Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lexotamilf είπε

Πώς ξεχωρίζουν τις kw ανά μήνα αφού η τιμή είναι κυμαινόμενη; Βγάζουν μέσο όρο;

ναι αλλά

1 λεπτό πριν, lexotamilf είπε

1/11 έως "δεν ξέρω μέχρι πότε θα βγει ο λογαριασμός" θα είμαι στο Power Now

99,99% θα είσαι ήδη στην ελπέ , πριν τον Νοέμβριο

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει στην protergia η πάγια εντολή και στην περίπτωση που υπάρχει αν αξίζει; Επίσης αν έχεις είδη πλήρωση την εγγύηση τι γίνετε την παίρνεις πίσω;ρωτάω γιατί πήγα στο value plus και λέει εγγύηση 110€ και θα προτιμούσα να τα γλυτωσω.

τωρα να κάνω και μια άλλη ερώτηση στο προηγούμενο πρόγραμμα ήταν 77€ η εγγύηση στο τωρινό 110€ θα πληρώσω την διαφορά η τα 110€

Επεξ/σία από GreekGames
Δημοσ.
6 ώρες πριν, sosias είπε

ρε καπτεν πως τα κατάφερες αυτά ΔΕΗ ,προτεργια ΕΛΠΕ,Ήρωνα ο σπορτ Μπίλι είσαι;δηλαδή έφευγες χωρίς να περιμένεις τον λογαριασμό κάθε εταιρίας;

ναι απλά άλλαζα κάθε τέλος του μήνα, με econtract με έπαιρναν και τηλέφωνο έστελνα με mail αυτά που ήθελαν, ηλεκτρονική υπογραφή και γειά σας. Δεν άφησα κάπου υπόλοιπο όλοι οι λογαριασμοί βγήκαν αρνητικοί.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει στην protergia η πάγια εντολή και στην περίπτωση που υπάρχει αν αξίζει;

όλοι το κάνουν πλέον (το γράφει σε όλα τα προγράμματα στο site , δεν ξέρω γιατί δεν το βλέπεις)

4 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Επίσης αν έχεις είδη πλήρωση την εγγύηση τι γίνετε την παίρνεις πίσω;

ε, προφανώς και αυτονόητο .....

• Thanks 1
Δημοσ.
36 minutes ago, lexotamilf said:

Άλλο λέω.

18/10 με 31/10 θα είμαι στο Power Home for All

1/11 έως "δεν ξέρω μέχρι πότε θα βγει ο λογαριασμός" θα είμαι στο Power Now

Πώς ξεχωρίζουν τις kw ανά μήνα αφού η τιμή είναι κυμαινόμενη; Βγάζουν μέσο όρο;

Eγώ μπερδεύτηκα... νόμιζα ότι υπέγραψες τώρα elpedison.

Για αλλαγή προγράμματος στον ίδιο πάροχο, ναι θα σπάσουν αναλογικά οι κιλοβατώρες στην επόμενο εκκαθαριστικό λογαριασμό, ή στον τελικό (σε περίπτωση που φύγεις πριν τον εκκαθαριστικό).

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, lexotamilf είπε

Εγώ δεν καταλαβαίνω πως θα ξεχωρίσουν τις κιλοβατώρες που θα κάψω τον Οκτώβρη (10 μέρες στη ζενίθ) και αυτές που θα κάψω το Νοέμβρη με το άλλο πρόγραμμα. Λογικά θα βγει έναντι βασιζόμενοι στο ιστορικό από ΔΕΔΔΗΕ ή κάνω λάθος;

Καλησπερα.. Ειναι αναλογα την περιοχη που ανηκεις του Δεδδηε... Υπαρχει περιπτωση να περασουν..

Σε καποια  αλλαγη παροχου καποιος παροχος ο παλιος η ο νεος  ειχε δωσει  300 κιλοβατωρες παραπανω!!! Αυτο ειχε περαστει μεσα στον Δεδδηε... Και εγινε ολοκληρο  θεμα  με τον πελατη...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα,

Ήμουν Ελιν τόσο καιρό ευχαριστημένος αλλά από ότι βλέπω τσίμπησε αρκετά την τιμή.

