Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, panoszavra said:

Έκανα χθες αίτηση ηλεκτρονικά στο Ήρων simply Generous Home και στο mail που μου ήρθε το συμβόλαιο έγραφε μεν Simply generous home B αλλά μου ζητούσε και δεχτώ το εξής .. « Αποδέχομαι πλήρως τους γενικούς και ειδικούς όρους που διέπουν την αίτηση προμήθειας  μου στο ειδικό πρόγραμμα GENEROUS HOME BONUS  για την  παροχή ---------- με αριθμό συμβολαίου -------->>Άλλαξαν πάλι ονομασίες στα προγράμματα;

Εμένα γράφει SIMPLY GENEROUS ΗΟΜΕ ΒΟΝUS 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Με πήραν από το συγκρίνω ρεύμα που είχα βάλει τα στοιχεία μου να συγκρίνω τους παροχους και μου είπανε ότι το τελευταίο 8μηνο η πιο τίμιες εταιρείες χωρίς ιδιαίτερα σκαμπανευασματα είναι η προτεργια και φυσικό αέριο. Η προτεργια συγκεκριμένα έως το 2025 έχει δεσμευτεί να μη χρεώσει καθόλου ρήτρα αναπροσαρμογης και παίζει στα 10 λεπτά. Τι 9 που είχαμε έως τώρα, τι 10. Μου ακούγεται αρκετά καλό για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ένα χρόνο ακόμα τουλάχιστον. 

• Sad 1

2 λεπτά πριν, DjTony είπε

Με πήραν από το συγκρίνω ρεύμα που είχα βάλει τα στοιχεία μου να συγκρίνω τους παροχους και μου είπανε ότι το τελευταίο 8μηνο η πιο τίμιες εταιρείες χωρίς ιδιαίτερα σκαμπανευασματα είναι η προτεργια και φυσικό αέριο. Η προτεργια συγκεκριμένα έως το 2025 έχει δεσμευτεί να μη χρεώσει καθόλου ρήτρα αναπροσαρμογης και παίζει στα 10 λεπτά. Τι 9 που είχαμε έως τώρα, τι 10. Μου ακούγεται αρκετά καλό για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ένα χρόνο ακόμα τουλάχιστον. 

διαβασε τα ψιλα γραμματα, νομιζω η προτεργια εχει "δεσμευτει" να μη χρεωνει τα πρωτα 10c της ρητρας οχι καθολου

8 λεπτά πριν, fredd0 είπε

διαβασε τα ψιλα γραμματα, νομιζω η προτεργια εχει "δεσμευτει" να μη χρεωνει τα πρωτα 10c της ρητρας οχι καθολου

Εμένα μου είπε στο τηλέφωνο η κυρία για καθόλου. Και δε βρίσκω λόγο να έχει όφελος από συγκεκριμένο πρόγραμμα μιας και δεν είναι της προτεργιας αλλά ανεξάρτητη. Τους δουλεύει όλους. Εννοείται όμως θα τα διαβάσω αύριο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, DjTony είπε

Εμένα μου είπε στο τηλέφωνο η κυρία για καθόλου. Και δε βρίσκω λόγο να έχει όφελος από συγκεκριμένο πρόγραμμα μιας και δεν είναι της προτεργιας αλλά ανεξάρτητη. Τους δουλεύει όλους. Εννοείται όμως θα τα διαβάσω αύριο 

Δεν είναι της Protergia αλλά μια χαρά θα πάρει την προμήθεια της αν σε πείσει να αλλάξεις πάροχο μέσω αυτής. Δεν την νοιαζει η τσέπη σου ούτε σε ποιον πάροχο θα καταλήξεις, αλλά εκεί που θα καταλήξεις, κοιτάει να σε έχει στείλει αυτή. 

Επεξ/σία από BrokenExe

1 λεπτό πριν, BrokenExe είπε

Δεν είναι της Protergia αλλά μια χαρά θα πάρει την προμήθεια της αν σε πείσει να αλλάξεις πάροχο μέσω αυτής. Δεν την νοιαζει τόσο η τσέπη σου, όσο το απλά να καταλήξεις σε κάποιο πρόγραμμα. 

Ναι γιατί να μη μου προτείνει όμως ένα οποιοδήποτε και αυτό συγκεκριμένα; εγώ θέλω να πάρει τη προμήθεια της, καλό είναι ότι παίρνει ο καθένας. Και εσύ αν είχες bonus στη δουλειά σου θα το ήθελες. 

34 minutes ago, fredd0 said:

Σε ποιο πρόγραμμα ισχύει αυτό; 

42 λεπτά πριν, DjTony είπε

Με πήραν από το συγκρίνω ρεύμα που είχα βάλει τα στοιχεία μου να συγκρίνω τους παροχους και μου είπανε ότι το τελευταίο 8μηνο η πιο τίμιες εταιρείες χωρίς ιδιαίτερα σκαμπανευασματα είναι η προτεργια και φυσικό αέριο.

