Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

.. στους λογαριασμούς που θα φτάνουν από την 1η Ιανουαρίου του 2024 μέσω email θα υπάρχει ενεργό λινκ (ηλεκτρονική διεύθυνση, το οποίο όταν οι καταναλωτές θα το πατάνε (κλικ) θα τους παραπέμπει σε ειδική ιστοσελίδα της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων Ενέργειας και Υδάτων
Σε αυτή τη σελίδα θα βρίσκονται συγκεντρωμένα κάθε μήνα όλα τα τιμολόγια των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι πελάτες τους θα μπορούν με τον τρόπο αυτό να συγκρίνουν απευθείας τις ανταγωνιστικές χρεώσεις.

Στη συνέχεια, αν οι καταναλωτές αν διαπιστώνουν πως υπάρχει πιο συμφέρουσα τιμή θα μπορούν να αναζητούν τον αντίστοιχο πάροχο.

https://www.ot.gr/2023/10/25/energeia/ilektrismos/logariasmoi-reymatos-sto-email-kathe-katanaloti-oles-oi-times-ton-paroxon/

Θα αναρτώνται όλα τα τιμολόγια των εταιρειών μαζί για να υπάρχει σύγκριση. Αυτό είναι θετικό.

Αρνητικό ότι επιστρέφει η ρήτρα, θα δούμε πως θα εφαρμοστεί στην πράξη.

Επεξ/σία από The_Judas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

στο excel  ΤιμέςΚιλοβατώραςΠαρόχων   23/10/2023  δεν βρίσκω tab για οικιακά κυμαινόμενα πχ το προγραμμα που ειμαι τώρα => SIMPLY GENEROUS HOME ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΟ   για να το συγκρίνω με τα υπόλοιπα . . .

14 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Σχετικά με τα τιμολόγια που η τιμή θα είναι γνωστή απ'την αρχή του μήνα, οι πάροχοι θα έχουν το δικαίωμα αναπροσαρμογής αν αυξηθεί η τιμή απότομα!! Ρε ουστ!!!

Καλα κανουν τα παιδια....ειναι σαν να παραγγελνεις κοκα κολες για το μαγαζι κι εκει που τις επαιρνες 0,50 να σκαει μυτη το παλικαρι που στα φερνει και να σου δινει τιμολογιο με 0,80 το κουτακι λογω ανατιμησης.

Ε δεν θα την πουλησεις παραπανω?:P

3 ώρες πριν, geiannis είπε

σωστός αλλά αυτά επικροτεί και το κράτος με τη σφραγίδα του

ΟΜΟΡΦΙΕΣ παλι βλέπω και οι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ λογαριασμοί στους προηγούμενους παρόχους έχουν πάει στα ΔΙΣεκατομμύρια!

βέβαια δεν φταίνε παντοτε οι πολίτες που λόγω των συνθηκών εξαναγκάζονται να κοιτάξουν τη τσέπη τους 

συν τις παγαποντιές τα ψέματα ή τις μισές αλήθειες πείτε το τεσπα και τις παραπλανήσεις από τις εταιρείες διαμέσω των υπαλλήλων τους 

Αυτό με τους απλήρωτους λογαριασμούς δεν ισχύει γιατι δεν αφήνεις απλήρωτο για να μπορέσεις να αλλάξεις παροχο. Και αν θα το καταφέρει κάποιος με έναν λογαριασμό μέχρι να εκδοθεί κάποια στιγμή θα τον κόψουν. Αν και έτσι κι αλλιώς με τα δώρα που δίνουν και τις χαμηλότερες απο ΔΕΗ τιμές είναι τόσο χαμηλοί οι λογαριασμοί μηνιαίως που δεν υπάρχει και λόγος να αφήσει κάποιος φέσι.

31 λεπτά πριν, atrias είπε

Εγώ πάλι που δοκίμασα να μιλήσω στο chat ήθελε να έχεις ήδη λογαριασμό στο myheron, τον οποίο για να έχεις πρέπει να είσαι ήδη πελάτης!

