Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Πόσο ύπουλοι της Ζενίθ που αλλάζουν τα προγράμματα από φθηνό σε ακριβό... σιχτίρ

Δέχονται εύκολα την μετάβαση η το παίζουν βαρύ πεπόνι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Γιατί θα τους ρωτήσεις;; Στη χειρότερη αν σε πάρουν κανένα τηλ πες δεν έχετε φθηνή kwh φεύγω, μην δικαιολογείσαι (φυσικά ευγενικά πάντα με τους υπαλλήλους)

Αίτηση στον νέο πάροχο (πχ NRG Pass), ενδείξεις της παροχής σου φωτογραφία, ταυτότητα και ένας εκκαθαριστικός λογαριασμός..περιμένεις λίγες μέρες, άπαξ και γίνει η αλλαγή στο τελευταίο ψηφίο και φανούν οι ενδείξεις εκεί που καταχωρείς ενδείξεις στον ΔΕΔΔΗΕ, ας κουρεύονται.., πρέπει να σου βγάλουν τελικό και όσο βγει..

Επεξ/σία από Kozanitis1

17 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

πεπόνι

17 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

δηλαδη για να πας στο guarantee και να παρεις και το πενηνταρικο δεν υπαρχει λυση

πάρε κανα τηλ απο Δευτέρα μπας και

(φυσικά μόνο γραπτή επιβεβαίωση)

καλησπερα μιας κ παρακολουθώ καιρό είπα να γίνω μέλος. Χρήσιμο θα ήταν να είχε το εξελ ενα κουτακι να βαζουμε τις μηνιαιες Kw κ να βγάζει κόστος σε κάθε πρόγραμμα μαζί με το πάγιο, όπως έχετε κάνει στα επαγγελματικά.

• Like 1

45 λεπτά πριν, Specs είπε

Οι αυξησεις κατα ποσοστο (κ λιγες μειωσεις)με μια ματια ανα προγραμμα...μεταξυ Οκτωβρη και Νοεμβρη

Απόκρυψη περιεχομένων

2110202342007.jpg.ee4173141b424dab5771c4ca240935c6.jpg

Αυτο και χωρις spoiler ειναι πολυ ωραιο να φαινεται.

Και αυτοι της Ζενιθ, ειχα δεχθει πολλα τηλεφωνα απο πωλητες καθως ειχαν το φτηνοτερο απλα δεν ειχαν δωρακια και ελεγαν ειδατε η Ζενιθ εχει το φτηνοτερο....

Τωρα με 89% αυξηση τι εχουν να πουν στα τηλς ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, GEORGES81 είπε

καλησπερα μιας κ παρακολουθώ καιρό είπα να γίνω μέλος. Χρήσιμο θα ήταν να είχε το εξελ ενα κουτακι να βαζουμε τις μηνιαιες Kw κ να βγάζει κόστος σε κάθε πρόγραμμα μαζί με το πάγιο, όπως έχετε κάνει στα επαγγελματικά.

καταλαβαίνω τη χρησιμότητα , αλλά μετά θα πρέπει να βάλω και έξτρα στήλη νυχτερινού , οπότε τουλάχιστον γιαυτό το δίμηνο υπομονή

πιστεύω χοντρικά δεν είναι δύσκολο να υπολογίσει κάποιος το κέρδος . Δλδ αν έχει 300kw κατανάλωσης πάει 300 επί τη διαφορά , μετά εύκολα βλέπει διαφορά 2-5€ για το πάγιο

επίσης σε μικρές/έως νορμάλ καταναλώσεις (υπόψιν δεν είναι νήμα να αναλύσουμε τι είναι νορμάλ καταναλωση , υπάρχει άλλο ) περισσότερο μετράνε τυχών δώρα παρά η χαμηλότερη χρέωση κιλοβατώρας

απο το νέο έτος , το excel θα είναι σαν το φύλλο "αγνοήστε το¨ όπου και βάζει κάποιος ετήσια/τετραμήνου/ή μηνιαία κατανάλωση ανάλογα πως τον βολεύει

6 λεπτά πριν, Sheriff είπε

Αυτο και χωρις spoiler ειναι πολυ ωραιο να φαινεται.

με πήρε απο φόβο 😂

Επεξ/σία από korakios
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, razkal said:

σκεφτομαι να ξαναπαω στο ΗΡΩΝ simply generous για τα 50 ευρω αλλά δεν εχει εκδοθει ακομα τελικος απο τον ΗΡΩΝ που ημουν ως τελος Σεπτεμβριου...

Υπαρχει περιπτωση να μπλοκαρουν το 50αρικο?

