Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, kkaragki είπε

Επειδή κι εγώ είμαι στην ίδια ακριβώς φάση, έχω ήδη στείλει mail από χθες για να μεταφερθώ από 01/11. Λογικά Δευτέρα - Τρίτη θα με καλέσουν (κακιά συνήθεια της εταιρίας) και θα ρωτήσω αν όντως μπορεί να γίνει αυτό. Τις προηγούμενες 2 φορές που έκανα εσωτερικό τουρισμό, το πρόγραμμα ήταν καινούργιο οπότε δεν υπήρχε τέτοιο θέμα.

Όχι, το πρόγραμμα υπάρχει από τον Μάρτιο.

Το ξέρω.

Η 'φθηνή' τιμή λέμε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, kkaragki είπε

Όχι, το πρόγραμμα υπάρχει από τον Μάρτιο.

Πιστεύω ότι επειδή το πρόγραμμα αυτό υπήρχε και δεν είναι για καινούργιους πελάτες, η μετάβαση θα είναι ευκολότερη.

• Like 1

Καλημέρα σας,ειμαι κι εγώ ελπε eco plus...δεν ξέρω τι να κανω...στα 12 λεπτά πηγε,με 400Kwh πανω κατω τον μηνα...παλι τουρισμο; NRG,volton,Ηρων(ημουν simply πριν απο ελπε) 

Πφ.....

• Thanks 1

13 λεπτά πριν, lacta13 είπε

Καλημέρα σας,ειμαι κι εγώ ελπε eco plus...δεν ξέρω τι να κανω...στα 12 λεπτά πηγε,με 400Kwh πανω κατω τον μηνα...παλι τουρισμο; NRG,volton,Ηρων(ημουν simply πριν απο ελπε) 

Πφ.....

Εφόσον έχουμε πάρει το κολλάει για το πως αλλάζουμε παρόχους,  προσωπική μου άποψη, αλλά επειδή δεν τους τα χρωστάω,  γιατί να μην αλλάξεις, τουλάχιστον όσο είναι σε ισχύ τα μέτρα μέχρι τέλος του έτους;

Προσωπικά αν δώσει το ΟΚ ο @korakios πως δεν κρύβεται τίποτα στο NRG Pass, τέλος του μήνα αίτηση σε αυτούς και τέλος 

Τώρα έχω Zenith Power home 4 all, το πήγε διπλή τιμή,  οπότε ούτε καν τη χάρη για να πάω στο Power home now δεν τους κάνω

Είναι σπαστικό το ξέρω, αλλά με άλλα τόσα έξοδα που έχουμε, ασχολία 15 λεπτών είναι και ένα ΟΚ στο τηλέφωνο, αξίζει τη διαφορά.. (για εμένα)

• Like 3
  • Thanks 1

14 ώρες πριν, DeareN είπε

Καλησπέρα σε όλους, είμαι στο Simply Generous Home της Ηρων από τον τέλη Ιουλίου και στον πρώτο λογαριασμό πήρα δώρο τα 50 ευρώ του e-contract, πρώτος λογαριασμός περίπου 11 ευρώ με την έκπτωση.

Τώρα ο δεύτερος λογαριασμός ήρθε 160 και βλέπω ότι τα 81 είναι εγγύηση και έχω 2 ερωτήσεις.

1) Δεν είχα ιδέα ότι θα ζητήσουν εγγύηση προφανώς δε το έψαξα αρκετά όταν άλλαξα απο ΔΕΗ σε Ηρων, πρέπει υποχρεωτικά να την πληρώσω? Τί θα συμβέι αν την πληρώσω και παράλληλα αλλάξω πάροχο αυτό το μήνα?

2) Είδα στο excel  ότι είναι μια συμφέρουσα αλλαγή από το simply generous της ηρων σε volton energy free μιας και από τον Αύγουστο που το simply είχε 0.085 φτάσαμε να είναι 0.14 για τον Νοέμβριο

Τι θα μου προτείνατε?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Έπρεπε με το που βρήκε ο πρώτος άμεσα να ενεργοποιήσεις την πάγια από το σαητ τους. Έτσι δεν θα σου την χρέωναν. Τώρα πρέπει να την πληρώσεις και θα σου επιστραφεί στην αποχώρηση.

