Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

36 minutes ago, GREGORYMO said:

Τι τιμή θα χρεωθεί τον Οκτώβριο αφού η τιμή που ανακεινωθηκε ισχύει από 01 Νοεμβρίου?

Έπρεπε να ρωτήσει ποιο πρόγραμμα θεωρείται "βασικός τιμοκατάλογος"... πιθανώς το ακριβότερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, lacta13 είπε

12:07 κι ακομα τίποτα σε μενα...😁

UPDATE

Ειμαι σε chat με Ηρων...😎 δλδ αν ο "εξειδικευμενος" εκπροσωπος δεν μπορεσε να με εξυπηρετήσει,θα μπορεσει αλλος;

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Screenshot_20231031_122348_gr.heron.myheron.jpg

Απόκρυψη περιεχομένων

Τελικά;

5 ώρες πριν, Stavmitsos είπε

Είμαι στο ELPEDISON Value Day_OCT23_1F (τους πήρα τηλ και μου το άλλαξαν αρχές του μήνα).

Έχω πάρει ήδη το 80άρι, υπάρχει τρόπος να τους πάρω και τα 50+50 πριν πάω πάλι Ήρων; 

Τώρα Ηρών και πριν λήξει η προσφορά ξανά ελπε

μου έστειλαν και τα χαρτιά απο Ηρών , να δούμε πότε θα πατήσουν το κουμπί εκπροσώπησης

4 ώρες πριν, lacta13 είπε

12:07 κι ακομα τίποτα σε μενα...😁

UPDATE

Ειμαι σε chat με Ηρων...😎 δλδ αν ο "εξειδικευμενος" εκπροσωπος δεν μπορεσε να με εξυπηρετήσει,θα μπορεσει αλλος;

Απόκρυψη περιεχομένων

Screenshot_20231031_122348_gr.heron.myheron.jpg

Απόκρυψη περιεχομένων

Screenshot_20231031_122358.jpg

αν πέτυχες περίπτωση που πήρε άδεια ο υπάλληλος που είναι για την αίτησή σου , καλό Πάσχα ...

αλλά χαλάρωσε , χθες την έκανες , σήμερα θα σου έρθει email , το πολύ αύριο αν την έκανε βράδυ

3 ώρες πριν, techient είπε

Εγώ είχα κάνει αίτηση για nrg-pass την προηγούμενη Κυριακή και θα με έπαιρνε τηλέφωνο ο εκπρόσωπος την Τετάρτη για επιβεβαίωση.

Δεν με πήρε.

Τους έδωσα και 1-2 ημέρες περιθώριο και μετά τους πήρα εγώ και ακύρωσα την αίτηση.

Μάλλον έχουν μεγάλο φόρτο.

Πήγα Ήρων τελικά για το 50άρικο και από το νέο έτος βλέπουμε

πως και δεν πήγες ελπέ για τα 100 ?

3 ώρες πριν, giorgosxax είπε

και εγω για nrg pass ακόμα τίποτα.

πήρα τηλέφωνο κυριακή για αίτηση που έκανα απο πέμπτη μου είπαν θα με παρουν αυτοι.. ακόμα περιμένω.

Τον τελευταίο χρόνο καθυστερεί πολύ η nrg τις καινούργιες αιτήσεις. 

2 ώρες πριν, teoterteoter είπε

Εμπορικο καταστημα με μονο φωτα λεντ και αιρκοντιισον και οι λογαριασμοι ειναι εξωφρενικοι λογο Γ22 !!!

μέχρι να βγάλεις άκρη με το θέμα που αναφέρεις στο άλλο νήμα κάνε αίτηση στη weenergy για Γ22

τιμές βλέπεις εκεί

2 ώρες πριν, lexotamilf είπε

Από αυτούς που κάναμε εσωτερική αλλαγή προγράμματος στη ζενίθ, έλαβε κανένας το συμβόλαιο για το power home now;

Όχι, τίποτα ακόμη.

