Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερα είναι άμεση επικοινωνία με εκπρόσωπο τους. Εκτός αν έχουν άμεση υποβολή αιτήματος υποβάλλοντας ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά.

Επεξ/σία από S90
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω ήδη λογαριασμό στο my heron για φυσικό αέριο(παλιά ήμουν και στο ρεύμα) φαντάζομαι δικαιούμαι πάλι το 50ευρω, απλά κάνω αίτηση για το generous;

Δημοσ.

Προχώρα στο guarantee, καλύτερο πρόγραμμα και ναι θα παρεις κ το 50ευρω.

43 minutes ago, niaou13 said:

Έχω ήδη λογαριασμό στο my heron για φυσικό αέριο(παλιά ήμουν και στο ρεύμα) φαντάζομαι δικαιούμαι πάλι το 50ευρω, απλά κάνω αίτηση για το generous;

Προχώρα στο guarantee, καλύτερο πρόγραμμα και ναι θα παρεις κ το 50ευρω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kronos73 είπε

Έκανα αίτηση το προηγούμενο Σάββατο στην NRG, δήλωσα Πέμπτη πρωί για επικοινωνία, ούτε Πέμπτη ούτε Παρασκευή καλέσανε. Έχετε ανάλογη εμπειρία; Να τους καλέσω εγώ Δευτέρα;

Δευτέρα είχα κάνει αίτημα και είχα υποβάλει δικαιολογητικά, με τηλεφωνικό ραντεβού Πέμπτη πρωί. Αφού δεν με κάλεσαν τους πήρα εγώ και ανταποκρίθηκαν άμεσα. Σε 15 λεπτά έστειλαν τη σύμβαση, που υπογράφηκε ψηφιακά. Περιμένω από εβδομάδα ειδοποίηση ενεργοποίησης.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για το πρόγραμμα nrg pass με εμημερωσε εκπρόσωπος τους οτι δεν δεχονται ακομα αιτήσεις γιατι δεν ειναι ακομα εμπορικα διαθέσιμο επειδη ξεκιναει 1η Νοεμβρίου.

Εφοσον η χρέωση οταν πας στον νεο παροχο ξεκινάει απο την ημερομηνια που εγινε το συμβολαιο δεν χρειάζεται να βιαζομαστε αλλα να το κανουμε αφου μπει ο μηνας.Τα λεω σωστα ή οχι?

Επεξ/σία από gogkroj
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gogkroj είπε

για το πρόγραμμα nrg pass με εμημερωσε εκπρόσωπος τους οτι δεν δεχονται ακομα αιτήσεις γιατι δεν ειναι ακομα εμπορικα διαθέσιμο επειδη ξεκιναει 1η Νοεμβρίου.

Εφοσον η χρέωση οταν πας στον νεο παροχο ξεκινάει απο την ημερομηνια που εγινε το συμβολαιο δεν χρειάζεται να βιαζομαστε αλλα να το κανουμε αφου μπει ο μηνας.Τα λεω σωστα ή οχι?

Εγώ ρώτησα - πριν κάνω το αίτημα - τι θα γίνει αν εκπροσωπηθώ πριν την 1η του μήνα, και μου είπαν θα έχω την ίδια χρέωση.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Thukididis είπε

καλησπέρα σε ολους,

θελω να αλλαξω παροχο ρευματος είμαι στη ΔΕΗ

ποια εταιρεια πιστευετε ότι ειναι η πιο αξιοπιστη και σχετικα οικονομικη που αξιζει τον κοπο να φυγω απο τη δεη και να παω σε αυτη?

ευχαριστω προκαταβολικα!

μπορείς να δεις τιμές προγραμμάτων στην καρφιτσωμένη ανάρτηση πάνω ψηλά

δεν υπάρχει αξιόπιστη εταιρία , επίσης οι τιμές αλλάζουν ανα μήνα

απο το νέο έτος αλλάζει το σύστημα τιμολόγησης επομένως και να πας κάπου τώρα θα είναι για πιθανότατα για δίμηνο

Δημοσ.
1 hour ago, korakios said:

μπορείς να δεις τιμές προγραμμάτων στην καρφιτσωμένη ανάρτηση πάνω ψηλά

To Ηρων Guarantee Home ειχε 50ε δωρο καιρο στο εξελ σου η τωρα μπηκε???

Οχι τιποτε αλλο ερριξα δυο αιτησεις συγγενων μετα απο ηλεκτρονικες εξουσιοδοτησεις που πηρα κ επελεξα το Simply Generous γιατι αυτο ηταν το πρωτο στη λιστα με 50ε δωρο .

Μικροι καταναλωτες και ΚΟΤ-Α σιγα τα ωα, απλα ρωταω αν ειμαι τοσο απροσεκτος που δεν το ειδα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Specs είπε

To Ηρων Guarantee Home ειχε 50ε δωρο καιρο στο εξελ σου η τωρα μπηκε???

