Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι να κάνω με τους σαταναδες στην NRG, μια βδομάδα και αίτηση για το PASS, όλο θα σας καλέσουν.. 

Μέχρι να με καλέσουν να αλλάξουμε και να αλλάξει ο ΔΕΔΔΗΕ στο δικό του θα πληρώσω μισό Νοέμβρη με 0.149???

Μέχρι πόσες μέρες μπορώ να κάνω υπαναχωρηση;

Έχει καταντήσει ξεφτίλα.. 

Εντωμεταξύ μπορώ να πω στη Ζενίθ να με βάλουν στο home now για όσες μέρες ακόμα θα είμαι πελάτης τους;

Με τι μλκς καθόμαστε και ασχολούμαστε..

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, favou2000 είπε

δηλαδή κάποιος να πληρώνει π.χ. 40 ευρώ το μήνα και μετά από ένα μήνα δυο-τρεις μήνες να έρχεται ένα κατοστάρι η ρήτρα ετεροχρονισμένα.

ποτέ δε γινόταν αυτό , πάντα ήταν μέσα η ρήτρα , μόνο η ελπέδισον βαρούσε ετεροχρονισμένα αλλά και πάλι είχε ρήτρα κανονικά σε κάθε λογαριασμό

2 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Εχει δαιμονοποιηθεί

σίγουρα , γιαυτό και πασάρουν χωρίς ρήτρα τα προγράμματα που είναι του στυλ προμήθεια συν "κόστος χοντρικής" με τις ευλογίες των αρμοδίων

θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα παραμείνει ο χαρακτηρισμός "χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής" στα νέα κυμαινόμενα

1 λεπτό πριν, Kozanitis1 είπε

Μέχρι πόσες μέρες μπορώ να κάνω υπαναχωρηση;

14

2 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Εντωμεταξύ μπορώ να πω στη Ζενίθ να με βάλουν στο home now για όσες μέρες ακόμα θα είμαι πελάτης τους;

εννοείται

πάντως κρίμα για την NRG , παλιά θυμάμαι στο chat σε πραγματικό χρόνο στέλναν ηλεκτρονικά τα χαρτιά και σε 2-3 μέρες ξεκινούσε η εκπροσώπηση

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, korakios είπε

ποτέ δε γινόταν αυτό , πάντα ήταν μέσα η ρήτρα , μόνο η ελπέδισον βαρούσε ετεροχρονισμένα αλλά και πάλι είχε ρήτρα κανονικά σε κάθε λογαριασμό

Ναι ναι σωστά το είχα ξεχάσει.😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, favou2000 said:

Ώοπς τωρα είδα από πάνω ότι κι ο ekrepali έχει γράψει ακριβώς το ίδιο.Νομιζω συμφωνώ 100% Θα δούμε 

Ο κοράκιος ανέφερε ορθώς το 6μηνο του ΚΠΗΕ... θεωρητικά οι πάροχοι δε θα μπορούσαν να αλλάξουν το περιθώριο κέρδους. Αλλά εφόσον μιλάμε για ειδικά τιμολόγια τα οποία θα ισχύουν από 1.1.2024 ως 31.12.2024 και θα έχουν maximum πάγιο 5 ευρώ, ουσιαστικά επρόκειτο για παράταση / τροποποίηση του έκτακτου μηχανισμού και θα υπερισχύει του ΚΠΗΕ. Θα δούμε...

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2
Δημοσ.

Στην εφαρμογή του myΗρων υπάρχει δυνατότητα καταχώρησης ένδειξης; Και αν ναι βγαίνει εκκαθαριστικός ή έναντι πελάτη σαν την ΔΕΗ;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, antoniosss99 είπε

Στην εφαρμογή του myΗρων υπάρχει δυνατότητα καταχώρησης ένδειξης; Και αν ναι βγαίνει εκκαθαριστικός ή έναντι πελάτη σαν την ΔΕΗ;

έναντι πελάτη

Δημοσ.
4 ώρες πριν, korakios είπε

δεν επιλέγεις την εγγύηση ορίου τιμής που είναι +8€

Να ρωτήσω εγώ γιατί; Κάτι δεν έχω πιάσει; Αν το έχω καταλάβει δίνεις 3€/μήνα έξτρα και σε προστατεύει από μεγάλη άνοδο των τιμών; Σε σύγκριση με το σταθερό της Ήρων πληρώνεις κάτω από τα 0,17€ προς το παρών και στη χειρότερη 0,17€ ενώ το σταθερό είναι τώρα 0,16€ με 12μηνη δέσμευση. Και στο Guaranteed μπορείς να φύγεις όποτε θες, σωστά; Δεν είναι ένας καλός τρόπος να είσαι καλυμμένος από τις πιθανώς υψηλές τιμές του χειμώνα χωρίς όμως να είσαι αναγκασμένος να πληρώνεις υψηλά αν οι τιμές ξαναφτάσουν στα χαμηλά επίπεδα του καλοκαιριού;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, prizi είπε

