Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, kosmasgr είπε

ΕΛΠΕ το απόγευμα σε κατάστημα έκανα την αλλαγή και δώρο αντισηπτικό και μεταλλικά καλαμάκια για να πίνεις ξέγνοιαστος το φρέντο σου και να μην σκέφτεσαι την τιμη του ρεύματος 😂😂😂

LMC_20231024_201634373_8.4.300.jpg

πήρες τα έξτρα 50€ σε πόντους  ?

αν είμασταν Αμερική θα έπινα το αντισηπτικό με τα καλαμάκια και θα έκανα μήνυση 😁

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, korakios είπε

πήρες τα έξτρα 50€ σε πόντους  ?

αν είμασταν Αμερική θα έπινα το αντισηπτικό με τα καλαμάκια και θα έκανα μήνυση 😁

Ναι κανονικά συμπληρώνεις, ΑΦΜ και τελευταία ψηφία της κάρτας. Τώρα δε ξέρω βέβαια σε πόσο καιρό θα αποδώσουν τους 20.000 πόντους 

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, kosmasgr είπε

Ναι κανονικά συμπληρώνεις, ΑΦΜ και τελευταία ψηφία της κάρτας. Τώρα δε ξέρω βέβαια σε πόσο καιρό θα αποδώσουν τους 20.000 πόντους 

Σε τηλεφωνική επικοινωνια που είχα μου είπαν το νωρίτερο σε 30 μέρες. Αλλά δεν ήταν και απολύτως σίγουροι. 😁

6 λεπτά πριν, panoszavra είπε

Σε τηλεφωνική επικοινωνια που είχα μου είπαν το νωρίτερο σε 30 μέρες. Αλλά δεν ήταν και απολύτως σίγουροι. 😁

Όποτε δεν ξέρω (ούτε οι ίδιοι ξέρουν μιας και το ρώτησα κι αυτό) εάν τελικά θα αποδοθούν οι πόντοι go for more  στην κάρτα σε όποιον φύγει στον μήνα πάνω για αλλά λημέρια. 

• Like 1
  • Confused 1

Καλησπερα σε όλους. Κάτοχος του αείμνηστου My Home Online 2 χρόνια. Έληξε 18/09. Πήγα σε zenith home 4 all, βγήκαν τα νέα τιμολόγια και σήμερα την έκανα για elpedison economy plus και η Παναγιά μαζί μας…πάντως όλα τα δώρα μου τα ανέφεραν κανονικά στην επικοινωνία. Από τη zenith δεν θα μου κάνουν καμία μανουρα; Σωστά;

24 λεπτά πριν, kosmasgr είπε

ΕΛΠΕ το απόγευμα σε κατάστημα έκανα την αλλαγή και δώρο αντισηπτικό και μεταλλικά καλαμάκια για να πίνεις ξέγνοιαστος το φρέντο σου και να μην σκέφτεσαι την τιμη του ρεύματος 😂😂😂

LMC_20231024_201634373_8.4.300.jpg

Ρε τους σατανάδες χαχαχαχαχαχαχα!!!

1 λεπτό πριν, keros είπε

πάντως όλα τα δώρα μου τα ανέφεραν κανονικά στην επικοινωνία.

θα δεις στη σύμβαση που θα σου στείλουν , στα έξτρα έντυπα.

1 λεπτό πριν, korakios είπε

θα δεις στη σύμβαση που θα σου στείλουν , στα έξτρα έντυπα.

Ναι τα έχω λάβει και ισχύουν κανονικά  φαίνονται τα 4 ψηφια της κάρτας που έδωσα για τους πόντους και σε χωριστό αρχείο τα 50€ έκπτωση στο λογαριασμό 

• Like 2

Εγώ δεν καταλαβαίνω πως θα ξεχωρίσουν τις κιλοβατώρες που θα κάψω τον Οκτώβρη (10 μέρες στη ζενίθ) και αυτές που θα κάψω το Νοέμβρη με το άλλο πρόγραμμα. Λογικά θα βγει έναντι βασιζόμενοι στο ιστορικό από ΔΕΔΔΗΕ ή κάνω λάθος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, lexotamilf said:

Εγώ δεν καταλαβαίνω πως θα ξεχωρίσουν τις κιλοβατώρες που θα κάψω τον Οκτώβρη (10 μέρες στη ζενίθ) και αυτές που θα κάψω το Νοέμβρη με το άλλο πρόγραμμα. Λογικά θα βγει έναντι βασιζόμενοι στο ιστορικό από ΔΕΔΔΗΕ ή κάνω λάθος;

Στην αίτηση που υπέγραψες στην Elpedison, δε καταχωρήσατε την ένδειξη του μετρητή;

edit: Αν έχεις και νυχτερινό θα έπρεπε να γραφτούν και οι 2 ενδείξεις.

Επεξ/σία από ekrepali

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Εεε ωραία... μ'αυτές τις ενδείξεις θα γίνει η αλλαγή.

Κανονικά δεν πρέπει να μετρησει ο ΔΕΔΔΗΕ για αλλαγή παρόχου ώστε να βγει και ο τελικός λογαριασμός στον προηγούμενο ?

Και εγώ έδωσα ένδειξη σήμερα στην ΕΛΠΕ ,  αλλά τελευταίο εκκαθαριστικό από τη ΔΕΗ είχα τον Μάιο. Μέχρι και τωρα δεν μέτρησαν , δεν ξέρω τον λόγο και όλοι είναι ένδειξη πελατη.

Επεξ/σία από kosmasgr

2 λεπτά πριν, kosmasgr είπε

Κανονικά δεν πρέπει να μετρησει ο ΔΕΔΔΗΕ για αλλαγή παρόχου ώστε να βγει και ο τελικός λογαριασμός στον προηγούμενο ?

όχι , είναι προαιρετικό σε αλλαγή παρόχου , έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας για το συγκεκριμένο θέμα ,

κανονικά γίνεται απο τον πελάτη η μέτρηση αλλιώς καήκαμε αν περιμένουμε το ΔΕΔΔΗΕ

• Like 3

3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Εεε ωραία... μ'αυτές τις ενδείξεις θα γίνει η αλλαγή.

Άλλο λέω.

18/10 με 31/10 θα είμαι στο Power Home for All

1/11 έως "δεν ξέρω μέχρι πότε θα βγει ο λογαριασμός" θα είμαι στο Power Now

Πώς ξεχωρίζουν τις kw ανά μήνα αφού η τιμή είναι κυμαινόμενη; Βγάζουν μέσο όρο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...