Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 hours ago, kaktos77 said:

Γνωρίζει κάποιος αν αλλάξεις εσωτερικά το πρόγραμμα αν χάνεις το 50αρικο ή γενικά την συνέπεια. Παράδειγμα, είμαι 14 μήνες στον Ήρωνα και λόγω λάθους του ΔΕΔΔΗΕ θα εκδοθεί τώρα εκκαθαριστικός για όλο αυτό το διάστημα, το ποσό θα είναι μεγάλο και η συνέπεια θα είναι επίσης μεγάλη. Όμως στο συγκεκριμένο ακίνητο έχω το παλιό generous που δεν συμφέρει καθόλου πλέον και θέλω να πάω στο guarantee. Να το κάνω από τώρα ή να περιμένω να πιστωθεί η συνέπεια στο επόμενο ή επόμενους λογαριασμούς και μετά; Επίσης το ίδιο ερώτημα για νέα παροχή, θέλω να φέρω παροχή στο simply generous για να πάρω το 50αρικο και τον επόμενο να κάνω αλλαγή στο guarantee θα χάσω το 50αρικο και τυχόν συνέπεια αν δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός ή δεν έχει πιστωθεί όλο το ποσό στον πρώτο λογαριασμό; 

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Φιλε οταν παω να κανω e-contract δεν μ εμφανιζει το guarantee, εσενα στο εμφανιζει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

οι γελοιοι στην Zenith ειχαν το Power Home For All σε λογικη τιμη και τωρα το πηγαν στον θεο.

ουτε μηνα δεν συμπληρωσα σ αυτους ακομα.

τους πηρα τηλ και τους ζητησα ν αλλαξω εσωτερικα στο Power Now.

ειπαν θα με παρουν τηλ. παλι καλα που δεν μου ειπαν πως δεν γινεται.

ε ρε γμτ. θ αρχισουμε τα καραγκιοζιλικια και τον τουρισμο μ αυτους που μπλεξαμε..

• Like 1

1 minute ago, nermain said:

Φιλε οταν παω να κανω e-contract δεν μ εμφανιζει το guarantee, εσενα στο εμφανιζει;

Δεν υπάρχει το guarantee στο econtract. Aν έχεις μικρή κατανάλωση, κάνεις αίτηση για το (ακριβό πλέον) simply generous και μετά ζητάς αλλαγή στο guarantee. To πρόβλημα είναι ότι απ'τη μέρα που θα γίνει η αλλαγή παρόχου, ίσως το σύστημα του ΗΡΩΝ αργήσει καμιά 10ριά μέρες να εμφανίσει την εκπροσώπηση. Μέχρι τότε δε θα μπορεί κανένας υπάλληλος να σου αλλάξει πρόγραμμα.

1 minute ago, ekrepali said:

Δεν υπάρχει το guarantee στο econtract. Aν έχεις μικρή κατανάλωση, κάνεις αίτηση για το (ακριβό πλέον) simply generous και μετά ζητάς αλλαγή στο guarantee. To πρόβλημα είναι ότι απ'τη μέρα που θα γίνει η αλλαγή παρόχου, ίσως το σύστημα του ΗΡΩΝ αργήσει καμιά 10ριά μέρες να εμφανίσει την εκπροσώπηση. Μέχρι τότε δε θα μπορεί κανένας υπάλληλος να σου αλλάξει πρόγραμμα.

Τηλεφωνικα λες να μην το περασουν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, nermain said:

Τηλεφωνικα λες να μην το περασουν;

Αν κάνεις αίτηση αλλαγή παρόχου τηλεφωνικά, μπορείς ναι να βάλεις το guarantee, αλλά δε θα πάρεις 50 ευρώ bonus. Ακόμα πιο γρήγορα θα ξεμπερδέψεις με αίτηση σε κατάστημα, επίσης χωρίς το 50άρικο.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, korakios είπε

όταν πας σε νέο πάροχο σου ζητάνε προηγούμενο λογαριασμό ,

κανονικά για να μην τα μπλέξουμε , αν δεν έχει βγάλει λογαριασμό ο προηγούμενος δέχονται και παλιότερο

στην περίπτωση μόνο που δε δέχονται δίνεις στο νέο πάροχο , τη βεβαίωση εκπροσώπησης του προηγούμενου  (οτι η παροχή σου εκπροσωπείται απο την τάδε εταιρία και δεν είναι πχ στην καθολική υπηρεσία)

