Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 ώρες πριν, adi32 είπε

σε ολα τα ηρων εχει τα 50ε (γιατι στο excel δεν το εχει στο Ηρών Guarantee Home)?

Δηλ παω ηρων παρινω το -50 και 14/11 παω ελπε και παιρνω αλλα 50 ?

Θα μας πανε φυλακη στο τελος 

9 ώρες πριν, korakios είπε

εκεί είναι

ναι

50€+50 σε πόντους go4more Εθνικής

σιγά , 10πλάσια μας πήρανε

@korakios εννοεί ότι δεν έχεις αναγράψει δίπλα στα σχόλια ότι έχει δώρο 50€.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 minute ago, adi32 said:

πηγα να κανω αιτηση στο Ηρών Guarantee Home και βγαζει αυτο 

image.png.d210f5fc1d580802837962e1d191a2c6.png

Εγώ έκανα κανονικά αίτημα αλλαγής χθες. Μάλλον τους πήρε 1 μήνα να το βάλουν στο econtract γιατί έψαχναν πως να φτιάξουν το κουτάκι που επιλέγεις αν θες την προστασία guarantee. 

Τι παίζει με την αλλαγή προγράμματος στην elpedison μου στείλαν ένα λινκ που ανοίγει μια άλλη φόρμα συμπλήρωσης, δεν γίνεται απλά τηλεφωνικώς?

1 ώρα πριν, giorgoskoy είπε

Τι παίζει με την αλλαγή προγράμματος στην elpedison μου στείλαν ένα λινκ που ανοίγει μια άλλη φόρμα συμπλήρωσης, δεν γίνεται απλά τηλεφωνικώς?

Γίνεται 

Καλημέρα. Κατάφερε κανείς να κάνει το ήρων guaranty με  econtract; μου βγαζει τα ίδια με τους παραπάνω ότι δεν είναι διαθεσιμο για τον τύπο παροχής μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, giorgoskoy said:

Aκολουθα τις οδηγίες που σου έδωσαν... κάπου πατάς αποδέχομαι. Δε χρειάζεται καν να υπογράψεις. Κι εγώ έτσι είχα κάνει αλλαγή... κάνε αναζήτηση 'τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά'. 😆

Επεξ/σία από ekrepali

Έκανα chat στο myheron σχετικά με το πρόβλημα του econtact στο guaratee. 

Η απάντηση ήταν να  κάνω αίτηση με κάποιο άλλο πρόγραμμα και μόλις ξεκινήσει η εκπροσώπηση να κάνω αλλαγή σε guarantee. Είπε πως δεν χάνονται τα 50€ με αλλαγή προγράμματος.

Από προηγούμενη εμπειρία με ΗΡΩΝ μπορώ να πω ότι όσο αφορά τις αλλαγές προγραμμάτων δεν υπάρχουν προβλήματα οπότε θα κάνω αυτό που είπαν στο chat. 

• Like 2

Σχετικά με τα τιμολόγια που η τιμή θα είναι γνωστή απ'την αρχή του μήνα, οι πάροχοι θα έχουν το δικαίωμα αναπροσαρμογής αν αυξηθεί η τιμή απότομα!! Ρε ουστ!!!

Screenshot_2023-10-26-11-37-16-836_com.android.chrome.jpg.b28a3e61b8b61820b90c3cdc5a97d63a.jpg

• Like 2

19 minutes ago, fotis1997 said:

Έκανα chat στο myheron σχετικά με το πρόβλημα του econtact στο guaratee. 

Η απάντηση ήταν να  κάνω αίτηση με κάποιο άλλο πρόγραμμα και μόλις ξεκινήσει η εκπροσώπηση να κάνω αλλαγή σε guarantee. Είπε πως δεν χάνονται τα 50€ με αλλαγή προγράμματος.

Από προηγούμενη εμπειρία με ΗΡΩΝ μπορώ να πω ότι όσο αφορά τις αλλαγές προγραμμάτων δεν υπάρχουν προβλήματα οπότε θα κάνω αυτό που είπαν στο chat. 

Εγώ πάλι που δοκίμασα να μιλήσω στο chat ήθελε να έχεις ήδη λογαριασμό στο myheron, τον οποίο για να έχεις πρέπει να είσαι ήδη πελάτης!

Εσύ πώς το κατάφερες; Είχες από παλιότερα λογαριασμό; Κι αν ναι, ισχύει η χρήση του e-contract και για παλιούς πελάτες; Δεν γίνοται μέσα από το myheron αυτές οι αλλαγές για τους ήδη πελάτες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...