τώρα , μιας και πριν λίγες μέρες μπήκε στο e-contract

δεν ανανεώνω την ημερομηνία τροποποίησης για κάτι τέτοια , εκτός αν όντως στηρίζεστε στα σχόλια του excel

καλό είναι για κάτι τέτοια (προσφορές, δώρα) να κοιτάτε το νήμα

2 λεπτά πριν, Specs είπε

Μικροι καταναλωτες και ΚΟΤ-Α σιγα τα ωα, απλα ρωταω αν ειμαι τοσο απροσεκτος που δεν το ειδα.

μπορείς να το γυρίσεις εσωτερικά σε guarantee

Δημοσ.
1 minute ago, korakios said:

καλό είναι για κάτι τέτοια (προσφορές, δώρα) να κοιτάτε το νήμα

δεν υπαρχει λογος, ειναι γνωστο οτι δινεις εγγυηση επιστροφης απωλεσθεντων για τα λαθη του εξελ (αλλιως κανουμε αιτημα στην ΡΑΕ)...

3 minutes ago, korakios said:

μπορείς να το γυρίσεις εσωτερικά σε guarantee

να το κανω πριν καν ενεργοποιησουν το συμβολαιο η να το αφησω να μπω πρωτα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Specs είπε

να το κανω πριν καν ενεργοποιησουν το συμβολαιο η να το αφησω να μπω πρωτα?

δε χάνεις και τίποτα να το ζητήσεις νωρίτερα

υπόψιν μπορεί να το έβαλαν στο e-contract αλλά έχει αναφερθεί οτι δε λειτουργεί ακόμα (και σε μένα πετούσε μήνυμα λάθους πριν μέρες)  και μετά απο επικοινωνία με την εταιρία σου στέλνουν το συμβόλαιο που γράφει μέσα οτι παίρνεις τα 50€ δώρου)

(ενημέρωσα και την ημερομηνία τροποποίησης στο excel)

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.

Από elpedison έχετε λάβει λογαριασμό Οκτωβρίου;
Δεν καταλαβαίνω γιατί αργούν τόσο, νόμιζα θα ήταν μόνο ο πρώτος μήνας έτσι αλλά μάλλον το έχουν σύστημα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, grinder_ είπε

Από elpedison έχετε λάβει λογαριασμό Οκτωβρίου;
Δεν καταλαβαίνω γιατί αργούν τόσο, νόμιζα θα ήταν μόνο ο πρώτος μήνας έτσι αλλά μάλλον το έχουν σύστημα.

θα δεις όταν βγει οτι έχει ημερομηνία έκδοσης προηγούμενων ημερών , σπαστικό αλλά καλύτερα απο το να φαίνεται απλά ένα ποσό και να περιμένεις πότε θα μπορεί να κατεβάσεις το pdf

πότε έκλεισε η ημερομηνία καταχώρησης ενδείξεων σε σένα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, korakios είπε

θα δεις όταν βγει οτι έχει ημερομηνία έκδοσης προηγούμενων ημερών , σπαστικό αλλά καλύτερα απο το να φαίνεται απλά ένα ποσό και να περιμένεις πότε θα μπορεί να κατεβάσεις το pdf

πότε έκλεισε η ημερομηνία καταχώρησης ενδείξεων σε σένα ?

Κοίταξα και δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το πότε κλείνει η ημερομηνία καταχώρησης ενδείξεων αλλά το πότε έδωσες εσύ ένδειξη. Τον προηγούμενο μήνα έδωσα 18/9 και είχα έκδοση 28/9. Άρα ένα 10ήμερο θεωρώ ότι έχουν στην elpedison ως χρόνο. Μένει να επιβεβαιωθεί και αυτόν τον μήνα - 19/10 έδωσα αυτή την φορά άρα λογικά αύριο -.

EDIT : Στο myelpedison πρέπει να είχε φανεί 3 Οκτώβρη. Άρα πάμε στις 15μέρες...

Παρόλο που το έκανε αυτό που λες η ΔΕΗ πάντα σε 2-3 μέρες είχε εκδοθεί και σε άφηνε να τον κατεβάσεις "άτυπα".

Επεξ/σία από grinder_
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, grinder_ είπε

Κοίταξα και δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το πότε κλείνει η ημερομηνία καταχώρησης ενδείξεων αλλά το πότε έδωσες εσύ ένδειξη. Τον προηγούμενο μήνα έδωσα 18/9 και είχα έκδοση 28/9. Άρα ένα 10ήμερο θεωρώ ότι έχουν στην elpedison ως χρόνο. Μένει να επιβεβαιωθεί και αυτόν τον μήνα - 19/10 έδωσα αυτή την φορά άρα λογικά αύριο -.

ίσως παίζει ρόλο και αν είναι εργάσιμες μέρες , θα δείξει ,

επίσης πιστεύω οτι είναι τελευταία ημερομηνία απο τη στιγμή που σε αφήνει να δίνεις ένδειξη μέχρι το τέλος της προθεσμίας και όχι το πότε έδωσες ένδειξη ο ίδιος

πάντως να μου έλεγες για Σεπτέμβριο , οκ , αλλά δεν έκλεισε καν ο μήνας ωστε να βγει λογαριασμός

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...