Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adok13 είπε

0,085 volton free με 0,165 δεη ενα παραδειγμα , ρωταω μηπως υπαρχει κΙ αλλη χρεωση και κατι δεν εχω καταλαβει καλα.

Συμπληρώνω 

Nrg pass 0,075

Heron Guarantee 0,0855

Όλο τον τελευταίο χρόνο υπήρχαν ευκαιρίες-πάροχοι με σχεδόν μισή τιμή σε σχέση με ΔΕΗ απλά πρέπει να είσαι σε εγρήγορση γιατί τον επόμενο μήνα μπορεί να διπλασιάσουν την τιμή και να φύγεις για άλλη ευκαιρία.

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 minutes ago, favou2000 said:

Συμπληρώνω 

Nrg pass 0,075

Heron Guarantee 0,0855

Όλο τον τελευταίο χρόνο υπήρχαν ευκαιρίες-πάροχοι με σχεδόν μισή τιμή σε σχέση με ΔΕΗ απλά πρέπει να είσαι σε εγρήγορση γιατί τον επόμενο μήνα μπορεί να διπλασιάσουν την τιμή και να φύγεις για άλλη ευκαιρία.

καταλαβα. ολα τουσ τα συμβολαια ειναι χωρις δεσμευση, η πρεπει να προσεχω και αυτο?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, adok13 είπε

καταλαβα. ολα τουσ τα συμβολαια ειναι χωρις δεσμευση, η πρεπει να προσεχω και αυτο?

Μέχρι 31/12 χωρίς δέσμευση.Από 1/1 θα δούμε γιατί αλλάζουν όλα .

• Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Συμπληρώνω 

Nrg pass 0,075

Heron Guarantee 0,0855

Ελπεντισον και ζενίθ έκαναν σχεδόν διπλασιασμό 

Δημοσ.

Παιδια καλημερα,μου σκασε ειδοποιηση για αυξηση της κιλοβατωρας της ΔΕΗ.Επειδη δεν βγαζω και πολυ ακρη με το εχσελ,για καταναλωση κοντα στις 200 κιλοβατορες τον μηνα τι προγραμμα θα προτεινατε?Σκεφτομαι και το αλλο,οτι ειναι ψιλοταλαιπωρια να φευγεις ολη την ωρα απο την μια εταιρεια στην αλλη γιατι μπορει να κανουν και λαθος τις μετρησεις στο τελος και να χρεωθεις παραπανω..ειλικρινα δεν γνωριζω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κάποια πρόταση για άνθρωπο που δεν έχει το χρόνο να κυνηγάει καταλόγους κάθε μήνα, να αλλάζει πάροχο, να κάνει καταγγελίες, κλπ υπάρχει;

σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θα είναι το οικονομικότερο δυνατό αλλά τουλάχιστον να μην είναι θύμα ληστείας....

από προγράμματα με σταθερή τιμή (που είναι σταθερή χωρίς ψιλά γράμματα) υπάρχει κάτι ενδιαφέρον;

(νυχτερινός μετρητής και καταναλώσεις περίπου 1100 το τετράμηνο)

Επεξ/σία από atrias
Δημοσ.

Εγώ βλέπω το φυσικό αέριο να μην κάνει τόσο μεγάλες αυξομειώσεις. Να χεις κάπως σταθερή καλή τιμή όλο το χρόνο. Αλλά είναι προσωπική μου εκτίμηση αυτό, χωρίς να έχω αναλύσει όλα τα προγράμματα όλων των εταιρειών.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 minutes ago, atrias said:

κάποια πρόταση για άνθρωπο που δεν έχει το χρόνο να κυνηγάει καταλόγους κάθε μήνα, να αλλάζει πάροχο, να κάνει καταγγελίες, κλπ υπάρχει;

σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θα είναι το οικονομικότερο δυνατό αλλά τουλάχιστον να μην είναι θύμα ληστείας....

από προγράμματα με σταθερή τιμή (που είναι σταθερή χωρίς ψιλά γράμματα) υπάρχει κάτι ενδιαφέρον;

(νυχτερινός μετρητής και καταναλώσεις περίπου 1100 το τετράμηνο)

Φυσικό αέριο maxi free+. Έχει κρατήσεις φτηνές τιμές όλους αυτούς τους μήνες. Βέβαια θα χρειαστεί να ξανά κοιτάξεις τα προγράμματα τον Δεκέμβριο. 

• Sad 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, atrias είπε

Δυστυχώς μονο ΔΕΗ...αλλα θα πληρωνεις κατι παραπανω. Αν έχεις νυκτερινο μειώνεις λιγο την χασουρα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BigJim34 είπε

Να το κάνω σήμερα που έχω λίγο χρόνο; (έτσι επειδή δεν μου αρέσει να με δουλεύουν κατάμουτρα...)

Ηδη το προχωρησα - προς ΡΑΕ δλδ για αρχη - και το "αγριεψα" καπως το θέμα.

Δημοσ.
8 minutes ago, ProponitisTouKanape said:

Απο ελπέ για να πάρουμε τα δυο 50άρικα προτιμάμε economy plus, σωστά;

Επειδή βλέπω πολύ τι συζητάτε και δεν έχω καταλάβει ακριβώς τους όρους για το 2ο 50αρικο...

Δίνουν πόντους go4more για κάθε πληρωμή με κάρτα εθνικής;

Πότε λήγει η προωθητική ενέργεια;

Τι γίνεται αν η elpedison καθυστερήσει να βγάλει λογαριασμούς;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...