Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, ekrepali said:

Επειδή βλέπω πολύ τι συζητάτε και δεν έχω καταλάβει ακριβώς τους όρους για το 2ο 50αρικο...

Δίνουν πόντους go4more για κάθε πληρωμή με κάρτα εθνικής;

Πότε λήγει η προωθητική ενέργεια;

Τι γίνεται αν η elpedison καθυστερήσει να βγάλει λογαριασμούς;

πληροφορίες για το go4more στην Elpedison

https://www.elpedison.gr/el/o-omilos/deltia-typou-anakoinoseis/anakoinoseis-parousiaseis/nea-synergasia-elpedison-me-to-programma-epivravefsis-go4more-tis-ethnikis-trapezas/

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/value-added-services/programma-epivravefsis-go4more-tis-ethnikis-trapezas/

εγώ να ρωτήσω , γιατί στο excel γράφει "προσοχή με τη συγκεκριμένη εταιρία" ?

μήπως είναι για ένα αστεράκι εδώ? ποιος καταλαβαίνει να μας το κάνει λιανά;

*Υπάρχει πιθανότητα αναπροσαρμογής της χρέωσης προμήθειας, σύμφωνα με όσα ορίζονται στον όρο 6 της Σύμβασης Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας.

κι επίσης γράφει "+ δώρα σε κατάστημα" , τι είναι αυτό;

Επεξ/σία από atrias
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Επειδή βλέπω πολύ τι συζητάτε και δεν έχω καταλάβει ακριβώς τους όρους για το 2ο 50αρικο...

«ΔΩΡΟ 50€ go4more» (εφεξής «η Προωθητική Ενέργεια») με έπαθλο go4moreπόντους που αντιστοιχούν στο ποσό των πενήντα (50) ευρώ ως επιβράβευση (εφεξής «το Δώρο») για κάθε νέο οικιακό πελάτη ELPEDISON (εφεξής «ο Πελάτης»), που θα συνάψει σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας ή/ και φυσικού αερίου (εφεξής «η Σύμβαση») με την ELPEDISON από 12/10/2023 έως και 15/11/2023

Το θέμα είναι πότε θα το δωσουν, αν καποιος εχει σκοπο να φυγει γρήγορα? 

Δημοσ.
3 minutes ago, nixi said:

«ΔΩΡΟ 50€ go4more» (εφεξής «η Προωθητική Ενέργεια») με έπαθλο go4moreπόντους που αντιστοιχούν στο ποσό των πενήντα (50) ευρώ ως επιβράβευση (εφεξής «το Δώρο») για κάθε νέο οικιακό πελάτη ELPEDISON (εφεξής «ο Πελάτης»), που θα συνάψει σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας ή/ και φυσικού αερίου (εφεξής «η Σύμβαση») με την ELPEDISON από 12/10/2023 έως και 15/11/2023

Το θέμα είναι πότε θα το δωσουν, αν καποιος εχει σκοπο να φυγει γρήγορα? 

https://www.elpedison.gr/Uploads/Documents/133007/Promo_go4more Terms_elpedison.gr.docx.pdf

5. Χρόνος Απόδοσης Δώρου: Το Δώρο θα αποδοθεί στον δικαιούμενο Πελάτη μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών
εκπροσώπησης της παροχής του Πελάτη, όπως περιγράφονται στη Σύμβαση, από τον αρμόδιο Διαχειριστή Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ
Α.Ε. / ΕΔΑ Αττικής Α.Ε. / ΕΔΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε.) και αφού πραγματοποιηθεί η εκπροσώπηση της παροχής του
Πελάτη από την ELPEDISON. Η καταληκτική ημερομηνία για την πίστωση του Δώρου είναι εκατό πενήντα (150) ημέρες από την
ημερομηνία ολοκλήρωσης της εκπροσώπησης της παροχής του Πελάτη από την ELPEDISON, μετά την παρέλευση της οποίας
ουδεμία υποχρέωση για απόδοση του Δώρου έχει η ELPEDISON ή/και η Εθνική Τράπεζα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αυτό που έκανε η ζενίθ παντός να αυξήσει το 4all και να μειώσει το παλιό Home now κάτω από 10 λεπτά...Της nrg το καινούριο προγραμμα πάντως πολύ καλή τιμή. Και στα Γ21 της nrg φυσάει η τιμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, ekrepali είπε

50€ μπόνους για νέους πελάτες (το κλασικό). 50€ μπόνους σε go4more για νέες συνδέσεις με κάρτα εθνικής (στους όρους λένε οτι μπορει να ειναι και άλλου ατόμου). Και μετά για τους λογαριασμούς, 5% σε go4more για πληρωμή με πιστωτική Εθνικής, 1% με χρεωστική

Edit: Είδα οτι τα έγραψαν κι άλλοι μέχρι να απαντήσω. Είναι πολυβόλο αυτό το τοπικ :P 

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, atrias είπε

κι επίσης γράφει "+ δώρα σε κατάστημα" , τι είναι αυτό;

Δωροεπιταγή 20 ευρώ (Σκλαβενιτης, δεν ξέρω αν ειναι και για αλλού) σε μενα το έδωσαν από τηλέφωνο

Επεξ/σία από nixi
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, είμαι στην Elin όσον αφορά το ρεύμα στο πρόγραμμα power on home comfort με τιμή 0,117 + 4,9€ πάγιο και σκέφτομαι να αλλάξω σε Protergia επιλέγοντας πρόγραμμα Protergia οικιακό value + ΚΟΤ Β με τιμή 0,038 + 2,5€ πάγιο.

