Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

34 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Σορρυ αλλά δεν το κατάλαβα… σου τα πιστώσαν ;

βγήκε τελικός ετσι? πές οτι χρωστούσα γύρω στα 30 ευρώ, ε συμψηφίσανε τα υπόλοιπα 30 που είχα υπόλοιπο απο το 80αρι και βγήκε πάλι αρνητικός. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ενεργειακός τουρίστας και εγώ, αφού τελείωσε η ωραία διετία με τη ΔΕΗ (και μπράβο σε @korakios και άλλους που συμβάλλουν στη σωστή ενημέρωση για το πορτοφόλι μας) προχώρησα σήμερα σε αίτησε σε nrg pass. Τον άλλο μήνα βλέπουμε...

• Like 2

Παιδια τι φαση με πηραν απο ελπε και λενε δινουν δωρο 50$ για πρωτο λογαριασμο και 50$ σε go4more.Βλεπ και την απαντηση πανω απο το προφιλ.Επισης κιλοβατωρα στα 0.065 και 0 ευρω παγιο σιγουρα δεν ειναι scam?Και κατι ακομα,οταν αλλαζετε παροχο αν σας καλεσει εταιρεια τηλεφωνου το κανετε μεσω αυτων η πατε σε καταστημα?

Και γιατι λενε για 0.065?Με την κρατικη επιδοτηση βγαινει τοσο?Σορρυ αρχαριος εδω.

3 hours ago, Gio05 said:

Παιδια τι φαση με πηραν απο ελπε και λενε δινουν δωρο 50$ για πρωτο λογαριασμο και 50$ σε go4more.Βλεπ και την απαντηση πανω απο το προφιλ.Επισης κιλοβατωρα στα 0.065 και 0 ευρω παγιο σιγουρα δεν ειναι scam?Και κατι ακομα,οταν αλλαζετε παροχο αν σας καλεσει εταιρεια τηλεφωνου το κανετε μεσω αυτων η πατε σε καταστημα?

Και γιατι λενε για 0.065?Με την κρατικη επιδοτηση βγαινει τοσο?Σορρυ αρχαριος εδω.

Έκανα διόρθωση το ποστ μου, καθώς έκανα λάθος. Το 0,065, που είναι με την επιδότηση, ισχύει για τον Οκτώβριο. Για τον Νοέμβριο η τιμή που δόθηκε είναι 0,12 για το πρόγραμμα μείον την επιδότηση (0,025 ανέφερε ο @tsigpan).

3 λεπτά πριν, prototypegr είπε

Έκανα διόρθωση το ποστ μου, καθώς έκανα λάθος. Το 0,065, που είναι με την επιδότηση, ισχύει για τον Οκτώβριο. Για τον Νοέμβριο η τιμή που δόθηκε είναι 0,12 για το πρόγραμμα μείον την επιδότηση (0,025 ανέφερε ο @tsigpan).

Οκ αρα τιμη Νοεμβριου βγαινει στα 0,12 - 0,025= 0,095$ ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα χθες αίτηση ηλεκτρονικά στο Ήρων simply Generous Home και στο mail που μου ήρθε το συμβόλαιο έγραφε μεν Simply generous home B αλλά μου ζητούσε και δεχτώ το εξής .. « Αποδέχομαι πλήρως τους γενικούς και ειδικούς όρους που διέπουν την αίτηση προμήθειας  μου στο ειδικό πρόγραμμα GENEROUS HOME BONUS  για την  παροχή ---------- με αριθμό συμβολαίου -------->>Άλλαξαν πάλι ονομασίες στα προγράμματα;

Επεξ/σία από panoszavra

4 λεπτά πριν, panoszavra είπε

Έκανα χθες αίτηση ηλεκτρονικά στο Ήρων simply Generous Home και στο mail που μου ήρθε το συμβόλαιο έγραφε Generous Home Bonus. Άλλαξαν πάλι ονομασίες στα προγράμματα;

Σημαινει οτι θα πάρεις Bonus μην ανησυχεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, panoszavra said:

Έκανα χθες αίτηση ηλεκτρονικά στο Ήρων simply Generous Home και στο mail που μου ήρθε το συμβόλαιο έγραφε μεν Simply generous home B αλλά μου ζητούσε και δεχτώ το εξής .. « Αποδέχομαι πλήρως τους γενικούς και ειδικούς όρους που διέπουν την αίτηση προμήθειας  μου στο ειδικό πρόγραμμα GENEROUS HOME BONUS  για την  παροχή ---------- με αριθμό συμβολαίου -------->>Άλλαξαν πάλι ονομασίες στα προγράμματα;

To Generous είναι αυτό https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/generous-home/

Αν ζήτησες το Simply, θα έπρεπε να γράφει Simply Generous Home Bonus. Κατέβασε το συννημένο που σου έστειλαν και δες τι γράψει η σύμβαση;

Επεξ/σία από ekrepali

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler
9 λεπτά πριν, panoszavra είπε

Έκανα χθες αίτηση ηλεκτρονικά στο Ήρων simply Generous Home και στο mail που μου ήρθε το συμβόλαιο έγραφε Generous Home Bonus. Άλλαξαν πάλι ονομασίες στα προγράμματα;

Spoiler

image.png.880c56e7d122a431777cf8ba247dda07.png

Σήμερα παρέλαβα το συμβόλαιο και γράφει αυτό.

Και τα 50€

Επεξ/σία από skantsos
  • Like 1

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Simply Generous Home Bonus έπρεπε να γράφει. Κατέβασε το συννημένο που σου έστειλαν και δες τι γράψει η σύμβαση;

Η σύμβαση γράφει Simply generous home B.  Το B είναι μάλλον για το bonus.  Το Bonus όμως προϋπήρχε στην ονομασία του προγράμματος ή είναι κάτι καινούριο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκάρφωτο...

Στο Guarantee του ΗΡΩΝ το ΚΟΤ-Β πάει -0.01 τον Οκτώβριο και -0.02 το Νοέμβριο. 

Το ΚΟΤ-Α -0.04 τον Οκτώβριο και -0.05 το Νέμβριο.

Για το ΚΟΤ-Α δε συμφέρει με τίποτα να δώσετε ένδειξη 2μήνου στο ΔΕΔΔΗΕ, γιατί θα γίνει εκκαθάριση σε μηδενική τιμή και θα πάει το μείον χαμένο. Ενώ στο τετράμηνο ακόμα κι αν ανέβουν οι τιμές το Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, θα βγει μέσος όρος τιμής 4μήνου.

Για το ΚΟΤ-Β, είναι δυσκολότερη η απόφαση.

^Το ίδιο ισχύει και για άλλους παρόχους με φτηνά προγράμματα.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Ξεκάρφωτο...

Στο Guarantee του ΗΡΩΝ το ΚΟΤ-Β πάει -0.01 τον Οκτώβριο και -0.02 το Νοέμβριο. 

Το ΚΟΤ-Α -0.04 τον Οκτώβριο και -0.05 το Νέμβριο.

Για το ΚΟΤ-Α δε συμφέρει με τίποτα να δώσετε ένδειξη 2μήνου στο ΔΕΔΔΗΕ, γιατί θα γίνει εκκαθάριση σε μηδενική τιμή και θα πάει το μείον χαμένο. Ενώ στο τετράμηνο ακόμα κι αν ανέβουν οι τιμές το Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, θα βγει μέσος όρος τιμής 4μήνου.

Για το ΚΟΤ-Β, είναι δυσκολότερη η απόφαση.

^Το ίδιο ισχύει και για άλλους παρόχους με φτηνά προγράμματα.

Ο ηρωνας στον εκκαθαριστικο αγνοει το αν εδωσες μετρησεις και σπαει αναλογικα τη καταναλωση. 

1 minute ago, panoszavra said:

Η σύμβαση γράφει Simply generous home B.  Το B είναι μάλλον για το bonus.  Το Bonus όμως προϋπήρχε στην ονομασία του προγράμματος ή είναι κάτι καινούριο;

Πάντα γράφει Bonus ή "B" όταν κάνεις μέσω econtract.

Δες παρακάτω στη σύμβαση το Άρθρο Ε4: Προνόμια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...