😂

αν δε θες να ασχολείσαι το δίμηνο πήγαινε στη ΦΑ

43 λεπτά πριν, DjTony είπε

Η προτεργια συγκεκριμένα έως το 2025 έχει δεσμευτεί να μη χρεώσει καθόλου ρήτρα αναπροσαρμογης και παίζει στα 10 λεπτά.

😂🤣 σταμάτα βρε σατανά 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύμφωνα με αυτό η protergia μετά την λήξη των ρυθμίσεων θα χρεώνει το ρεύμα με την ΜΤΑ που είχε πριν 2 μήνες. Ακόμα μεγαλύτερη ασάφεια χρεώσεων (ή ίσως για εκμετάλλευση αν το ρεύμα εκτοξευτεί να πάμε 2 μήνες προσωρινά protergia που θα έχει τις παλιές τιμές). 

https://www.protergia.gr/media/qilhkajx/kymainomeni_xreosi.pdf

Επεξ/σία από dasnowy
  • Like 1

47 λεπτά πριν, DjTony είπε

Από τον Αύγουστο του 22 μέχρι και Νοέμβριο το 23 η protergia έχει μέσο όρο 0,3230€/kwh ενώ η ΔΕΗ στο Γ1 0,2999€/kwh. 

2 λεπτά πριν, dasnowy είπε

Σύμφωνα με αυτό η protergia μετά την λήξη των ρυθμίσεων θα χρεώνει το ρεύμα με την ΜΤΑ που είχε πριν 2 μήνες μετά. Ακόμα μεγαλύτερη ασάφεια χρεώσεων (ή ίσως για εκμετάλλευση αν το ρεύμα εκτοξευτεί να πάμε 2 μήνες προσωρινά protergia που θα έχει τις παλιές τιμές). 

https://www.protergia.gr/media/qilhkajx/kymainomeni_xreosi.pdf

πάλι θα κάνει αναδρομική εκκαθάριση όπως η ελπέδισον , τώρα αν δε στέλνει ραβασάκι με έκτακτο αν έχεις φύγει δε γνωρίζω

ενδιαφέρον πάντως ξεκίνησαν οι διορθώσεις για το νέο έτος

5 λεπτά πριν, skantsos είπε

Από τον Αύγουστο του 22 μέχρι και Νοέμβριο το 23 η protergia έχει μέσο όρο 0,3230€/kwh ενώ η ΔΕΗ στο Γ1 0,2999€/kwh. 

βασικά έσφαξε το value και έβγαλε το value+ , κλασσική περίπτωση πωλητή που είτε δεν ξέρει τι του γίνεται είτε παίρνει περισσότερα απο την Χ εταιρία

• Like 1

1 hour ago, DjTony said:

Αυτά της είπαν (ή αυτά κατάλαβε) κι αυτά λέει. Εδώ να φανταστείς πως πριν 2 χρόνια οι εκπρόσωποι της Protergia έλεγαν στους πελάτες ότι δε θα βάλουν ρήτρα αναπροσαρμογής στα ΚΟΤ, και μάντεψε... τον 1ο μήνα μόλις ανέβηκε η χονδρική, χρέωσαν ρήτρα αναπροσαρμογής κανονικότητα.

• Like 1

Πάντως οι μπαγάσηδες της elpe,πρέπει να χουν φοβερή μηχανοργάνωση...Με το που ενεργοποίησα πάγια,άμεσα βγήκε νέος έναντι που περιλάμβανε τα 25Ε εγγύηση που μου χρέωσαν στον πρώτο λογαριασμό(με green ακόμα)...

• Like 1
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 2,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα διαμορφώνεται η επιδότηση στους λογαριασμούς ρεύματος για το Νοέμβριο

ξοδευτηκαν παλι.

για αρχη θα παω ΦΑ λογω ιστορικου λογικων τιμων εκτος αν μετα τα μαθηματικα μου αξιζει να παω για ενα μηνα στους "ελατε καλε να παρετε τσαμπα ενα 50αρικο" και απο δεκεμβρη παλι Γεναρη παλι αλλαγη.

Επεξ/σία από basilis_k6

51 λεπτά πριν, apouxereis είπε

Πάντως οι μπαγάσηδες της elpe,πρέπει να χουν φοβερή μηχανοργάνωση...Με το που ενεργοποίησα πάγια,άμεσα βγήκε νέος έναντι που περιλάμβανε τα 25Ε εγγύηση που μου χρέωσαν στον πρώτο λογαριασμό(με green ακόμα)...

ΕΛΠΕ το απόγευμα σε κατάστημα έκανα την αλλαγή και δώρο αντισηπτικό και μεταλλικά καλαμάκια για να πίνεις ξέγνοιαστος το φρέντο σου και να μην σκέφτεσαι την τιμη του ρεύματος 😂😂😂

LMC_20231024_201634373_8.4.300.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...