Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Επειδή βλέπω πολύ τι συζητάτε και δεν έχω καταλάβει ακριβώς τους όρους για το 2ο 50αρικο...

Δίνουν πόντους go4more για κάθε πληρωμή με κάρτα εθνικής;

όχι , είναι προωθητική απο 3ους (πχ allazorevma) , ρώτα αν είναι σε κατάστημα , στο site δεν το έχουν το 2ο 50άρι αν και υπάρχει pdf

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papaki27 είπε

Αύγουστο και Σεπτέμβριο βλέπω ότι η τιμή του value και του value + ήταν στα 0,044. Σωστά το καταλαβαίνω; Αν ισχύει μου φαίνεται χαμηλή χρέωση.

Μίλησα τώρα με την εταιρεία και μου είπαν ότι δεν έχει εκδοθεί νέος λογαριασμός γιατί είναι νέο πρόγραμμα και θέλει κ καλά 40 μέρες για την έκδοση του νέου 

Για το Αύγουστο δεν έχει τιμή

IMG_1448.jpeg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, COSTAKISMIKROS είπε

Στον ζενίθ πως βγαίνει οι έκδοση λογαριασμου?Με αποστολή μέτρησης από μένα?Έχει καθυστέρηση στην έκδοση του???

μέσω app ή τηλ , δεν έχει

Μόλις τώρα, GreekGames είπε

δεν υπήρχε , είχε το απλό value (όχι plus)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GreekGames είπε

IMG_1448.jpeg

Δεν το διατύπωσα σωστά, τον Αύγουστο το value είχε 0,044 κ τον Σεπτέμβριο το value + 0,044. Τα βλέπω από την ΡΑΕ

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nixi είπε

«ΔΩΡΟ 50€ go4more» (εφεξής «η Προωθητική Ενέργεια») με έπαθλο go4moreπόντους που αντιστοιχούν στο ποσό των πενήντα (50) ευρώ ως επιβράβευση (εφεξής «το Δώρο») για κάθε νέο οικιακό πελάτη ELPEDISON (εφεξής «ο Πελάτης»), που θα συνάψει σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας ή/ και φυσικού αερίου (εφεξής «η Σύμβαση») με την ELPEDISON από 12/10/2023 έως και 15/11/2023

Το θέμα είναι πότε θα το δωσουν, αν καποιος εχει σκοπο να φυγει γρήγορα? 

Το γραφει, μεχρι 150 ημερες απο την ολοκληρωση της εκπροσωπησης λεει αν δεν κανω λαθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@korakios θα πας  energy pass? Αν θυμάμαι καλά είσαι στην πράσινη, περίπου τις ίδιες μετακινήσεις κάνουμε. Δεν έχω εξαντλήσει το 80αρι της πράσινης ακόμα και δεν ξέρω αν αξίζει η μετάβαση. Επίσης δεν ξέρω πόσο εύκολη είναι η nrg στη μεταφορά, δεν έχω ξανακάνει τουριστική εκδρομή εκεί.

Edit: βλέπω έχει και πάγιο το pass, τουλάχιστον 2 ευρώ, δεν το ανέφερε κάνεις αυτό. Ενώ (προς το παρόν) το economy plus της πράσινης δεν έχει τίποτα. Δεν νομίζω ότι μου βγαίνουν οι αριθμοί να φύγω.

Επεξ/σία από tryfos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tryfos είπε

@korakios θα πας  energy pass? Αν θυμάμαι καλά είσαι στην πράσινη, περίπου τις ίδιες μετακινήσεις κάνουμε. Δεν έχω εξαντλήσει το 80αρι της πράσινης ακόμα και δεν ξέρω αν αξίζει η μετάβαση. Επίσης δεν ξέρω πόσο εύκολη είναι η nrg στη μεταφορά, δεν έχω ξανακάνει τουριστική εκδρομή εκεί.

παλιά ήταν σφαίρα , σκέφτομαι όμως να πάω Ηρών στο ακριβο simply για το 50ρικο μιας και δεν έχω μεγάλη κατανάλωση και μετά ξανά ελπέ είτε σε κατάστημα αν δίνουν το έξτρα 50άρι σε go4more ή μέσω 3ων

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

παλιά ήταν σφαίρα , σκέφτομαι όμως να πάω Ηρών στο ακριβο simply για το 50ρικο μιας και δεν έχω μεγάλη κατανάλωση και μετά ξανά ελπέ είτε σε κατάστημα αν δίνουν το έξτρα 50άρι σε go4more ή μέσω 3ων

Για εμάς τον ταπεινό λαό που δεν θέλουμε να γράφουμε τέτοια χιλιόμετρα για δώρα, συνέπειες κλπ, απλά μια "ξεκάθαρη" χρέωση, NRG Pass μάλλον για Νοέμβρη;

Απλά γράφει το εξής στην 2η γραμμή, μήπως είναι σαν το ZERO της γνωστής; (που και καλά ήταν χονδρική;)
image.png.b8a5e8050d79f56f867729dc01f2d229.png

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kozanitis1 είπε

Απλά γράφει το εξής στην 2η γραμμή, μήπως είναι σαν το ZERO της γνωστής; (που και καλά ήταν χονδρική;)

πλέον πολλά είναι σαν το zero μικρή προμήθεια + μεγάλη ρήτρα

αλλά απο το νέο έτος

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, korakios είπε

κλασσικά θα σου πουν δε γίνεται , αν ντε και καλά θες να μείνεις Ζενίθ , τους αναφέρεις τη ΡΑΕ και το ξανασκέφτονται

O πατέρας μου έχει Ζενίθ. Τον στέλνω δασκαλεμένο στο κατάστημα και του κάνουν κανονικά την αλλαγή χωρίς κανένα πρόβλημα. 

2 φορές έχει πάει και τον πέρασαν στο χαμηλότερο χωρίς αντίρρηση. 

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tryfos είπε

και όλοι να κοιτάτε και το πάγιο σε όλα, όχι μόνο την τιμή.

Το πάγιο (ή και η συνδρομή) είναι πολύ σημαντικό σε χαμηλές καταναλώσεις.

Δηλαδή σε ένα οικιακό με κατανάλωση έως 200kw το μήνα ζυγίζεις πολύ και το πάγιο. Σπάνια θα σε συμφέρει πρόγραμμα με 5 ευρώ πάγιο και τέτοια κατανάλωση. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, tryfos είπε

@Kozanitis1 και όλοι να κοιτάτε και το πάγιο σε όλα, όχι μόνο την τιμή.

Για εμένα που έχω κατά μ.ο. 2000kwh+ το 4μηνο, σταγόνα στον ωκεανό το πάγιο.. 

Δημοσ.

τουρίστα (ένας είναι ο μεγάλος τουρίστας 😛) , μετά τη volton , όταν κάψεις 1000kw τράβα στο pass της NRG , το έχει και για Γ21

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, Kozanitis1 said:

Για εμάς τον ταπεινό λαό που δεν θέλουμε να γράφουμε τέτοια χιλιόμετρα για δώρα, συνέπειες κλπ, απλά μια "ξεκάθαρη" χρέωση, NRG Pass μάλλον για Νοέμβρη;

image.png.b8a5e8050d79f56f867729dc01f2d229.png

0.075 https://www.nrg.gr/el/dimosieusitimwnenergeias

Νοέμβρης

2 minutes ago, korakios said:

τουρίστα (ένας είναι ο μεγάλος τουρίστας 😛) , μετά τη volton , όταν κάψεις 1000kw τράβα στο pass της NRG , το έχει και για Γ21

Kάνα δώρο έχουν αυτοί ή είναι τσίπηδες;

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...