Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Πες μας αν δεχθούν 

Διαφορετικά δρόμο... αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να φύγεις χωρίς να έχει βγει καν ο πρώτος λογαριασμός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, lexotamilf είπε

Πριν λίγες μέρες πήγα ζενιθ power home for all. Σήμερα είδα τιμές Νοεμβρίου. 😑

Θα ζητήσω να με πάνε στο power home now.

3 ώρες πριν, Specs είπε

Με γειωσαν απο Ζενιθ...

---το Power Now δεν ειναι εμπορικα διαθεσιμο...ειναι παλιο.

---Ωραια ας φυγω για NRG για αυτο το μηνα κ βλεπουμε

---θα σας καλεσουμε να δουμε μηπως το δωσουμε σαν προγραμμα ξανα απο 1η Νοεμβρη

---Δεν θα περιμενω περα απο την Παρασκευη βραδυ

---Ευχαριστω, θα σας καλεσουμε οπωσδηποτε ως τοτε

στείλτε αυτό της ΡΑΕ

https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/?do=findComment&comment=59810357

σε πρώτη φάση μέσω email

και εννοείται να κάνετε καταγγελία στη ΡΑΕ να υπάρχει

2 λεπτά πριν, lexotamilf είπε

Διαφορετικά δρόμο... αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να φύγεις χωρίς να έχει βγει καν ο πρώτος λογαριασμός.

μπορείς ,

στο νέο πάροχο ή δίνεις παλιότερο λογαριασμό ή ζητάς βεβαίωση εκπροσώπησης απο τον προηγούμενο

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2
  • Thanks 1

11 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Γνωρίζει κάποιος αν αλλάξεις εσωτερικά το πρόγραμμα αν χάνεις το 50αρικο ή γενικά την συνέπεια. Παράδειγμα, είμαι 14 μήνες στον Ήρωνα και λόγω λάθους του ΔΕΔΔΗΕ θα εκδοθεί τώρα εκκαθαριστικός για όλο αυτό το διάστημα, το ποσό θα είναι μεγάλο και η συνέπεια θα είναι επίσης μεγάλη. Όμως στο συγκεκριμένο ακίνητο έχω το παλιό generous που δεν συμφέρει καθόλου πλέον και θέλω να πάω στο guarantee. Να το κάνω από τώρα ή να περιμένω να πιστωθεί η συνέπεια στο επόμενο ή επόμενους λογαριασμούς και μετά; Επίσης το ίδιο ερώτημα για νέα παροχή, θέλω να φέρω παροχή στο simply generous για να πάρω το 50αρικο και τον επόμενο να κάνω αλλαγή στο guarantee θα χάσω το 50αρικο και τυχόν συνέπεια αν δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός ή δεν έχει πιστωθεί όλο το ποσό στον πρώτο λογαριασμό; 

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Στην πρώτη περίπτωση δεν πρόκειται να χάσεις τίποτα γιατί είσαι ήδη πελάτης και θα κάνεις εσωτερική αλλαγή καλύτερα να στο επιβεβαιώσουν βέβαια πάρε τους ένα τηλέφωνο αλλά θεωρώ πως δεν πρόκειται να χάσεις τίποτα. Το είχα κάνει παλιότερα και δεν είχα χάσει τίποτα από τα δύο.

Στη δεύτερη περίπτωση το σκεφτόμαστε αρκετοι να το κάνουμε αλλά νομίζω οτι καλό θα είναι να περάσει τουλάχιστον κανένας μήνας δηλαδή μετά τις 20 του άλλου του μήνα να γίνει η κρούση για αλλαγή.

• Thanks 1

6 ώρες πριν, Applemaniac81 είπε

Επίσης, αν ενημερώσει κανείς τις εταιρείες ότι πρόκειται για 2 παροχές, κάνουν καλύτερες τιμές ή δίνουν τίποτα έξτρα;

δίνει η ελπέ 20€ δωροεπιταγή Σκλαβενίτη

επομένως παίρνεις 100€ συν 100€ σε πόντους go4more συν 20€

3 ώρες πριν, Specs είπε

@korakios

Με γειωσαν απο Ζενιθ...

