Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

που κατηληγετε τελικα οι τουριστες της ΕΛΠΕ value για τον Νοεμβριο;NRG (δεν δινει δωρο), VOLTON (δωρο 500Kwh), ή ΗΡΩΝ guarentee( 50αρι παλι μεσω econtract?)

εχω κατα σειρα ΕΛΠΕ (economy)-ΗΡΩΝ(simply)-ΕΛΠΕ(value) απο τοτε που ξεκινησα τον τουρισμο

Υ.Γ. αν κανω ΗΡΩΝ ,στο econtract εκει που ρωταει με προστασια τιμης ή χωρις τι να βαλώ;χωρις; αφου προφανως δεν θα κατσουμε μεχρι το 24...ή να το βαλω να υπαρχει αφου ως τελος του χρονου δεν θα μπαινει...

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lacta13 είπε

Υ.Γ. αν κανω ΗΡΩΝ ,στο econtract εκει που ρωταει με προστασια τιμης ή χωρις τι να βαλώ;χωρις;

χωρις

1 λεπτό πριν, lacta13 είπε

που κατηληγετε τελικα οι τουριστες της ΕΛΠΕ value για τον Νοεμβριο;NRG (δεν δινει δωρο), VOLTON (δωρο 500Kwh), ή ΗΡΩΝ guarentee( 50αρι παλι μεσω econtract?)

guarentee

5 λεπτά πριν, george_008 είπε

Ναι ρώτησα αν αναγράφεται κάπου το δώρο μου λέει ναι μπορώ να σας πω που. Κια μετά μου λέει θα σας τα στείλω σε άλλο mail

ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι το ξέχασε 😛

απο τη στιγμή που έχεις το email κομπλέ

στην επιβεβαίωση που θα κάνεις σαν απάντηση στο προηγούμενο γράψε οτι έλαβες και τις προσφορές

μέτρηση μην ξεχάσεις να δώσεις

• Like 1
Δημοσ.

Βγήκε ο πρώτος λογαριασμός της ΖΕΝΙΘ και μου έχει χρεώσει εγγύηση €50 (για κάποιον λόγο δεν ενεργοποίησαν την πάγια εντολή ενώ το είχα ζητήσει)

Μπορώ να πληρώσω τον λογαριασμό μείον το πενηντάρικό και να ενεργοποιήσω εγώ στην τράπεζά μου την πάγια εντολή μετά την λήξη του λογαριασμού ώστε στον επόμενο να μου αφαιρεθεί η εγγύηση?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Για το guarantee που αναγράφουν στο site την τιμή για το Νοέμβριο? Ψάχνω και δεν την βρίσκω.

Όταν μπείτε στο site και κλικάρετε το Guarantee στην ενότητα  Τι πληρώνω θα δείτε σε ένα σημείο το "Οι χρεώσεις του προγράμματος αναρτώνται ΕΔΩ κάθε μήνα".Κλικάρετε στο εδώ(με μπλέ χρώμα) και θα δείτε τις χρεώσεις Νοεμβρίου 23.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, walex είπε

Βγήκε ο πρώτος λογαριασμός της ΖΕΝΙΘ και μου έχει χρεώσει εγγύηση €50 (για κάποιον λόγο δεν ενεργοποίησαν την πάγια εντολή ενώ το είχα ζητήσει)

Μπορώ να πληρώσω τον λογαριασμό μείον το πενηντάρικό και να ενεργοποιήσω εγώ στην τράπεζά μου την πάγια εντολή μετά την λήξη του λογαριασμού ώστε στον επόμενο να μου αφαιρεθεί η εγγύηση?

Μπορώ 😁

Ναι απο τη στιγμή που δεν έχει και συνέπεια , απλά άλλαξε πρόγραμμα για Νοέμβριο (δες τιμές)

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

Έκανα χθες econtract για το simply generous για το 50αρι η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί, Σήμερα βλέπω ότι βάλανε το καραντί στο econtract μιλάω στο chat και τους λέω για την αλλαγή και μου στέλνουν αμέσως mail να συμφωνήσω για την αλλαγή από simply σε guarantee.Με ρώτησαν για την προστασία των 8 ευρώ και τους είπα όχι.

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, korakios said:

Μπορώ 😁

Ναι απο τη στιγμή που δεν έχει και συνέπεια , απλά άλλαξε πρόγραμμα για Νοέμβριο (δες τιμές)

έχω πάρει ήδη τηλ. να με αλλάξουν απο 1/11

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Greg29M είπε

Eπιτέλους έβαλε ο ΗΡΩΝ το guarantee πρόγραμμα του στο e-contract και στο myheron...

αφού έχασε πολλούς πελάτες και πρήξιμο με email αξιώθηκε να το βάλει .... είναι πια αργα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sosias είπε

αφού έχασε πολλούς πελάτες και πρήξιμο με email αξιώθηκε να το βάλει .... είναι πια αργα

ναι οι τσιγκούνηδες , αν είναι δυνατόν να μη χαρίζουν λεφτά, ντροπή  😂

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Τις τελευταίες μέρες κάλεσαν δύο κοντινούς μου από zenith για 0,07/kWh.

Τι λάκο έχει η φάβα;

μπορεί :

1. τιμή με κρατική επιδότηση

2. τιμή νυχτερινού

3. τιμή προγράμματος Οκτωβρίου που θα εκτοξευθεί το Νοέμβριο

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, korakios είπε

μπορεί :

2. τιμή νυχτερινού

Το αστείο είναι οτι δεν έχω βρει καν τέτοιο πρόγραμμα...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

κοίτα , αν δεν έχουν όρεξη να ασχοληθούν οι ίδιοι ,φιλική συμβουλή είναι να μην ανακατεύεσαι μιας και μπορεί να τα ακούσεις και απο πάνω 😁

τώρα αν όντως ψάχνονται τους ενημερώνεις τι παίζει

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-now/

https://zenith.gr/media/2tunh4ki/power-home-now-24-10.pdf

7 λεπτά πριν, korakios είπε

μπορεί :

2. τιμή νυχτερινού

0,099 - 0,025 (επιδότηση) = 0,074. Οπότε μάλλον ισχύει το 1.

Όπως και να 'χει, χρειάζεται προσοχή γιατί ανεβοκατεβάζουν τις τιμές μεταξύ των διάφορων προγραμμάτων.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...