Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα ομάδα, και εγώ πρώην κάτοχος του online και νυν άστεγος σε αναζήτηση στέγης...είδα τιμές για νοέμβρη και προφανώς είμαι ανάμεσα σε NRG και Volton. Είναι το ίδιο έμπιστες σαν εταιρείες ως προς τις χρεώσεις τους?

Σκέφτομαι την Volton που δίνει και δώρο το ρεύμα του μήνα όμως σκέφτομαι μην έχει κάποια παγίδα και δεν με αφήνει να φύγω τον Δεκέμβριο αν έχει τραβήξει τον ανήφορο. Την γνώμη σας όποιος είναι εκεί παρακαλώ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, kokos198 είπε

Σκέφτομαι την Volton που δίνει και δώρο το ρεύμα του μήνα όμως σκέφτομαι μην έχει κάποια παγίδα και δεν με αφήνει να φύγω τον Δεκέμβριο αν έχει τραβήξει τον ανήφορο. Την γνώμη σας όποιος είναι εκεί παρακαλώ..

πατάς "αναζήτηση" "αυτό το θέμα" , λέξη κλειδί volton , τα αποτελέσματα μετά τα κάνεις ταξινόμηση ανα ημερομηνία και έχει ποστ του ekrepali στην 1η σελίδα

Εξυπηρετει κατι (αν ειναι εφικτο) να επιλεξω ημερομηνια μεταβασης απο το Power For All στο Power Now της Zenith μιας και στις 26 Οκτ ειναι μετρηση εκκαθαρισης?

Και αν μετραει στα μειον το οτι δεν θα εχω δωρεαν παγιο στο νεο προγραμμα?

3 hours ago, atrias said:

σχετικά με αυτό , κοιτάω το ΗΡΩΝ Home Fix στα 0.16

θεωρώ ψιλό δεδομένο ότι θα συμφέρει αυτή η τιμή ειδικά μέσα στον Χειμώνα ,  τι λέτε;

επίσης καμιά άποψη γενικά για την εταιρεία ή το πρόγραμμα αυτό;

Κοίτα και το guarantee. Με έξτρα χρέωση 8 ευρώ το μήνα σου βάζει μέγιστη τιμή 0,17/kwh. Αν το ρεύμα είναι πιο φτηνό πληρώνεις σαν κυμαινόμενο. Αν είναι πιο ακριβό πληρώνεις σαν σταθερό 0,17.

• Thanks 1

12 ώρες πριν, razkal είπε

με αυτες τις καταναλωσεις πας για ελπε, ειδικα αν εχεις καποια καρτα της Εθνικης.

σε παρομοιες kwh θα ειμαι κι εγω λογικα το Νοεμβριο. για 350 kwh στον ηρων θα εδινα 2.5 ευρω και στην ελπε θα ειχα πιστωση 8 ευρω και θα ειχα και τα 50 ευρω σε go4more ποντους.

με εψησες. Δεν ειχα καταλαβει οτι μπορω να εχω και τα 50 στο λογαριασμο, και 50 στην καρτα. Αν οχι αυριο, μεσα στη βδομαδα ξεκιναω μεταφορα. Πιστευω ναμπορω να το κανω κανονικα απο το τηλ και να μη χρειαζεται να παω σε καταστημα

4 λεπτά πριν, petrox21 είπε

με εψησες. Δεν ειχα καταλαβει οτι μπορω να εχω και τα 50 στο λογαριασμο, και 50 στην καρτα. Αν οχι αυριο, μεσα στη βδομαδα ξεκιναω μεταφορα. Πιστευω ναμπορω να το κανω κανονικα απο το τηλ και να μη χρειαζεται να παω σε καταστημα

μπορεί να ισχύει βάσει του site

https://www.elpedison.gr/el/o-omilos/deltia-typou-anakoinoseis/anakoinoseis-parousiaseis/nea-synergasia-elpedison-me-to-programma-epivravefsis-go4more-tis-ethnikis-trapezas/

αλλά δεν το έχουν στις προσφορές στα προγράμματα επομένως ακόμα και αν σου πούνε οτι ισχύει απαραίτητα πρέπει να συνοδεύεται η αίτηση και για το κλασσικό 50άρι αλλά και για τα έξτρα 50 σε πόντους

