Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kokos23 είπε

μάλλον κατάλαβες λάθος, τα 8 ευρά είναι η αύξηση στο πάγιο από 5 σε 8 , η εγγύηση ανώτερης τιμής είναι στην kwh που κλειδώνει στο 0,17 δηλ αν αυξηθεί πάνω από αυτό το ποσό εσύ θα πλερώ 0,17

πιο αναλυτικά για να γίνω κατανοητός

5 πάγιο τιμή kwh τον γενάρη 0,20

8 πάγιο τιμή  kwh τον γενάρη 0,17

21 λεπτά πριν, Delas.46 είπε

Καλά το έχω καταλάβει νομίζω, απλά δεν το διατύπωσα σωστά ίσως. Πρακτικά με 8 ευρώ το μήνα πάγιο, διασφαλίζουμε ότι η τιμή δεν θα ανέβει πάνω από 0.17 λεπτά, για τη διάρκεια της σύμβασης.

Αυτό που ρώτησα αν γνωρίζετε, είναι αν θα μείνει στα 8 ευρώ και όλη τη διάρκεια της σύμβασης, η έχουν τακτική να ανεβάζουν το πάγιο σε μήνες με αυξημένη τιμή κιλοβατώρας (αυτό διάβασα σε προηγούμενες σελίδες).

5+8=13 το πάγιο αν θες προστασία τιμής 

• Like 2
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πήγα από ΔΕΗ Γ1Ν σε elpedison economy free με τα δώρα 50€ και 50 go4more. πιστεύω πως έκανα καλά. 

μόνωση βλέπω αρκετοί λέτε πως από 1.1.2024 θα αλλάξουν πολλά. τι θα αλλάξει ακριβώς; και από ποτέ θα πρέπει να είμαι standby για αλλαγές; 

Επεξ/σία από pananton
  • Like 1
Δημοσ.

Μόλις υπέγραψα την σύμβαση στο guarantee του ΗΡΩΝ. Την πάγια εντολή  την ενεργοποιούμε μόλις πάρουμε απάντηση ότι αλλάξαμε πάροχο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Delas.46 είπε

Καλά το έχω καταλάβει νομίζω, απλά δεν το διατύπωσα σωστά ίσως. Πρακτικά με 8 ευρώ το μήνα πάγιο, διασφαλίζουμε ότι η τιμή δεν θα ανέβει πάνω από 0.17 λεπτά, για τη διάρκεια της σύμβασης.

Αυτό που ρώτησα αν γνωρίζετε, είναι αν θα μείνει στα 8 ευρώ και όλη τη διάρκεια της σύμβασης, η έχουν τακτική να ανεβάζουν το πάγιο σε μήνες με αυξημένη τιμή κιλοβατώρας (αυτό διάβασα σε προηγούμενες σελίδες).

Το πάγιο θα είναι 5+8=13/μήνα για σταθερή τιμή.Για να αλλάξει κάτι μονομερώς ο πάροχος είναι υποχρεωμένος να σε ενημερώσει έγκαιρα και αν διαφωνείς φεύγεις χωρίς κάποια επίπτωση.Υποτιθεται  όμως ότι τα σταθερά δεν αλλάζουν ,ξαναλέω υποτίθεται, για αυτό λέγονται και σταθερά.

5 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Μόλις υπέγραψα την σύμβαση στο guarantee του ΗΡΩΝ. Την πάγια εντολή  την ενεργοποιούμε μόλις πάρουμε απάντηση ότι αλλάξαμε πάροχο;

Θα σου βγει ειδοποίηση μέσα στο myheron να το κάνεις αλλά μην αγχώνεσαι μπορεί και να αργήσει κάπως 

34 λεπτά πριν, pananton είπε

πήγα από ΔΕΗ Γ1Ν σε elpedison economy free με τα δώρα 50€ και 50 go4more. πιστεύω πως έκανα καλά. 

μόνωση βλέπω αρκετοί λέτε πως από 1.1.2024 θα αλλάξουν πολλά. τι θα αλλάξει ακριβώς; και από ποτέ θα πρέπει να είμαι standby για αλλαγές; 

Θα αλλάξουν πλήρως τα τιμολόγια κυμαινόμενα σταθερά κλπ Νομίζω 15 μέρες πριν είναι καλά να παρακολουθήσεις τις εξελίξεις 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kokos23 είπε

μάλλον κατάλαβες λάθος, τα 8 ευρά είναι η αύξηση στο πάγιο από 5 σε 8 , η εγγύηση ανώτερης τιμής είναι στην kwh που κλειδώνει στο 0,17 δηλ αν αυξηθεί πάνω από αυτό το ποσό εσύ θα πλερώ 0,17

