Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αίτηση στον Ηρωνα πόσες μέρες χρειάζεται μετά την υπογραφή του συμβολαίου;

Πέρασαν 5 μέρες κι ακόμα είναι σε κατάσταση "Αίτηση υπό επεξεργασία ..  έχει υποβληθεί στον Διαχειριστή Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ)."

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, atrias είπε

Πέρασαν 5 μέρες κι ακόμα είναι σε κατάσταση "Αίτηση υπό επεξεργασία ..  έχει υποβληθεί στον Διαχειριστή Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ)."

2 σελίδες πριν

3 ώρες πριν, korakios είπε

δες excel στο "Χρήσιμες πληροφορίες :" περι ΔΕΔΔΗΕ και πως βλέπεις ο ίδιος αν ολοκληρώθηκε η μετάβαση

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, petrox21 είπε

Επειδη πρωτη φορα εφυγα απο ΔΕΗ, δεν εχω καταλαβει πως καταλαβαινω οτι εγινε η αλλαγη παροχου? εχω κανει αιτηση-διαδικασια απο την προηγουμενη Δευτερα-Τριτη, και με πηραν τηλεφωνο επιβεβαιωσης απο elpedison την Πεμπτη το πρωι. Παρολ'αυτα ακομα δεν εχω λαβει κατι σε μειλ ή μηνυμα, ενω οταν μπαινω στο mydei ακομα με δειχνει οτι εχω το Γ1 και ουτε τελικος λογαριασμος εχει βγει. Ειναι νορμαλ ολο αυτο, και απλα να περιμενω να μου ερθει κατι?

Μπορείς και  να πάρεις τηλέφωνο τον Δεδδηε να ρωτήσεις.. Από εκεί θα σε ενημερώσουν πότε έγινε η αλλαγή;

29 λεπτά πριν, atrias είπε

Υπομονή να δεις.. Συνήθως 3-5 μέρες.. 

Δημοσ.

αν παρει καποιος σε αυτη τη σαπια την ζενιθ για αλλαγη προγραμματος απο αυτο που μας εξαπατησαν τον προηγουμενο μηνα ας ενημερωσει αν τον αφησαν.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, antonios1988_ είπε

αν παρει καποιος σε αυτη τη σαπια την ζενιθ για αλλαγη προγραμματος απο αυτο που μας εξαπατησαν τον προηγουμενο μηνα ας ενημερωσει αν τον αφησαν.

αφησαν

(απο άλλα μέλη που το ανέφεραν)

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, fotis1708 είπε

Για ακίνητο που έχει δηλωθεί ως επαγγελματική στέγη στο Ε9, φαντάζομαι το οικιακό ή επαγγελματικό έτσι διαχωρίζεται.

Κάτι αρχήν δεν δηλώνεται η επαγγελματική στέγη στο Ε9.

Δεύτερον πρέπει να είναι δηλωμένο από την άδεια καταστήματα.

Δεν μπορεί ο καθένας να δηλώνει ότι χρησιμοποιεί το σπίτι σαν έδρα της επιχείρησης και να γίνεται αυτόματα επαγγελματικο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Κάτι αρχήν δεν δηλώνεται η επαγγελματική στέγη στο Ε9.

Δεύτερον πρέπει να είναι δηλωμένο από την άδεια καταστήματα.

Δεν μπορεί ο καθένας να δηλώνει ότι χρησιμοποιεί το σπίτι σαν έδρα της επιχείρησης και να γίνεται αυτόματα επαγγελματικο.

το ότι δηλώνεται στο Ε9 του ιδιοκτήτη η κατηγορία ακινήτου ως είδος είναι σίγουρο, το αν αυτό χρησιμοποιείται για το είδος παροχής ρεύματος είναι που δεν είμαι σίγουρος. Και ναι στην ιδιαίτερη περίπτωση που κάποιος επαγγελματίας δηλώνει το σπίτι του σαν έδρα προφανώς υπερισχύει το οικιακό. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, korakios είπε

απλά το γράφω και για άλλους , οτι έχει αναφερθεί πως μπορείς να δηλώσεις οποιαδήποτε κάρτα , δλδ δεν είναι απαραίτητο να είναι δικιά σου

To δώρο των 50 ευρώ σε πόντους Gomore ισχύει για 5 φορές ανα ΑΦΜ/κάρτα. Τη δική μου κάρτα δήλωσα για πίστωση πόντων 2 φορές, μια για μένα κ μια για την αίτηση του πατέρα μου που  έκανα εγώ online. Σου ζητάνε μόνο τα 4 τελευταία ψηφία της καρτας που δηλώνεις κ το ονομα του κατόχου 

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, fotis1708 είπε

το ότι δηλώνεται στο Ε9 του ιδιοκτήτη η κατηγορία ακινήτου ως είδος είναι σίγουρο, το αν αυτό χρησιμοποιείται για το είδος παροχής ρεύματος είναι που δεν είμαι σίγουρος. Και ναι στην ιδιαίτερη περίπτωση που κάποιος επαγγελματίας δηλώνει το σπίτι του σαν έδρα προφανώς υπερισχύει το οικιακό. 

