Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Παράδειγμα καταναλωτή με 1600kw ΚΟΤ το τετράμηνο και κλιματιστικά για θέρμανση.

Οι 1600kw επαρκούν οριακά σε 4μηνιαία εκκαθάριση.

Αν όμως δώσει καταμετρήσεις στο ΔΕΔΔΗΕ όπως λες εσύ... τον Οκτώβριο-Νοέμβριο θα έχει πολύ μικρή κατανάλωση ενώ τον Δεκέμβριο-Ιανουάριο θα κάνει υπέρβαση κατανάλωσης και θα χάσει το ΚΟΤ. Κοινώς, τον έκαψες!

Υπάρχουν πολλές "παγίδες" όταν δίνουμε ενδείξεις στον ΔΕΔΔΗΕ... όποιος ξέρει τι κάνει καλώς, όποιος δε ξέρει τι κάνει... σίγουρα κάποια στιγμή θα τα κάνει μπάχαλο.

Έτσι ακριβός ,θέλει πολύ  προσοχή με την καταχώρηση ,προσωπικά βαζω κάθε μήνα στην ίδια την εταιρία,μπλοκάκι - μολυβακι  για υπολογισμό και προηγούμενες καταχωρήσεις και το φέρνεις στα μέτρα σου για το 4μηνο

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 hour ago, ekrepali said:

Θα αναγράφεται στην αίτηση η ένδειξη / ενδείξεις που έδωσες. Αν όχι, μπορείς να τις συμπληρώσεις εσύ... το pdf της volton είναι τροποποιησιμο. Και μετά υπογράφεις και το στέλνεις. Η αλλαγή θα γίνει με τις ενδείξεις της αίτησης, δε χρειάζεται να δώσεις ένδειξη στο ΔΕΔΔΗΕ.

Δεν μου στείλανε αίτηση για υπογραφή. Η υπογραφή μου είπαν είναι η τηλεφωνική κλήση. Η αίτηση ήρθε απλά για να την έχω μαζί με την σύμβαση και κάτι άλλα δώρα. 

Αυτοί μου ζήτησαν μόνο φώτο ταυτότητα και μετρητή 

10 hours ago, lacta13 said:

τελικα μηπως επειδη ειμαστε παλιοι πελατες στο Myheron,και αφηνει μονο μεσα απο κει να κανουμε ουσιαστικα αγορα από το κουμπι eshop και οχι εκτος ,δεν θα παρουμε το 50ρικο; το καναν δλδ μονο ετσι ,ωστε να  γλυτωνουν τα πηγαινε-ελα;

Δηλαδή αν πας με incognito περιήγηση να κάνεις αίτηση δε σε αφήνει; 

11 hours ago, lacta13 said:

τελικα μηπως επειδη ειμαστε παλιοι πελατες στο Myheron,και αφηνει μονο μεσα απο κει να κανουμε ουσιαστικα αγορα από το κουμπι eshop και οχι εκτος ,δεν θα παρουμε το 50ρικο; το καναν δλδ μονο ετσι ,ωστε να  γλυτωνουν τα πηγαινε-ελα;

αναφερεται στην συμβαση το δωρο.

dwro 50 euro.png

Μετα το διάλειμμα στη ΔΕΗ συνεχίζω κι εγώ τον τουρισμό. Επόμενος σταθμός, μετά τη βατ+βολτ και την ΕΦΑ, η βολτον στο energy free.

Τηλεφωνικά έγινε η διαδικασία και το συμβόλαιο εστάλη με mail. Υπογραφή δεν μπήκε πουθενά, η ηχογραφημένη κλήση έχει θέση υπογραφής. 

Η εγγύηση είναι 100 ευρώ αλλά με την επιλογή της πλαγιάς εντολής μηδενίζεται. Σκέφτομαι να τους δοκιμάσω κι αυτούς για ένα δίμηνο, μιας και από 1/1/24 θα αλλάξουν πολλά. Για Νοέμβριο δίνουν δώρο τις πρώτες 500 kw δηλαδή για τα δικά μου δεδομένα τζάμπα ρεύμα για αυτόν τον μήνα, οπότε ακόμα και αν το πανε στο Θεό το πρόγραμμα στην τιμή του Δεκεμβρίου, πάλι στο κέρδος θα είμαι.

Ερώτηση για το Myelpedison. 

Εχει ανοιχτό το πεδίο για να περάσω την κατανάλωσή μου. 

Αλλά υπάρχει και σημείωση για καταμέτρηση ΔΕΔΗΕ στις 27/10. 

