Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

46 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Δεδομένης της κατάστασης από τον νέο χρόνο, πότε πρέπει να φύγουμε οσοι ειμαστε σε κυμαινομενο;

Πηγαίνουμε σε αχαρτογράφητες περιοχές. Δεν ξέρω αν μπορεί να σου πει κάποιος πως θα είναι οι τιμές από 1/1/24.

Εγώ θα μείνω μέχρι τέλος του έτους σε elpedison economy value και μετά βλέπουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

55 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Δεδομένης της κατάστασης από τον νέο χρόνο, πότε πρέπει να φύγουμε οσοι ειμαστε σε κυμαινομενο;

Νωρίς είναι ακόμα μόλις ανακοινωθούν επίσημα τα νέα τιμολόγια και τα μελετήσουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα θα βγουν κάποια συμπεράσματα και "συμβουλές".Πριν τις 15 Δεκεμβρίου δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να φύγεις από κυμαινόμενο.

• Like 1

Ουφ 🥶 τι αγχος κ αυτο. Κι εγω elpedison economy plus ειμαι κ ειχα κατα νου μεχρι δεκεμβρη να παραμεινω

Επισης ρε παιδια, δεν υπαρχει σιγουρα καποια ρητρα προωρης αποχωρησης; δεν το χω ξανακανει γενικα. Η συμβαση λεει 24 μηνες γενικα, αν και δεν αναφερεται να υπαρχει ρητρα αποχωρησης

48 minutes ago, BrokenExe said:

Όσοι επιστρέψατε στον ΗΡΩΝ για δεύτερη φορά, βάλατε καινούριο email και κωδικό στο e contract η δεν παίζει ρόλο; 

Κανείς login με τους παλιούς κωδικούς, κι από εκεί αίτηση στο econtract 

12 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Ουφ 🥶 τι αγχος κ αυτο. Κι εγω elpedison economy plus ειμαι κ ειχα κατα νου μεχρι δεκεμβρη να παραμεινω

Επισης ρε παιδια, δεν υπαρχει σιγουρα καποια ρητρα προωρης αποχωρησης; δεν το χω ξανακανει γενικα. Η συμβαση λεει 24 μηνες γενικα, αν και δεν αναφερεται να υπαρχει ρητρα αποχωρησης

Στα κυμαινόμενα προγράμματα δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης, οι 24 μήνες είναι η διάρκεια των όρων της σύμβασης. Όποιος είναι σε κυμαινόμενο μπορεί να αλλάζει πάροχο κάθε μήνα. Αν έχει το κουράγιο φυσικά!

• Like 1

1 ώρα πριν, kokos23 είπε

αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι είτε παραμένεις δεη με μικρές διακυμάνσεις στην τιμή είτε αρχίζεις την μπάλα και πασάρεις σχεδόν κάθε μήνα σε άλλον πάροχο...

Δεν ήμουν ΔΕΗ αλλά και δεν θα πήγαινα γιατί στις 1500+ kW/h οι διαφορές είναι σημαντικές. Το να πηγαίνω από πάροχο σε πάροχο δεν έχω πρόβλημα, απ' ότι κατάλαβα οι περισσότεροι αυτό κάνουν και δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά ήθελα να ξέρω αν η nrg είναι Οκ σαν εταιρία και δεν έχει θαμμένες κρυφές χρεώσεις 

58 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημέρα... Να ξέρεις ότι οι τιμές από 1-1-2024 θα αλλάξουν... Έχεις διαβάσει αυτό.

Ναι επιτέλους είμαι ενημερωμένος και δεν θα την πατήσω όπως τον Δεκέμβριο του 21. Να είμαστε καλά μέχρι τότε και βλέπουμε τι θα κάνουμε 

1 ώρα πριν, paranoid_android είπε

Οσον αφορα τη ρητρα αναπροσαρμογης, θα μπορουσε καποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς είναι, πως διαμορφώνεται και ποτε μπαινει κλπ;

Ένα παλιό άρθρο είναι αυτό. Διάβασέ το να πάρεις μια ιδέα.

Παίζει να έχει κανείς το τηλέφωνο από το τμήμα πωλήσεων της Ζενίθ που παίρνουν τηλέφωνο;  Έχω καλέσει απ'την προηγούμενη βδομάδα για να με πάρουν και ακόμη τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, paranoid_android είπε

Οσον αφορα τη ρητρα αναπροσαρμογης, θα μπορουσε καποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς είναι, πως διαμορφώνεται και ποτε μπαινει κλπ;

Αν διαβάσεις τις πισω σελίδες 70-90 ... Θα δεις.. 

Υπάρχουν και άρθρα παντου.. Δεν έχεις ακούσει.. 

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1

Έχω μία απορία για όποιον γνωρίζει. Επέστρεψα στον Ήρωνα μέσω econtract στο simply generous στις 05/10 για το 50€ και την προηγούμενη Πέμπτη, χωρίς να γνωρίζω ότι εμφανίστηκε στο myheron το guarantee, έκανα την αλλαγή προγράμματος τηλεφωνικώς. Αν είχα κάνει την αλλαγή από το myHeron θα έπαιρνα κι άλλο 50€ για το guarantee ή όχι; 

Καλησπέρα και πάλι,

είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπί για Ήρων generous guarantee, είδα τις κριτικές στο ίντερνετ που τους ανεβοκατεβάζουν απατεώνες. Υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας γενικότερα; Μπορώ να φύγω σε ένα μήνα από αυτούς;

9 λεπτά πριν, Sta είπε

Καλησπέρα και πάλι,

είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπί για Ήρων generous guarantee, είδα τις κριτικές στο ίντερνετ που τους ανεβοκατεβάζουν απατεώνες. Υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας γενικότερα; Μπορώ να φύγω σε ένα μήνα από αυτούς;

Όλους τους παρόχους απατεώνες τους λένε.
Αν σε καλύπτει το πρόγραμμα προχωράς άφοβα και πρόσεχε τις όποιες ανακοινώσεις βγάλουν πριν την 1/1/24. Μόλις ενεργοποιηθεί η παροχή στον Ήρων ζήτησε και μια βεβαίωση εκπροσώπησης οπότε αν θελήσεις να φύγεις και στον μήνα να μπορείς με αυτό το χαρτί να πας στο νέο πάροχο.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, agentsmith84 είπε

To "Elpedison_value_day" που μου εμφανίζει στο myelpedison ειναί το 0.12 kwh για Νοέμβρη;

Ναι και με την επιδότηση του κράτους πηγαίνει 0.095.

Πήρε κανείς τα 50 σε go for more ? 😂

Επεξ/σία από kosmasgr

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...