Μιλάμε για κατοικία που κάποιος την δηλώνει σαν έδρα.

Υπάρχει και η περίπτωση που κάποιος δηλώνει έδρα ΜΕΡΟΣ της κατοικίας 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, korakios είπε

2 εταιρίες δίνουν απο 50 και 50+50 (ή απο 100 και 50+50 σε ΚΟΤ)

έχουν χιλιοαναφερθεί σχεδόν σε κάθε προηγούμενη σελίδα και στα σχόλια στο excel

Καλημερα φιλε μου..  ΜΠορω να κανω αυτο το προγραμμα -αιτηση ηλεκτρονικα -online παιρνωντας τα δωρα?? Η μονο απο καταστημα οπως γραφεις??

Elpedison Economy plus (Value) 

προσοχή με τη συγκεκριμένη εταιρία, το πρόγραμα άλλαξε όνομα απο Value , 50€ δώρο + 50€ σε go4more πόντους Εθνικής , + τυχών δώρα σε κατάστημα
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, korakios said:

2 σελίδες πριν

11 hours ago, korakios said:

ναι

δες excel στο "Χρήσιμες πληροφορίες :" περι ΔΕΔΔΗΕ και πως βλέπεις ο ίδιος αν ολοκληρώθηκε η μετάβαση

ευχαριστώ για την απάντηση , αλλά κάτι δεν είναι όπως το καταλβαίνω

έβαλα το 11ψήφιο που τώρα τελειώνει σε 2 , πάτησα αναζήτηση και αν κατάλαβα καλά στο πεδίο "αριθμός παροχής" που συμπλήρωσα θα έπρεπε να αλλάξει το τελευταίο ψηφίο , σωστά;

οκ δεν άλλαξε οπότε λέω δεν έχει προχωρήσει

δοκιμάζω όμως μετά να βάλω τελευταίο ψηφίο 3 , πάλι βγάζει τα ίδια αποτελέσματα και πάλι δεν αλλάζει το ψηφίο

δοκιμάζω μετά να βάλω 5 το τελευταίο ψηφίο (άκυρο τελειώς δλδ) , και πάλι βγάζει τα ίδια αποτελέσματα χωρίς να αλλάξει το ψηφίο

οπότε το παρακάτω που λέει στις χρήσιμες πληροφορίες δεν φαίνεται να ισχύει

Έλεγχος μέσω ΔΕΔΔΗΕ αν έγινε μετάβαση στο νέο πάροχο (δίνετε αριθμό παροχής και κοιτάτε αν άλλαξε στο αποτέλεσμα το τελυταίο νούμερο

Επεξ/σία από atrias
Δημοσ.
2 hours ago, GREGORYMO said:

Μιλάμε για κατοικία που κάποιος την δηλώνει σαν έδρα.

Υπάρχει και η περίπτωση που κάποιος δηλώνει έδρα ΜΕΡΟΣ της κατοικίας 

Δεν υπάρχει πρόβλημα, το ρώτησα, υπερισχύει το ότι είναι κατοικία και όχι κατάστημα.

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, atrias είπε

έβαλα το 11ψήφιο που τώρα τελειώνει σε 2 , πάτησα αναζήτηση και αν κατάλαβα καλά στο πεδίο "αριθμός παροχής" που συμπλήρωσα θα έπρεπε να αλλάξει το τελευταίο ψηφίο , σωστά;

Όχι! Θα αλλάξει κάτω στα πράσινα γράμματα! 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, atrias είπε

δοκιμάζω όμως μετά να βάλω τελευταίο ψηφίο 3 , πάλι βγάζει τα ίδια αποτελέσματα και πάλι δεν αλλάζει το ψηφίο

δοκιμάζω μετά να βάλω 5 το τελευταίο ψηφίο (άκυρο τελειώς δλδ) , και πάλι βγάζει τα ίδια αποτελέσματα χωρίς να αλλάξει το ψηφίο

Καλημερα... Παρε ενα τηλεφωνο να δεις δωρεαν ειναι στον Δεδδηε 8004004000.. Αν υπαρχει κατι..Καποια αιτηση;;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, atrias είπε

Πάτησες όμως εκτύπωση για να σου βγάλει αποτέλεσμα? 

Γιατί κι εγώ το ίδιο λάθος έκανα και δεν έβλεπα αλλαγή μέχρι που κατάλαβα ότι έπρεπε να πατήσω εκτύπωση 😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...