---το Power Now δεν ειναι εμπορικα διαθεσιμο...ειναι παλιο.

---Ωραια ας φυγω για NRG για αυτο το μηνα κ βλεπουμε

---θα σας καλεσουμε να δουμε μηπως το δωσουμε σαν προγραμμα ξανα απο 1η Νοεμβρη

---Δεν θα περιμενω περα απο την Παρασκευη βραδυ

---Ευχαριστω, θα σας καλεσουμε οπωσδηποτε ως τοτε

μιλαμε για οσους πληρωνουν κ οχι μπατιροτουριστες

Πρέπει να παίρνουν ναρκωτικά. Γιατί ⬇️

22 λεπτά πριν, lexotamilf είπε

Πριν λίγες μέρες πήγα ζενιθ power home for all. Σήμερα είδα τιμές Νοεμβρίου. 😑

Θα ζητήσω να με πάνε στο power home now.

Το πρωί κατέθεσα αίτημα μέσω του συνδέσμου: https://zenith.gr/el/support/contact/care/. Με πήραν μόλις τηλέφωνο και λέει θα με γυρίσουν πάλι πίσω στο power home now. Τους επισήμανα 2-3 φορές πως θέλω από 1/11. Έδειξε να το κατανοεί. Μάλλον δεν έχουν δουλειά και κάθε τρεις και λίγο γυρνάμε προγράμματα και φτιάχνουμε νέα συμβόλαια (έχω αλλάξει 2 ή 3 φορές νομίζω).

• Like 1

3 ώρες πριν, Georgebek2 είπε

Το elpedison value night τι εχει γινει αυτο το μηνα;

3 ώρες πριν, fredd0 είπε

ε θα εχει μπει στα "λοιπα προγραμμαta" με τιμη ευκαιριας 0.24/Kwh

https://www.elpedison.gr/uploads/133010/70b2_τιμοκατάλογοι_νοέμβριος_2023.pdf

έχει ανακοίνωση η ΡΑΕ για την αλλαγή ονόματος value->economy plus

• Thanks 1

3 minutes ago, killer_instinct said:

Μάλλον δεν έχουν δουλειά και κάθε τρεις και λίγο γυρνάμε προγράμματα και φτιάχνουμε νέα συμβόλαια (έχω αλλάξει 2 ή 3 φορές νομίζω).

κι οτι τους ετοιμαζα email:

Kαλησπερα σας και τα σεβη μου σε εσας αλλα οσον αφορα την εταιρια σας...
ΦΟΒΕΡΟ! διπλασιασατε την τιμη σε ενα μηνα στο ηλ.ρευμα του νεου προγραμματος Power For All!!! ταυτοχρονα κατεβασατε στο μισο αλλο πανακριβο προγραμμα σας το Power Now. Μαλλον περισευουν υπαληλλοι κ θελετε να τους εχουμε σε απασχοληση εμεις καθε μηνα γυρω γυρω στα προγραμματα σας. Την πιθανοτητα να φυγουμε εντελως ομως απο Ζενιθ την υπολογισατε?
Εν πασει περιπτωσει, παρακαλω απο την 1η Νοεμβρη να με μεταφερετε στο Power Now
  • Like 4

2 λεπτά πριν, killer_instinct είπε

Πρέπει να παίρνουν ναρκωτικά. Γιατί ⬇️

μπορεί και να πέτυχε σε άσχετο υπάλληλο και το μπέρδεψε με το απλό power home ή να καταργείται όντως το home now απο Νοέμβριο (που και πάλι θα μπορούσαν μια μέρα πριν να σας πάνε εκεί)

Κάλεσα ζενιθ και είπαν θα με καλέσουν μέσα στην εβδομάδα από το τμήμα συμβολαίων ώστε να μου αλλάξουν το πρόγραμμα σε Power home now. Δεν μπήκα στο τρυπάκι για 1/11 αλλά αν γίνεται να μου το κάνουν τότε θα τους το ζητήσω.

