Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα σε όλους, είμαι στο Simply Generous Home της Ηρων από τον τέλη Ιουλίου και στον πρώτο λογαριασμό πήρα δώρο τα 50 ευρώ του e-contract, πρώτος λογαριασμός περίπου 11 ευρώ με την έκπτωση.

Τώρα ο δεύτερος λογαριασμός ήρθε 160 και βλέπω ότι τα 81 είναι εγγύηση και έχω 2 ερωτήσεις.

iron.JPG.20055381d2749fae15f8dc567a0ac443.JPG

1) Δεν είχα ιδέα ότι θα ζητήσουν εγγύηση προφανώς δε το έψαξα αρκετά όταν άλλαξα απο ΔΕΗ σε Ηρων, πρέπει υποχρεωτικά να την πληρώσω? Τί θα συμβέι αν την πληρώσω και παράλληλα αλλάξω πάροχο αυτό το μήνα?

2) Είδα στο excel  ότι είναι μια συμφέρουσα αλλαγή από το simply generous της ηρων σε volton energy free μιας και από τον Αύγουστο που το simply είχε 0.085 φτάσαμε να είναι 0.14 για τον Νοέμβριο

Τι θα μου προτείνατε?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, pantzo60 είπε

Για το Zenith Power home go electric ημερήσιο 0,089 & νυχτερινό 0,079 τι γνώμη έχετε?

φαντάζομαι έχεις ηλεκτρικό αμάξι , κατα τα άλλα κομπλέ , υπάρχει και φθηνότερο

2 λεπτά πριν, DeareN είπε

1) Δεν είχα ιδέα ότι θα ζητήσουν εγγύηση προφανώς δε το έψαξα αρκετά όταν άλλαξα απο ΔΕΗ σε Ηρων, πρέπει υποχρεωτικά να την πληρώσω?

δεν ξέρω αν βάλεις πάγια τώρα , μήπως την αφαιρέσει με έκτακτο , ή θα μπλέξει την "ευαίσθητη" μηχανογράφηση του Ηρων

3 λεπτά πριν, DeareN είπε

Τί θα συμβέι αν την πληρώσω και παράλληλα αλλάξω πάροχο αυτό το μήνα?

θα συμψηφιστεί στον τελικό

4 λεπτά πριν, DeareN είπε

2) Είδα στο excel  ότι είναι μια συμφέρουσα αλλαγή από το simply generous της ηρων σε volton energy free μιας και από τον Αύγουστο που το simply είχε 0.085 φτάσαμε να είναι 0.14 για τον Νοέμβριο

Τι θα μου προτείνατε?

ή πας στο guarantee ή αλλάζεις σε volton ή ελπέ για τα δώρα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μια ερώτηση να δω αν τα έχω καταλάβει σωστά.

Μετά από το αίτημα που έκανα για μεταφορά από το green στο value με την αλλαγή της τιμης του Οκτωβρίου, από ότι συμπεραίνω αυτό πλέον δεν υπα΄ρχει και μεταφερθήκαμε αυτόματα στο economy plus.

Είμαστε σίγουροι ότι ισχύουν τα ανωτέρω και θα έχουμε τις χρεώσεις του plus για τον Nοέμβριο , γιατί όπως θα δείτε και στην ακόλουθη εικόνα ο λογαριασμός μου ακόμα και σήμερα με αναφέρει στο value....

Spoiler

Screenshot2023-10-22at12_33_00AM.png.983a4f241b0e80ee8c98fc0e937ae2e1.png

Επεξ/σία από akisdg

Μια ερώτηση ξενύχτηδες! Αν δε ξέρει κανένας προφανώς και θα απαντήσει κανενας πρωινος! Τηλεφώνησα στη volton σήμερα για να πάω σ αυτους, στο νέο πρόγραμμα. Εγινε μια τυπική αίτηση και την Δευτέρα θα με πάρουν για ηχογραφημένη κλήση + να στηλω φωτο και δικαιολογητικά! ΞΕΧΑΣΑ να ρωτήσω, την Δευτερα ο μήνας έχει 23 και το πρόγραμμα είναι νέο, δεν υπήρχε τον Οκτώβριο, με την ανακοίνωσιμη τιμή να είναι Νοεμβρίου..... Τις ημέρες του Οκτώβριου (4-5 μέρες) με τι τιμή θα τιμολογηθω??? Μηπως να τους πω τη Δευτέρα που θα με καλέσουν να με ξανακαλεσουν σε 4-5 μέρες για να βγει ο μήνας??? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, korakios said:

ή πας στο guarantee ή αλλάζεις σε volton ή ελπέ για τα δώρα

Το guarantee δε το βλέπω στη σελίδα τους ούτε στο myheron, να τους πάρω τηλέφωνο να τους ρωτήσω?

Ρε τους άτιμους τι κόλπα μας κάνουν...

Ευχαριστώ όπως και να χει @korakios

edit: άκυρο , το βρήκα από το excel, το έχουν καλά κρυμμένο...

Επεξ/σία από DeareN

6 λεπτά πριν, akisdg είπε

Παιδιά μια ερώτηση να δω αν τα έχω καταλάβει σωστά.

Μετά από το αίτημα που έκανα για μεταφορά από το green στο value με την αλλαγή της τιμης του Οκτωβρίου, από ότι συμπεραίνω αυτό πλέον δεν υπα΄ρχει και μεταφερθήκαμε αυτόματα στο economy plus.

Είμαστε σίγουροι ότι ισχύουν τα ανωτέρω και θα έχουμε τις χρεώσεις του plus για τον Nοέμβριο , γιατί όπως θα δείτε και στην ακόλουθη εικόνα ο λογαριασμός μου ακόμα και σήμερα με αναφέρει στο value....