πιο αναλυτικά για να γίνω κατανοητός

5 πάγιο τιμή kwh τον γενάρη 0,20

8 πάγιο τιμή  kwh τον γενάρη 0,17

ΜΗΠΩΣ τον Γενάρη πάει 8+5=13 ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάλευα από χτες να μπω στο portal.volton.gr (με τους παλιούς κωδικούς) και μου έβγαζε σφάλμα συνδιασμού παροχής και αφμ. Επικοινώνησα να μου συνδέσουν στη καρτέλα τη νέα παροχή, μου λένε στείλε screenshot του σφάλματος. Στέλνω screenshot, με παίρνουν τηλέφωνο και δε προλαβαίνω να το σηκώσω. Τους παίρνω πίσω, μου λένε στείλε screenshot του σφάλματος. Μπήκα σε loop, σαν τη μέρα της μαρμότας. 🤣 Άκρη δεν έβγαλα... κατάφερα τουλάχιστον να λάβω μια πληροφορία ότι ενοποιήθηκαν τα συστήματα της Volton και της ΚΕΝ, κι έχουν υπάρξει μερικά μικροπροβλήματα. Στα καπάκια μου έρχεται καθυστηρημένο sms ότι ολοκληρώθηκε η αλλαγή της παροχής, και μου λέει να πάω στο myken να κάνω εγγραφή. Πάω στο myken, πατάω το σύνδεσμο και με βγάζει στο myportal.volton.gr, όχι στο portal.volton.gr Πατάω να κάνω login με τους παλιούς κωδικούς, δε γίνεται. Πατάω να κάνω εγγραφή με νέο email, τα κατάφερα. Σύνδεσα τη νέα παροχή, όλα κομπλέ. Συνοψίζοντας: Volton --> portal.volton.gr και KEN --> myportal.volton.gr Eμένα η παροχή φαίνεται στη πλατφόρμα της ΚΕΝ, γιατί το κατάστημα που έκανα την αίτηση είναι πρώην ΚΕΝ. Δηλαδή σε άλλο ξενοδοχείο έκανα κράτηση, σε άλλο ξενοδοχείο μ'έστειλαν.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
4 ώρες πριν, CHRISpros είπε

Ερώτηση για το Myelpedison. 

Εχει ανοιχτό το πεδίο για να περάσω την κατανάλωσή μου. 

Αλλά υπάρχει και σημείωση για καταμέτρηση ΔΕΔΗΕ στις 27/10. 

Περνάω κατανάλωση ή 'οχι σε τέτοιες περιπτώσεις; 

κανονικά έπρεπε να είναι κλειδωμένο το πεδίο απο τη στιγμή που περνά ο ΔΕΔΔΗΕ

εγώ θα έδινα πάντως

3 ώρες πριν, v_vasilis είπε

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, σε επικοινωνία με τηλεφωνικό κέντρο Elpedison μου είπαν ότι σε οικιακή σύνδεση εταιρείας (εταιρικό ΑΦΜ) η προσφορά go4more δεν παρέχεται...

τί είναι το οικιακή σύνδεση εταιρείας ?

πάντως δίνουν

να σας πω , πήρατε και οι υπόλοιποι pm με προσφορά απο τον κ.  "Elpedison..." ? 😂🤣

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, korakios είπε

τί είναι το οικιακή σύνδεση εταιρείας ?

πάντως δίνουν

Οικιακή σύνδεση κατοικίας (Economy plus) αλλά στο όνομα/ιδιοκτησίας εταιρείας (νομικό πρόσωπο). 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, v_vasilis είπε

Οικιακή σύνδεση κατοικίας (Economy plus) αλλά στο όνομα/ιδιοκτησίας εταιρείας (νομικό πρόσωπο). 

τότε ίσως είναι ειδική περίπτωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδή μόλις διάβασα κάτι για την εγγύηση και μπερδεύτηκα αν το προηγούμενο συμβόλαιο ήταν 77€ η εγγύηση και στο καινούργιο 110€ θα μου επιστραφούν 77€ στο εκκαθαριστικό και θα μου ζητηθούν τα 110€;.Η έχω καταλάβει κάτι λάθος;

μιλαμε για αλλαγή προγράμματος όχι παρόχου

Επεξ/σία από GreekGames
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, razkal είπε

αναφερεται στην συμβαση το δωρο.

dwro 50 euro.png

Εσυ εκανες αγορά δλδ απο μεσα απο το eshop του myheron?

5 ώρες πριν, ^_NikitaS_^ είπε

Δηλαδή αν πας με incognito περιήγηση να κάνεις αίτηση δε σε αφήνει; 

Προφανως δεν παίζει ρολο αυτό.στους περισσότερους κολλουσε η διαδικτυακή οταν βαζαν την παροχή,που ισως αναγνωριζαν οτι ηταν παλιοι πελάτες.αλλα ισως τελικα να μην παίζει ρόλο ουτε αυτο,δεν ξέρω...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Delas.46 είπε

το πάγιο θα είναι 8+5=13

Δημοσ.

Βλέπω πολλοί αλλαζετε πάροχο πριν τη 1η του μήνα. Βολτον πχ αν πάει κάποιος από τώρα θα πάρει τα δώρα που δίνει με το νέο πρόγραμμα και απλά χρεωνομαστε για 2 με 3 μέρες με τη τιμή κιλοβατώρας του Οκτωβρίου;

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, niaou13 said:

Βλέπω πολλοί αλλαζετε πάροχο πριν τη 1η του μήνα. Βολτον πχ αν πάει κάποιος από τώρα θα πάρει τα δώρα που δίνει με το νέο πρόγραμμα και απλά χρεωνομαστε για 2 με 3 μέρες με τη τιμή κιλοβατώρας του Οκτωβρίου;

Κανονικά. Τιμολογουν 30 ημερες και όχι ανά μήνα όπως το έχουμε στο μυαλό μας οι περισσότεροι γιατί και γω αυτό ρώτησα. Απλά για ότι ημέρα μείνει θα χρεωθουμε την τιμή Οκτωβρίου (γύρω στα 9 λεπτά με συνέπεια και κρατική επιδότηση) 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...