25 minutes ago, Kozanitis1 said:

Τώρα έχω Zenith Power home 4 all, το πήγε διπλή τιμή,  οπότε ούτε καν τη χάρη για να πάω στο Power home now δεν τους κάνω

Eγω λεω να μεινω στην Ζενιθ, απλα να παω στο παλιο που φτηνηνε!

Αραγε το οτι δεν εχει τιμη αλλη στο νυχτερινο, σημαινει κατι για εμενα κ οσους εχουμε νυχτερινο? η απλα ιδια τιμη?

Και επι τη ευκαιρια, ενα απο τα πιο καλα οργανωμενα σαιτ αυτο της ΡΑΕ 🤣

τοσο οργανωμενο που δεν εχει καν τις δικες της αποφασεις(η τις κρυβει καποιες) κ το διαπιστωσα ψαχνοντας τις καταραμενες ρυθμιζομενες

τσπ τις βρηκα αλλου, για δες Κορακιε τι μας περιμενει μολις βαλουμε smart ωριαιο μετρητη! εγω που βιαζομαι κιολας να βαλω (γιατι η κορη μου στην Φινλανδια εχει αλλα δεν το εκμεταλευεται γιατι ειναι φτηνο το ρευμα.)

Spoiler

2210202330040.jpg.97fb34ce2927f3005adf29bc327cf7d0.jpg

35 λεπτά πριν, Specs είπε

Αραγε το οτι δεν εχει τιμη αλλη στο νυχτερινο, σημαινει κατι για εμενα κ οσους εχουμε νυχτερινο? η απλα ιδια τιμη?

ιδια τιμη

Spoiler

35 λεπτά πριν, Specs είπε

για δες Κορακιε τι μας περιμενει μολις βαλουμε smart ωριαιο μετρητη!

είναι γνωστό εδώ και μηνες , προς το παρών δεν αφορά τα οικιακά , μόνο κάποια επαγγελματικά , είχε βάλει ο ΔΕΔΔΗΕ σε ένα μέλος θα κάνω tag όταν το βρω

56 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

Παιδιά εδώ είδατε της τιμές εγώ έχω το guarantee Home από ηρων κατω κατω στον πίνακα η τιμές είναι εξωφρενικές 

https://www.skiouraki.gr/fthino_revma/

είναι όλα το excel

1 ώρα πριν, Kozanitis1 είπε

Προσωπικά αν δώσει το ΟΚ ο @korakios πως δεν κρύβεται τίποτα στο NRG Pass, τέλος του μήνα αίτηση σε αυτούς και τέλος 

δεν έχω δει κάτι , εννοειται να διαβάσετε τους όρους που θα σας στείλουν για ότι περίεργο δείτε

4 ώρες πριν, SnakeMJK είπε

Για εξοχική κατοικία με μηδενική κατανάλωση το 99% του χρόνου, ποιο πρόγραμμα πιστεύετε συμφέρει περισσότερο;

Τείνω προς το  Elin Power On! Home Bonus - που έχει "-1" ευρώ πάγιο, οπότε θα είναι σίγουρα το πιο οικονομικό φαντάζομαι.

ή το μικρότερο πάγιο ή αν δε βαριέσαι κάνεις τουρισμό για τα δώρα (Ηρών<->Ελπέ) και βγάζεις ~50€/μήνα 😛

(ανάλογα τις προσφορές)

3 ώρες πριν, tsigpan είπε

Καλημέρα.

Απορια για το Volton Energy Free. Η δωρεάν παροχή ηλεκτρικής ενέργειας λεει ισχύει εφόσον η
κατανάλωση δεν υπερβεί το όριο των 500 kwh ανά μήνα. Αν η εταιρεια μου στειλει λογαριασμό οχι για μήνα αλλά για 30 και κατι ημερες οπως μου εστειλε η elpedison που ειμαι τωρα(πχ ο λογαριασμός ηταν για καταναλωση απο 24/08/2023 - 27/09/2023) τι γινεται με το οριο για το δωρο των 500 kwh αν το ξεπερνάς οριακά;  το χανεις  ή  βαζουν αναλογικά την κατανάλωση σου δια 30;

αναλογικά την κατανάλωση σου για τις 30 μέρες

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Specs είπε

Ναι ίδια τιμή μέρα νύκτα..

