Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

22 λεπτά πριν, visualmaster είπε

Κοράκιε. Ποια μέρα θα επιστρέψεις ΕΛΠΕ; 

Δεν έχω καταλάβει να πω την αλήθεια. Όσοι κάνουν αίτηση μέχρι και 15 θα πάρουν τους πόντους; ουσιαστικά από την ημέρα που θα στείλεις υπογεγραμμένη τη σύμβαση (το μήνυμα δλδ στο μέιλ) είσαι οκ; δεν υπάρχει περίπτωση να εγκρίνουν τις 16 την παροχή;

αρκεί να πάρεις γραπτώς στο συμβόλαιο (ή με έξτρα έγγραφο) οτι δικαιούσαι τους πόντους

οποιαδήποτε προσφορά που κάνει πάροχος ισχύει για τουλάχιστον 10 μέρες στα επαγγελματικά και 30 μέρες στα οικιακά

Άρθρο 28

Υποχρέωση σύναψης Σύμβασης Προμήθειας

3. Πέραν των αναφερομένων στο άρθρο 17 του παρόντος Κώδικα στοιχείων, η Προσφορά Προμήθειας προς Μικρούς Πελάτες πρέπει επίσης να προβλέπει:

α. την ελάχιστη διάρκεια ισχύος της Προσφοράς Προμήθειας, η οποία δεν μπορεί να είναι μικρότερη των τριάντα (30) ημερών από την παραλαβή της.

τώρα αν το γυρίσουν σε φάση οτι ήταν έξτρα εκτός συμβολαίου προμήθειας τα 50€ πόντων και η εκπροσώπηση παροχής έγινε ετεροχρονισμένα , άλλο κεφάλαιο 😁

• Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 hour ago, lacta13 said:

εκανα σημερα το μεσημερι μεσα απο το Myheron->eshop το guarentee. υποτιθεται και οι αλλοι που το κανατε,ποτε λαβατε το συμβολαιο;την ιδια μερα;

να φανταστω θα πρεπει να προσεξω στο συμβολαιο να εχει το 50ρικο,σωστα;

Αν είναι σωστά τα δικαιολογητικά κι αν δε σε ξεχάσουν 2 χρόνια όπως τον korakio, θα σου στείλουν email εντός 2 εργάσιμων ημερών, μετά κάνεις αποδοχή σύμφωνα με τις οδηγίες στο mail.

2 ώρες πριν, lacta13 είπε

εκανα σημερα το μεσημερι μεσα απο το Myheron->eshop το guarentee. υποτιθεται και οι αλλοι που το κανατε,ποτε λαβατε το συμβολαιο;την ιδια μερα;

να φανταστω θα πρεπει να προσεξω στο συμβολαιο να εχει το 50ρικο,σωστα;

Σήμερα 9:20 το πρωι εκανα την αιτηση, 12:07 το μεσημερι μου ηρθε στο email το συμβολαιο και 5 λεπτα αργοτερα τηλεφωνο για επιβεβαιωση. Θεωρω πως αυριο το πρωι θα σε εχουν τακτοποιησει

• Like 1

Αν είναι εύκολο μία άμεση βοήθεια!

Νοίκιασα τώρα ένα μικρό δυάρι που οι προηγούμενοι είχαν watt + volt. Είχαν σχετικά μεγάλες καταναλώσεις 200 με 300 κιλοβατώρες το μήνα.

Το σπίτι έχει και νυχτερινό. Το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου είναι σε ισχύ.

Μονάδες να φωτογραφίζω με το μήνα και να στέλνω αποκλείεται... 

Σε άλλο σπίτι που είναι η κύρια κατοικία μου έχω ελίν και είμαι ευχαριστημένος. Αλλά εκεί έχω τη δυνατότητα να στέλνω κάθε μήνα τις μετρήσεις. 

Με αυτά τα δεδομένα, και θέλοντας να αποφύγω προβλήματα, ποιον πάροχο μου προτείνετε;

3 λεπτά πριν, fonzi είπε

Αν είναι εύκολο μία άμεση βοήθεια!

Νοίκιασα τώρα ένα μικρό δυάρι που οι προηγούμενοι είχαν watt + volt. Είχαν σχετικά μεγάλες καταναλώσεις 200 με 300 κιλοβατώρες το μήνα.

