Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν υπάρχει tab Οικιακά  κυμαινόμενα

πας στο tab "Ιστορικό Τιμών Οικιακών"

αλλά αυτο δεν εχει τις στήλες ....,Πραγματική τιμή, Τελική | Σύγκριση με--> Δέσμευση,   κλπ

υπάρχει ενα tab  αγνοήστε το   που μοιάζει με αυτο που ψάχνω αλλά ?αγνοήστε το?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, gtkminsomnia είπε

αλλά αυτο δεν εχει τις στήλες ....,Πραγματική τιμή, Τελική | Σύγκριση με--> Δέσμευση,   κλπ

ούτε θα έχουν τα προγράμματα με δημοσιευμένες τιμές ανα μήνα

δε χρειάζεται να γίνεται υπολογισμός , απλά βλέπεις τη φθηνότερη χρέωση

αν καις 300kw/μήνα και η διαφορά μεταξύ 2 προγραμμάτων είναι 0,03 είναι πανεύκολο να δεις πόσα χάνεις/κερδίζεις ανα μήνα ....

4 λεπτά πριν, gtkminsomnia είπε

υπάρχει ενα tab  αγνοήστε το   που μοιάζει με αυτο που ψάχνω αλλά ?αγνοήστε το?

ναι , θα είναι για το νέο έτος , προς το παρών δεν ισχύουν οι τιμές που βλέπεις εκεί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, gtkminsomnia είπε

copy paste πάνω αριστερά γράφει   | 21/10/2023 14:41 Νοεμβρίου_2023

Έχει αλλάξει το εξελ, δεν κάνει σύγκριση οικιακών σε ετήσια βάση, έχουμε μόνο τις τιμές κάθε μήνα. Οπότε μην ψάχνεις κάτι άλλο, η σύγκριση γίνεται με την τιμή.

edit: δεν είχα δει ότι απάντησε ο κοράκιος

Επεξ/σία από marinna
  • Thanks 1

Εχει κάποιος κοινωνικο τιμολογιο και ζενιθ. Μου ειπε καποιος οτι ειναι η πιο φθηνη στο κοινωνικο τιμολογιο και οτι δεν πληρωνει σχεδον τιποτα αν δεν ξεπερασει τις μονάδες. Ισχύει έχει το έχει κάποιος;

3 λεπτά πριν, teodgeor είπε

Εχει κάποιος κοινωνικο τιμολογιο και ζενιθ. Μου ειπε καποιος οτι ειναι η πιο φθηνη στο κοινωνικο τιμολογιο και οτι δεν πληρωνει σχεδον τιποτα αν δεν ξεπερασει τις μονάδες. Ισχύει έχει το έχει κάποιος;

δεν έχει σχέση το πρόγραμμα με το αν έχει ΚΟΤ ή όχι , μόνο σε περίπτωση που το πρόγραμμα δε δέχεται ΚΟΤ και σε πετάνε σε άλλο ή σε περίπτωση που δεν ισχύουν εκπτώσεις

ίδια αφαίρεση θα κάνεις 0,045 ή 0,075 (ανάλογα τι έχεις) στα αντίστοιχα προγράμματα που παίζουν

• Thanks 1

τελικα μηπως επειδη ειμαστε παλιοι πελατες στο Myheron,και αφηνει μονο μεσα απο κει να κανουμε ουσιαστικα αγορα από το κουμπι eshop και οχι εκτος ,δεν θα παρουμε το 50ρικο; το καναν δλδ μονο ετσι ,ωστε να  γλυτωνουν τα πηγαινε-ελα;

Επειδή πρώτη φορά κάνω αίτηση στην NRG (στο Pass), πάτησα πότε θέλω τηλεφωνικό ραντεβού, θα μου στείλουν από πριν συμβόλαιο να τσεκάρω ή μετά την αποδοχή από το τηλέφωνο;

Στο τηλέφωνο τι αναφέρουν/ζητάνε;

Το έγραψα και σε γειτονικό φόρουμ μήπως το δει κάποιος άλλος που ψάχνει παρόμοιες πληροφορίες 

