Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ στην volton έκανα αίτηση 24, 25 έστειλα ότι ζήτησαν και σήμερα έγινε ενεργοποίηση. Μεσολάβησε σ/κ οπότε νομίζω ήταν καλός χρόνος. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, korakios είπε

απλά το γράφω και για άλλους , οτι έχει αναφερθεί πως μπορείς να δηλώσεις οποιαδήποτε κάρτα , δλδ δεν είναι απαραίτητο να είναι δικιά σου

Ισχύει αυτό που λέει ο Κοράκιος μπορείς να βάλεις και κάρτα συγγενή σου ή εν πάση περιπτώση κάποιου έμπιστου σου. Έχω βάλει του θείου μου την δέχτηκαν κανονικά με τα στοιχεία του, δεν εχει πιστωθεί ακόμα τους πόντους, εκπροσώπηση έγινε απο 26/10 αλλά εχθές μου ήρθε το μήνυμα, αίτηση έγινε στις 23/10

Δημοσ.

κορακιε και ,ekrepali πείτε μου σας παρακαλώ πριν ακόμη εκδοθεί πρώτος λογαριασμός από εταιρία πχ βολτον φύγουμε και πάμε σε άλλη εταιρία μετά από ένα μήνα δηλαδή πληρώνουμε εγγύηση;

2 ώρες πριν, dimi1982 είπε

Πάτησες όμως εκτύπωση για να σου βγάλει αποτέλεσμα? 

Γιατί κι εγώ το ίδιο λάθος έκανα και δεν έβλεπα αλλαγή μέχρι που κατάλαβα ότι έπρεπε να πατήσω εκτύπωση 😁

κορακιε εκρεπαλι αν φύγουμε από βολτον πρώτου βάλουμε πάγια εντολή, στο μήνα δηλαδή χρεωνομαστε  εγγύηση;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Κάποιες ερωτήσεις για τα προγράμματα ΗΡΩΝ GENEROUS GUARANTEE και ELPEDISON Economy plus που έχουν τα 50€ δώρο. Έψαξα κάμποσες σελίδες πίσω αλλά δεν μπόρεσα να βρω απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματα.

1) Τα 50€ πιστώνονται στον πρώτο λογαριασμό;

2) Τα δίνουν και για νέες συνδέσεις σε σπίτι χωρίς ρεύμα ή μόνο σε μετάβαση από άλλον πάροχο;

3) Τί άλλα δώρα μπορεί να δώσουν από την elpedison πχ. σε κατάστημα; Για να δω αν αξίζει να τρέχω.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kirileman είπε

Χαλαρά στην NRG. Φέεετα. Όπως τα υπολόγισα, σε 7 εργάσιμες θα συνδεθώ.

Εμένα ήταν να με καλέσουν την Δευτέρα, τους πήρα σήμερα λέει θα σας καλέσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία..

Βλέπω να βγαίνει ο μισός Νοέμβρης στα 0.14 της ζενίθ..🤬

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Εμένα ήταν να με καλέσουν την Δευτέρα, τους πήρα σήμερα λέει θα σας καλέσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία..

Βλέπω να βγαίνει ο μισός Νοέμβρης στα 0.14 της ζενίθ..🤬

Για το NRG pass μιλάτε;

• Like 1
Δημοσ.

@korakios, με κατανάλωση 400-500 kwh το μήνα (χειμώνα λίγο παραπάνω, άνοιξη / φθινόπωρο λιγότερο) είναι καλύτερο άραγε το ΗΡΩΝ Fixed ή το καινούργιο Hρων Generous Guarantee ; 

Μάνι μάνι, παίζει δώρο 50€ για e-contract στο guarantee, ενώ το fixed από ότι βλέπω δεν έχει bonus 

Δημοσ.
35 minutes ago, Basketikos_ said:

Καλησπέρα,

Κάποιες ερωτήσεις για τα προγράμματα ΗΡΩΝ GENEROUS GUARANTEE και ELPEDISON Economy plus που έχουν τα 50€ δώρο. Έψαξα κάμποσες σελίδες πίσω αλλά δεν μπόρεσα να βρω απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματα.

1) Τα 50€ πιστώνονται στον πρώτο λογαριασμό;

2) Τα δίνουν και για νέες συνδέσεις σε σπίτι χωρίς ρεύμα ή μόνο σε μετάβαση από άλλον πάροχο;

3) Τί άλλα δώρα μπορεί να δώσουν από την elpedison πχ. σε κατάστημα; Για να δω αν αξίζει να τρέχω.

Ευχαριστώ.