μόνο σε site τρίτων έχω δει να αναφέρεται

• Like 1

5 hours ago, korakios said:

μπορεί να ισχύει βάσει του site

https://www.elpedison.gr/el/o-omilos/deltia-typou-anakoinoseis/anakoinoseis-parousiaseis/nea-synergasia-elpedison-me-to-programma-epivravefsis-go4more-tis-ethnikis-trapezas/

αλλά δεν το έχουν στις προσφορές στα προγράμματα επομένως ακόμα και αν σου πούνε οτι ισχύει απαραίτητα πρέπει να συνοδεύεται η αίτηση και για το κλασσικό 50άρι αλλά και για τα έξτρα 50 σε πόντους

μόνο σε site τρίτων έχω δει να αναφέρεται

Έκανε ένας φίλος μου αίτηση πριν μια βδομάδα (οχι σε κατάστημα) και του έστειλαν και την αίτηση για το go4more. 

• Like 1

Καλημέρα σε όλους. 

Εχω 2 παροχές στις οποίες θέλω να αλλάξω πρόγραμμα. 

1 .Είναι στο "Enter Home" της ΔΕΗ με ετήσια κατανάλωση 920 kWh απ΄ όσο βλέπω στον online λογαριασμό μου. Διαθέτει μετρητή νυχτερινού ρεύματος. 

2. Νοίκιασα ένα σπίτι πρόσφατα, με πανομοιότυπα χαρακτηριστικά του 1. απλά δεν έχω εικόνα της ετήσιας κατανάλωσης. Το ότι είναι σχεδόν ίδια τα σπίτα σημαίνει ότι η κατανάλωση θα είναι στα ίδια επίπεδα μάλλον. Δεν έχει νυχτερινό ρεύμα. Αξίζει να αλλάξω το μετρητή;

Προς τα που θα με συμβουλεύατε να κοιτάξω;

Το excel το είδα, η πιο φτηνή είναι η Nrg με το Pass, αλλά διάβασα ότι αυτή η τιμή είναι μόνο για 2 μήνες. Δεν είμαι σε φάση να αλλάζω κάθε 2 μήνες πάροχο.

Επίσης, αν ενημερώσει κανείς τις εταιρείες ότι πρόκειται για 2 παροχές, κάνουν καλύτερες τιμές ή δίνουν τίποτα έξτρα;

Ευχαριστώ!

11 λεπτά πριν, adok13 είπε

ποσες μερες χρεαιζαζεται για την ολοκληρωση αλλαγης παροχου? πρπει να ερθει πρωτα ο ΔΕΔΔΗΕ για να μετρησει?

Καλημερα.. Αυτο γινεται συνηθως εντος 3-4 ημερων... Αναλογα ποτε ο προμηθευτης θα το  ζητησει αυτο... Ναι υπαρχει περιπτωση να περασει και ο Δεδδηε για την αλλαγη...Η διαδικασια αυτη  περναει απο τον Δεδδηε...

• Thanks 1

1 ώρα πριν, Applemaniac81 είπε

Καλημέρα σε όλους. 

Εχω 2 παροχές στις οποίες θέλω να αλλάξω πρόγραμμα. 

1 .Είναι στο "Enter Home" της ΔΕΗ με ετήσια κατανάλωση 920 kWh απ΄ όσο βλέπω στον online λογαριασμό μου. Διαθέτει μετρητή νυχτερινού ρεύματος. 

2. Νοίκιασα ένα σπίτι πρόσφατα, με πανομοιότυπα χαρακτηριστικά του 1. απλά δεν έχω εικόνα της ετήσιας κατανάλωσης. Το ότι είναι σχεδόν ίδια τα σπίτα σημαίνει ότι η κατανάλωση θα είναι στα ίδια επίπεδα μάλλον. Δεν έχει νυχτερινό ρεύμα. Αξίζει να αλλάξω το μετρητή;

Προς τα που θα με συμβουλεύατε να κοιτάξω;

Το excel το είδα, η πιο φτηνή είναι η Nrg με το Pass, αλλά διάβασα ότι αυτή η τιμή είναι μόνο για 2 μήνες. Δεν είμαι σε φάση να αλλάζω κάθε 2 μήνες πάροχο.

Επίσης, αν ενημερώσει κανείς τις εταιρείες ότι πρόκειται για 2 παροχές, κάνουν καλύτερες τιμές ή δίνουν τίποτα έξτρα;

Ευχαριστώ!