1 λεπτό πριν, Kozanitis1 είπε

ζώδιο , ωροσκόπο , χόμπι κτλ

απλά στοιχεία να συμπληρώσουν την αίτηση (ΑΦΜ , αρ. παροχής κτλ) , να θυμηθείς να δώσεις ενδείξεις

10 λεπτά πριν, korakios είπε

ζώδιο , ωροσκόπο , χόμπι κτλ

απλά στοιχεία να συμπληρώσουν την αίτηση (ΑΦΜ , αρ. παροχής κτλ) , να θυμηθείς να δώσεις ενδείξεις

Ενδείξεις έγραψα στην αίτηση, καθώς και φωτογραφία μόνο από την ημερήσια σε αφήνει..

Μόλις τώρα, Kozanitis1 είπε

Ενδείξεις έγραψα στην αίτηση, καθώς και φωτογραφία μόνο από την ημερήσια σε αφήνει..

να αναφέρεις και τη νυχτερινή τότε στο τηλ

• Thanks 1

6 hours ago, Kozanitis1 said:

Επειδή πρώτη φορά κάνω αίτηση στην NRG (στο Pass), πάτησα πότε θέλω τηλεφωνικό ραντεβού, θα μου στείλουν από πριν συμβόλαιο να τσεκάρω ή μετά την αποδοχή από το τηλέφωνο;

Το έγραψα και σε γειτονικό φόρουμ μήπως το δει κάποιος άλλος που ψάχνει παρόμοιες πληροφορίες 

Και γω πρώτη φορά έκανα αλλαγή, αλλά σε volton. Ζητάνε τα βασικά και ότι θες από το συμβόλαιο ρωτάς εσύ γιατί σίγουρα δεν στα λένε όλα. Η υπογραφή συμβολαίου έγινε μέσω ηχογραφημένης κλήσης και το συμβόλαιο το έλαβα μετά το "ναι" που είπα. Μετά μου ζήτησαν φωτογραφία ταυτότητα, τον τελευταίο λογαριασμό και φωτογραφία τον μετρητή για να το στείλουν δεδδηε. 

Όλα αυτά για volton! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Greg29M είπε

Την Τετάρτη τα σπουδαία… 

δεν νομίζω ότι θα τελειώσει έτσι γρήγορα το σήριαλ......θαχει κι άλλα επεισοδια

15 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Μέχρι πέρυσι τον Αύγουστο που για κάποιους ήταν απλά κάποια πράγματα(εφόσον διάβαζαν λίγο βέβαια) έλεγες οκ κάτι γίνεται μπορεί να μάθει ο άλλος αν θέλει για το πως θα κινηθεί.Τωρα απο 01/01/2024 τι βλέπω την κατάσταση να μπερδεύεται ακομη περισσότερο έτσι όπως πάει να γίνει.

Αντί ολα να γίνονται όσο πιο απλά γίνεται για να μπορεί να καταλάβει έστω κι ένας που προσπαθεί να μάθει αλλά δεν μπορεί για να ξέρει πως θα κινηθεί πάνε να κάνουν την φάση τσίρκο η οποία θα μοιάζει στα μάτια κάποιων πυρηνική φυσική.

Έχω μπουχτισει με όλες αυτές τις μαμακιες καθημερινά που ασχολούμαστε κι έρχεται κι αυτή η μαμακια τώρα σαν το κερασάκι στην τούρτα.

για το καλό μας γίνονται όλα τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα......  😝

1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε

Και γω πρώτη φορά έκανα αλλαγή, αλλά σε volton. Ζητάνε τα βασικά και ότι θες από το συμβόλαιο ρωτάς εσύ γιατί σίγουρα δεν στα λένε όλα. Η υπογραφή συμβολαίου έγινε μέσω ηχογραφημένης κλήσης και το συμβόλαιο το έλαβα μετά το "ναι" που είπα. Μετά μου ζήτησαν φωτογραφία ταυτότητα, τον τελευταίο λογαριασμό και φωτογραφία τον μετρητή για να το στείλουν δεδδηε. 

Όλα αυτά για volton! 