Εσύ πώς το κατάφερες; Είχες από παλιότερα λογαριασμό; Κι αν ναι, ισχύει η χρήση του e-contract και για παλιούς πελάτες; Δεν γίνοται μέσα από το myheron αυτές οι αλλαγές για τους ήδη πελάτες;

Ναι ήμουν πελάτης παλαιότερα και έχω κωδικούς στο myheron. Διαφορετικά, δεν γίνεται να κάνεις chat.

Ισχύει το e-contract του myheron και για παλιούς πελάτες που βάζουν ξανά παροχές. Στο πεδίο προσφορές του myheron εμφανίζεται το πενιντάρικο.

image.png.97d9f3f54db34f11cba7550b1557b06f.png

• Like 1

Βοήθεια ...!!!

στο excel  ΤιμέςΚιλοβατώραςΠαρόχων   23/10/2023  δεν βρίσκω tab για οικιακά κυμαινόμενα πχ το προγραμμα που ειμαι τώρα => SIMPLY GENEROUS HOME ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΟ   για να το συγκρίνω με τα υπόλοιπα . . .

Τί κάνω λάθος ???

7 λεπτά πριν, gtkminsomnia είπε

Βοήθεια ...!!!

Τί κάνω λάθος ???

Να κατεβάσεις το καινούργιο.

4 λεπτά πριν, gtkminsomnia είπε

σήμερα το κατέβασα ...

Το καινούργιο πάνω αριστερά γράφει " 21/10/2023 14:41 Νοεμβρίου_2023". Είσαι σίγουρος?

1 λεπτό πριν, prototypegr είπε

Το καινούργιο πάνω αριστερά γράφει " 21/10/2023 14:41 Νοεμβρίου_2023". Είσαι σίγουρος?

copy paste πάνω αριστερά γράφει   | 21/10/2023 14:41 Νοεμβρίου_2023

1 λεπτό πριν, prototypegr είπε

4 λεπτά πριν, gtkminsomnia είπε

copy paste πάνω αριστερά γράφει   | 21/10/2023 14:41 Νοεμβρίου_2023

Μήπως πλέον δεν υπάρχει το πρόγραμμά σου διαθέσιμο και για αυτό δεν αναγράφεται?

1 λεπτό πριν, Vassilis_24 είπε

Στο αρχείο στην πρώτη σελίδα έχει μείνει μόνο το Φυσικό αέριο. Σε ποιο αρχείο να μπω για να δω αν πρέπει να φύγω από το Elpedison economy plus; 

Δες το καρφιτσωμένο μήνυμα και κατέβασε αντίστοιχο αρχείο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, gtkminsomnia είπε

@korakios  Βοήθεια ...!!!

https://docs.google.com/spreadsheets/d/11qPKNlaHSK95vl5tau3hccNx53GrPAvEnGt8FKdM7PY/edit#gid=33051242

στο παραπάνω excel  ΤιμέςΚιλοβατώραςΠαρόχων   23/10/2023  δεν βρίσκω tab για οικιακά κυμαινόμενα πχ το προγραμμα που ειμαι τώρα => SIMPLY GENEROUS HOME ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΟ   για να το συγκρίνω με τα υπόλοιπα . . .

Τί κάνω λάθος ???

ενω στο πρώτο tab  => Ιστορικό Τιμών Οικιακών υπάρχει και το πρόγραμμά μου

11 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Μήπως πλέον δεν υπάρχει το πρόγραμμά σου διαθέσιμο και για αυτό δεν αναγράφεται?

δεν βρίσκω tab για οικιακά κυμαινόμενα  προγράμματα

ενω στο πρώτο tab  => Ιστορικό Τιμών Οικιακών υπάρχει και το πρόγραμμά μου

Επεξ/σία από gtkminsomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα σε ολους ημουν στο myhome online στην δεη και σε 5 μερες ληγει το προγραμμα μου με πηραν τηλεφωνο και μου προτειναν ενα my home 4 all με τιμη 0,135 και 3,5 ανα μηνα παγιο, υπαρχει κατι απο εναλλακτικο παροχο σε πιο ανταγωνιστηκες τιμες?οι καταναλωσεις μου ειναι περιπου 350-400 ανα μηνα . σας ευχαριστω εκ των προτερων

Επεξ/σία από DAIDALUS0084

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...