Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, coyote2 είπε

το volton φρεε δεν έχει ρήτρα απλά δε ξέρεις πόσο θα κάνει τον άλλο μήνα. Ουτε βέβαια στη ΔΕΗ ξέρεις....  σωστα?

Σωστά το ίδιο ισχυει βέβαια για όλα τα κυμαινόμενα 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, stefanidisg είπε

Παρόλο που το κατέβασα δύο φορές το αρχείο μου έβγαινε το επαγγελματικό και πουθενά το οικιακό, γι'αυτό ρώτησα,ότι μάλλον δεν το έχουν ανεβάσει. Κατέβασα άλλο πρόγραμμα και το άνοιξα και μου εμφανίστηκαν τα οικιακά , μάλλον κάτι έκανα λάθος, ευχαριστώ.

δεν έκανες κάτι λάθος , απλά το excel έχει πολλές καρτέλες και μάλλον σε πήγαινε στη 2η , ενώ τα οικιακά είναι στην πρώτη , ίσως έχω λάθος στο σύνδεσμο

Δημοσ.
34 minutes ago, Greg29M said:

Eπιτέλους έβαλε ο ΗΡΩΝ το guarantee πρόγραμμα του στο e-contract και στο myheron...

Προσπάθησα να κάνω αίτηση αλλά λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο για την παροχή μου. Περίεργο 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Προσπάθησα να κάνω αίτηση αλλά λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο για την παροχή μου. Περίεργο 😅

μάλλον τώρα το βάλανε και δεν έχει στρώσει ακόμα το econtract , ίσως κάποιο bug

θα δοκιμάσω το απόγευμα

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Eπιτέλους έβαλε ο ΗΡΩΝ το guarantee πρόγραμμα του στο e-contract και στο myheron...

Να ρωτήσω. Αυτό φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

0.0855 η κιλοβατώρα (όταν το Γ1Ν έχει 0.17) με 5Ε πάγιο. Και αν πληρώνεις 8Ε το μήνα έξτρα, σου εγγυάται ότι για όλη τη διάρκεια της σύμβασης δε θα ξεπεράσει η τιμή της κιλοβατώρας τα 0.17.

Κάνω κάτι λάθος; Υπάρχουν κρυφές χρεώσεις;

Δημοσ.

Μίλησα με Ήρων-elpedison-volton-zenith-watt & volt-nrg-φυσικο αέριο . (Έχω κοτ β και προτιμώ διμηνιαίο λογαριασμό όπως είχα στην ελιν). Μόνο 3 βγάζουν διμηνιαίο σε δικαιούχους κοτ ,zenith, volton & φυσικό αέριο . Ωστόσο σκέφτομαι έως τέλος του 23' να πάρω κανά δωράκι. Και να παίξω με Ήρων guarantee Νοέμβριο και elpedison economy plus Δεκέμβριο . Αν φύγω πριν εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός το χάνω το 50αρι δώρο?

Δημοσ.

Στο Nrg pass υπάρχει και χρέωση νυχτερινού η είναι ίδια η τιμή?Από τη σελίδα του προγράμματος δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, satsok2 είπε

Να ρωτήσω. Αυτό φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

0.0855 η κιλοβατώρα (όταν το Γ1Ν έχει 0.17) με 5Ε πάγιο. Και αν πληρώνεις 8Ε το μήνα έξτρα, σου εγγυάται ότι για όλη τη διάρκεια της σύμβασης δε θα ξεπεράσει η τιμή της κιλοβατώρας τα 0.17.

Κάνω κάτι λάθος; Υπάρχουν κρυφές χρεώσεις;

με 13€ πάγιο απορροφούν χασούρα , αν κάτσει στραβή για την εταιρία και εκτιναχτούν οι τιμές στο 6μηνο αλλάζουν τους όρους

1 λεπτό πριν, vagmouk είπε

Στο Nrg pass υπάρχει και χρέωση νυχτερινού η είναι ίδια η τιμή?Από τη σελίδα του προγράμματος δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.

ίδια

3 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Και να παίξω με Ήρων guarantee Νοέμβριο και elpedison economy plus Δεκέμβριο .

καλύτερα άλλαξε στις 14 , μέχρι 15 του μηνός θα είναι τα έξτρα 50€ δώρο σε go4more πόντους

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

με 13€ πάγιο απορροφούν χασούρα , αν κάτσει στραβή για την εταιρία και εκτιναχτούν οι τιμές στο 6μηνο αλλάζουν τους όρους

Σωστά τα λες. Αυτό με το 6μηνο πάντως το λέγαμε και για τη ΔΕΗ. Και δεν το άλλαξε στα 2 χρόνια.

Στο μεταξύ όμως και οι χρεώσεις είναι οι μισές του Γ1 (όπως έχει σήμερα).

Δημοσ.
2 minutes ago, korakios said:

το 8€ το βάζεις και το βάζεις όποτε θες, σωστά;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

(Έχω κοτ β

άρα μάλλον θα πάρεις 100€ απο Ηρών

Μόλις τώρα, mdendrin είπε

το 8€ το βάζεις και το βάζεις όποτε θες, σωστά;

ανα μήνα απο όσο θυμάμαι , γράφουν οι ειδικοί όροι

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...