ηχογραφημένη ΚΑΙ απο εσένα? γιατί άμα περιμένεις αυτοί να στο βρούνε αν γίνει στραβη τρέχα γύρευε...... (((αν η ηχογράφηση πήγαινε & σε κάποια ΡΑΑΕΥ ή στη ΓΑΔΑ δεν ξέρω & γω τι άλλο τότε να είχαμε μια εξασφάλιση & εμπιστοσύνη, όμως σε δικά τους BackUp όταν δεν συμφέρει θα χάνονται ή δεν θα λειτουργούν όπως στο ΠΑΟ--ΟΣΦΠ που δεν έγραψαν λέει οι κάμερες ποιος πέταξε την κροτίδα μην είμαστε ευκολόπιστοι)))

μια φορά μια υπάλληλο την είχα ρωτήσει αν είχε πρόβλημα να ηχογραφήσω κι εγώ και ΛΕΕΙ απαγορεύεται! εμείς δεν είμαστε ΕΤΑΙΡΕΙΑ κλπ μπούρδες, νομίζουν ότι εμείς κατουρήσαμε σε κανα πηγάδι καταλάβατε?;

κι εννοείται πήρε ένα κλείσιμο του τηλεφώνου στα ΜΟΥΤΡΑ και πήγα ΑΛΛΟΥ που δεν είχαν θέμα

ειναι ΑΠΛΟ όποιος δεν έχει κάτι να κρύψει ΔΕΝ εχει πρόβλημα. καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται παιδιά

εκτός αν ορισμένοι νομίζουν ότι θα σου βρουν την ηχογραφημένη συνομιλία αυτοί που έχουν τη πίτα έχουν και το μαχαίρι ΕΙΔΙΚΩΣ οταν θα φταινε εκείνοι τι περιμένετε ότι θα γίνει?;

όταν λοιπόν ηχογραφούν και οι 2 πλευρές τότε μοντάζ δεν μπορεί να γίνει διότι θα πρέπει να συμπίπτουν οι χρόνοι με τα λεγόμενα ΤΕΛΟΣ . -

1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε

Όλα αυτά για volton! 

αν θες να  χεις το κεφάλι σου ήσυχο επειδή έχουν γίνει πολλά.....

πέρα από αυτό ΜΠΕΣ στην ΔΕΔΔΗΕ και καλύτερα μέσω gov/taxis πώς τα λένε με το κινητό σου τέλος πάντων & καταχώρησε στη ΔΕΔΔΗΕ τη φώτο & ένδειξη του ΜΕΤΡΗΤΗ

σου μιλάω και από προσωπική εμπειρία που ΕΒΑΛΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ kW αλλά και αρκετοί άλλοι έχουν γράψει εδώ μέσα κατά καιρούς για λάθη και μετά "ψάχνεσαι" είναι ταλαιπωρία!

και μετά κάθε μήνα εκτός από τη καταχώριση στο πάροχο => ενδείξεις + φώτο ΚΑΙ σε ΔΕΔΔΗΕ!

αφού δεν μας λογαριάζουν......

Επεξ/σία από geiannis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 minutes ago, geiannis said:

αλλά και αρκετοί άλλοι έχουν γράψει εδώ μέσα κατά καιρούς για λάθη και μετά "ψάχνεσαι" είναι ταλαιπωρία!

και μετά κάθε μήνα εκτός από τη καταχώριση στο πάροχο => ενδείξεις + φώτο ΚΑΙ σε ΔΕΔΔΗΕ!

Παράδειγμα καταναλωτή με 1600kw ΚΟΤ το τετράμηνο και κλιματιστικά για θέρμανση.

Οι 1600kw επαρκούν οριακά σε 4μηνιαία εκκαθάριση.

Αν όμως δώσει καταμετρήσεις στο ΔΕΔΔΗΕ όπως λες εσύ... τον Οκτώβριο-Νοέμβριο θα έχει πολύ μικρή κατανάλωση ενώ τον Δεκέμβριο-Ιανουάριο θα κάνει υπέρβαση κατανάλωσης και θα χάσει το ΚΟΤ. Κοινώς, τον έκαψες!

