Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα σε Volton από Πρωτέργια. Σήμερα ενεργοποιήθηκε. Με πήραν τηλ από Πρωτέργια για υπαναχώρηση.

1. Μου λέγανε ψέμματα (πχ ότι η Πρωτέργια είναι πιο φθηνή)

2. Λέγανε την τιμή Οκτώβρη αντί για Νοέμβρη επειδή τους συνέφερε

3. Μόνο που δε με έβρισε. Πολύ προσβλητικό το ύφος της

Να ξέρετε ότι προσφέρθηκε να δώσει 50 ευρώ δώρο (σαν της εταιρείες κινητής για υπαναχώρηση)

Υπάρχει μεγάλη πίεση φαίνεται και τα βάζουν μέχρι και με τους πελάτες σε φάση "...να πάτε στην καλή εταιρεία εσείς αφού τη βρήκατε, χάνω τον καιρό μου να μιλάω μαζί σας"

Επεξ/σία από netrebelos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, Nnoutas είπε

Στην εφαρμογή myηρων στο econtract δεν υπάρχει το πρόγραμμα generous guarantee. Μέσω του σαιτ υπάρχει κανονικά. Τι γίνεται; 

μάλλον απο αύριο το κόβω , πριν έβγαζε λάθος

edit μέσω site εννοώ

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για τα οικιακα, το NRG Pass με 0,0750 διαπιστώσατε καποια παγίδα;

Χθες μου ηρθε και ο πρωτος λογαριασμος (που ειναι για καταναλωση 6 ημερων) απο ELPE Economy plus for Business, χρεωνουν ομως 100 ευρω εγγύηση, ποτε επρεπε να ενεργοποιησω την παγια εντολη για να μην χρεωνοταν; Στην Heron εβαζες παγια εντολή οταν εκανες την αιτηση, στην elpedison δεν ειχε καποιο πεδιο για παγια εντολη..

Επεξ/σία από prefuse

12 λεπτά πριν, prefuse είπε

για τα οικιακα, το NRG Pass με 0,0750 διαπιστώσατε καποια παγίδα;

Χθες μου ηρθε και ο πρωτος λογαριασμος (που ειναι για καταναλωση 6 ημερων) απο ELPE Economy plus for Business, χρεωνουν ομως 100 ευρω εγγύηση, ποτε επρεπε να ενεργοποιησω την παγια εντολη για να μην χρεωνοταν; Στην Heron εβαζες παγια εντολή οταν εκανες την αιτηση, στην elpedison δεν ειχε καποιο πεδιο για παγια εντολη..

Μπες εδω:

https://www.elpedison.gr/el/pages/credit-card-management-page/

• Like 1

1 hour ago, netrebelos said:

Να ξέρετε ότι προσφέρθηκε να δώσει 50 ευρώ δώρο (σαν της εταιρείες κινητής για υπαναχώρηση)

Δεν υπάρχει υπαναχώρηση όπως στις εταιρείες κινητής. Όταν μία εταιρία κάνει αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ για να εκπροσωπήσει την παροχή, η αίτηση δεν μπορεί να ακυρωθεί σε κάμια περίπτωση! Θα πας κανονικά στην Volton και μετά καπάκι στην Πρωτέργια. Το έμαθα πρόσφατα από υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ.

28 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Στην εφαρμογή myηρων στο econtract δεν υπάρχει το πρόγραμμα generous guarantee. Μέσω του σαιτ υπάρχει κανονικά. Τι γίνεται; 

Μέχρι χθες δεν υπήρχε πουθενά.Προφανως το αποφάσισαν τελευταία στιγμή και είναι θέμα χρόνο να μπει και στο app είναι τεχνικό το θέμα .

• Like 1

18 minutes ago, favou2000 said:

Για ΗΡΩΝ εχει κατι αντιστοιχο;

το μονο που βρηκα ειναι το απρακατω, που δεν εμπιστευομαι να στειλω στοιχεια καρτας, ταχυδρομικα ή με μαιλ..

https://www.heron.gr/media/vjvfphdi/αίτησηενεργοποίησηςπε-εξόφλησηςλογαριασμούμεπιστωτική.pdf

12 λεπτά πριν, prefuse είπε

Για ΗΡΩΝ εχει κατι αντιστοιχο;

το μονο που βρηκα ειναι το απρακατω, που δεν εμπιστευομαι να στειλω στοιχεια καρτας, ταχυδρομικα ή με μαιλ..

https://www.heron.gr/media/vjvfphdi/αίτησηενεργοποίησηςπε-εξόφλησηςλογαριασμούμεπιστωτική.pdf

Αν βάλουμε prepaid; 

31 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Μέχρι χθες δεν υπήρχε πουθενά.Προφανως το αποφάσισαν τελευταία στιγμή και είναι θέμα χρόνο να μπει και στο app είναι τεχνικό το θέμα .

Προσπαθησα πανω απο 5 φορές να κάνω νεα συνδεση μεσω econtract σημερα και στο τελευταίο βήμα μου εβγαζε οτι το προγραμμα δεν ειναι συμβατο με τον τυπο της παροχής μου(!!!).

Τελικά πήρα τηλέφωνο και με εξυπηρέτησε μια κοπέλα η οποία εκανε αυτή την αιτήση για εμένα και μου εστειλε με mail την σύμβαση και μου ζήτησε να στείλω με mail ταυτοτητα/μισθωτηριο.

37 minutes ago, mdendrin said:

Δεν υπάρχει υπαναχώρηση όπως στις εταιρείες κινητής. Όταν μία εταιρία κάνει αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ για να εκπροσωπήσει την παροχή, η αίτηση δεν μπορεί να ακυρωθεί σε κάμια περίπτωση! Θα πας κανονικά στην Volton και μετά καπάκι στην Πρωτέργια. Το έμαθα πρόσφατα από υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ.

...σαν της εταιρείες κινητής για υπαναχώρηση. Δηλαδή όταν φεύγεις και πας σε άλλη εταιρεία. Τότε μόνο τους πιάνει το φιλότιμο. Καλά κάνεις και το διευκρινίζεις για όποιον δεν το ξέρει.

1 hour ago, korakios said:

εγώ θα το έπαιρνα και μετά θα χαιρετούσα 😁

Έχω 500kw δώρο στον πρώτο λογαριασμό και δώρο το πάγιο. Αν βάλεις και την αυξημένη kwh της Protergia το Νοέμβρη μία η άλλη μου ερχότανε. Απλά δε γουστάρω Protergia πλέον. Πολύ ακριβή.

1 hour ago, Nnoutas said:

1 hour ago, korakios said:

μάλλον απο αύριο το κόβω , πριν έβγαζε λάθος

edit μέσω site εννοώ

ούτε το home fix έχει, και παίζει και δώρο 50€ με το econtract :(

51 λεπτά πριν, mdendrin είπε

Άσχετα από το δώρο, δεν ισχύει η υπαναχώρηση των 14 ημέρων ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...