• Like 1

Μόλις τώρα, Specs είπε

κι οτι τους ετοιμαζα email:

Kαλησπερα σας και τα σεβη μου σε εσας αλλα οσον αφορα την εταιρια σας...
ΦΟΒΕΡΟ! διπλασιασατε την τιμη σε ενα μηνα στο ηλ.ρευμα του νεου προγραμματος Power For All!!! ταυτοχρονα κατεβασατε στο μισο αλλο πανακριβο προγραμμα σας το Power Now. Μαλλον περισευουν υπαληλλοι κ θελετε να τους εχουμε σε απασχοληση εμεις καθε μηνα γυρω γυρω στα προγραμματα σας. Την πιθανοτητα να φυγουμε εντελως ομως απο Ζενιθ την υπολογισατε?
Εν πασει περιπτωσει, παρακαλω απο την 1η Νοεμβρη να με μεταφερετε στο Power Now

την ανακοίνωση της ΡΑΕ μην ξεχάσεις να επισυνάψεις

2 minutes ago, korakios said:

την ανακοίνωση της ΡΑΕ μην ξεχάσεις να επισυνάψεις

δεν την ξεχασα...απλα την διαβασα κ γελασα! Κραχτης σαν λεξιλογιο ωραια αργκο αλλα ποιος να σε παρει στα σοβαρα οταν βραβευεσαι για το σαιτ με το www.electricitycostcalculator.gr που φυσικα δεν δουλειει αλλα και την ιδια ωρα που το χαος στο ακρως  απαραιτητο συκγριτικο τιμων energycost.gr βγαζει ματι! Ασε που αν πεσω σε κανα υπαλληλο ενημερωμενο, θα μου απαντησει πες τους να φωναξουν τον Κορακιο να τους το φτιαξει κ μετα να μας απειλουν...

24 λεπτά πριν, korakios είπε

μπορεί και να πέτυχε σε άσχετο υπάλληλο και το μπέρδεψε με το απλό power home ή να καταργείται όντως το home now απο Νοέμβριο (που και πάλι θα μπορούσαν μια μέρα πριν να σας πάνε εκεί)

Το ανέφερε στην ηχογράφηση, καθώς επίσης το περιέγραψε και ως το "φθηνότερο". Οπότε θεωρώ μια χαρά το κατάλαβε. Τώρα οψόμεθα, υπάρχει 1,5 εβδομάδα μέχρι το τέλος του μήνα και η καβάντζα της NRG.

σκέφτομαι τώρα για το Volton Energy Free που δίνει Δωρεάν το ρεύμα του 1ου μήνα.

Ο @korakios έχει πει ότι πρέπει να προσέχουμε γιατί οι KWh θα μοιραστούν αναλογικά (δεκτό), εγώ σκέφτομαι ότι η έκπτωση αυτή θα εμφανιστεί στον 1ο εκκαθαριστικό που μπορεί να κάνει και 2-3 μήνες να εκδοθεί. Με τον τρόπο αυτό όμως δεσμευόμαστε για τους 2-3 αυτούς μήνες.....κάνω κάπου λάθος;

2 minutes ago, tempo said:

σκέφτομαι τώρα για το Volton Energy Free που δίνει Δωρεάν το ρεύμα του 1ου μήνα.

Ο @korakios έχει πει ότι πρέπει να προσέχουμε γιατί οι KWh θα μοιραστούν αναλογικά (δεκτό), εγώ σκέφτομαι ότι η έκπτωση αυτή θα εμφανιστεί στον 1ο εκκαθαριστικό που μπορεί να κάνει και 2-3 μήνες να εκδοθεί. Με τον τρόπο αυτό όμως δεσμευόμαστε για τους 2-3 αυτούς μήνες.....κάνω κάπου λάθος;

αν φυγεις σε 35 μερες, θα σε τιμολογησουν για 35 μερες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...