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Screenshot2023-10-22at12_33_00AM.png.983a4f241b0e80ee8c98fc0e937ae2e1.png

Λογαριασμός για τον Οκτώβρη δεν σου εκδόθηκε;Αν ναι,δες στον λογαριασμό και θα γράφει economy plus.Στην παροχή κι εμένα value λέει .

Εντάξει είμαστε κατά 99,999%.Μια αλλαγή ονόματος έγινε.Αν γίνει κάνα μαγικό θα με ψαχνουν με τα κυαλια

• Like 1

3 λεπτά πριν, akisdg είπε

από ότι συμπεραίνω αυτό πλέον δεν υπα΄ρχει και μεταφερθήκαμε αυτόματα στο economy plus.

δεν έγινε μεταφορά , μετανονομασία προγράμματος έγινε

https://www.rae.gr/genika-nea/71900/

6 λεπτά πριν, pantzo60 είπε

Άμα δεν έχεις έχεις ηλεκτρικό αμάξι δεν μπορείς να πάρεις αυτό το πρόγραμμα?

διάβασε το νούμερο 13 των ειδικών όρων

6 λεπτά πριν, DeareN είπε

edit: άκυρο , το βρήκα από το excel, το έχουν καλά κρυμμένο...

μαζί με τα άλλα είναι κανονικά  , απλά είναι με ονομασία generous κι αυτό

12 λεπτά πριν, paul2 είπε

Μια ερώτηση ξενύχτηδες! Αν δε ξέρει κανένας προφανώς και θα απαντήσει κανενας πρωινος! Τηλεφώνησα στη volton σήμερα για να πάω σ αυτους, στο νέο πρόγραμμα. Εγινε μια τυπική αίτηση και την Δευτέρα θα με πάρουν για ηχογραφημένη κλήση + να στηλω φωτο και δικαιολογητικά! ΞΕΧΑΣΑ να ρωτήσω, την Δευτερα ο μήνας έχει 23 και το πρόγραμμα είναι νέο, δεν υπήρχε τον Οκτώβριο, με την ανακοίνωσιμη τιμή να είναι Νοεμβρίου..... Τις ημέρες του Οκτώβριου (4-5 μέρες) με τι τιμή θα τιμολογηθω??? Μηπως να τους πω τη Δευτέρα που θα με καλέσουν να με ξανακαλεσουν σε 4-5 μέρες για να βγει ο μήνας??? 

99% θα πας με τιμές Νοέμβρη , 1% θα ολοκληρωθεί 1η του μηνός , αλλά ρώτα το απο Δευτέρα να είσαι καλυμμένος

• Like 1

11 λεπτά πριν, thanos206 είπε

Λογαριασμός για τον Οκτώβρη δεν σου εκδόθηκε;Αν ναι,δες στον λογαριασμό και θα γράφει economy plus.Στην παροχή κι εμένα value λέει .

Εντάξει είμαστε κατά 99,999%.Μια αλλαγή ονόματος έγινε.Αν γίνει κάνα μαγικό θα με ψαχνουν με τα κυαλια

όχι και ενώ έχω δώσει μετρήσεις από 01.10.2023 εκδόθηκε 06.10.2023 ο έκτακτος για την επιστροφή της εγγύησης που γράφει green....

7 λεπτά πριν, akisdg είπε

όχι και ενώ έχω δώσει μετρήσεις από 01.10.2023 εκδόθηκε 06.10.2023 ο έκτακτος για την επιστροφή της εγγύησης που γράφει green....

Δεν θα έχεις θέμα economy plus είσαι.

Παρολα αυτά αφού τους αρέσει να παίζουν με τα ονόματα θα έπρεπε να κάνουν και τις ανάλογες διορθώσεις να μην μπερδεύουν τον κόσμο.Ή μήπως θέλουν να μας μπερδεύουν;;

36 λεπτά πριν, korakios είπε

μαζί με τα άλλα είναι κανονικά  , απλά είναι με ονομασία generous κι αυτό

Θέλει ο γιος μου κάνει online εγγραφή για να πάρει τα 50 ευρώ  και να πάει στο guarantee, υπάρχει αυτή η δυνατότητα  γιατι συνεχίζει να μην υπάρχει (δεν το βλέπουμε) στις επιλογές που δίνει ακολουθώντας την επιλογή "ΠΩΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ;"

3 λεπτά πριν, teot είπε

Θέλει ο γιος μου κάνει online εγγραφή για να πάρει τα 50 ευρώ  και να πάει στο guarantee, υπάρχει αυτή η δυνατότητα  γιατι συνεχίζει να μην υπάρχει (δεν το βλέπουμε) στις επιλογές που δίνει ακολουθώντας την επιλογή "ΠΩΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ;"

econtract->Simply->50ρικο ->μεταφορά , δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο

• Like 1

6 λεπτά πριν, korakios είπε

econtract->Simply->50ρικο ->μεταφορά , δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο

Ευχαριστώ

Το είχα διαβάσει και απο κάποιον άλλο εδώ στο φόρουμ αλλά φοβάμαι μην μπλέξει στην διαδικασία αλλαγής simply ->  guarantee και ρώτησα μήπως υπάρχει τρόπος να πάει απευθείας στο guarantee.

Και για να πω και δικό μου σχόλιο/σκέψη.... εταιρεία που βγάζει ένα πρόγραμμα με  φθηνή τιμή Kwh αλλά προσπαθεί σε όσους θέλουν να το επιλέξουν να μήν πληρώσει τον κράχτη (50αρικο) με βάζει σε σκέψεις ως προς την αξιοπιστία της

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...