Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

41 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Εγω ας εχω για την παρτη μου την ηχογραφηση για οτι χρειαστει και ας ειναι παρανομη φιλε μου...

Μπορούμε βέβαια να τους ρωτάμε αν συμφωνούν με την ηχογράφηση της κλήσης  , όπως κάνουν κι αυτοί . Λέτε να πουν όχι ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα σε ολους!!

Έριξα μια ματιά, αφου λεω να αφησω την ELPEDISON για ΗΡΩΝ και ειμαι αναμεσα σε Ηρων Guarantee Home με τα 8,55 λεπτα και 5 ευρώ πάγιο και στο ΗΡΩΝ  Simply Generous με τα 14 λεπτα και 3,5 ευρώ πάγιο μέσω e- Contract  για τα 50 εύρω. 

(αργά ξύπνησα !!!)

Ποιο απο τα δύο να επιλέξω? Η κατανάλωση θα ειναι περ. στις 300 kWh για Νοέμβριο. 

1 ώρα πριν, alekout είπε

Μπορούμε βέβαια να τους ρωτάμε αν συμφωνούν με την ηχογράφηση της κλήσης  , όπως κάνουν κι αυτοί . Λέτε να πουν όχι ;

🤔 Αφού σε ρωτάει, πρώτος, αυτός που θα  ηχογραφήσει και εσένα και αυτόν, προφανώς συμφωνεί 

1 hour ago, alekout said:

οταν ρωτησεις εσυ θα σου πει οχι γιατι δεν εισαι εταιρια και  αλλα τετοια διαφορα 😕 

2 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

οταν ρωτησεις εσυ θα σου πει οχι γιατι δεν εισαι εταιρια και  αλλα τετοια διαφορα 😕 

Εννοώ όταν σε ηχογραφούν προφανώς ηχογραφούν και τον εαυτό τους. Μετά μπορείς, αν χρειαστεί, να ζητήσεις αντίγραφο της συνομιλίας σας. Δεν μπορούν να στο αρνηθούν 

1 hour ago, BigJim34 said:

Καλημέρα σε ολους!!

Έριξα μια ματιά, αφου λεω να αφησω την ELPEDISON για ΗΡΩΝ και ειμαι αναμεσα σε Ηρων Guarantee Home με τα 8,55 λεπτα και 5 ευρώ πάγιο και στο ΗΡΩΝ  Simply Generous με τα 14 λεπτα και 3,5 ευρώ πάγιο μέσω e- Contract  για τα 50 εύρω. 

(αργά ξύπνησα !!!)

Ποιο απο τα δύο να επιλέξω? Η κατανάλωση θα ειναι περ. στις 300 kWh για Νοέμβριο. 

Και τα 2 δίνουν 50 ευρώ δώρο. 

Πιο φτηνό θα βγει το Guarantee. 

1 ώρα πριν, BigJim34 είπε

Καλημέρα σε ολους!!

(αργά ξύπνησα !!!)

Χοντρικά με το guarantee κερδίζεις 300Χ0,05=15-1,5=13,5 ευρώ για τον Νοέμβριο.

8 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Χοντρικά με το guarantee κερδίζεις 300Χ0,05=15-1,5=13,5 ευρώ για τον Νοέμβριο.

Έτσι το σκέφτηκα κι εγώ και έκανα το Guarantee Home. Για την ώρα δεν ανταποκρίνεται το myΗΡΩΝ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά!!

3 λεπτά πριν, BigJim34 είπε

Για την ώρα δεν ανταποκρίνεται το myΗΡΩΝ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/?do=findComment&comment=60016239

σε κανα διβδόμαδο ελπέ ξανά

Στις 25/10/2023 στις 12:16 ΜΜ, korakios είπε

καλύτερα άλλαξε στις 14 , μέχρι 15 του μηνός θα είναι τα έξτρα 50€ δώρο σε go4more πόντους

14 hours ago, fotis1708 said:

όντως δεν ισχύει το 50€ go4more στην ELPE για τα επαγγελματικά, είχα και εγώ τέτοια περίπτωση.

Για επαγγελματική σύνδεση ή και για ΑΦΜ ελεύθερου επαγγελματία με έδρα το σπίτι του ;

1 hour ago, Nnoutas said:

Εννοώ όταν σε ηχογραφούν προφανώς ηχογραφούν και τον εαυτό τους. Μετά μπορείς, αν χρειαστεί, να ζητήσεις αντίγραφο της συνομιλίας σας. Δεν μπορούν να στο αρνηθούν 

Κι όμως συμβαίνουν διαφορά "μέχρι να το βρουν" 

5 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Κι όμως συμβαίνουν διαφορά "μέχρι να το βρουν" 

όντως "χάνεται" η ηχογράφηση κάποιες φορές , γιαυτό τα πάντα γραπτώς και αν μετά απο γραπτό αίτημα με email σας παίρνουν τηλ , το κλείνετε και ανοίγεται αίτημα μέσω myrae

τώρα αν θέλει κάποιος να ηχογραφεί την ομιλία απο το κινητό του , ας κάνει όπως καταλαβαίνει ,

το σημαντικό είναι οτι η συζήτηση περι νομιμότητας ή όχι δεν είναι για το παρών νήμα , ανοίξτε νέο θέμα αν θέλετε ανάλυση :) 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 25/10/2023 at 14:07, korakios said:

πάνω που θα σου έλεγα excel τιμών προγραμμάτων ρεύματος (το κατεβάζετε & ανοίγετε αντίγραφο) 😁

πάντως καλό είναι να μην μπλέκεις τις τιμές με τυχών επιδοτήσεις , χάνεται η μπάλα έτσι

διάβασε την προηγούμενη σελιδα και θα πάρεις πληροφορίες για το νέο έτος

ναι

Με αποτελείωσες... 😂

Με αυτό το δείγμα θα πήγαινες στο GENEROUS GUARANTEE HOME του ηρωνα; Επιπλέον θα ήθελα να μην προσθέσω και τα 8€ για το κλείδωμα τιμής. Ποια η γνώμη σου και αν δεν εγκρίνεις το συγκεκριμένο τι προτεινεις σύμφωνα με τις καταναλώσεις μου;

Screenshot 2023-10-29 135045.png

Επεξ/σία από alxnt

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, alxnt είπε

Με αυτό το δείγμα θα πήγαινες στο GENEROUS GUARANTEE HOME του ηρωνα;

όχι , στης ελπέ για 50+50 αρχικά και μετά στου Ηρών

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...