Το ακίνητο που νοίκιασες έχει ρεύμα ή έχει διακοπεί;

Το ότι είναι παρόμοια σπίτια δεν σημαίνει πως έχουν παρόμοιες καταναλώσεις.., ανάλογα τις συσκευές και τις συνήθειες αυτών που μένουν μέσα.. ;)

Για τέτοιες καταναλώσεις δεν συμφέρει να βάλεις νυκτερινό, ειδικά αν δεν θα πας στην ΔΕΗ για πάροχο..

Η τιμή του NRG Pass είναι για τον Νοέμβρη, τώρα τι πάροχο έχει (αν ηλεκτροδοτείται)

Δεν κάνουν καλύτερη τιμή, αν θες ζήτα κάνα δώρο καμιά προπληρωμένη (απίθανο) ή κάτι αντίστοιχο

26 λεπτά πριν, adok13 είπε

ποσες μερες χρεαιζαζεται για την ολοκληρωση αλλαγης παροχου? πρπει να ερθει πρωτα ο ΔΕΔΔΗΕ για να μετρησει?

Αν έδωσες ένδειξη κατά την αλλαγή παρόχου, χωρίς να αλλάξει το ΑΦΜ, τότε δεν θα περάσει να μετρήσει, θα περάσουν την ένδειξη που έστειλες στον πάροχο..

5 λεπτά πριν, adok13 είπε

το μ.τ.α νοεμβριου που μπορω να το δω? στο site του ΑΔΜΗΕ εχουν την τιμη μεχρι τον σεπτεμβρη

Αφού δεν έχει κλείσει ακόμα ο Οκτώβριος, πως περιμένεις να δεις την τιμή του Νοεμβρίου στον ΑΔΜΗΕ; :P

2 minutes ago, Kozanitis1 said:

Αν έδωσες ένδειξη κατά την αλλαγή παρόχου, χωρίς να αλλάξει το ΑΦΜ, τότε δεν θα περάσει να μετρήσει, θα περάσουν την ένδειξη που έστειλες στον πάροχο..

δεν ισχυει παντα αυτο δυστυχως. σε 2 προσφατες αλλαγες (σε διαφορετικες πολεις) επρεπε να περασει και ο ΔΕΔΔΗΕ για να προχωρησει η εκπροσωπηση στο νεο παροχο.

• Like 1

2 minutes ago, Kozanitis1 said:

Αφού δεν έχει κλείσει ακόμα ο Οκτώβριος, πως περιμένεις να δεις την τιμή του Νοεμβρίου στον ΑΔΜΗΕ; :P

στο site της energy γραφει για το νεο προγραμμα [(1,18 x M.T.A.) + 0,0299€/kWh] + πάγιο 

πως θα μπορουσα να υπολογησω τη τιμη αν δεν ξερω την Μ.Τ.Α.. μπορουμε να το βλεπουμε απο καπου?

2 λεπτά πριν, razkal είπε

δεν ισχυει παντα αυτο δυστυχως. σε 2 προσφατες αλλαγες (σε διαφορετικες πολεις) επρεπε να περασει και ο ΔΕΔΔΗΕ για να προχωρησει η εκπροσωπηση στο νεο παροχο.

Απλή αλλαγή παρόχου; χωρίς αλλαγή ΑΦΜ; είχες δώσει ενδείξεις εσύ (πχ φωτογραφία μετρητή)  ή όχι;

1 λεπτό πριν, adok13 είπε

στο site της energy γραφει για το νεο προγραμμα [(1,18 x M.T.A.) + 0,0299€/kWh] + πάγιο 

πως θα μπορουσα να υπολογησω τη τιμη αν δεν ξερω την Μ.Τ.Α.. μπορουμε να το βλεπουμε απο καπου?

Αυτό ίσως ισχύσει από 1/1/24, μέχρι τέλος του έτους ανακοινώνουν τις τιμές κάθε μήνα στις 20 του προηγούμενου..

Οπότε για το NRG Pass, είναι 0.075 για τον Νοέμβρη, FIX τιμή ;)

https://www.nrg.gr/sites/default/files/2023-10/nrg_ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΙΜΩΝ Nov 2023_20102023.pdf

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...