Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην elpedison και στην nrg , δέχονται μετρήσεις από πελάτη στο customer portal τους;

Σκέφτομαι για εξοχική κατοικία αλλά υπάρχει μεγάλο θέμα εκεί με τις μετρήσεις από ΔΕΔΔΗΕ

Παίζει για ολόκληρο χρόνο να μην έρθουν καθόλου να πάρουν μέτρηση

Ευτυχώς στη ΔΕΗ που έχω τώρα βάζω μόνος μου μετρήσεις οπότε όοοταν ΔΕΗσουν (:P) και έρθουν , απλά επιβαιώνουν τα νούμερα που έχω ήδη βάλει και είμαι οκ γενικά

Οπότε αν πάω σε εναλλακτικό και δεν έχω αυτή τη δυνατότητα θα υπάρχει πρόβλημα

Με ψήνει πολύ το Elpedison Economy plus λόγω μηδενικού παγίου (είναι πολύ μικρές οι καταναλώσεις οπότε και το ελάχιστο πάγιο κάνει διαφορά) κι επίσης έχω καλή σχέση με go4more οπότε θα συμφέρει η συνεργασία που έχουν τώρα. Απλά μην πάω για καλό και βγω μπλεγμένος λόγω γραφειοκρατίας....

Επεξ/σία από atrias
Δημοσ.
1 hour ago, sosias said:

στη volton ekrepali κάθε πότε δίνεις ένδειξη και που; μπορώ κάθε μήνα;

Στην ιστοσελίδα myvolton δίνεις ενδείξεις για μηνιαίους έναντι, σου εμφανίζει τις διαθέσιμες ημερομηνίες καταχώρησης. Αν στο 4μηνο σπάσει αναλογικά η κατανάλωση, θα έχεις free τις κιλοβατώρες που αναλογούν και τις υπόλοιπες θα τις πληρώσεις αναλογικά με τις τιμές κάθε μήνα.

Εναλλακτικά ενδιάμεσα στο 4μηνο πορείς να δώσεις στο ΔΕΔΔΗΕ για εκκαθάριση. Προσοχή όμως α) μη γίνει μπάχαλο, έχω εξηγήσει εδώ αναλυτικά, πιο λιανά δε γίνεται και β) μην υπάρξει θέμα αυξημένης κατανάλωσης στο 2ο μισό του τετραμήνου με χρήση κλιμαστικών (φουσκωμένα ΥΚΩ, κίνδυνος να χαθεί το ΚΟΤ). Άμα δε ξέρετε τι κάνετε, αφήστε το.

1 hour ago, 1comment said:

Το volton free business τι ιστορικό τιμών έχει γενικά; Είναι καινούργιο πρόγραμμα;

https://volton.gr/wp-content/uploads/istorikotita/istorikotita-site-volton.pdf

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος κάνει άμεσα αΊτηση για άλλο πάροχο και εΊναι ηδη στο economy plus-value και του τάξουν 50αρι για να μείνει να μας ενημερώσει.Σε σε 5,6 μέρες θα το κάνω εγω και θα ενημερώσω.

Επεξ/σία από favou2000
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, Specs said:

Οι αυξησεις κατα ποσοστο (κ λιγες μειωσεις)με μια ματια ανα προγραμμα...μεταξυ Οκτωβρη και Νοεμβρη

Reveal hidden contents

2110202342007.jpg.ee4173141b424dab5771c4ca240935c6.jpg

Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση πίσω από τις τιμές που βάζει η κάθε εταιρεία στο κάθε πρόγραμμα κάθε μήνα;

Στο αέριο πχ υπάρχει η TTF και πάνω σε αυτή εφαρμόζεται μια συγκεκριμένη εξίσωση από την οποία προκύπτει η τελική τιμή. Κάθε μήνα η ίδια εξίσωση (όσο ισχύει το πρόγραμμα) κι αλλάζει μόνο η TTF.

Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο ρεύμα; Γιατί αν ναι δεν είναι δυνατόν αυτός που τον προηγούμενο μήνα ήταν ο πιο φτηνός από όλους τώρα να έχει ακριβύνει τόσο και στον ίδιο πάροχο άλλο πρόγραμμα να έχει γίνει πιο συμφέρον!!! Κι επίσης δεν γίνεται άλλος να ανεβαίνει κι άλλος να κατεβαίνει.....

Επεξ/σία από atrias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, atrias said:

Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση

AΠΛΗΣΤΙΑ κ ΑΠΑΤΗ λεγεται, μιας και αποτελει προβλεψη κ οχι εκ των υστερων τιμολογηση!

Επεξ/σία από Specs
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, atrias είπε

Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση πίσω από τις τιμές που βάζει η κάθε εταιρεία στο κάθε πρόγραμμα κάθε μήνα;

ναι , παραθυράκι μεγιστοποίηση κέρδους με τράμπες τιμών σε προγράμματα μανιτάρια/φούσκες

9 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Όποιος κάνει άμεσα αΊτηση για άλλο πάροχο και εΊναι ηδη στο econoμy plus-value και του τάξουν 50αρι για να μείνει να μας ενημερώσει αλλιως σε 5,6 μέρες θα το κάνω και θα ενημερώσω.

μήπως συμφέρει να φύγεις και να γυρίσεις για 100ρικο ?

Δημοσ.
2 minutes ago, korakios said:

ναι , παραθυράκι μεγιστοποίηση κέρδους με τράμπες τιμών σε προγράμματα μανιτάρια/φούσκες

βασιζονται στο οτι εγω πχ που ειμαι νεος στην Zenith , δεν θα αλλαξω ενα μηνα μετα να παω σε αλλο φτηνοτερο παροχο κι αν θελησω να αλλαξω ας μεινω στην ιδια εταιρια με λιγη χασουρα , στο τραμπα προγραμμα οπως το λες, αλλιως που να τρεχω...

Δες λιγο τις τιμες αεριου αν εχω λαθος στο αλλο νημα...

• Like 2
Δημοσ.

Ηρθε σήμερα και η προπληρωμένη κάρτα από EΛΠΕ με τα 30€ και ήμαστε κομπλέ ,λέω να κάνω και την αλλαγή στο value μέχρι να κάνω την απόσβεση του 80αριου και βλέπουμε .

IMG_0390.jpeg

• Like 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, korakios είπε

μήπως συμφέρει να φύγεις και να γυρίσεις για 100ρικο ?

Έχω μικρές καταναλώσεις και δεν εχω και εθνική go more.Το σκεπτικό μου είναι αν δώσει εξτρα 50αρι η ελπε  θα παραμεινω.Αν οχι να παω  Heron simply για  το 50αρι και να κλαφτώ μετα απο λιγο να με πανε στο guarantee.

Δημοσ.
On 20/10/2023 at 22:08, korakios said:

έχε το νου σου στις ΥΚΩ (+0,05 για 400-500/μήνα και +0,084 για >500/μήνα) και πάπαλα επιδότηση για >500/μήνα

μάλλον χειρότερα τα έκανες

Σε ευχαριστώ πολύ korakios δεν το γνώριζα αυτό με τις ΥΚΩ αλλα έτσι κι αλλιώς είναι επαγγελματική παροχή, κυμαίνεται κοντά στισ 1000/μηνα μεσοσταθμικά και δυστυχώς περιμένω ακόμα την αναδρομική απο ΗΡΩΝΑ…

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, geodimis είπε

Σε ευχαριστώ πολύ korakios δεν το γνώριζα αυτό με τις ΥΚΩ αλλα έτσι κι αλλιώς είναι επαγγελματική παροχή

δε γνωρίζω πως πάνε οι χρεώσεις σε επαγγελματικά

• Thanks 1
Δημοσ.
18 minutes ago, korakios said:

δε γνωρίζω πως πάνε οι χρεώσεις σε επαγγελματικά

Eνιαια κλίμακα είναι, δε παίζει ρόλο όσο και να κάψεις. Στα Γ21 τουλάχιστον... Για γ22 δε ξερω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...