στην περίπτωσή μου όταν απο ελπέ πάω Ηρών και φύγω στα καπάκια ξανά για Ελπέ , ο Ηρών δε θα έχει εκδώσει λογαριασμό και δε θέλω να φαίνεται σαν παλιότερος λογαριασμός πάλι απο Ελπέ για να μη βορυν ευκαιρία και αρνηθούν τα δώρα . Έτσι θα πάρω βεβαίωση εκπροσώπησης για να είμαι καλυμμένος

Και πως τη ζητάμε πχ εν προκειμένω για elpe; Μέσω mail;

Spoiler

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ:

Καλει ο….κος Κωνσταντίνος απο την ελπεντισον για να «δωσει το ρεύμα του Νοεμβρίου δωρεάν» στη συνέχεια «το δίνει 6,5cents» και τέλος σου λέει είναι 8,5cents «αλλά απο στατιστικές έχουμε δει ότι οι περισσοτεροι καταναλωτές κανουν κάτω απο 500kwh» κι επειδή μαντεύει και την κρατική επιδότηση «για λόγους απλουστεύσεις λέμε 6,5». ΑΥΤΟΙ είναι οι πωλητές της ελπεντισον…

• Sad 1

Spoiler
11 λεπτά πριν, geodimis είπε

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ:

Καλει ο….κος Κωνσταντίνος απο την ελπεντισον για να «δωσει το ρεύμα του Νοεμβρίου δωρεάν» στη συνέχεια «το δίνει 6,5cents» και τέλος σου λέει είναι 8,5cents «αλλά απο στατιστικές έχουμε δει ότι οι περισσοτεροι καταναλωτές κανουν κάτω απο 500kwh» κι επειδή μαντεύει και την κρατική επιδότηση «για λόγους απλουστεύσεις λέμε 6,5». ΑΥΤΟΙ είναι οι πωλητές της ελπεντισον…

ονοματεπώνυμο υπαλλήλου , ώρα και ημερομηνία και αναφορά στο myrae να υπάρχει ....

1 λεπτό πριν, cabamaru4 είπε

Ψάχνω ένα μήνα να φύγω από ζενίθ. Αλλά δεν έχω καταλήξει. Τουλάχιστον πήγα ΔΕΗ το αέριο στο σταθερό Control. Λέτε να πάω και το ρεύμα;

για ΔΕΗ στο άλλο νήμα

12 λεπτά πριν, korakios είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

ονοματεπώνυμο υπαλλήλου , ώρα και ημερομηνία και αναφορά στο myrae να υπάρχει ....

για ΔΕΗ στο άλλο νήμα

Στο άλλο νήμα ή μήνα  ; ;)

On 22/10/2023 at 00:39, korakios said:

ή πας στο guarantee ή αλλάζεις σε volton ή ελπέ για τα δώρα

Τελικά πήγα στο guarantee από simply generous γιατι οπως και πολλοί σαν κι εμένα κουράζομαι να αλλάζω εταιρείες. 

Μου είπαν κάτι για εξασφάλιση τιμής για 8 ευρώ το μήνα επιπλέον  που προς τιμήν τους οι ίδιοι μου είπαν ότι δεν χρειάζεται ακόμα να το βάλω αφού μέχρι 31/12 δεν θα το χρειαστώ. 

Από ότι κατάλαβα με 8 ευρώ κάθε μήνα σου εξασφαλίζει ότι όσο και να πάει η ρήτρα το μέγιστο που μπορείς να πληρώσεις είναι 0.17 και πήγε να μου εξηγήσει και από ποιον τύπο-διαίρεση βγαίνει αλλά δεν ασχολήθηκα. 

Εδώ θα είμαστε πιστεύω ότι παρακολουθώντας το νήμα θα ξέρω τι να κάνω μετά τις 31/12

Ευχαριστώ @korakios

1 λεπτό πριν, DeareN είπε

Από ότι κατάλαβα με 8 ευρώ κάθε μήνα σου εξασφαλίζει ότι όσο και να πάει η ρήτρα το μέγιστο που μπορείς να πληρώσεις είναι 0.17 και πήγε να μου εξηγήσει και από ποιον τύπο-διαίρεση βγαίνει αλλά δεν ασχολήθηκα. 

υπόψιν (για το νέο έτος)  αν η τιμή μείον τυχών κρατικές επιδοτήσεις ΤΕΜ ξεπερνούν τα 0,17 πληρώνεις 0,17

αυτό που θα ήθελα να μάθω με σιγουριά για να το βάλω στο μελλοντικό excel είναι αν είναι 8€ επιπλέον του παγίου ή 8€ σύνολο

για να ενεργοποιήσω πάγια εντολή πρέπει να πάω στη τραπεζα? δεν μπορώ μέσα από την εφαρμογή της Volton η μέσα από την εφαρμογή της  τράπεζας?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...