Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, teot είπε

Και για να πω και δικό μου σχόλιο/σκέψη.... εταιρεία που βγάζει ένα πρόγραμμα με  φθηνή τιμή Kwh αλλά προσπαθεί σε όσους θέλουν να το επιλέξουν να μήν πληρώσει τον κράχτη (50αρικο) με βάζει σε σκέψεις ως προς την αξιοπιστία της

προσωπικά το βρίσκω λογικό σε ένα φθηνό πρόγραμμα να μη δίνει δώρα αλλά να έχει κράχτη στα ακριβότερα που εκεί μπορεί να βγάλει (για τους μη τουρίστες) μεγαλύτερο κέρδος

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 hours ago, DeareN said:

Είδα στο excel  ότι είναι μια συμφέρουσα αλλαγή από το simply generous της ηρων σε volton energy free μιας και από τον Αύγουστο που το simply είχε 0.085 φτάσαμε να είναι 0.14 για τον Νοέμβριο

Αν θες να μείνεις ήρων, πας στο guarantee άμεσα. Δεν χρειάζεται να περιμένεις τον Νοέμβριο για να αλλάξεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα σε ολους . Ειμαι  καινούργιος σε όλο αυτο το ψαξιμο για τις τιμες.

Μέχρι τώρα πληρώνω  σαν  Μαλ@@@@.  Ειμαι στη Ζενιθ και  βλέπω  οι τιμές αλλάζουν κάθε μήνα .

Καταρχην  να ρωτησω  πόσο ευκολα  γίνονται οι αλλαγές  απο μία   εταιρία  σε άλλη .

Και  μετα  απο 2 μήνες  εαν δω  μέγάλη  αυξηση  τιμής  μπορώ  πάλι να αλλάξω ?

Και  τέλος  έαν  μπορέσω  και μπω  στο  Ζενιθ     go Electric  , νομίζετε  ότι  αξίζει ?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, imoneftsis είπε

Καλημερα σε ολους . Ειμαι  καινούργιος σε όλο αυτο το ψαξιμο για τις τιμες.

Μέχρι τώρα πληρώνω  σαν  Μαλ@@@@.  Ειμαι στη Ζενιθ και  βλέπω  οι τιμές αλλάζουν κάθε μήνα .

Καταρχην  να ρωτησω  πόσο ευκολα  γίνονται οι αλλαγές  απο μία   εταιρία  σε άλλη .

Και  μετα  απο 2 μήνες  εαν δω  μέγάλη  αυξηση  τιμής  μπορώ  πάλι να αλλάξω ?

Και  τέλος  έαν  μπορέσω  και μπω  στο  Ζενιθ     go Electric  , νομίζετε  ότι  αξίζει ?

Η αλλαγή γίνεται πολύ εύκολα στέλνοντας φωτογραφία ταυτότητας τον πρόσφατο λογαριασμό του παρόχου που είσαι καθώς και μία φώτο με την ένδειξη μετρητή η όλη διαδικασία αλλαγής κρατάει το πολύ μία εβδομάδα ,ναι μπορείς να φεύγεις ακόμα και κάθε μήνα.

Το ζενίθ go electric απευθύνεται αποκλειστικά σε κατόχους φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου Δεν ξέρω αν ανήκεις στην κατηγορία αυτή.

Δημοσ.

Για εξοχική κατοικία με μηδενική κατανάλωση το 99% του χρόνου, ποιο πρόγραμμα πιστεύετε συμφέρει περισσότερο;

Τείνω προς το  Elin Power On! Home Bonus - που έχει "-1" ευρώ πάγιο, οπότε θα είναι σίγουρα το πιο οικονομικό φαντάζομαι.

Δημοσ.

Καλησπέρα, Οκτώβρη πήγα zenith power home for all και ήρθε η πρώτη ψυχρολουσια. Σκέφτομαι για εσωτερικό τουρισμό στο Zenith power home now εφόσον δεν έχει ούτε μήνα που έγινε η έναρξη της εκπροσώπησης και δεν έχω λογαριασμό (για να μπορώ να πάω σε άλλο πάροχο). Πότε προτείνετε να τους πάρω να ζητήσω την αλλαγή ; Μπορώ από αύριο πχ να ζητήσω να γίνει αλλαγή για το Νοέμβριο ή πρέπει να περιμένω μέχρι τέλος του μήνα ;

Δημοσ.

Μιας και επιτελους βγηκε εκκαθαριστικος απο τη ΔΕΗ μετα απο 6 μηνες (φοβομουν οτι θα γινει μεγαλο μπερδεμα με τους παροχους με τοσο καιρο εναντι), ηρθε η ωρα του τουρισμου και για εμας που δεν εχουμε κανει ποτε. Βασει καταναλωσης που κανω, περιπου 200-400kw το μηνα, το πιο συμφερον ειναι να παω-προσωρινα ή μη- σε αυτους που δινουν δωρα μπροστα. Αυτη τη στιγμη ειναι ο Ηρων που δινει 50ρικο, και η Elpedison που δινει επισης 50 (+δωρα?). Ολοι λιγο πολυ γραφετε διαφορα κακα για ολες τις εταιριες, αλλα απο οτι εχω καταλαβει τα πιο πολλα προβληματα αναμεσα στις 2 τα δημιουργει η ελπε? Σαν αξιοπιστια προτεινετε Ηρων περισσοτερο? Αυτα τα δωρα ειναι κατι τοσο αξιολογο ωστε να προτιμησεις ελπεντισον μεταξυ των 2?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, favou2000 είπε

Η αλλαγή γίνεται πολύ εύκολα στέλνοντας φωτογραφία ταυτότητας τον πρόσφατο λογαριασμό του παρόχου που είσαι καθώς και μία φώτο με την ένδειξη μετρητή η όλη διαδικασία αλλαγής κρατάει το πολύ μία εβδομάδα ,ναι μπορείς να φεύγεις ακόμα και κάθε μήνα.