Περνάω κατανάλωση ή 'οχι σε τέτοιες περιπτώσεις; 

• Like 1

1 λεπτό πριν, CHRISpros είπε

Όχι γιατί θα λάβουν υπ'οψην τους του ΔΕΔΔΗΕ ούτως η άλλως 

1 hour ago, Lewnidas1995 said:

Δεν μου στείλανε αίτηση για υπογραφή. Η υπογραφή μου είπαν είναι η τηλεφωνική κλήση. Η αίτηση ήρθε απλά για να την έχω μαζί με την σύμβαση και κάτι άλλα δώρα. 

Αυτοί μου ζήτησαν μόνο φώτο ταυτότητα και μετρητή 

Στην αίτηση που έλαβες γράφει τις ενδείξεις που έδωσες; αν ναι, είσαι οκ. Αν όχι, είτε θα έρθει ο ΔΕΔΔΗΕ για έκτακτη καταμέτρηση είτε θα λάβουν υπόψιν την τελευταία καταμέτρηση με παλιά ημερομηνία και θα γίνει μπαχαλο 

31 minutes ago, CHRISpros said:

Αν είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για τη 4μηνιαια προγραμματισμένη καταμέτρηση, άσε το ΔΕΔΔΗΕ να μετρήσει. 

Η εγγύηση ανώτερης τιμής στον ηρων είναι αξιόπιστη; Θα μείνει δηλαδή το κόστος στα 8 ευρώ από τη στιγμή που έγινε η σύμβαση ή έχουν τάση να το αλλάζουν;

Αν μείνει ως έχει, θεωρώ ότι τα 8 ευρώ αξίζουν για μεγάλη κατανάλωση.

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, σε επικοινωνία με τηλεφωνικό κέντρο Elpedison μου είπαν ότι σε οικιακή σύνδεση εταιρείας (εταιρικό ΑΦΜ) η προσφορά go4more δεν παρέχεται...

• Like 1

6 λεπτά πριν, Delas.46 είπε

Η εγγύηση ανώτερης τιμής στον ηρων είναι αξιόπιστη; Θα μείνει δηλαδή το κόστος στα 8 ευρώ από τη στιγμή που έγινε η σύμβαση ή έχουν τάση να το αλλάζουν;

Αν μείνει ως έχει, θεωρώ ότι τα 8 ευρώ αξίζουν για μεγάλη κατανάλωση.

μάλλον κατάλαβες λάθος, τα 8 ευρά είναι η αύξηση στο πάγιο από 5 σε 8 , η εγγύηση ανώτερης τιμής είναι στην kwh που κλειδώνει στο 0,17 δηλ αν αυξηθεί πάνω από αυτό το ποσό εσύ θα πλερώ 0,17

πιο αναλυτικά για να γίνω κατανοητός

5 πάγιο τιμή kwh τον γενάρη 0,20

8 πάγιο τιμή  kwh τον γενάρη 0,17

34 λεπτά πριν, kokos23 είπε

μάλλον κατάλαβες λάθος, τα 8 ευρά είναι η αύξηση στο πάγιο από 5 σε 8 , η εγγύηση ανώτερης τιμής είναι στην kwh που κλειδώνει στο 0,17 δηλ αν αυξηθεί πάνω από αυτό το ποσό εσύ θα πλερώ 0,17

πιο αναλυτικά για να γίνω κατανοητός

5 πάγιο τιμή kwh τον γενάρη 0,20

8 πάγιο τιμή  kwh τον γενάρη 0,17

Καλά το έχω καταλάβει νομίζω, απλά δεν το διατύπωσα σωστά ίσως. Πρακτικά με 8 ευρώ το μήνα πάγιο, διασφαλίζουμε ότι η τιμή δεν θα ανέβει πάνω από 0.17 λεπτά, για τη διάρκεια της σύμβασης.

Αυτό που ρώτησα αν γνωρίζετε, είναι αν θα μείνει στα 8 ευρώ και όλη τη διάρκεια της σύμβασης, η έχουν τακτική να ανεβάζουν το πάγιο σε μήνες με αυξημένη τιμή κιλοβατώρας (αυτό διάβασα σε προηγούμενες σελίδες).

• Like 1

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Αν είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για τη 4μηνιαια προγραμματισμένη καταμέτρηση, άσε το ΔΕΔΔΗΕ να μετρήσει. 

Για αυτό ειμαι σίγουρος, πως θα έρθει όντως ο ΔΕΔΔΕΗ δεν ειμαι σίγουρος. Τον Ιούνιο, για παράδειγμα, δεν ήρθε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...