Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, Captain_AMeAKA είπε

Όταν πήγα elpe έδωσα τον τελευταίο λογαριασμό από ΔΕΗ (ακόμα δεν είδε εκδοθεί προτεργια που ήταν και ο πρώτος πάροχος που άλλαξα)

Κοιτά στην ουσία το κάνανε αυτό έγραψα εχθές το βράδυ και ενώ είμαι σε διαδικασία για να ξαναμπώ ΕΛΠΕ ήρθε mail με τον τελικό που είναι και αυτός μείον από το υπόλοιπο 😉 εγώ τυπικά αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα Ηρων 

ρε καπτεν πως τα κατάφερες αυτά ΔΕΗ ,προτεργια ΕΛΠΕ,Ήρωνα ο σπορτ Μπίλι είσαι;δηλαδή έφευγες χωρίς να περιμένεις τον λογαριασμό κάθε εταιρίας;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, alexander098 said:

Ο ηρωνας στον εκκαθαριστικο αγνοει το αν εδωσες μετρησεις και σπαει αναλογικα τη καταναλωση. 

Δε μίλησα για έναντι ενδείξεις μέσω του myheron, αλλά για διμηνιαία εκκαθαριστική ένδειξη στο ΔΕΔΔΗΕ...

Μόνος για όσους ξέρουν/κατανοούν τις παγίδες με τις ημερομηνίες, τα φουσκωμένα ΥΚΩ, τη πιθανότητα χαμένου ΚΟΤ σε 2μηνιαία υπερκατανάλωση κλπ.

Αν δε ξέρετε τι κάνετε, καλύτερα να αποφύγετε τις ενδείξεις στο ΔΕΔΔΗΕ... μπορεί να τα κάνετε μπάχαλο.

Επεξ/σία από ekrepali

Εάν δεν στείλω το επιβεβαιωτικό mail στον Ήρωνα συμαίνει ότι δεν δέχομαι την σύμβαση , σωστά;

Μπορώ να κάνω σύμβαση άμεσα σε άλλη εταιρία; 

3 hours ago, favou2000 said:

Αν εννοείς το NRG pass το νέο πρόγραμμα της NRG δεν εχει έκπτωση συνέπειας αλλά απευθείας χαμηλή τιμή.

Ναι αυτό εννοώ. Γενικά είναι εντάξει σαν πάροχος (αν γνωρίζεις) ή θα μπλέξω αν κάνω κίνηση?

5 minutes ago, panoszavra said:

Εάν δεν στείλω το επιβεβαιωτικό mail στον Ήρωνα συμαίνει ότι δεν δέχομαι την σύμβαση , σωστά;

Μπορώ να κάνω σύμβαση άμεσα σε άλλη εταιρία; 

To γράφει στο mail... άν δεν απαντήσετε και σε αυτήν εντός των επόμενων 2 ημερολογιακών ημερών τότε το αίτημα σας ακυρώνεται. H σύμβαση με τον ΗΡΩΝ ξεκινάει μόνο αν απαντήσεις και μετά ο ΗΡΩΝ αναρτήσει το αίτημα εκπροσώπησης στον Θαλή.

• Thanks 1

13 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δε μίλησα για έναντι ενδείξεις μέσω του myheron, αλλά για διμηνιαία εκκαθαριστική ένδειξη στο ΔΕΔΔΗΕ...

Μόνος για όσους ξέρουν/κατανοούν τις παγίδες με τις ημερομηνίες, τα φουσκωμένα ΥΚΩ, τη πιθανότητα χαμένου ΚΟΤ σε 2μηνιαία υπερκατανάλωση κλπ.

Αν δε ξέρετε τι κάνετε, καλύτερα να αποφύγετε τις ενδείξεις στο ΔΕΔΔΗΕ... μπορεί να τα κάνετε μπάχαλο.

Μπορει να θεωρηθει offtopic αλλα μιας και αναφερθηκε..., 4μηνιαια καταλανωση δεν μετρανε στα κοτ; Δεν γραφουν π.χ. 1600kwh/4μηνο; Μας εχουν φαει το κεφαλι

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

To γράφει στο mail... άν δεν απαντήσετε και σε αυτήν εντός των επόμενων 2 ημερολογιακών ημερών τότε το αίτημα σας ακυρώνεται. H σύμβαση με τον ΗΡΩΝ ξεκινάει μόνο αν απαντήσεις και μετά ο ΗΡΩΝ αναρτήσει το αίτημα εκπροσώπησης στον Θαλή.

Ωραία. Σωστά το κατάλαβα. Το γεγονός την ενεργής αίτησης ,λοιπόν, δεν με δεσμεύει από το να κάνω αίτηση σε άλλο πάροχο. Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, userAnon είπε

Ναι αυτό εννοώ. Γενικά είναι εντάξει σαν πάροχος (αν γνωρίζεις) ή θα μπλέξω αν κάνω κίνηση?

Δεν νομίζω να μπλέξεις απλά τα κλασσικά στις 20 του άλλου μήνα ξανακοιτας τιμή.Επισης με ebill και πάγια μειώνεται αρκετά το πάγιο δες τα στο σάιτ τους.

Επεξ/σία από favou2000
  • Thanks 1

Και εγώ από  Ζενίθ δεν είχα πρόβλημα στην αλλαγή από for all σε now απλά μου είπε η κοπέλα να την πάρω τηλέφωνο 1 Νοεμβρίου γιατί αν πατήσει τώρα το κουμπί θα ισχύει από τώρα το now και θα χαθεί η τιμή του for all που ισχύει ως 31 Οκτωβρίου. Από εξυπηρέτηση no problem η Ζενίθ αλλά μεγάλη βλακεία να γίνεσαι τουρίστας εντός έδρας. 

• Like 1

Μόλις τώρα, razkal είπε

elpe, για να παρεις τα 50+50 δωρο.

50 μόνο για το ρεύμα. Θέλει dual energy για +50 σε go more. Λέω να κάνω μια αίτηση Online.
Φαντάζομαι πλέον δεν υπάρχουν ρήτρες αποχώρησης στις εταιρίες. Δεν ειδα κάτι σε ειδικούς όρους κλπ

1 minute ago, kosmasgr said:

Θέλει dual energy για +50 σε go more.

καινουργιο αυτο? πριν λιγες μερες εκανε γνωστος μου μονο για ρευμα και του εδωσαν και το go4more.

και 50 να ειναι μονο, παλι αξιζει.

απλως τελη νοεμβριου θα δεις τις τιμες Δεκεμβριου.

δεν εχει ρητρες αποχωρησης.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, razkal είπε

καινουργιο αυτο? πριν λιγες μερες εκανε γνωστος μου μονο για ρευμα και του εδωσαν και το go4more.

και 50 να ειναι μονο, παλι αξιζει.

απλως τελη νοεμβριου θα δεις τις τιμες Δεκεμβριου.

δεν εχει ρητρες αποχωρησης.

Ευχαριστώ πολύ.

Θα προχωρήσω. Ειδα λίγο το ιστορικό χρεώσεων κάθε μηνα 2023 και σίγουρα θα ήμουν κερδισμένος έστω και λίγο αλλά οκ.

Εχεις δίκιο το αναφέρει αλλού όχι μέσα στο πρόγραμμα.

Με κάθε νέα σύνδεση Ηλεκτρικού Ρεύματος ή Φυσικού Αερίου, έως τις 15/11, κερδίζετε:
🎁 50€ Επιβράβευση σε go4more πόντους.

Edit : Ολα καλά σε 15 λεπτά σε κατάστημα ολοκλήρωσα την αλλαγή.

Επεξ/σία από kosmasgr

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...