιακό (νομίζω άκουσα τις συμβουλές σας για να μην έχουμε λλαγές και σουξουμουξου μανταλάκια).

Σε 52 μέρες (αύγουστο-οκτώβρη) έχω είχα 468 kwh, δηλαδή 270 kwh το μήνα, μαξ 400 kwh σου λέω εγώ. 

Στο https://allazorevma.gr/ μου δείχνει 300 ευρώ το χρόνο διαφορά στην elpedison. Να πάω ή θα κλαίω και δεν θα μπορώ να φύγω; 

Θέλω κάτι που να είναι φθηνότερο για την μικρή μου κατανάλωση και να είναι λίγο ευέλικτο π.χ. σε 1-2 χρόνια να μπορώ να το αλλάξω γιατί μπορεί να φύγω.

Δηλαδή θα γλιτώνω τα ερτ, δήμους κλπ αν πάω εκεί στην ιδιωτική???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τα (οικονομικά) φώτα σας

Επεξ/σία από Cmg__
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ξεχωριστά με τη τιμή που ισχύει το μήνα. Αλλά αν κάτσεις πχ 2 μήνες... σπάνε οικιλοβατώρες 250kw δωρεάν στο 1ο μήνα, 250kw δωρεάν το 2ο μήνα.... κι η υπερβάλλουσα κατανάλωση, μισή με τη τιμή του 1ου μήνα, μισή με τιμή του 2ου μήνα.

για ένα μήνα δεν ισχύει ? κάτι δεν κολλά

3 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Στο https://allazorevma.gr/ μου δείχνει 300 ευρώ το χρόνο διαφορά στην elpedison.

1. μακρυά απο site

2. δε γίνεται να υπολογίζεις ανα έτος απο τη στιγμή που αλλάζουν οι τιμές ανα μήνα (και απο το νέο έτος αλλάζει το σύστημα)

3. πάρε τα δώρα

4 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Δηλαδή θα γλιτώνω τα ερτ, δήμους κλπ αν πάω εκεί στην ιδιωτική???

όχι φυσικά , ούτε ρυθμιζόμενες

για τιμές κοιτάς το

excel τιμών προγραμμάτων ρεύματος (το κατεβάζετε & ανοίγετε αντίγραφο)

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, korakios είπε

για ένα μήνα δεν ισχύει ? κάτι δεν κολλά

1. μακρυά απο site

2. δε γίνεται να υπολογίζεις ανα έτος απο τη στιγμή που αλλάζουν οι τιμές ανα μήνα (και απο το νέο έτος αλλάζει το σύστημα)

3. πάρε τα δώρα

όχι φυσικά , ούτε ρυθμιζόμενες

για τιμές κοιτάς το

excel τιμών προγραμμάτων ρεύματος (το κατεβάζετε & ανοίγετε αντίγραφο)

korakie σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τη δουλειά που μας προσφέρεις απλόχερα!

οκ δεν ξαναβλέπω το site...

Είδα το εξελ αφού έστειλα, και βλέπω ότι έχει περίπου στη μισή τιμή. Εσείς τι λέτε να αλλάξω; Τι να προσέξω; Εσείς τι θα βάζατε στη θέση μου; Ή θα περιμένατε απο 1/1/2024 να δούμε τα νέα προγράμματα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...