Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, serafeim71 είπε

Για Φυσικο Αεριο φιλε με ενδιαφερει,επειδη εχω καποια αναπηρια ειμαι στην δεη ακομα λογο οτι εχω καποια μικρη  εκπτωση (λεμε τωρα )

α, οκ , κομπλέ , έχει ένα πρόγραμμα που έχει κρατήσει τις τιμές όπως βλέπεις, άρα για το επόμενο δίμηνο υποθέτω δεν θα τις ανεβάσει

έχεις ΚΟΤ ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, serafeim71 είπε

Ναι φιλε

ή πας στο πρόγραμμα της Φυσικό Αέριο ή

πας στην ελπέδισον για 50+50€ (διάβασε τελευταίες σελίδες) και μετά με το που μπουν τα λεφτά και εξαντλήσεις το 50ρικο , Ηρών για 50€ με ηλεκτρονική αίτηση και συν 50€ ανεπίσημα λόγω ΚΟΤ

για για το νέο έτος ξαναβλέπεις

13 λεπτά πριν, korakios είπε

δες στο excel το σύνδεσμο για ΔΕΔΔΗΕ για το αν έγινε η μετάβαση αρχικά , στήλη σχόλια χαμηλά

Η μετάβαση έγινε. Τουλάχιστον έχει αλλάξει το τελευταίο ψηφιο της παροχής 

Ρε παιδιά,
έχει γίνει αιτηση σε ΗΡΩΝ στις 25/10.
Περασε πριν απο 3 μέρες ο άνθρωπος απο ΔΕΔΗΕ να πάρει την μέτρηση.
Στο myheron η αίτηση ειναι ακομα υπο επεξεργασία πότε να περιμένω ενεργοποίηση?
Δεν μπορω να ξέρω αν εκδοθηκε τελικός λογαριασμός απο την προηγουμενη εταιρία μιας και ο προηγούμενος ενοικιαστής πριν απο εμένα δεν έκανε αιτηση διακοπης, ουτε μπορω να επικοινωνήσω μαζι του.

1 λεπτό πριν, TasosPk είπε

Περασε πριν απο 3 μέρες ο άνθρωπος απο ΔΕΔΗΕ να πάρει την μέτρηση.

κακώς , έπρεπε να δεχτούν τις μετρήσεις σου

1 λεπτό πριν, TasosPk είπε

Στο myheron η αίτηση ειναι ακομα υπο επεξεργασία πότε να περιμένω ενεργοποίηση?

ούτε μια σελίδα πριν ?????

https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/?do=findComment&comment=60025047

6 λεπτά πριν, korakios είπε

κακώς , έπρεπε να δεχτούν τις μετρήσεις σου

ούτε μια σελίδα πριν ?????

https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/?do=findComment&comment=60025047

Δεν μου ζήτησαν κάν να τους στείλω μετρήτη.
Ηταν τηλεφωνική η αιτηση(έχει και το 50αρικο μέσα) γιατι ακόμα κολλούσε η οnline αιτηση για το guarantee οταν προσπαθησα να την κάνω.
Γιατί κακώς?Τι θα άλλαζε?

Είχα διαβάσει την σελίδα και είδα οτι στην ΥΔΕ εμφανίζεται το δικό μου όνομα(κακώς δεν το ανέφερα).
Αυτο σημαίνει οτι πλεόν ειναι ενεργο σε μένα? Άσχετα με το τι λέει το app του ήρων?
Ειμαι στην δουλεία και δεν μπορώ να καλέσω για αυτό ειπα να ρωτήσω εδω τους πιο έμπειρους :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, TasosPk είπε

Γιατί κακώς?Τι θα άλλαζε?

δε θα περίμενες το ΔΕΔΔΗΕ για επιτόπια

Είχα διαβάσει την σελίδα και είδα οτι στην ΥΔΕ εμφανίζεται το δικό μου όνομα(κακώς δεν το ανέφερα).
Αυτο σημαίνει οτι πλεόν ειναι ενεργο σε μένα?

