Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Specs είπε

@korakios

Με γειωσαν απο Ζενιθ...

---το Power Now δεν ειναι εμπορικα διαθεσιμο...ειναι παλιο.

---Ωραια ας φυγω για NRG για αυτο το μηνα κ βλεπουμε

---θα σας καλεσουμε να δουμε μηπως το δωσουμε σαν προγραμμα ξανα απο 1η Νοεμβρη

---Δεν θα περιμενω περα απο την Παρασκευη βραδυ

---Ευχαριστω, θα σας καλεσουμε οπωσδηποτε ως τοτε

μιλαμε για οσους πληρωνουν κ οχι μπατιροτουριστες

Κλασσική παπάτζα, λέγε τους το ποίημα πως το θέλεις γραπτώς και πως θα κάνεις καταγγελία ΡΑΕ, ή πολύ απλά πες πάω σε άλλη εταιρεία

Για την καταμέτρηση που λες, δεν νομίζω πως παίζει ρόλο.., επίσης πολύ τους δίνεις, πες θέλω σε 48 ώρες να με καλέσετε ή κάνω αίτηση στην NRG, μην τους αφήνετε λάιτ :P

• Like 3
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Το elpedison value night τι εχει γινει αυτο το μηνα;

ε θα εχει μπει στα "λοιπα προγραμμαta" με τιμη ευκαιριας 0.24/Kwh

https://www.elpedison.gr/uploads/133010/70b2_τιμοκατάλογοι_νοέμβριος_2023.pdf

Επεξ/σία από fredd0
Δημοσ.
8 minutes ago, fredd0 said:

ε θα εχει μπει στα "λοιπα προγραμμαta" με τιμη ευκαιριας 0.24/Kwh

https://www.elpedison.gr/uploads/133010/70b2_τιμοκατάλογοι_νοέμβριος_2023.pdf

Μαλιστα, αρα μπορουμε να παμε σε καποιο αλλο; Θα χασουμε μπονους που εδωσαν; Πρεπει να εχουμε το νου μας να δουμε τι θα κανουμε.

Δημοσ.

Μόνο η φυσικό αέριο έχει σχετικά σταθερή τιμή ίσως και η volton, οι υπόλοιποι είναι τιμές έκπληξη.

Εγώ από ΔΕΗ πήγα σε elpedison economy value... ακόμη και μην σημερινή τιμή (0.12) καλά είμαι. Αν ανέβει όμως στα 0.25 όπως κάτι άλλα προγράμματα της elpe θα φύγω.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Καλησπέρα σε όλους 

Έχει κάποιος εμπειρία από watt and volt ? Μηχανογράφηση και εξυπηρέτηση με ενδιαφέρει.

εχει καμια διαφορα (εννοω σε τιμη) η watt and volt απο τη μαμα protergia?

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Specs είπε

το ειδα κ το ειπα , αλλα μολις πας στο e-contract δεν εχει τετοια επιλογη...

ε καλά, ούτε και το go electric το έχει, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο.

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, yazidis said:

ε καλά, ούτε και το go electric το έχει, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο.

δεν το εχει γιατι ειναι ειδικο προιον "Το προϊόν απευθύνεται για οικιακή φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων. Για να προχωρήσει η ενεργοποίηση θα χρειαστεί να παρουσιάσει ο πελάτης αποδεικτικό αγοράς οικιακού φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων."

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Specs είπε

@korakios

Με γειωσαν απο Ζενιθ...

---το Power Now δεν ειναι εμπορικα διαθεσιμο...ειναι παλιο.

---Ωραια ας φυγω για NRG για αυτο το μηνα κ βλεπουμε

---θα σας καλεσουμε να δουμε μηπως το δωσουμε σαν προγραμμα ξανα απο 1η Νοεμβρη

---Δεν θα περιμενω περα απο την Παρασκευη βραδυ

---Ευχαριστω, θα σας καλεσουμε οπωσδηποτε ως τοτε

μιλαμε για οσους πληρωνουν κ οχι μπατιροτουριστες

Άρα, ποιους αφορά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Specs είπε

δεν το εχει γιατι ειναι ειδικο προιον "Το προϊόν απευθύνεται για οικιακή φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων. Για να προχωρήσει η ενεργοποίηση θα χρειαστεί να παρουσιάσει ο πελάτης αποδεικτικό αγοράς οικιακού φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων."

