Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί, διάβασα τις τελευταίες 10 σελίδες και θέλω 1-2 διευκρινήσεις.

1. Είμαι στην ελπε = ELPEDISON Value Night_OCT23_1F -- ακόμα δεν έχω πάρει λογαριασμό -- αν έχω καταλάβει καλά άλλαξαν το προγραμμα σε Elpedison Economy plus (Value) με 0,12. Σωστά?

2. Μιας και δεν έχω πάρει ακόμα το 50αρι σκεφτόμουν να μείνω. Αλλά διάβασα σωστά ότι στο 50αρι συμπεριλαμβάνουν και τις ρυθμιζόμενες? Γιατί αν είναι έτσι μάλλον θα το έχω καλύψει και μπορώ να φύγω..

3. και μια ερώτηση. NRG plus τελικά είναι οκ ή έχουν αυτή την έκτπωση συνέπειας και δεν παίρνεις την τιμή που δίνουν εύκολα? 

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 minutes ago, userAnon said:

1. Είμαι στην ελπε = ELPEDISON Value Night_OCT23_1F -- ακόμα δεν έχω πάρει λογαριασμό -- αν έχω καταλάβει καλά άλλαξαν το προγραμμα σε Elpedison Economy plus (Value) με 0,12. Σωστά?

2. Μιας και δεν έχω πάρει ακόμα το 50αρι σκεφτόμουν να μείνω. Αλλά διάβασα σωστά ότι στο 50αρι συμπεριλαμβάνουν και τις ρυθμιζόμενες? Γιατί αν είναι έτσι μάλλον θα το έχω καλύψει και μπορώ να φύγω..

Και στα 2 ναι.

• Thanks 1
Δημοσ.

H elpe βρήκε τον παλιό κακό της εαυτό στην περίπτωση των γονιών μου. Ενώ τους έκανα το economy plus με το 80αρι και ΚΟΤ εξεδωσαν χθες λογαριασμό χωρις την πιστωση της εκπτωσης ΚΟΤ. Να διευκρινήσω ότι μόλις εγκρίθηκε το ΚΟΤ ήμουν σε συνεχή επικοινωνία με elpe για να δω αν ενημερώθηκαν και φυσικά είχαν ενημερωθει. Τωρα που τους πηρα τηλ λενε εχετε δικιο και κανανε κλασικα αιτημα. Θα σας ενημερωσω για την εξελιξη.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, lexotamilf είπε

Με κάλεσαν από ζενίθ για να κάνουμε την αλλαγή σε power home now με ισχύ απο 1/11. Όλα οκ απλά έχασα τα 3 δωρεάν πρώτα πάγια που είχε το πρόγραμμα power for all...

Με το τμήμα πωλήσεων μίλησες έτσι; Επίσης σου έστειλαν αντίγραφο τώρα του νέου συμβολαίου ή είπαν θα το στείλουν 1/11;

• Thanks 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, userAnon είπε

3. και μια ερώτηση. NRG plus τελικά είναι οκ ή έχουν αυτή την έκτπωση συνέπειας και δεν παίρνεις την τιμή που δίνουν εύκολα? 

Αν εννοείς το NRG pass το νέο πρόγραμμα της NRG δεν εχει έκπτωση συνέπειας αλλά απευθείας χαμηλή τιμή.

• Like 1
Δημοσ.
On 21/10/2023 at 13:58, korakios said:

πεπόνι

Πήρα σήμερα στη Ζενίθ και τους είπα θέλω να πάω από το Power Home 4 All στο Power Home Now επειδή είναι φθηνότερη η κιλοβατώρα στο 2ο και με άλλαξαν χωρίς καμία αντίρρηση πάντως

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, kokos23 said:

έχει μέσα την έκπτωση των 80 ευρά και την χρέωση της εγγύησης κατά 50% δηλ είναι 50ευρά  και μου έχουν χρεώσει τα 25...μου έχουν βάλει 0,08 για τον 9ο και 0,135 για τον 10ο...

όλα καλά λοιπόν, συνεχίζω για άλλον ένα μήνα (μπορεί και περισσότερο) να τελειώσει το 80αρι και μετά αλε...

Κάνε ένα τηλέφωνο και ζήτα να σε βάλουν στο economy plus. Θα χρεωθείς με 0,08 τις εναπομείνασες μέρες του Οκτώβρη και 0,12 τον Νοέμβρη, ενώ θα γλυτώσεις και το πάγιο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Πήρα σήμερα στη Ζενίθ και τους είπα θέλω να πάω από το Power Home 4 All στο Power Home Now επειδή είναι φθηνότερη η κιλοβατώρα στο 2ο και με άλλαξαν χωρίς καμία αντίρρηση πάντως

Ομοίως κι εγώ, μιας και ποτέ δε μου απάντησαν στο mail που είχα στείλει. Είπαν ότι θα με καλέσουν αύριο για την μεταφορά.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, yazidis είπε

Με το τμήμα πωλήσεων μίλησες έτσι; Επίσης σου έστειλαν αντίγραφο τώρα του νέου συμβολαίου ή είπαν θα το στείλουν 1/11;

Απο εβδομάδα μου είπαν ότι θα μου το στείλουν.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Georgebek2 είπε

Μπερδευτηκα λιγο, εφυγες απο ελπε με -49,8 πηγες ΗΡΩΝ και οταν γυρισες ελπε συνεχιζαν να υπαρχουν τα -49.8;

Τώρα που γυρνάω (ακόμα δεν έχει γίνει η εκπροσώπηση) βγήκε ο τελικός από την πρώτη φορά (οι μέρες που μεσολάβησαν)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Captain_AMeAKA είπε

Τώρα που γυρνάω (ακόμα δεν έχει γίνει η εκπροσώπηση) βγήκε ο τελικός από την πρώτη φορά (οι μέρες που μεσολάβησαν)

Θα ζητήσεις να σου πιστωθεί το πιστωτικό υπόλοιπο του τελικού σε τραπεζικό λογαριασμό ; 😁

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sosias είπε

όταν πηγές Ήρωνα από ΕΛΠΕ τι προηγούμενο λογαριασμό έδωσες αφού δεν εκδόθηκε;

Όταν πήγα elpe έδωσα τον τελευταίο λογαριασμό από ΔΕΗ (ακόμα δεν είδε εκδοθεί προτεργια που ήταν και ο πρώτος πάροχος που άλλαξα)

Μόλις τώρα, Greg29M είπε

Θα ζητήσεις να σου πιστωθεί το πιστωτικό υπόλοιπο του τελικού σε τραπεζικό λογαριασμό ; 😁

Κοιτά στην ουσία το κάνανε αυτό έγραψα εχθές το βράδυ και ενώ είμαι σε διαδικασία για να ξαναμπώ ΕΛΠΕ ήρθε mail με τον τελικό που είναι και αυτός μείον από το υπόλοιπο 😉 εγώ τυπικά αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα Ηρων 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Captain_AMeAKA είπε

Όταν πήγα elpe έδωσα τον τελευταίο λογαριασμό από ΔΕΗ (ακόμα δεν είδε εκδοθεί προτεργια που ήταν και ο πρώτος πάροχος που άλλαξα)

Κοιτά στην ουσία το κάνανε αυτό έγραψα εχθές το βράδυ και ενώ είμαι σε διαδικασία για να ξαναμπώ ΕΛΠΕ ήρθε mail με τον τελικό που είναι και αυτός μείον από το υπόλοιπο 😉 εγώ τυπικά αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα Ηρων 

Σορρυ αλλά δεν το κατάλαβα… σου τα πιστώσαν ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...