H νέα εκπροσώπηση θα έχει διαφορετικό αριθμό παροχής από τη παλιά και στους όρους λέει ότι δικαιούσαι 50ευρω για κάθε μοναδικό συνδυασμό ΑΦΜ-παροχης. Θεωρητικά δε θα υπάρξει πρόβλημα... αλλά με τον ΗΡΩΝ τα'χουμε δει όλα.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2

Καλησπέρα σε όλους. Σταμάτησα τον τουρισμό τον Ιούνιο λόγω συγκατοίκησης όπου δεν είναι στο όνομα μου το ρεύμα

Αρχές Νοεμβρίου πάω πάλι σε δικό μου σπίτι οπότε είδα τιμές και σκέφτομαι για Ήρων ή volton . 

Η ερώτηση μου είναι αν αυτοί οι πάροχοι έχουν διαφάνεια, αναλυτικούς λογαριασμούς? Και βγάζουν ανά δίμηνο λογαριασμούς για ΚΟΤ?

Τελευταία μου εμπειρία ήταν με ελιν,  όπου ήταν μια χαρά ,με λεπτομέρειες οι χρεώσεις,κατανοητοί οι λογαριασμοί τους ανά δίμηνο.

4 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Αρχές Νοεμβρίου πάω πάλι σε δικό μου σπίτι οπότε είδα τιμές και σκέφτομαι για Ήρων ή volton . 

Ηρών δίνει 100ρικο για ΚΟΤ (άτυπα) , δυστυχώς δεν έχει το guarantee για ηλεκτρονικά

elpedison δίνει 50€ και μέσω τρίτων δίνει έξτρα 50€ σε πόντους Εθνικής go4more , ρώτα σε κατάστημα (αν παίζει) μπας και δίνουν εκεί τους πόντους καθώς και τίποτα εξτραδάκια πχ δωροεπιταγές Σκλαβενίτη

• Thanks 1

5 λεπτά πριν, korakios είπε

Ηρών δίνει 100ρικο για ΚΟΤ (άτυπα) , δυστυχώς δεν έχει το guarantee για ηλεκτρονικά

elpedison δίνει 50€ και μέσω τρίτων δίνει έξτρα 50€ σε πόντους Εθνικής go4more , ρώτα σε κατάστημα (αν παίζει) μπας και δίνουν εκεί τους πόντους καθώς και τίποτα εξτραδάκια πχ δωροεπιταγές Σκλαβενίτη

Σε ευχαριστώ.

Έχω κατάστημα Ήρων κοντά μου.

( άτυπα το 100αρι) δηλαδή? Πάω και το ζητάω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

( άτυπα το 100αρι) δηλαδή? Πάω και το ζητάω?

όχι , όταν κάνεις ηλεκτρονικά μέσω econtract στα υπόλοιπα προγράμματα δίνει 50€

όμως έχουν αναφέρει εδώ στο νήμα διάφορα μέλη που έχουν ΚΟΤ , οτι πήραν 100€ αντί 50€

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω ότι με ορίζοντα τους επόμενους 2 μήνες το  Volton Energy Free (όχι ΚΟΤ) συμφέρει λόγω χαμηλής τιμής το Νοέμβρη + το δώρο. Μετά το ΗΡΩΝ Simply Generous λόγω δώρου, αλλά ιστορικά δεν έχει καλές τιμές και το Δεκέμβρη, αν τσούξει, θα βγει λιγότερο το ποσό για το 2μηνο.  

ΥΓ: Εξαίρεση αν ισχύει το 100ρικο με ΚΟΤ  

Επεξ/σία από netrebelos

52 minutes ago, Merenda7 said:

Καλησπέρα σε όλους. Σταμάτησα τον τουρισμό τον Ιούνιο λόγω συγκατοίκησης όπου δεν είναι στο όνομα μου το ρεύμα

Η ερώτηση μου είναι αν αυτοί οι πάροχοι έχουν διαφάνεια, αναλυτικούς λογαριασμούς? Και βγάζουν ανά δίμηνο λογαριασμούς για ΚΟΤ?

Τελευταία μου εμπειρία ήταν με ελιν,  όπου ήταν μια χαρά ,με λεπτομέρειες οι χρεώσεις,κατανοητοί οι λογαριασμοί τους ανά δίμηνο.

Ο ΗΡΩΝ δίνει 50 ευρώ μέσω econtract (άτυπα 100 ευρώ στα ΚΟΤ), αλλά το πρόγραμμα Guarantee δεν υπάρχει στο econtract... θα πρέπει να κάνεις αίτηση για το simply generous κι εν συνεχεία αφού ξεκινήσει η εκπροσώπηση να ζητήσεις αλλαγή σε guarantee. Σε κατάστημα ή τηλεφωνικώς αν υπογράψεις αίτηση εκπροσώπησης δε θα πάρεις το δώρο.

Επίσης οι λογαριασμοί στον ΗΡΩΝ είναι μηνιαίοι και στα ΚΟΤ, αλλά έχουν 40 μέρες περιθώριο πληρωμής.

• Thanks 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...