Το ζενίθ go electric απευθύνεται αποκλειστικά σε κατόχους φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου Δεν ξέρω αν ανήκεις στην κατηγορία αυτή.

Ευχαριστω για την απάντηση. 

Εχω παραγγείλει  ενα  μεταχειρισμένο ηλεκτρικο  αυτοκινητο , οπότε  θεωρώ οτι θα μπω  στο Go Electric.   Βλέπω  οτι  δεν  εχει  σημαντικές αλλαγές για τον Νοεμβριο .

Λέτε  να  έχει  πιο σταθερες τιμές  σε σχέση  με άλλα προγράμματα ?

Δημοσ.

Καλημέρα.

Απορια για το Volton Energy Free. Η δωρεάν παροχή ηλεκτρικής ενέργειας λεει ισχύει εφόσον η
κατανάλωση δεν υπερβεί το όριο των 500 kwh ανά μήνα. Αν η εταιρεια μου στειλει λογαριασμό οχι για μήνα αλλά για 30 και κατι ημερες οπως μου εστειλε η elpedison που ειμαι τωρα(πχ ο λογαριασμός ηταν για καταναλωση απο 24/08/2023 - 27/09/2023) τι γινεται με το οριο για το δωρο των 500 kwh αν το ξεπερνάς οριακά;  το χανεις  ή  βαζουν αναλογικά την κατανάλωση σου δια 30;

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, maxuris είπε

Καλησπέρα, Οκτώβρη πήγα zenith power home for all και ήρθε η πρώτη ψυχρολουσια. Σκέφτομαι για εσωτερικό τουρισμό στο Zenith power home now εφόσον δεν έχει ούτε μήνα που έγινε η έναρξη της εκπροσώπησης και δεν έχω λογαριασμό (για να μπορώ να πάω σε άλλο πάροχο). Πότε προτείνετε να τους πάρω να ζητήσω την αλλαγή ; Μπορώ από αύριο πχ να ζητήσω να γίνει αλλαγή για το Νοέμβριο ή πρέπει να περιμένω μέχρι τέλος του μήνα ;

1 Νοεμβρίου δεν ξεκινά το πρόγραμμα?

Δημοσ.
24 minutes ago, petrox21 said:

Μιας και επιτελους βγηκε εκκαθαριστικος απο τη ΔΕΗ μετα απο 6 μηνες (φοβομουν οτι θα γινει μεγαλο μπερδεμα με τους παροχους με τοσο καιρο εναντι), ηρθε η ωρα του τουρισμου και για εμας που δεν εχουμε κανει ποτε. Βασει καταναλωσης που κανω, περιπου 200-400kw το μηνα, το πιο συμφερον ειναι να παω-προσωρινα ή μη- σε αυτους που δινουν δωρα μπροστα. Αυτη τη στιγμη ειναι ο Ηρων που δινει 50ρικο, και η Elpedison που δινει επισης 50 (+δωρα?). Ολοι λιγο πολυ γραφετε διαφορα κακα για ολες τις εταιριες, αλλα απο οτι εχω καταλαβει τα πιο πολλα προβληματα αναμεσα στις 2 τα δημιουργει η ελπε? Σαν αξιοπιστια προτεινετε Ηρων περισσοτερο? Αυτα τα δωρα ειναι κατι τοσο αξιολογο ωστε να προτιμησεις ελπεντισον μεταξυ των 2?

με αυτες τις καταναλωσεις πας για ελπε, ειδικα αν εχεις καποια καρτα της Εθνικης.

σε παρομοιες kwh θα ειμαι κι εγω λογικα το Νοεμβριο. για 350 kwh στον ηρων θα εδινα 2.5 ευρω και στην ελπε θα ειχα πιστωση 8 ευρω και θα ειχα και τα 50 ευρω σε go4more ποντους.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, imoneftsis είπε

Ευχαριστω για την απάντηση. 

Εχω παραγγείλει  ενα  μεταχειρισμένο ηλεκτρικο  αυτοκινητο , οπότε  θεωρώ οτι θα μπω  στο Go Electric.   Βλέπω  οτι  δεν  εχει  σημαντικές αλλαγές για τον Νοεμβριο .

Λέτε  να  έχει  πιο σταθερες τιμές  σε σχέση  με άλλα προγράμματα ?

Αυτό δυστυχώς δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς.Στις 20 του άλλου μήνα θα ανακοινωθούν οι τιμές για τον επόμενο τότε θα δεις αν  συμφέρει να μείνεις η όχι. Οι ιδιωτικοί πάροχοι έχουν την τάση να αυξάνουν συνήθως τον επόμενο μήνα και να δημιουργούν νέα προγράμματα πιο οικονομικα.Βλέποντας και κάνοντας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, maxuris είπε

Επειδή κι εγώ είμαι στην ίδια ακριβώς φάση, έχω ήδη στείλει mail από χθες για να μεταφερθώ από 01/11. Λογικά Δευτέρα - Τρίτη θα με καλέσουν (κακιά συνήθεια της εταιρίας) και θα ρωτήσω αν όντως μπορεί να γίνει αυτό. Τις προηγούμενες 2 φορές που έκανα εσωτερικό τουρισμό, το πρόγραμμα ήταν καινούργιο οπότε δεν υπήρχε τέτοιο θέμα.

30 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

1 Νοεμβρίου δεν ξεκινά το πρόγραμμα?

Όχι, το πρόγραμμα υπάρχει από τον Μάρτιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...