Αν το έχω καταλάβει δίνεις 3€/μήνα έξτρα

8€

1 λεπτό πριν, prizi είπε

και σε προστατεύει από μεγάλη άνοδο των τιμών;

σε προστατεύει

2 λεπτά πριν, prizi είπε

Και στο Guaranteed μπορείς να φύγεις όποτε θες, σωστά;

σωστά

2 λεπτά πριν, prizi είπε

Δεν είναι ένας καλός τρόπος να είσαι καλυμμένος από τις πιθανώς υψηλές τιμές του χειμώνα χωρίς όμως να είσαι αναγκασμένος να πληρώνεις υψηλά αν οι τιμές ξαναφτάσουν στα χαμηλά επίπεδα του καλοκαιριού;

εξαρτάται ποιες θα είναι οι τιμές απο Ιανουάριο στα κυμαινόμενα , ποιες στα σταθερά και αν θα έχει αλλάξει χρέωση το guarantee . Δλδ το τι θα κάνεις εξαρτάται απο τη δικιά σου εκτίμηση , το τι θα σου πει άλλος είναι αδιάφορο απο τη στιγμή που αφορά τη δικιά σου τσέπη

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, prizi είπε

Να ρωτήσω εγώ γιατί; Κάτι δεν έχω πιάσει; Αν το έχω καταλάβει δίνεις 3€/μήνα έξτρα και σε προστατεύει από μεγάλη άνοδο των τιμών; Σε σύγκριση με το σταθερό της Ήρων πληρώνεις κάτω από τα 0,17€ προς το παρών και στη χειρότερη 0,17€ ενώ το σταθερό είναι τώρα 0,16€ με 12μηνη δέσμευση. Και στο Guaranteed μπορείς να φύγεις όποτε θες, σωστά; Δεν είναι ένας καλός τρόπος να είσαι καλυμμένος από τις πιθανώς υψηλές τιμές του χειμώνα χωρίς όμως να είσαι αναγκασμένος να πληρώνεις υψηλά αν οι τιμές ξαναφτάσουν στα χαμηλά επίπεδα του καλοκαιριού;

3 η 8? νομιζω 8 ευρω ειναι η εξτρα χρεωση (αρα πας 5+8= 13 παγιο το μηνα)

αλλα μια ερωτηση, αυτο το πραμα, με τις καινουργιες κλιμακες τιμολογιων απο 1.1.24 ως τι θα θεωρειται? Γιατι "πρασινο" δε θα ναι ουτε μπλε (σταθερο)

Επεξ/σία από fredd0
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

bonjour, πελατης watt n volt εδω με zero .καιρος ηταν να ξυπνησω μετα τα 150 π ηρθαν μηνιαια και χαρης στο νημα π φτιαξατε εκανα κυριακη αιτηση nrg pass,δευτερα με πηραν ,χθες υπεγραψα κιολας .με τιμη 0.075 και κρατ. επιδοτ.0.025 βγαινει 0.05 ΜΠΟΜΠΑ

Επεξ/σία από Ntzimanis
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kokos23 είπε

έχω χάσει κάποια ανάρτηση;

δεν βλέπω να συζητάτε τα νέα προγράμματα από την 1-1-2024 που ανακοινώθηκαν...

Μόνο το περίγραμμα ανακοινώθηκε και ήταν γνωστό εδώ και μέρες. Περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις και τιμές από τις εταιρίες για ασφαλή συμπεράσματα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκαθαρίστηκε σχετικά με το πράσινο τιμολόγιο. Στην πρώτη του μήνα θα δίνεται η τελική τιμή για το μήνα που τρέχει, στον επόμενο μήνα πάλι την πρώτη του μήνα δινεται η τιμή για τον επόμενο ο πάροχος εκεί θα κάνει κάποιες διορθώσεις συν πλην αλλά για τον επόμενο μήνα όχι γι'αυτό που πέρασε ηδη, οπότε ο πελάτης θα φεύγει αν δεν τον συμφέρει χωρίς να χρεωθεί τίποτα. Λέγεται βέβαια ότι αυτό θα είναι πιο τσιμπημενο από τα κίτρινα με την ρήτρα μιας και υποτίθεται θα "ρισκάρει" ο πάροχος.

Μένει τώρα ακόμα εκκρεμότητα για το ξεκαθάρισμα του κίτρινου τιμολογίου με τα ex-ante  και τα ex-post.

Επεξ/σία από favou2000
  • Like 4
Δημοσ.

Με πηραν πριν λιγο απο Ηρων, μου λενε ειδαμε πως κανατε αιτηση, μηπως εννοειται αλλαγη προγραμματος; Οχι τους λεω αιτηση ναρθω σε σας.. Μα σε μας ειστε, απανταει... Οχι λεω τον οκτωβρη ημουν ελπεντισον... ααααα απανταει..

Τους εχουμε καψει χαχαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...