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, kkaragki είπε

Όχι, τίποτα ακόμη.

Αυτό με το Power Home Now, δηλαδή να μην έχει έρθει το συμβόλαιο, ίσως να φταίει το ότι ζητάτε/με να γίνει η αλλαγή από 1 Νοέμβρη.
Αύριο κάντε ένα τηλέφωνο στη Ζενίθ. Αν έχετε κρατημένο το τηλέφωνο που σας πήρανε (τέλος Αυγούστου δε με είχαν πάρει από το κλασικό τους τηλέφωνο και δεν το κράτησα ο χαζός - πιθανολογώ πως είναι τηλέφωνο από το τμήμα πωλήσεων) και ζητήστε να σας στείλουν το αντίγραφο του συμβολαίου για το Power Home Now.
Εγώ πάντως (δε θυμάμαι αν το έγραψα και επαναλαμβάνομαι) αφού είδα πως δε με είχε καλέσει κανείς χθες το πρωί πετάχτηκα στο κατάστημα και το άλλαξα σε 5 λεπτά παίρνοντας και αντίγραφο.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, αφού τελείωσε το ΔΕΗ Online, έκανα αίτηση online στην Elpedison Eco + για το 50+50, μου απάντησαν σε 30 λεπτά κ συναίνεσα άμεσα. Για το επόμενο βήμα προς ΗΡΩΝ ποτε μπορώ  να το κάνω υπάρχει κάποιος περιορισμός? Θα πρέπει να καταγγείλω πρώτα στην ΕΛΠΕ τη σύμβαση όπως λένε οι όροι ή αρκεί η αίτηση σε άλλον πάροχο? Η Βεβαίωση εκπροσώπησης τι είναι? Ευχαριστώ.

Συγχαρητήρια και πάλι στους διαχειριστές του νήματος, τρομερή βοήθεια!! 

ΥΓ

1Στην ΕΛΠΕ έκανα αίτηση online για τον πατέρα μου για 2 ακίνητα κ μου έκαναν έξτρα δώρο 20+20 δωροεπιταγή Σκλαβενίτη κ για τον πατέρα μου έξτρα +20 για το 2ο ακίνητο.

2 Μου στείλανε μια δήλωση υπαναχώρησης η οποία γράφει τα εξής :Δια της παρούσης σας γνωστοποιώ ότι υπαναχωρώ εντός της νόμιμης προθεσμίας των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από τη μεταξύ μας σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία συνήφθη την …../…../………., αναφορικά με την παροχή υπ’ αριθ. …………………………………. Μετα τις 14 μερες τι γίνεται?

3 Μου στείλανε συμβόλαιο για δωρεάν ασφάλιση τεχνικής βοήθειας 1 έτους Eurolife-Mondial 

Επεξ/σία από api23

Επειδη πρωτη φορα εφυγα απο ΔΕΗ, δεν εχω καταλαβει πως καταλαβαινω οτι εγινε η αλλαγη παροχου? εχω κανει αιτηση-διαδικασια απο την προηγουμενη Δευτερα-Τριτη, και με πηραν τηλεφωνο επιβεβαιωσης απο elpedison την Πεμπτη το πρωι. Παρολ'αυτα ακομα δεν εχω λαβει κατι σε μειλ ή μηνυμα, ενω οταν μπαινω στο mydei ακομα με δειχνει οτι εχω το Γ1 και ουτε τελικος λογαριασμος εχει βγει. Ειναι νορμαλ ολο αυτο, και απλα να περιμενω να μου ερθει κατι?

2 λεπτά πριν, petrox21 είπε

Ειναι νορμαλ ολο αυτο

ναι

δες excel στο "Χρήσιμες πληροφορίες :" περι ΔΕΔΔΗΕ και πως βλέπεις ο ίδιος αν ολοκληρώθηκε η μετάβαση

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...