Το γνωρίζω, απλά στο λέω πως δε σημαίνει κάτι που δεν είναι στα εμπορικά διαθέσιμα. Προφανώς πάνε να κάνουν παπάτζα. Στη σελίδα τους λέει πως είναι. Πολύ απλά κρατάς όνομα, και άνοιξε τώρα που είναι μια βδομάδα νωρίτερα αίτημα στο myrae για το τι έχει συμβεί αν δεν έχεις όρεξη για μετακινήσεις.

Και εγώ περιμένω τηλέφωνο μιας και είχα βάλει call back. Όταν και αν με πάρουν θα ενημερώσω τι θα μου πουν. Ίσως περάσω και μια βόλτα και από το κατάστημα αυτές τις μέρες για να δω διαθέσεις και να ξέρω πως θα κινηθώ.

Επεξ/σία από yazidis
  • Like 2
Δημοσ.
2 minutes ago, yazidis said:

Πολύ απλά κρατάς όνομα, και άνοιξε τώρα που είναι μια βδομάδα νωρίτερα αίτημα στο myrae για το τι έχει συμβεί αν δεν έχεις όρεξη για μετακινήσεις.

Πως δεν εκανα καμμια μ@..κι@ να κουβαλησω κ τους αλλους λογαριασμους εκει...η συζυγος(συνδεση στο ονομα της) ηδη δηλωσε πως δεν θα περιμενει καθε μηνα να μιλαει με τους εκπροσωπους των εταιριων κ κυριως οταν λειπει στο εξωτερικο σιγα μην  απαντησει ωρες μεταμεσονυχτιες και με χρεωση!

Παιζει αραγε εξουσιοδοτηση μεσω gov.gr ? αν ναι μπορω να το τρεχω για ολους κ ας χασω καποιες ωρες τον μηνα, οταν αξιζει φυσικα...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Specs είπε

Πως δεν εκανα καμμια μ@..κι@ να κουβαλησω κ τους αλλους λογαριασμους εκει...η συζυγος(συνδεση στο ονομα της) ηδη δηλωσε πως δεν θα περιμενει καθε μηνα να μιλαει με τους εκπροσωπους των εταιριων κ κυριως οταν λειπει στο εξωτερικο σιγα μην  απαντησει ωρες μεταμεσονυχτιες και με χρεωση!

Παιζει αραγε εξουσιοδοτηση μεσω gov.gr ? αν ναι μπορω να το τρεχω για ολους κ ας χασω καποιες ωρες τον μηνα, οταν αξιζει φυσικα...

Φυσικά, με εξουσιοδότησή της μπορείς να πας. Το θέμα είναι πως γίνεται πιο εύκολα η αλλαγή σε κατάστημα. Έχεις κανένα κοντά σου μήπως;

Δημοσ.
1 minute ago, yazidis said:

Φυσικά, με εξουσιοδότησή της μπορείς να πας. Το θέμα είναι πως γίνεται πιο εύκολα η αλλαγή σε κατάστημα. Έχεις κανένα κοντά σου μήπως;

εχω, αλλα οποτε κ να πας εχει ουρα. Εγω μιλαω μονο για ονλαιν τουρισμο , απο τον αλλο σε μαγαζια με τιποτε,προτιμω τον κανονικο παρα τον ενεργειακο!

Για online e-contract κλπ θελω να ξερω αν ισχυει κ το γνωριζει καποιος η εξουσιοδοτηση gov.

13 minutes ago, GREGORYMO said:

Άρα, ποιους αφορά?

απλα το εχουν για να βλεπουν τις νεες τιμες οι ηδη πελατες του προγραμματος

• Thanks 1
Δημοσ.
17 minutes ago, Specs said:

Για online e-contract κλπ θελω να ξερω αν ισχυει κ το γνωριζει καποιος η εξουσιοδοτηση gov.

πρακτικα δεν χρειαζεται εξουσιοδοτηση για online contract.

βαζεις τα στοιχεια του αλλου/αλλης και προχωραει.

αλλα κανε μια να υπαρχει μεσω gov.gr, 5 λεπτα παιρνει.

σε περιπτωση τηλεφωνικης επικοινωνιας για συμβολαιο αλλου ατομου, ισως τη ζητησουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...