δεν ξέρω τι παίζει με όνομα , μόνο την περίπτωση που αλλάζει το τελευταίο ψηφίο

Άσχετα με το τι λέει το app του ήρων?

προφανώς

Επεξ/σία από korakios

46 λεπτά πριν, korakios είπε

άρα κομπλέ είσαι

Το ξέρω απλά δεν φαίνεται η παροχή στο myηρων και δεν μπορώ να την επεξεργαστώ (παγια εντολή κτλ.) . Υποθέτω φανεί τις επόμενες ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, korakios είπε

δε θα περίμενες το ΔΕΔΔΗΕ για επιτόπια

δεν ξέρω τι παίζει με όνομα , μόνο την περίπτωση που αλλάζει το τελευταίο ψηφίο

Oκ, αν και δεν με ενοχλησε τόσο που περίμενα τον ΔΕΔΗΕ φαντάζομαι οτι θα ολοκληρωνόταν νωρίτερα οποτε βλακεια που δεν μου τα ζητησε η κοπελα και που δεν το ανέφερα και εγώ.

Δηλαδή στην αναζήτηση παροχής γράφει τον παλιό αριθμό και οταν εμφανίζει το αποτέλεσμα(εκει στο πράσινο box) εχει το τελευταίο ψηφιο διαφορετικό?
Περίεργο που χωρίς να αλλάξει το ψηφίο εχει γίνει αλλαγή ονοματος. Είχα τσεκάρει πριν την αιτηση (για να δω τι παιζει με την ΥΔΕ) και ειχε κανονικα το ονομα του προηγούμενου ενοικιαστή!

Ξεκλεψα λίγο χρόνο εκανα ενα τήλ στον Ήρων και μου είπαν οτι ειναι θέμα της ΔΕΔΗΕ και να επικοινωνήσω μαζί τους μαζι με εναν αριθμό αιτήματος, αν μπορέσω να ξεκλέψω και αλλον χρόνο θα προσπαθήσω να τους κάνω ενα τηλέφωνο.

Επεξ/σία από TasosPk

9 λεπτά πριν, TasosPk είπε

Ξεκλεψα λίγο χρόνο εκανα ενα τήλ στον Ήρων και μου είπαν οτι ειναι θέμα της ΔΕΔΗΕ και να επικοινωνήσω μαζί τους μαζι με εναν αριθμό αιτήματος, αν μπορέσω να ξεκλέψω και αλλον χρόνο θα προσπαθήσω να τους κάνω ενα τηλέφωνο.

μην παιδεύεσαι , έτσι κάνουν , ο ένας πετά το μπαλάκι στον άλλον , παίζει να έχει ολοκληρωθεί και να σου λένε τα ίδια

10 λεπτά πριν, TasosPk είπε

Δηλαδή στην αναζήτηση παροχής γράφει τον παλιό αριθμό και οταν εμφανίζει το αποτέλεσμα(εκει στο πράσινο box) εχει το τελευταίο ψηφιο διαφορετικό?

ναι , το τελευταίο είναι +1

5 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

NRG pass έχει πάει κανενας;

Γενικά εμπειρία από NRG, σε έκδοση λογαριασμών και υποστήριξη έχει κάποιος εμπειρία;

Ευχαριστώ

έχουν αναφέρει οτι καθυστερούν στις αιτήσεις , ίσως λόγω του οτι δεν ξεκίνησε ο μήνας που ισχύει το πρόγραμμα , θα δείξει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην NRG, αφού δεν μου έχουν στείλει κάτι ή δεν έχουν καν επικοινωνήσει μαζί μου, κάνω ελεύθερα αίτηση στον Ήρωνα, χωρίς να ασχοληθώ καν να τους στείλω ένα μέιλ υπαναχώρησης ή καλύτερα να τους ενημερώσω;

Ο Ήρωνας πιστώνει το 50αρικο της ηλεκτρονικής αίτησης στον 1ο λογαριασμό;

Επεξ/σία από Kozanitis1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...