Τι προτείνετε; Ποια είναι η πιο οικονομική εταιρεία (δεν θέλω να μπλέξω με έκπτωση συνέπειας, αν και πληρώνω με πάγια).

Οι υπόλοιποι συν-ελιν-φορουμητες που θα πάτε;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Τι προτείνετε; Ποια είναι η πιο οικονομική εταιρεία (δεν θέλω να μπλέξω με έκπτωση συνέπειας, αν και πληρώνω με πάγια).

δες

1 ώρα πριν, korakios είπε

εκεί  τέρμα ψηλά στην καρφιτσωμένη ανάρτηση

και τελευταίες σελίδες

2 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Ήμουν Ελιν τόσο καιρό ευχαριστημένος αλλά από ότι βλέπω τσίμπησε αρκετά την τιμή.

έχει κάμποσο καιρό και αρκετοί την κάνανε ήδη

Δημοσ.
10 ώρες πριν, razkal είπε

καινουργιο αυτο? πριν λιγες μερες εκανε γνωστος μου μονο για ρευμα και του εδωσαν και το go4more.

και 50 να ειναι μονο, παλι αξιζει.

απλως τελη νοεμβριου θα δεις τις τιμες Δεκεμβριου.

δεν εχει ρητρες αποχωρησης.

Είναι προωθητική της εθνικής τράπεζας και δίνει 20.000 πόντους go4more που αντιστοιχούν σε 50€. Ισχύει έως 15/11.

καινουργιο αυτο? πριν λιγες μερες εκανε γνωστος μου μονο για ρευμα και του εδωσαν και το go4more.

Είναι προωθητική της εθνικής τράπεζας και δίνει 20.000 πόντους go4more που αντιστοιχούν σε 50€. Ισχύει έως 15/11.

Τσεκαρετε τους όρους της προωθητικης ενέργειας εδώ: https://www.elpedison.gr/Uploads/Documents/133007/Promo_go4more%20Terms_elpedison.gr.docx.pdf&ved=2ahUKEwjcudOD6Y-CAxWQR_EDHSOSA3IQFnoECCcQAQ&usg=AOvVaw1ewxNNubf01SNUIo5angd1

Τσεκαρετε τους όρους της προωθητικης ενέργειας εδώ: https://www.elpedison.gr/Uploads/Documents/133007/Promo_go4more%20Terms_elpedison.gr.docx.pdf&ved=2ahUKEwjcudOD6Y-CAxWQR_EDHSOSA3IQFnoECCcQAQ&usg=AOvVaw1ewxNNubf01SNUIo5angd1

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Swimmer21 είπε

Καλησπέρα και από μένα,

Εγώ επέλεξα το volton free επειδή εκτός  από τη χαμηλή τιμή kwh ,δίνει  κατευθείαν την έκπτωση συνέπειας στον τρέχων λογαριασμό και έχει και μηδενική εγγύηση λόγω  συνέπειας χωρίς πάγια εντολή. Και επίσης δώρο το ρεύμα του 1ου μήνα έως τις 500kwh

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, korakios είπε

εκεί είναι , τέρμα ψηλά στην καρφιτσωμένη ανάρτηση

Παρόλο που το κατέβασα δύο φορές το αρχείο μου έβγαινε το επαγγελματικό και πουθενά το οικιακό, γι'αυτό ρώτησα,ότι μάλλον δεν το έχουν ανεβάσει. Κατέβασα άλλο πρόγραμμα και το άνοιξα και μου εμφανίστηκαν τα οικιακά , μάλλον κάτι έκανα λάθος, ευχαριστώ.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Swimmer21 είπε

Εγώ από ELIN πήγα Elpedison οταν έδινε 130 ευρώ δώρο. Θα καθίσω Οκτ-Νοέ σίγουρα που έχει χαμηλή τιμή και κατά 99% θα μείνω και Δεκέμβριο και από 1.1 θα δω τι παίζει με τα νέα τιμολόγια και θα καταλήξω. 

Πολύ πιθανό να επιστρέψω στην ELIN  καθώς και εγώ ευχαριστημένος ήμουν. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...