Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Geoponer είπε

2. τα επιπλέον €50 από τους Go4More πόντους θα χρειαστεί κάτι άλλο (εφόσον κάνω τη διαδικασία πριν τις 15/10) ή γίνεται αυτόματα με την ολοκλήρωση της διαδικασίας?

Ευχαριστώωωωω!

πως θα το κανεις αυτο το μαγικο? (πριν απαντησεις δες σημερινη ημερομηνια)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, korakios είπε

εγώ δίνω +0,50 , άλλη προσφορά ? 😁

το θετικό είναι οτι μάλλον θα είναι κοινή η ρήτρα αναπροσαρμογής σε τουλάχιστον ένα απο τα προγράμματα ,για κάθε πάροχο , οπότε σε συνδυασμό με δημοσίευση τιμής , θα φαίνεται ξεκάθαρα ποιο πρόγραμμα συμφέρει , απλά θα κοιτά τη βασική χρέωση του πάροχου

Τετάρτη θα πάρει φωτιά το φόρουμ 😁

• Like 1

Καλησπέρα σας,

ήμουν και εγώ από τους τυχερούς που, χάρη στους ευεργέτες @korakios @ekrepali και άλλους που ίσως τωρα λησμονώ, έχω ΔΕΗ MyHome Enter μέχρι 05/12/2023. Με βάση αυτά που διάβασα στις τελευταίες σελίδες, έχοντας ετήσια κατανάλωση 14000kWh (!), προσανατολίζομαι στο ΗΡΩΝ guarantee home με χρέωση για Νοέμβριο 2023 0,0855Ε. Αυτό βέβαια αφορά το Νοέμβριο οπότε πρέπει να περιμένω λίγο ακόμα ( 20/11 που ανακοινώνονται οι τιμές από ΡΑΕ για τον 12/2023 ) πριν την "οριστική" επιλογή.

Έχω τις εξής ερωτήσεις:

- Αν περιμένω μέχρι τις 20/11 για να ανακοινωθούν οι τιμές για το 12/2023, προλαβαίνω να φύγω από ΔΕΗ (το συμβ. λήγει 05/12). Από ότι διάβασα αν πάω σε κατάστημα η αλλαγή γίνεται άμεσα.

- υπάρχει κάποια εναλλακτική επιλογή από το να πηγαίνει κάποιος κάθε μήνα στον πιο φθηνό πάροχο; προλαβαίνει κάποιος να αλλάζει με αυτή τη συχνότητα;

- μήπως αυτές οι σκέψεις δεν έχουν νόημα μιας και από 01/01 το τοπίο θα είναι διαφορετικό;

1 λεπτό πριν, Sta είπε

- μήπως αυτές οι σκέψεις δεν έχουν νόημα μιας και από 01/01 το τοπίο θα είναι διαφορετικό;

αυτο

εκτος κι' αν η καταναλωση 25 ημερων, και η πιθανοτητα να γλυτωσεις ξερωγω 5 ευρω, κανουν καποια διαφορα στα οικονομικα σου

8 λεπτά πριν, fredd0 είπε

αυτο

εκτος κι' αν η καταναλωση 25 ημερων, και η πιθανοτητα να γλυτωσεις ξερωγω 5 ευρω, κανουν καποια διαφορα στα οικονομικα σου

προφανώς δεν κάνει διαφορά αλλά είδα ότι ο Ηρών σε αυτό το πρόγραμμα δίνει και 50Ε επιστροφή λολ.

Σε ποιο πρόγραμμα θα με βάλει άραγε η ΔΕΗ αν δεν κάνω κάτι;

1 λεπτό πριν, Sta είπε

Σε ποιο πρόγραμμα θα με βάλει άραγε η ΔΕΗ αν δεν κάνω κάτι;

στο νήμα της ΔΕΗ

2 λεπτά πριν, Sta είπε

προφανώς δεν κάνει διαφορά αλλά είδα ότι ο Ηρών σε αυτό το πρόγραμμα δίνει και 50Ε επιστροφή λολ.

διάβασε τις προηγούμενες σελίδες για 50+50

απο 1η Ιανουαριου ολοι οι παροχοι θα εχουν ενα προγραμμα με προδημοσιευμενη τιμη x (ιδια για ολους τους παροχους) + κερδος παροχου, και ολοι οσοι ειναι σε κυμαινομενο τιμολογιο θα πανε εκει

τα 50 ευρα κλπ ειναι τρικακια να πας εκει και να ξεχασεις να φυγεις 1.1.24

• Like 1
  • Thanks 1

7 ώρες πριν, Merenda7 είπε

Ψάχνω να βρω ποιοί εκδίδουν διμηνιαίο λογαριασμό γιατί με βολεύει καλύτερα. Τρεις είναι όλοι κι όλοι.10 Νοεμβριου θα μετακομίσω, οπότε προς zenith με βλέπω 

Ποιοι δλδ δίνουν διμηνιαίο λογαριασμό, εκτός της ΔΕΗ;

Καλημέρα, Κάτοικος ορεινού χωριού με αντλία θερμότητας που όπως καταλαβαίνετε ξεπερνάει κατά πολύ τους χειμερινούς μήνες τις 500kW/h. Απο τον Μάρτιο ήμουν elpedison  αλλά κοιτώντας το excel του @korakios  λέω να πάω προς nrg pass που είναι η φθηνότερη τιμή για Νοέμβριο. Υπάρχουν τίποτα κρυφές χρεώσεις που μου ξέφυγαν;  Έχει κάποιος Εμπειρία με την εταιρία για μεγάλες καταναλώσεις;

1 ώρα πριν, kozywozy είπε

Καλημέρα, Κάτοικος ορεινού χωριού με αντλία θερμότητας που όπως καταλαβαίνετε ξεπερνάει κατά πολύ τους χειμερινούς μήνες τις 500kW/h. Απο τον Μάρτιο ήμουν elpedison  αλλά κοιτώντας το excel του @korakios  λέω να πάω προς nrg pass που είναι η φθηνότερη τιμή για Νοέμβριο. Υπάρχουν τίποτα κρυφές χρεώσεις που μου ξέφυγαν;  Έχει κάποιος Εμπειρία με την εταιρία για μεγάλες καταναλώσεις;

αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι είτε παραμένεις δεη με μικρές διακυμάνσεις στην τιμή είτε αρχίζεις την μπάλα και πασάρεις σχεδόν κάθε μήνα σε άλλον πάροχο...

Μόλις τώρα, BrokenExe είπε

Όσοι επιστρέψατε στον ΗΡΩΝ για δεύτερη φορά, βάλατε καινούριο email και κωδικό στο e contract η δεν παίζει ρόλο; 

Δεν παιζει ρόλο 

• Thanks 1

1 ώρα πριν, kozywozy είπε

Καλημέρα... Να ξέρεις ότι οι τιμές από 1-1-2024 θα αλλάξουν... Έχεις διαβάσει αυτό.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...