Υπάρχουν πολλές "παγίδες" όταν δίνουμε ενδείξεις στον ΔΕΔΔΗΕ... όποιος ξέρει τι κάνει καλώς, όποιος δε ξέρει τι κάνει... σίγουρα κάποια στιγμή θα τα κάνει μπάχαλο.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2

1 hour ago, geiannis said:

δεν νομίζω ότι θα τελειώσει έτσι γρήγορα το σήριαλ......θαχει κι άλλα επεισοδια

για το καλό μας γίνονται όλα τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα......  😝

ηχογραφημένη ΚΑΙ απο εσένα? γιατί άμα περιμένεις αυτοί να στο βρούνε αν γίνει στραβη τρέχα γύρευε...... (((αν η ηχογράφηση πήγαινε & σε κάποια ΡΑΑΕΥ ή στη ΓΑΔΑ δεν ξέρω & γω τι άλλο τότε να είχαμε μια εξασφάλιση & εμπιστοσύνη, όμως σε δικά τους BackUp όταν δεν συμφέρει θα χάνονται ή δεν θα λειτουργούν όπως στο ΠΑΟ--ΟΣΦΠ που δεν έγραψαν λέει οι κάμερες ποιος πέταξε την κροτίδα μην είμαστε ευκολόπιστοι)))

μια φορά μια υπάλληλο την είχα ρωτήσει αν είχε πρόβλημα να ηχογραφήσω κι εγώ και ΛΕΕΙ απαγορεύεται! εμείς δεν είμαστε ΕΤΑΙΡΕΙΑ κλπ μπούρδες, νομίζουν ότι εμείς κατουρήσαμε σε κανα πηγάδι καταλάβατε?;

κι εννοείται πήρε ένα κλείσιμο του τηλεφώνου στα ΜΟΥΤΡΑ και πήγα ΑΛΛΟΥ που δεν είχαν θέμα

ειναι ΑΠΛΟ όποιος δεν έχει κάτι να κρύψει ΔΕΝ εχει πρόβλημα. καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται παιδιά

εκτός αν ορισμένοι νομίζουν ότι θα σου βρουν την ηχογραφημένη συνομιλία αυτοί που έχουν τη πίτα έχουν και το μαχαίρι ΕΙΔΙΚΩΣ οταν θα φταινε εκείνοι τι περιμένετε ότι θα γίνει?;

όταν λοιπόν ηχογραφούν και οι 2 πλευρές τότε μοντάζ δεν μπορεί να γίνει διότι θα πρέπει να συμπίπτουν οι χρόνοι με τα λεγόμενα ΤΕΛΟΣ . -

αν θες να  χεις το κεφάλι σου ήσυχο επειδή έχουν γίνει πολλά.....

πέρα από αυτό ΜΠΕΣ στην ΔΕΔΔΗΕ και καλύτερα μέσω gov/taxis πώς τα λένε με το κινητό σου τέλος πάντων & καταχώρησε στη ΔΕΔΔΗΕ τη φώτο & ένδειξη του ΜΕΤΡΗΤΗ

σου μιλάω και από προσωπική εμπειρία που ΕΒΑΛΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ kW αλλά και αρκετοί άλλοι έχουν γράψει εδώ μέσα κατά καιρούς για λάθη και μετά "ψάχνεσαι" είναι ταλαιπωρία!

Προφανώς και έκανα και γω ηχογράφηση χωρίς να ενημερώσω φίλτατε. Αυτό για τον δεδδηε δεν το γνώριζα αλλά πως κα βαλουν άλλη ένδειξη αφού υπάρχει στο mail η φωτογραφία; 

28 minutes ago, Lewnidas1995 said:

Προφανώς και έκανα και γω ηχογράφηση χωρίς να ενημερώσω φίλτατε. Αυτό για τον δεδδηε δεν το γνώριζα αλλά πως κα βαλουν άλλη ένδειξη αφού υπάρχει στο mail η φωτογραφία; 

Θα αναγράφεται στην αίτηση η ένδειξη / ενδείξεις που έδωσες. Αν όχι, μπορείς να τις συμπληρώσεις εσύ... το pdf της volton είναι τροποποιησιμο. Και μετά υπογράφεις και το στέλνεις. Η αλλαγή θα γίνει με τις ενδείξεις της αίτησης, δε χρειάζεται να δώσεις ένδειξη στο ΔΕΔΔΗΕ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...