Μου φαίνεται ύποπτα χαμηλό και too good to be true. Tι εμπειρίες έχετε από Protergia; Σχετικά με την  Elin, όσον αφορά την εξυπηρέτηση είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Protergia, η πρώτη εντύπωση που είχα, τηλεφωνική, δεν μου δημιούργησε "ασφάλεια" και ότι πρόκειται για σοβαρή εταιρεία.

Επεξ/σία από papaki27
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για elpedison... απτην ημερομηνία εκπροσώπησης δηλαδή μπορεί να το κωλοβαρεσουν 150 μέρες να πιστωσουν τους πόντους.

Προσοχή στον όρο 6 που λέει ότι είναι αναπόσπαστο μέρος της σύμβασης προμήθειας... 

Μη τυχόν δηλαδή υπάρχει κάποιος όρος στη σύμβαση προμήθειας που να λέει ότι ο πελάτης χάνει τα δώρα που δεν έχουν ήδη πιστωθεί, σε περίπτωση αποχώρησης.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, papaki27 είπε

Καλησπέρα, είμαι στην Elin όσον αφορά το ρεύμα στο πρόγραμμα power on home comfort με τιμή 0,117 + 4,9€ πάγιο και σκέφτομαι να αλλάξω σε Protergia επιλέγοντας πρόγραμμα Protergia οικιακό value + ΚΟΤ Β με τιμή 0,038 + 2,5€ πάγιο.

Μου φαίνεται ύποπτα χαμηλό και too good to be true. Tι εμπειρίες έχετε από Protergia; Σχετικά με την  Elin, όσον αφορά την εξυπηρέτηση είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Protergia, η πρώτη εντύπωση που είχα, τηλεφωνική, δεν μου δημιούργησε "ασφάλεια" και ότι πρόκειται για σοβαρή εταιρεία.

Εγώ είμαι 4 χρόνια στην protergia και άλλαξα τώρα σε value plus+κοτβ αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα λογαριασμός με το νέο πρόγραμμα.Τωρα γενικά η εμπειρία μου αυτά τα χρόνια είναι σε γενικές γραμμές καλή μόνο αρνητικό ήταν η λίγο υψηλή τιμή κιλοβατώρας,για αυτό μου έκανε κει εμένα εντύπωση η τιμή,αλλά από τις ερωτήσεις που έκανα στο σάιτ κατάλαβα ότι κανένας δεν έχει value plus 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, papaki27 είπε

Για Νοέμβριο αύξησε την αρχική τιμή στο Protergia οικιακό value+ από 0,0888 σε 0,1254. Αντίστοιχα θα έχει αυξηθεί και το ΚΟΤ

Δημοσ.
35 minutes ago, papaki27 said:

Κανονικη ,αδιαφορη ,ουδετερη εντυπωση , οταν ελαβα ενα λογαριασμο στον οποιο δεν μου βγαιναν τα νουμερα προσπαθησα να βγαλω ακρη τηλεφωνικα. Κανεις απο αυτους που μιλησα δεν μου ανελυσε πως προκυπτει το επιπλεων κοστος. Ο τελευταιος ηταν και ειρωνικος. Μπορει στην τελικη να ειχα και αδικο αλλα αν δεν σε εξηγουν ..Οποτε ποτε ξανα προτεργια και ας εχει καλυτερη τιμη.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Εγώ είμαι 4 χρόνια στην protergia και άλλαξα τώρα σε value plus+κοτβ αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα λογαριασμός με το νέο πρόγραμμα.Τωρα γενικά η εμπειρία μου αυτά τα χρόνια είναι σε γενικές γραμμές καλή μόνο αρνητικό ήταν η λίγο υψηλή τιμή κιλοβατώρας,για αυτό μου έκανε κει εμένα εντύπωση η τιμή,αλλά από τις ερωτήσεις που έκανα στο σάιτ κατάλαβα ότι κανένας δεν έχει value plus 

Αύγουστο και Σεπτέμβριο βλέπω ότι η τιμή του value και του value + ήταν στα 0,044. Σωστά το καταλαβαίνω; Αν ισχύει μου φαίνεται χαμηλή χρέωση.

Μίλησα τώρα με την εταιρεία και μου είπαν ότι δεν έχει εκδοθεί νέος λογαριασμός γιατί είναι νέο πρόγραμμα και θέλει κ καλά 40 μέρες για την έκδοση του νέου 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, atrias είπε

εγώ να ρωτήσω , γιατί στο excel γράφει "προσοχή με τη συγκεκριμένη εταιρία" ?

πάτα το κείμενο είναι λινκ

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...