Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, sectoras είπε

Έρχεται και η δικιά μου σειρά, σε 1 βδομαδα τέλος το myhome online. Τι κάνουμε τώρα;

Ποιο πρόγραμμα να επιλέξω για κατανάλωση 1500kwh/4μηνο;

https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/?do=findComment&comment=59917021

και διαβάζεις και τελευταίες σελίδες για τυχών έξτρα δώρα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, api23 είπε

Καλησπέρα, αφού τελείωσε το ΔΕΗ Online, έκανα αίτηση online στην Elpedison Eco + για το 50+50, μου απάντησαν σε 30 λεπτά κ συναίνεσα άμεσα. Για το επόμενο βήμα προς ΗΡΩΝ ποτε μπορώ  να το κάνω υπάρχει κάποιος περιορισμός? Θα πρέπει να καταγγείλω πρώτα στην ΕΛΠΕ τη σύμβαση όπως λένε οι όροι ή αρκεί η αίτηση σε άλλον πάροχο? Η Βεβαίωση εκπροσώπησης τι είναι? Ευχαριστώ.

Συγχαρητήρια και πάλι στους διαχειριστές του νήματος, τρομερή βοήθεια!! 

ΥΓ

1Στην ΕΛΠΕ έκανα αίτηση online για τον πατέρα μου για 2 ακίνητα κ μου έκαναν έξτρα δώρο 20+20 δωροεπιταγή Σκλαβενίτη κ για τον πατέρα μου έξτρα +20 για το 2ο ακίνητο.

2 Μου στείλανε μια δήλωση υπαναχώρησης η οποία γράφει τα εξής :Δια της παρούσης σας γνωστοποιώ ότι υπαναχωρώ εντός της νόμιμης προθεσμίας των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από τη μεταξύ μας σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία συνήφθη την …../…../………., αναφορικά με την παροχή υπ’ αριθ. …………………………………. Μετα τις 14 μερες τι γίνεται?

3 Μου στείλανε συμβόλαιο για δωρεάν ασφάλιση τεχνικής βοήθειας 1 έτους Eurolife-Mondial 

Δηλαδή πηγες elpedison. Και θες τώρα να πας Ήρων;  Συμφέρει τώρα που ανακοινώθηκαν οι τελικές τιμές Νοεμβρίου η Ήρων;;;

2 ώρες πριν, api23 είπε

Θα πρέπει να καταγγείλω πρώτα στην ΕΛΠΕ τη σύμβαση όπως λένε οι όροι ή αρκεί η αίτηση σε άλλον πάροχο?

ποτέ δεν κάνεις καταγγελία σύμβασης ο ίδιος , γίνεται αυτόματα με την αίτηση στο νέο πάροχο

ενημέρωσέ μας και πότε μπήκαν οι πόντοι

• Like 1

28 λεπτά πριν, sectoras είπε

Έρχεται και η δικιά μου σειρά, σε 1 βδομαδα τέλος το myhome online. Τι κάνουμε τώρα;

Ποιο πρόγραμμα να επιλέξω για κατανάλωση 1500kwh/4μηνο;

Αδερφέ κατέληξες σε κάποια εταιρεία..

Πρέπει κ γω να φύγω άμεσα από την ΔΕΗ. Τελειώνει σε 6 μέρες το συμβόλαιο μου...

• Confused 1

8 λεπτά πριν, ALXIOA είπε

Δηλαδή πηγες elpedison. Και θες τώρα να πας Ήρων;  Συμφέρει τώρα που ανακοινώθηκαν οι τελικές τιμές Νοεμβρίου η Ήρων;;;

Όπως εξηγησαν Korakios κ τα άλλα παιδιά συμφέρει αυτή τη στιγμή να χτυπας τα δώρα για κανα δίμηνο σε 1-2 παρόχους μέχρι τέλος χρόνου κ μετά αναμένουμε για τα προγράμματα του νέου έτους να δουμε τι θα συμφέρει τελικά για πιο μακροπρόθεσμα

5 ώρες πριν, lexotamilf είπε

Από αυτούς που κάναμε εσωτερική αλλαγή προγράμματος στη ζενίθ, έλαβε κανένας το συμβόλαιο για το power home now;

Εγώ πήγα σήμερα σε κατάστημα και έγινε άμεσα. 

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, techient είπε

Δεν έχω Εθνική

απλά το γράφω και για άλλους , οτι έχει αναφερθεί πως μπορείς να δηλώσεις οποιαδήποτε κάρτα , δλδ δεν είναι απαραίτητο να είναι δικιά σου

• Like 1

39 λεπτά πριν, ALXIOA είπε

Αδερφέ κατέληξες σε κάποια εταιρεία..

Πρέπει κ γω να φύγω άμεσα από την ΔΕΗ. Τελειώνει σε 6 μέρες το συμβόλαιο μου...

Δεν έχω ιδέα ακόμα. Μόλις ξεφύλλισα το excel του Κοράκιου. 

Πέρα από τα τιμολόγια, δεν ξέρω τι αξίζει να κάνω. Να πάω σε σταθερό ΉΡΩΝ τώρα; Να πάω σε κυμαινόμενο; Να μην πάω πουθενά και να περιμένω το 2024 για νέα προγράμματα; 

Αν μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος.. 

2 λεπτά πριν, ALXIOA είπε

Ποια δώρα κατά την γνώμη σου αξίζουν σήμερα;;(μην πεις όλα)

2 εταιρίες δίνουν απο 50 και 50+50 (ή απο 100 και 50+50 σε ΚΟΤ)

έχουν χιλιοαναφερθεί σχεδόν σε κάθε προηγούμενη σελίδα και στα σχόλια στο excel

• Like 1

Στις 29/10/2023 στις 12:38 ΜΜ, peragialos είπε

Για επαγγελματική σύνδεση ή και για ΑΦΜ ελεύθερου επαγγελματία με έδρα το σπίτι του ;

Για ακίνητο που έχει δηλωθεί ως επαγγελματική στέγη στο Ε9, φαντάζομαι το οικιακό ή επαγγελματικό έτσι διαχωρίζεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...