Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είχα κάνει αίτηση για το nrg pass σε κατάστημα nrg στις 24/10 και ακόμα δεν φαίνεται στο σύστημά τους .Είναι συνηθισμένο να καθυστερεί τόσο πολυ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, fonzi είπε

Ευχαριστώ όλους!

Επειδή δεν θέλω να κοπεί το ρεύμα διότι γίνονται εργασίες στο σπίτι, μήπως συμφέρει να παραμείνω στη watt + volt τουλάχιστον για αυτόν το μήνα επικοινωνώντας μαζί τους και αλλάζοντας τα στοιχεία; ή έτσι κι αλλιώς θα γίνει διακοπή του ρεύματος, κάτι που προφανώς θα έχουν ζητήσει οι προηγούμενοι ενοικιαστές;

Καλημέρα.. Αν έχει ζητήσει την διακοπή ρεύματος ο προηγούμενος ενοικιαστης  και έχει δοθεί η εντολή στον Δεδδηε, δεν ξέρω αν θα προλάβεις να ζητήσεις εσύ τώρα την αλλαγή του ονόματος.. Αλλά θα περάσουν από τον Δεδδηε να πάρουν την καταμέτρηση για την αλλαγή του ονόματος.. 

5 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

Είχα κάνει αίτηση για το nrg pass σε κατάστημα nrg στις 24/10 και ακόμα δεν φαίνεται στο σύστημά τους .Είναι συνηθισμένο να καθυστερεί τόσο πολυ;

Μήπως να πάρεις τηλέφωνο τον προμηθευτή σου.. 

Επεξ/σία από takoulou

24 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

Είναι αρκετές οι μέρες Πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα να μιλήσουν κι αυτοί με τα κεντρικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, revmatopliktos said:

1 hour ago, favou2000 said:

Είναι αρκετές οι μέρες Πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα να μιλήσουν κι αυτοί με τα κεντρικά. 

Εγω εκανα ονλινε την αιτηση, πριν 8 μερες μεχρι σημερα τιποτα. Τους πηρα τηλεφωνο χθες και ειπαν θα επικοινωνησουν μαζι μου. Οχι και η καλυτερη αρχη-εικονα  θα ελεγα.

Επεξ/σία από insomniagfg
  • Thanks 2

29 λεπτά πριν, insomniagfg είπε

Εγω εκανα ονλινε την αιτηση, πριν 8 μερες μεχρι σημερα τιποτα. Τους πηρα τηλεφωνο χθες και ειπαν θα επικοινωνησουν μαζι μου. Οχι και η καλυτερη αρχη-εικονα  θα ελεγα.

Μήπως το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο από 1η Νοεμβρίου και γι'αυτό καθυστέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, favou2000 said:

Μήπως το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο από 1η Νοεμβρίου και γι'αυτό καθυστέρει.

Συμφορουμιτης εκανε αιτηση πιο μετα απο μενα και υπογραψε την προηγουμενη βδομαδα, για το ιδιο προγραμμα.

Επεξ/σία από insomniagfg

Σχετικά με nrg pass, την προηγούμενη Τρίτη-Τετάρτη έστειλα τα χαρτιά και την Πέμπτη υπέγραψα ηλεκτρονικά τη σύμβαση. Αύριο θα κάνω λογαριασμό στη σελίδα τους για να δω ότι όλα πήγαν ΟΚ.

• Thanks 1

Στο MyWatt Mobile της Watt+Volt έχει εδώ και ένα μήνα σχεδόν (από τότε που έκανα το συμβόλαιο) ανοιχτά τα πεδία για καταχώρηση μετρήσεων ημερήσιου και νυχτερινού ρεύματος χωρίς να υπάρχει σημείωση για ημερομηνίες καταχώρησης (από πότε μέχρι πότε μπορώ να καταχωρήσω, όπως είχε η ΔΕΗ).

Επειδή δεν έχω άλλη εμπειρία με την εταιρεία, πότε έχει νόημα να καταχωρήσω τιμές στην εφαρμογή - και αν δεν καταχωρήσω, θα εκδοθεί απλά ένας έναντι λογαριασμός μόλις κλείσω μήνα (αρχές Νοέμβρη) μήνα ή αργεί περισσότερο;

Είμαι στο ELPEDISON Value Day_OCT23_1F (τους πήρα τηλ και μου το άλλαξαν αρχές του μήνα).

Έχω πάρει ήδη το 80άρι, υπάρχει τρόπος να τους πάρω και τα 50+50 πριν πάω πάλι Ήρων; 

13 λεπτά πριν, Geoponer είπε

Στο MyWatt Mobile της Watt+Volt έχει εδώ και ένα μήνα σχεδόν (από τότε που έκανα το συμβόλαιο) ανοιχτά τα πεδία για καταχώρηση μετρήσεων ημερήσιου και νυχτερινού ρεύματος χωρίς να υπάρχει σημείωση για ημερομηνίες καταχώρησης (από πότε μέχρι πότε μπορώ να καταχωρήσω, όπως είχε η ΔΕΗ).

Επειδή δεν έχω άλλη εμπειρία με την εταιρεία, πότε έχει νόημα να καταχωρήσω τιμές στην εφαρμογή - και αν δεν καταχωρήσω, θα εκδοθεί απλά ένας έναντι λογαριασμός μόλις κλείσω μήνα (αρχές Νοέμβρη) μήνα ή αργεί περισσότερο;

Καλύτερα να μιλήσεις με τον πάροχο σου..Αλλά και με τον Δεδδηε να σου τις ημερομηνίες καταχώρησης που βγάζει το συστημα τους.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, BrokenExe είπε

Σήμερα 9:20 το πρωι εκανα την αιτηση, 12:07 το μεσημερι μου ηρθε στο email το συμβολαιο και 5 λεπτα αργοτερα τηλεφωνο για επιβεβαιωση. Θεωρω πως αυριο το πρωι θα σε εχουν τακτοποιησει

12:07 κι ακομα τίποτα σε μενα...😁

UPDATE

Ειμαι σε chat με Ηρων...😎 δλδ αν ο "εξειδικευμενος" εκπροσωπος δεν μπορεσε να με εξυπηρετήσει,θα μπορεσει αλλος;

Spoiler

Screenshot_20231031_122348_gr.heron.myheron.jpg

Spoiler

Screenshot_20231031_122358.jpg

Επεξ/σία από lacta13

Εγώ είχα κάνει αίτηση για nrg-pass την προηγούμενη Κυριακή και θα με έπαιρνε τηλέφωνο ο εκπρόσωπος την Τετάρτη για επιβεβαίωση.

Δεν με πήρε.

Τους έδωσα και 1-2 ημέρες περιθώριο και μετά τους πήρα εγώ και ακύρωσα την αίτηση.

Μάλλον έχουν μεγάλο φόρτο.

Πήγα Ήρων τελικά για το 50άρικο και από το νέο έτος βλέπουμε

• Thanks 1

2 ώρες πριν, insomniagfg είπε

Συμφορουμιτης εκανε αιτηση πιο μετα απο μενα και υπογραψε την προηγουμενη βδομαδα, για το ιδιο προγραμμα.

Τι τιμή θα χρεωθεί τον Οκτώβριο αφού η τιμή που ανακεινωθηκε ισχύει από 01 Νοεμβρίου?

Του είπε η NRG: Έλα και θα τα βρούμε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...