Το σπίτι έχει και νυχτερινό. Το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου είναι σε ισχύ.

Μονάδες να φωτογραφίζω με το μήνα και να στέλνω αποκλείεται... 

Σε άλλο σπίτι που είναι η κύρια κατοικία μου έχω ελίν και είμαι ευχαριστημένος. Αλλά εκεί έχω τη δυνατότητα να στέλνω κάθε μήνα τις μετρήσεις. 

Με αυτά τα δεδομένα, και θέλοντας να αποφύγω προβλήματα, ποιον πάροχο μου προτείνετε;

Πηγαίνε ΕΛΙΝ και μην δίνεις ένδειξη 

4 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν καταλαβαίνω που κολλάνε οι ενδείξεις , δεν είναι υποχρεωτικές ....

Εννοώ ότι ίσως μου κάνουν μεγάλες χρεώσεις αναντίστοιχες με τις καταναλώσεις που θα κάνω λόγω του ότι οι προηγούμενοι είχαν μεγάλες καταναλώσεις και εγώ δεν θα δίνω ενδείξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, fonzi είπε

Εννοώ ότι ίσως μου κάνουν μεγάλες χρεώσεις αναντίστοιχες με τις καταναλώσεις που θα κάνω λόγω του ότι οι προηγούμενοι είχαν μεγάλες καταναλώσεις και εγώ δεν θα δίνω ενδείξεις.

σίγουρα θα σου κάνουν ,μιας και δεν έχει σημασία μόνο το ιστορικό αλλά και οτι πλέον υπάρχουν και μεγάλες απώλειες στο δίκτυο (ρευματοκλοπές)

αλλά ούτε αυτό (το έναντι) , είναι κριτήριο για επιλογή πάροχου

Επεξ/σία από korakios

13 λεπτά πριν, fonzi είπε

Αυτό ισχύει.

Θα έχεις μεγάλο έναντι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ όλους!

Επειδή δεν θέλω να κοπεί το ρεύμα διότι γίνονται εργασίες στο σπίτι, μήπως συμφέρει να παραμείνω στη watt + volt τουλάχιστον για αυτόν το μήνα επικοινωνώντας μαζί τους και αλλάζοντας τα στοιχεία; ή έτσι κι αλλιώς θα γίνει διακοπή του ρεύματος, κάτι που προφανώς θα έχουν ζητήσει οι προηγούμενοι ενοικιαστές;

Επεξ/σία από fonzi

14 λεπτά πριν, fonzi είπε

Επειδή δεν θέλω να κοπεί το ρεύμα

δεν κόβεται σε αλλαγή ΑΦΜ , πας στον πάροχο που θες με το ενοικιαστήριο και περνά στο όνομά σου

απλά βγάλε φωτό μετρητή για την αλλαγή ωστε να μην περιμένεις ΔΕΔΔΗΕ

15 λεπτά πριν, fonzi είπε

μήπως συμφέρει να

αυτό συμφέρει αυτό το διάστημα και τίποτε άλλο για μένα ,

τώρα σε μεγάλες καταναλώσεις κοιτάς μπας και συμφέρει παραπάνω φθηνή κιλοβατώρα NRG ή και το δώρο κατανάλωσης volton

5 ώρες πριν, fonzi είπε

Ευχαριστώ όλους!

Επειδή δεν θέλω να κοπεί το ρεύμα διότι γίνονται εργασίες στο σπίτι, μήπως συμφέρει να παραμείνω στη watt + volt τουλάχιστον για αυτόν το μήνα επικοινωνώντας μαζί τους και αλλάζοντας τα στοιχεία; ή έτσι κι αλλιώς θα γίνει διακοπή του ρεύματος, κάτι που προφανώς θα έχουν ζητήσει οι προηγούμενοι ενοικιαστές;

Νέα αίτηση κάνεις.

Δεν αλλάζεις στοιχεία 

25 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Νέα αίτηση κάνεις.

Δεν αλλάζεις στοιχεία 

Συνεπώς το ίδιο είναι όσο αφορά τη δυνατότητα να μην κοπεί το ρεύμα μέχρι να γίνει νέο συμβόλαιο, είτε μείνω στον ίδιο πάροχο που είχε ο προηγούμενος ενοικιαστής είτε αλλάξω πάροχο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...