Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, kokos23 είπε

αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι είτε παραμένεις δεη με μικρές διακυμάνσεις στην τιμή είτε αρχίζεις την μπάλα και πασάρεις σχεδόν κάθε μήνα σε άλλον πάροχο...

η ΦΑ κράτησε τιμές πολλούς μήνες , όχι η φθηνότερη τιμή αλλά αρκετά  ανταγωνιστική σε ένα πρόγραμμα

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
3 ώρες πριν, paranoid_android είπε

Οσον αφορα τη ρητρα αναπροσαρμογης, θα μπορουσε καποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς είναι, πως διαμορφώνεται και ποτε μπαινει κλπ;

Τι να διαβασεις 70-90 τελευταιες σελιδες του τοπικ σου προτεινουν; :lol: Να φας 3-4 ωρες μπας και καταλαβεις απο το τοπικ, μπας και βρεις κατι σχετικο;

Google-αρε το και σε 5 λεπτακια θα βρεις 2-3 σελιδες που το αναφερουν, θα εχεις καταλαβει σε χρονο "dt" τι ειναι ακριβως. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το econtract του Ηρών λειτουργεί κανονικά για όσους πάνε τουρισμό για 50 στο Guarantee του Ηρών και μετά στις 14/11 για 50+50 στην ελπέ 😁

Επεξ/σία από korakios

17 λεπτά πριν, korakios είπε

Το econtract του Ηρών λειτουργεί κανονικά για όσους πάνε τουρισμό για 50 στο Guarantee του Ηρών και μετά στις 14/11 για 50+50 στην ελπέ 😁

Γιατί συγκεκριμένα στις 14/11 και όχι στις 20?

4 ώρες πριν, ekrepali είπε

Κανείς login με τους παλιούς κωδικούς, κι από εκεί αίτηση στο econtract 

Προσπαθησα αρχικα να κανω την αιτηση μεσω εφαρμογης, δεν βρηκα το guarantee στο shop. Μετα θυμήθηκα οτι ειχα διαβασει καπου εδω οτι δεν το εμφανιζει στην εφαρμογη και μπηκα απο το site, χωρις να κανω log in επειδη νομιζα με το μυαλο μου οτι δεν θα γινεται. Δεν ειχα δει και την απαντηση σου 😛

Ενημερωτικά σε περιπτωση που εχει αλλο μελος απορια, στο πεδιο που ζηταει email και κωδικο εβαλα τα στοιχεια του υπαρχον λογαριασμου μου και η αιτηση εμφανιστηκε μεσα στον λογαριασμο μου κανονικα σαν να ειχα κανει συνδεση.

Απλα μου περασε σαν σκεψη απο το μυαλο οτι εφοσον βαζεις ηδη εγγεγραμμενο λογαριασμο, μηπως θεωρηθει οτι δεν εισαι καινουριος πελατης και χανεις το 50αρικο. Αλλα καμια σχεση, υπεγραψα την συμβαση με το bonus κανονικα.

Spoiler

Αρχικώς, ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά για όλες τις πληροφορίες παιδιά (ποτέ δεν είναι αρκετά τα ευχαριστώ).

Συνεπώς, προς ανακεφαλαίωση - βάσει των προηγούμενων σελιδών που αναγνώστηκαν - για όσους βρίσκονται σε αναζήτηση παρόχου άμεσα λόγω π.χ. λήξης του παλαιού myHome κλπ, πάνε προς το παρόν σε elpe για το 50+50 και στις 01.01.2024 ξαναερχόμαστε εδώ για να συζητήσουμε για τα νέα δεδομένα.

Σωστά; 😁

3 λεπτά πριν, eselor είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Αρχικώς, ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά για όλες τις πληροφορίες παιδιά (ποτέ δεν είναι αρκετά τα ευχαριστώ).

Συνεπώς, προς ανακεφαλαίωση - βάσει των προηγούμενων σελιδών που αναγνώστηκαν - για όσους βρίσκονται σε αναζήτηση παρόχου άμεσα λόγω π.χ. λήξης του παλαιού myHome κλπ, πάνε προς το παρόν σε elpe για το 50+50 και στις 01.01.2024 ξαναερχόμαστε εδώ για να συζητήσουμε για τα νέα δεδομένα.

Σωστά; 😁

εκτός αν στις 20-21 του μηνός ανεβάσουν υπερβολικά τις τιμές για Δεκέμβριο (οπότε Ηρών για το 50ρικο)

και Χριστούγεννα ξαναβλέπουμε για το νέο έτος

• Like 2

Ακόμα μια διευκρίνηση από εμένα: πως μπορεί κάποιος να αλλάζει παροχο κάθε μηνα; απλά στις 21 του μηνός κάνει αίτηση στο νεο; η αλλαγή από ποτέ εφαρμόζεται δεδομένου ότι πρέπει να μετρήσει και ο δεδηε;

10 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

Τελικά ποιές εταιρείες έμειναν με νυχτερινό τιμολόγιο;:shock:

λίγες αλλά γιατί καίγεσαι απο τη στιγμή που υπάρχουν προγράμματα με φθηνό ημερήσιο και νυχτερινό

αν θες ζητα να σου αυξήσουν την ημερήσια χρέωση για να νιώθεις οτι εκμεταλλεύεσαι το νυχτερινό 😛

9 λεπτά πριν, Sta είπε

Ακόμα μια διευκρίνηση από εμένα: πως μπορεί κάποιος να αλλάζει παροχο κάθε μηνα; απλά στις 21 του μηνός κάνει αίτηση στο νεο;

όποτε θες

9 λεπτά πριν, Sta είπε

η αλλαγή από ποτέ εφαρμόζεται

σε 2-3 εργάσιμες

9 λεπτά πριν, Sta είπε

δεδομένου ότι πρέπει να μετρήσει και ο δεδηε;

δε μετρά ο ΔΕΔΔΗΕ αν δίνεις εσύ τη μέτρηση (γίνεται αυτόματα εκκαθάριση στην αλλαγή)

Μετά το επαγγελματικό,και αφού ξεκοκάλλισα το 80άρι της Elpe,πήγα και το οικιακό στη Volton.

Aφ ενός ήταν μεγάλη η αυξηση της Εlpe στο value για τον Νοέμβρη,αφ ετέρου είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη Volton,ειδικά στο κομμάτι που βάζουν απευθείας τη πίστωση συνέπειας.

Εννοείται δεν πρέπει να χεις εμπιστοσύνη σε καμία εταιρία,το όπλο παρά πόδας ΠΑΝΤΑ!!!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκανα σημερα το μεσημερι μεσα απο το Myheron->eshop το guarentee. υποτιθεται και οι αλλοι που το κανατε,ποτε λαβατε το συμβολαιο;την ιδια μερα;

να φανταστω θα πρεπει να προσεξω στο συμβολαιο να εχει το 50ρικο,σωστα;

Επεξ/σία από lacta13

Κοράκιε. Ποια μέρα θα επιστρέψεις ΕΛΠΕ; 

Δεν έχω καταλάβει να πω την αλήθεια. Όσοι κάνουν αίτηση μέχρι και 15 θα πάρουν τους πόντους; ουσιαστικά από την ημέρα που θα στείλεις υπογεγραμμένη τη σύμβαση (το μήνυμα δλδ στο μέιλ) είσαι οκ; δεν υπάρχει περίπτωση να εγκρίνουν τις 16 την παροχή;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...