Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η NRG (NRG pass) δίνει ανταγωνιστική τιμή, η Volton δωρεάν ρεύμα και ο Ηρων αυξημένο τιμολόγιο με 50 ευρώ δώρο. 

Το παιχνίδι αυτόν τον μήνα ανάμεσα σε αυτούς παίζεται μέσες ακρες. Σωστά?

Επεξ/σία από S90
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 minutes ago, S90 said:

Η Ελιν δίνει ανταγωνιστική τιμή, η Volton δωρεάν ρεύμα και ο Ηρων αυξημένο τιμολόγιο με 50 ευρώ δώρο. 

η ελπε δινει 50+50 δωρο.

για οποιον δεν ειναι ηδη σε αυτους, ειναι το πιο συμφερον.

2 hours ago, Kozanitis1 said:

Παράξενο, περιοχή;

Αθηνα και επαρχια (μεγαλη πολη).

• Like 2

22 minutes ago, S90 said:

Η Ελιν δίνει ανταγωνιστική τιμή, η Volton δωρεάν ρεύμα και ο Ηρων αυξημένο τιμολόγιο με 50 ευρώ δώρο. 

H Eλίν δε δίνει ανταγωνιστική τιμή... μάλλον εννοούσες την NRG (NRG pass)

• Like 1

Καλησπέρα στη παρέα, νέος και εγώ στον ενεργειακό τουρισμό χάρη σε εσάς. Στο διά τάυτα άλλαξα πάροχο τον προηγούμενο μήνα και από τη δεη πήγα στην zenith στο πρόγραμμα power home 4all. Βλέποντας λοιπόν τις τιμές του Νοεμβρίου έστειλα email στο τμήμα πωλήσεων της zenith και ζήτησα αλλαγή από το πρόγραμμα που είμαι τώρα στο zenith power now. Με κάλεσαν πρίν λίγο και με διαβεβαίωσαν πως θα με καλέσουν 1/11 να κάνουμε την αλλαγή. Αν δεν καλέσουν την έκανα για elpedison για 50 + 50 ευρώ που έχω προσφορά.

• Like 2

3 ώρες πριν, matrixxx είπε

Ποτε βγαζει πρωτο λογαριασμο η ελπεντισον; Διαβαζοντας το τοπικ δεν εχω βγαλει ακρη. Αλλου βλεπω οτι βγαζει τον πρωτο με χρεωση μιας εβδομαδας. Αλλου ενα μηνα μετα την εκπροσωπηση. Ποσο μετα ομως ερχεται; Μηπως ειναι το ιδιο και απλα αργουν εκδοσεις και αποστολες;

Δηλαδη παραδειγμα: Εκπροσωπηση 1-9-2023. Βγαινει λογαριασμος για το διαστημα 1-8 Σεπτεμβριου χοντρικα; Τι ημερομηνια εκδοσης εχει αυτος; Ποτε ερχεται email (ερχεται φανταζομαι) και ταυτοχρονα εμφανιζεται και στο myelpedison; 

Εμένα ήρθε σε 5 μέρες (email και εφαρμογή)και σε φίλο που υπογράψαμε μαζί τίποτα ακόμα!

Δεν ξέρω μήπως έχει σημασία στην έκδοση ότι έχω ΚΟΤ ενώ ο φίλος όχι 

• Like 1

16 λεπτά πριν, skantsos είπε

Μόλις έκανα αίτηση για simple generous απο elpedison για το τρίτο 50€αρικο φέτος.

Κάνω stress test την μηχανογραφηση του ΗΡΩΝ, για να δούμε

Όταν σουρθει το συμβόλαιο και αναγράφει το μπόνους 50αρι ενημέρωσε.

συγγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά έχω διαβάσει πόσες σελίδες και ακόμα δεν είμαι σίγουρος...

από το ΗΡΩΝ  Simply Generous μπορείς να πάρεις το 50άρικο και να φύγεις τον άλλο μήνα χωρίς πέναλντι;

Υ.Γ. μπαίνω πρώτη φορά σε σπίτι και στο τωρινό κάνω κάτω από 1100kvh το τετράμηνο οπότε λογικά με συμφέρει.

25 λεπτά πριν, skantsos είπε

Μόλις έκανα αίτηση για simple generous απο elpedison για το τρίτο 50€αρικο φέτος.

Κάνω stress test την μηχανογραφηση του ΗΡΩΝ, για να δούμε

τι εκεί η μηχανογράφηση ; πότε έρχεται ο πρώτος λογαριασμός ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, circadian είπε

συγγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά έχω διαβάσει πόσες σελίδες και ακόμα δεν είμαι σίγουρος...

από το ΗΡΩΝ  Simply Generous μπορείς να πάρεις το 50άρικο και να φύγεις τον άλλο μήνα χωρίς πέναλντι;

Υ.Γ. μπαίνω πρώτη φορά σε σπίτι και στο τωρινό κάνω κάτω από 1100kvh το τετράμηνο οπότε λογικά με συμφέρει.

Οι πιο πολλοί εδώ μέσα περιμέναμε να βγει ο 1ος λογαριασμός για να το σιγουρέψουμε 100% και μετα φεύγαμε.Ο οποίος παλιότερα έκανε μέχρι και 50 μέρες για να βγεί.

9 λεπτά πριν, sosias είπε

Εννοεί αν το πάρει για τρίτη φορά μην τυχόν τον "κόψει" επειδή το έχει πάρει ήδη δύο φορές.Παλιοτερα αργούσε μέχρι και 50 μέρες ίσως τωρα να αλλάξε αυτό 

Επεξ/σία από favou2000
  • Like 1
  • Thanks 1

8 λεπτά πριν, circadian είπε

Ναι.

10 λεπτά πριν, sosias είπε

Τελευταία φορά είχα κάνει αίτηση 23/06/2023 και ο λογαριασμος ο πρώτος εκδόθηκε 31/07/2023.

• Like 1

25 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Οι πιο πολλοί εδώ μέσα περιμέναμε να βγει ο 1ος λογαριασμός για να το σιγουρέψουμε 100% και μετα φεύγαμε.Ο οποίος παλιότερα έκανε μέχρι και 50 μέρες για να βγεί.

Γνωρίζει κάποιος αν αλλάξεις εσωτερικά το πρόγραμμα αν χάνεις το 50αρικο ή γενικά την συνέπεια. Παράδειγμα, είμαι 14 μήνες στον Ήρωνα και λόγω λάθους του ΔΕΔΔΗΕ θα εκδοθεί τώρα εκκαθαριστικός για όλο αυτό το διάστημα, το ποσό θα είναι μεγάλο και η συνέπεια θα είναι επίσης μεγάλη. Όμως στο συγκεκριμένο ακίνητο έχω το παλιό generous που δεν συμφέρει καθόλου πλέον και θέλω να πάω στο guarantee. Να το κάνω από τώρα ή να περιμένω να πιστωθεί η συνέπεια στο επόμενο ή επόμενους λογαριασμούς και μετά; Επίσης το ίδιο ερώτημα για νέα παροχή, θέλω να φέρω παροχή στο simply generous για να πάρω το 50αρικο και τον επόμενο να κάνω αλλαγή στο guarantee θα χάσω το 50αρικο και τυχόν συνέπεια αν δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός ή δεν έχει πιστωθεί όλο το ποσό στον πρώτο λογαριασμό; 

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

12 λεπτά πριν, lexotamilf είπε

Πριν λίγες μέρες πήγα ζενιθ power home for all. Σήμερα είδα τιμές Νοεμβρίου. 😑

Θα ζητήσω να με πάνε στο power home now.

Πες μας αν δεχθούν 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...