Μην κοιτάς τις χρεώσεις για ΩΜ, δεν ισχύει στους οικιακούς για έως 25kVa ισχύ

Επεξ/σία από Kozanitis1
  • Like 1

Κοράκιε, βοήθα και δω λίγο…

Αποφάσισα για το επόμενο δίμηνο να φύγω από τη ΔΕΗ που έχω ξεμείνει στο my home open. Η κατανάλωση μου είναι περίπου στις 350 Kwh/μήνα. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή συνδυάζοντας τιμή και αξιοπιστία?

1. Nrg pass 0,075.
  2. Volton energy free 0,0849 και δώρο 500kwh τον 1ο μήνα.
  3. Elpedison Economy plus 0,12 και δώρο 50€.

9 λεπτά πριν, de_thymamai είπε

Κοράκιε, βοήθα και δω λίγο…

Αποφάσισα για το επόμενο δίμηνο να φύγω από τη ΔΕΗ που έχω ξεμείνει στο my home open. Η κατανάλωση μου είναι περίπου στις 350 Kwh/μήνα. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή συνδυάζοντας τιμή και αξιοπιστία?

1. Nrg pass 0,075.
  2. Volton energy free 0,0849 και δώρο 500kwh τον 1ο μήνα.
  3. Elpedison Economy plus 0,12 και δώρο 50€.

εξαρτάται αν θες να μείνεις το δίμηνο , θα πήγαινα NRG μιας και το πρόγραμμα είναι φρέσκο και δε νομίζω να το σφάξουν απο Δεκ

αλλιώς στην elpe για 50€+ 50€ δώρο σε go4more Εθνικής και τον άλλο μήνα ξαναέβλεπα

• Like 1

Εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι τι γίνεται μετά τις 31/12, αν κλειδωθούμε στο συμβόλαιο που έχουμε για εκείνο το μήνα και τρώμε τις αυξήσεις χωρίς δυνατότητα μετάβασης ανά μήνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι τι γίνεται μετά τις 31/12, αν κλειδωθούμε στο συμβόλαιο που έχουμε για εκείνο το μήνα και τρώμε τις αυξήσεις χωρίς δυνατότητα μετάβασης ανά μήνα

Αφού δεν θα έχει ρήτρα αποχώρησης από 1/1/24, όποτε θες θα αλλάζεις.. 

Φυσικά προσοχή θα θέλει στους ειδικούς όρους, τυχόν συνδρομές, δώρα συνέπειες που συνεχώς μας λέει ο @korakiosνα εχουμε το νου μας

Τους ειδικούς όρους του NRG Pass δεν βρίσκω πουθενά (ή είμαι τόσο τυφλός)

Επεξ/σία από Kozanitis1

8 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Τους ειδικούς όρους του NRG Pass δεν βρίσκω πουθενά (ή είμαι τόσο τυφλός)

δεν έχει ειδικούς όρους , μάλλον θα δείξει σε αιτήσεις απο μέλη που θα ανεβάσουν τι στέλνει η NRG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφέρει να συνδιάσει κανείς το NRG pass σε νέα σύνδεση μαζι με κάποιο πρόγραμμα για φυσικό αέριο; Ποιο θα προτείνατε; Ή προτιμότερο να πας Double Energy Home Smart της Elpedison που δινει δώρο 200€ όπως γράφει;

(Στη σελίδα του nrgpass λέει " Συνδυάστε το nrg pass με οποιοδήποτε οικιακό πρόγραμμα Φυσικού Αερίου και κερδίστε επιπλέον Έκπτωση 20% στο περιθώριο του προμηθευτή στο Φυσικό Αέριο.") 

Είναι πρώτη φορά που ασχολούμαι με πάροχο αερίου και τα συνδυαστικά προγράμματα από Elpedison με τα δώρα και ίσως και της protergia μου φαίνονται πιο συμφέρον..

Επεξ/σία από Thanos_neskar

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...