1) Ναι

2) Ναι

3) απο ελπέδισον δίνουν και 50 σε πόντους go4more  (εθνική), αλλά εγώ τουλάχιστον που έκανα αίτηση απο 29/9  ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί,  τους κάλεσα να ακυρώσω καθώς ήδη ανεβάσανε την τιμή για τον Νοέμβρη,  αν το ήξερα θα είχα αλλάξει σε άλλον πάροχο

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, sdikr είπε

1) Ναι

2) Ναι

3) απο ελπέδισον δίνουν και 50 σε πόντους go4more  (εθνική), αλλά εγώ τουλάχιστον που έκανα αίτηση απο 29/9  ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί,  τους κάλεσα να ακυρώσω καθώς ήδη ανεβάσανε την τιμή για τον Νοέμβρη,  αν το ήξερα θα είχα αλλάξει σε άλλον πάροχο

Ευχαριστώ.

3) Το 50+50 το είδα στο excel του κοράκιου, τα έξτρα 50€ δε με ενδιαφέρουν, γιατί δεν έχω κάρτα εθνικής. Αναφερόμουν στα έξτρα δώρα που γράφει στο excel ότι δίνουν αν πας να κάνεις την αίτηση σε φυσικό κατάστημα:
Capture2.PNG

Αυτά δεν κατάλαβα τι μπορεί να είναι. Φαντάζομαι θα έχουν γραφτεί εδώ περιπτώσεις, αλλά δεν μπορώ να βρω τέτοια ποστς.

Επεξ/σία από Basketikos_
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Αυτά δεν κατάλαβα τι μπορεί να είναι. Φαντάζομαι θα έχουν γραφτεί εδώ περιπτώσεις, αλλά δεν μπορώ να βρω τέτοια ποστς.

Ανά καιρούς έβγαζαν προσφορά για συνδέσεις που ξεκινούσαν σε συγκεκριμένα φυσικά καταστήματα. Ένα παράδειγμα που θυμάμαι πρόσφατα είναι με το κατάστημα των Σερρών, έδινε 100 ευρώ δώρο στον λογαριασμό και ας ήταν για άλλο μέρος η σύνδεση, αρκεί να γινόταν η αίτηση εκεί μαζί τους. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, BrokenExe είπε

Ανά καιρούς έβγαζαν προσφορά για συνδέσεις που ξεκινούσαν σε συγκεκριμένα φυσικά καταστήματα. Ένα παράδειγμα που θυμάμαι πρόσφατα είναι με το κατάστημα των Σερρών, έδινε 100 ευρώ δώρο στον λογαριασμό και ας ήταν για άλλο μέρος η σύνδεση, αρκεί να γινόταν η αίτηση εκεί μαζί τους. 

Α αυτή την περίπτωση τη θυμάμαι να την έχω διαβάσει, αλλά δεν ήταν σε expo αυτό; Όχι στο κατάστημά τους.

Επεξ/σία από Basketikos_
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Α αυτή την περίπτωση τη θυμάμαι να την έχω διαβάσει, αλλά δεν ήταν σε expo αυτό; Όχι στο κατάστημά τους.

Κατά καιρούς έβγαζαν 20 ευρώ Σκλαβενίτη έχω πάρει παλιότερα αλλά αυτές οι προσφορές δεν ισχύουν πάντα πρέπει να ρωτήσεις αν ισχύει κάτι την δεδομένη χρονική στιγμη

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Κατά καιρούς έβγαζαν 20 ευρώ Σκλαβενίτη έχω πάρει παλιότερα αλλά αυτές οι προσφορές δεν ισχύουν πάντα πρέπει να ρωτήσεις αν ισχύει κάτι την δεδομένη χρονική στιγμη

Κατάλαβα. Anyway, κάλεσα στο τηλ. σε κάποιο φυσικό κατάστημα και μου έδωσαν να καταλάβω ότι δεν υπάρχει κάποιο έξτρα δώρο, οπότε πάμε σε ΗΡΩΝ Generous που είναι λίιιγο λιγότερο απατεώνες από τους άλλους.😂

Επεξ/σία από Basketikos_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπηκα να κανω ηλεκτρονικα αιτηση στην Ηρων τωρα.

Εκει που λεει αν θελω προστασια τιμης Guarantee ή χωρις προστασια.... τι είναι αυτο?

Να βαλω χωρις?

edit: το βρηκα τι ειναι "To πρόγραμμα έχει τη δυνατότητα επιλογής προστασίας τιμής, ώστε όταν λήξουν τα έκτακτα μέτρα και η αναστολή της αναπροσαρμογής κόστους αγοράς (Ν. 4951/2022) να περιορίζεται η έκθεση του Πελάτη στον κίνδυνο τιμών. Ενεργοποιώντας τη μηνιαία Χρέωση Guarantee 8€, ο Πελάτης διασφαλίζει ότι η χρέωση ενέργειας δεν θα υπερβεί τα 0,1700 €/kWh σε όλη τη διάρκεια της σύμβασης."

Επεξ/σία από StormGr
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...