Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, είχα κάνει αίτηση στην nrg για το pass, έπειτα μπήκα στην elpedison για το value για να πάρω τους πόντους της εθνικης και την πίστωση. Παρόλο που η αίτηση της elpedison έγινε 3 μέρες μετά ήδη ενεργοποιήθηκε. Σήμερα μου έστειλε η nrg ότι προχωράει η αίτηση.

1.Ξέρετε που κάνω υπαναχώρηση;

2. Πώς δηλώνω που θα πάρω τους πόντους της Εθνικής τραπέζης και πότε (elpedison) ;

Επεξ/σία από angelponiros
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

23 λεπτά πριν, newlynx είπε

Σε ότι αφορά το nrg pass που υπέγραψα την προηγούμενη Πέμπτη, δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η διαδικασία.
image.png.b1aabe9bb1ed4e3d0cc22fecc4805ba4.png

Όταν έκανες την αίτηση σου ήρθε μέιλ με αριθμό αίτησης;

Εμένα δεν μου ήρθε κάτι και στο τηλέφωνο λένε πως και καλά βλέπουν την αίτηση κανονικά.. 

2 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Όταν έκανες την αίτηση σου ήρθε μέιλ με αριθμό αίτησης;

Εμένα δεν μου ήρθε κάτι και στο τηλέφωνο λένε πως και καλά βλέπουν την αίτηση κανονικά.. 

Υπέγραψα ηλεκτρονικά το συμβόλαιο και η πλατφόρμα αναφέρει πως είναι στο στάδιο καταχώρησης (δικαιολογητικών ή συμβολαίου;), δεν έχω καταλάβει πλήρως τι συμβαίνει.

49 minutes ago, newlynx said:

Σε ότι αφορά το nrg pass που υπέγραψα την προηγούμενη Πέμπτη, δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η διαδικασία.
image.png.b1aabe9bb1ed4e3d0cc22fecc4805ba4.png

Τσεκαρε το YΔΕ αν άλλαξε νούμερο... Η nrg μπορεί να αργήσει να ενημερωθεί συστεμικά 

• Like 1

53 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Εκανα νεα αιτηση στον ΗΡΩΝ, συμπληρωνοντας mail/pass, αλλα στο myheron δεν αναγνωριζει το mail μου. Πρεπει πρωτα να προχωρησει η αιτηση φανταζομαι;

Θα σου ερθει mail οταν ειναι να φτιαξεις το myheron. Στο λεω γιατι σημερα μου ηρθαν και μενα και τα εφτιαξα για 2 συμβολαια που ξεκινησαν 24 & 28/10

• Like 1

52 minutes ago, Georgebek2 said:

Εκανα νεα αιτηση στον ΗΡΩΝ, συμπληρωνοντας mail/pass, αλλα στο myheron δεν αναγνωριζει το mail μου. Πρεπει πρωτα να προχωρησει η αιτηση φανταζομαι;

216 0019740 είναι το τηλέφωνο του τμήματος e-contract. Πάρε να βεβαιωθείς αν παρέλαβαν το αίτημα, και ρώτα κι αυτό για το email.

• Thanks 1

41 minutes ago, reyma3 said:

Το  guaranteed του ΗΡΩΝ είναι όντως τόσο φθηνό η έχει κρυφές χρεώσεις; Επίσης για αέριο αξίζει η μήπως Watt+Wolt πού δεν έχει πάγιο;

Koράκιε, απάντα εσύ. 😝

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Βγήκε ο λογαριασμός ελπεντισον 

Ωραία οπότε μάλλον έχουμε ημερομηνία έκδοσης κοινή για όλους τέλη με αρχές καθε μήνα @matrixxx

5 ώρες πριν, favou2000 είπε

Σήμερα βγήκε το ποσό χωρίς την ανάλυση.

Σήμερα βγήκε το ποσό χωρίς την ανάλυση 

Σήμερα βγήκε το ποσό χωρίς την ανάλυση 

Edit: Έχει βγει και η ανάλυση κανονικά 

Το ίδιο και σε εμένα 

1 ώρα πριν, Dantε είπε

Θα σου ερθει mail οταν ειναι να φτιαξεις το myheron. Στο λεω γιατι σημερα μου ηρθαν και μενα και τα εφτιαξα για 2 συμβολαια που ξεκινησαν 24 & 28/10

Εγώ σήμερα δημιούργησα κανονικά myheron,
εχώ κανει αιτηση 25/10, εχει περάσει ο δεδήε εχει κάνει μέτρηση και μεσα μου γραφει
"Αίτηση υπό επεξεργασία"
και "Η αίτηση με κωδικό ~~ έχει υποβληθεί στον Διαχειριστή Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ)."

7 ώρες πριν, DREAMAX είπε

Ενεργοποιήθηκε σήμερα η παροχή στον Ηρων με αίτηση 26/10 και η ΔΕΗ έχει ηδη βγάλει τελικό λογαριασμό καλημέρα και καλή τύχη σε όλους μας..

Σε εμένα σήμερα έβγαλε τελικό λογαριασμό η ΔΕΗ αλλά η παροχή στον ΗΡΩΝ όχι ακόμη. Φαίνεται η αίτηση ακόμη υπό επεξεργασία 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

25-10-23 η αίτηση στη elpedison και χθες ήρθε μήνυμα εκπροσώπησης. Με ημερομηνία έναρξης εκπροσώπησης την 25-10.  Πολύ καλή πρώτη εντύπωση. 

Επεξ/σία από panoszavra

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...