Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, StormGr είπε

Μπηκα να κανω ηλεκτρονικα αιτηση στην Ηρων τωρα.

Εκει που λεει αν θελω προστασια τιμης Guarantee ή χωρις προστασια.... τι είναι αυτο?

Να βαλω χωρις?

Χωρίς, και παρακολουθείς τιμή στις 20 του μήνα και αν ανέβει πολύ την κάνεις 

• Like 2
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basketikos_ είπε

τα έξτρα 50€ δε με ενδιαφέρουν, γιατί δεν έχω κάρτα εθνικής.

μπορούσες να δηλώσεις απο άλλο άτομο πάντως

1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

@korakios, με κατανάλωση 400-500 kwh το μήνα (χειμώνα λίγο παραπάνω, άνοιξη / φθινόπωρο λιγότερο) είναι καλύτερο άραγε το ΗΡΩΝ Fixed ή το καινούργιο Hρων Generous Guarantee ; 

Μάνι μάνι, παίζει δώρο 50€ για e-contract στο guarantee, ενώ το fixed από ότι βλέπω δεν έχει bonus 

13€ με άγνωστη τιμή* μέχρι 0,17 ανώτατη vs 5€ με 0,16 και άγνωστο μέχρι πότε θα είναι διαθέσιμο

επομένως δε μπορώ να σου απαντήσω

*όπως και άγνωστη για τα υπόλοιπα κυμαινόμενα αργότερα

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκτωβρη ημουν elpedison δε ξερω αν εφαγα το δωρο, αξιζει να παω ηρων και μετα πισω στα μεσα του μηνα για το 100αρι elpedison; Αν εχει μεινει κατι απο τον προηγουμενο μηνα θα υπαρχει οταν γυρισω απο παλι απο Ηρων;

*elpe ακομη δεν ηρθε λογαριασμος, μαλλον εναντι θαρθει εχω μπλεχτει

Επεξ/σία από Georgebek2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, kkaragki είπε

Όχι, τίποτα ακόμη.

Μίλησα μαζί τους. Ακόμα το ετοιμάζουν...

Ε ρε γλέντια.

Επεξ/σία από lexotamilf
Δημοσ.

Η αίτηση μου για αλλαγή στον ΗΡΩΝ guarantee, ενώ στην εφαρμογή λέει ότι έχει κατατεθεί στον ΔΕΔΔΗΕ και είναι σε επεξεργασία, μπαίνοντας εδώ https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/# βλέπω ότι το τελευταίο ψηφιο της παροχής μου έχει αλλάξει. Αυτό σημαίνει ότι είμαι πλέον στον ΗΡΩΝ ή υπάρχει ακόμη διαδικασία; 

Δημοσ.
Just now, Nnoutas said:

Η αίτηση μου για αλλαγή στον ΗΡΩΝ guarantee, ενώ στην εφαρμογή λέει ότι έχει κατατεθεί στον ΔΕΔΔΗΕ και είναι σε επεξεργασία, μπαίνοντας εδώ https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/# βλέπω ότι το τελευταίο ψηφιο της παροχής μου έχει αλλάξει. Αυτό σημαίνει ότι είμαι πλέον στον ΗΡΩΝ ή υπάρχει ακόμη διαδικασία; 

πρακτικα εχει αλλαξει.

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι ηρων εδω και 3 μηνες Εχω παρει και το 50€ δωρο Τωρα ειδα και το nrg pass Ειναι οντως τοσο χαμηλη η τιμη του δλδ αξιζει να ξαναπαω nrg ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Ειμαι ηρων εδω και 3 μηνες Εχω παρει και το 50€ δωρο Τωρα ειδα και το nrg pass Ειναι οντως τοσο χαμηλη η τιμη του δλδ αξιζει να ξαναπαω nrg ;

αν πας για τουρισμό πάρε τα δώρα της ελπε (διάβασε προηγούμενες σελίδες)

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Georgebek2 said:

Οκτωβρη ημουν elpedison δε ξερω αν εφαγα το δωρο, αξιζει να παω ηρων και μετα πισω στα μεσα του μηνα για το 100αρι elpedison; Αν εχει μεινει κατι απο τον προηγουμενο μηνα θα υπαρχει οταν γυρισω απο παλι απο Ηρων;

*elpe ακομη δεν ηρθε λογαριασμος, μαλλον εναντι θαρθει εχω μπλεχτει

Korakie μια γνωμη! Ειμαι 50-50

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Korakie μια γνωμη! Ειμαι 50-50

γιατί 50-50 , τράβα Ηρών , πριν απο ελπέ που ήσουν ? Δλδ δώσε στον Ηρών προηγούμενο λογαριασμό

Δημοσ.
5 minutes ago, korakios said:

γιατί 50-50 , τράβα Ηρών , πριν απο ελπέ που ήσουν ? Δλδ δώσε στον Ηρών προηγούμενο λογαριασμό

Σεπτ ημουν ΗΡΩΝ ακομη περιμενω εκκαθαριστικο

Οκτ ειμαι ΕΛΠΕ, εχω το δωρο που δε τοχω τελειωσει, δεν εχω δωσει μετρησεις αρα περιμενω εναντι.

Οποτε καθομαι ΕΛΠΕ να τελειωσω το δωρο μεσα στο ΝΟΕ και μετα ΔΕΚ παω ΗΡΩΝ;

Ή παω τωρα ΗΡΩΝ (τους δινω δικο τους λογαριασμο ΗΡΩΝ σεπτ) και 14/11 γυρναω ΕΛΠΕ; (σε αυτη τη περιπτωση θα με περιμενει και πιστωση ή μηδενιζει;)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Ή παω τωρα ΗΡΩΝ (τους δινω δικο τους λογαριασμο ΗΡΩΝ σεπτ) και 14/11 γυρναω ΕΛΠΕ; (σε αυτη τη περιπτωση θα με περιμενει και πιστωση ή μηδενιζει;)

κάντο έτσι , δε νομίζω να μηδενίζει μιας και αν ήταν πχ τελικός πιστωτικός θα μπαίναν τα λεφτά σε ΙΒΑΝ , αλλά και δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα οτι δε θα το κάνουν λόγο τουρισμού

• Like 2
Δημοσ.
8 hours ago, dimi1982 said:

Πάτησες όμως εκτύπωση για να σου βγάλει αποτέλεσμα? 

Γιατί κι εγώ το ίδιο λάθος έκανα και δεν έβλεπα αλλαγή μέχρι που κατάλαβα ότι έπρεπε να πατήσω εκτύπωση 😁

τελικά δεν χρειάζεται εκτύπωση , απλά εμφανίζεται όπως το λέει ο φίλος

10 hours ago, BrokenExe said:

Όχι! Θα αλλάξει κάτω στα πράσινα γράμματα! 

στο πράσινο πλάισιο που λέει "Η Υ.Δ.Ε. είναι σε ισχύ."

εγώ το έψαχνα πιο κάτω στον πίνακα 😕

ευχαριστώ εν πάση περιπτώση , και ναι αλλάζει το νούμερο από 2 σε 3 οπότε λογικά προχωράει το πράγμα

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, atrias είπε

και ναι αλλάζει το νούμερο από 2 σε 3 οπότε λογικά προχωράει το πράγμα

έχει ήδη προχωρήσει , δλδ έγινε η αλλαγή

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...