Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Nate είπε

Καλό φαίνεται και το pass, αλλά γιατί το λες αυτό; Σου κάνουν τίποτα λαδιές ότι δεν δέχονται να σου κάνουν την έκπτωση ενώ την δικαιούσαι;

κανένας δε δίνει αν δε γκρινιάξεις ή ακόμα χειρότερα αν δεν κάνεις καταγγελία στη ΡΑΕ

πάντα για τη συνέπεια κατανάλωσης του τελικού αναφέρομαι

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, korakios είπε

κανένας δε δίνει αν δε γκρινιάξεις ή ακόμα χειρότερα αν δεν κάνεις καταγγελία στη ΡΑΕ

Κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!

1 λεπτό πριν, Nate είπε

Κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!

2 λεπτά πριν, korakios είπε

πάντα για τη συνέπεια κατανάλωσης του τελικού αναφέρομαι

το συμπλήρωσα μετά

Οικιακό MAXI Free+ συνεχίζει με συμπαθητική τιμή 0,104 με συνέπεια

τους παραδέχομαι πάντως στη Φυσικό Αέριο , το πρόγραμμα ήταν σταθερά ανταγωνιστικό για μήνες

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, korakios είπε

πως και ξέμεινες εκεί ? έχει καιρό που έβγαλε το value και μετά το value+ , κρίμα

Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει έτσι η αν ο Νοέμβριος έχει αύξηση και για άλλες εταιρίες.Μολις η προτεργια ανέβασε τις χρεώσεις Νοεμβρίου και για το value plus απο 0.8880 λεπτά πήγε 0,12540 που και πάλι δεν είναι πολύ αλλά είναι 3.6 λεπτά παραπάνω.καλα βεβαιώ να πούμε πως στο κλασικό protergia οικιακό πήγε 0.24 λεπτά όποτε εννοείτε ότι το value plus παραμένει το φτηνότερο πρόγραμμα της protergia 

Επεξ/σία από GreekGames
  • Like 1

40 λεπτά πριν, korakios είπε

να δούμε αν συμφέρει ακριβό simply με 50€ δώρο και επιστροφή γρήγορη στην ελπέ για τα 100€

σωστά

https://www.elpedison.gr/uploads/133010/70b2_τιμοκατάλογοι_νοέμβριος_2023.pdf

και έγδαρε τα άλλα

τα λεφτά σου παρακαλώ 😁

αν διαβάζει κανας συνεργάτης της NRG σφυρίξτε τους οτι ξεχάσαν να βάλουν το λινκ για Νοέμβριο 😁

κομπλέ το βάλανε

Εγω που συνδέθηκα αρχές Οκτώβρη στο elpedison "value night" με τιμή 0.08 τώρα από Νοέμβριο πάω στα 0.12 η στα 0.24 κλπ κλπ?

Μόλις τώρα, gangel είπε

Εγω που συνδέθηκα αρχές Οκτώβρη στο elpedison "value night" με τιμή 0.08 τώρα από Νοέμβριο πάω στα 0.12 η στα 0.24 κλπ κλπ?

το  πρόγραμμα value έγινε ECONOMY PLUS , δεν υπήρχε μεταφορά , έγινε μετονομασία

απο τη στιγμή που το γνωρίζει και η ΡΑΕ δε νομίζω να κάνουν κόλπα , άσε που δείχνουν οτι θέλουν να κερδίσουν πελάτες (που έκαψαν στο παρελθόν άσχημα) , αλλά καλά κάνεις και έχεις το νου σου

7 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει έτσι η αν ο Νοέμβριος έχει αύξηση και για άλλες εταιρίες.Μολις η προτεργια ανέβασε τις χρεώσεις Νοεμβρίου και για το value plus απο 0.8880 λεπτά πήγε 0,12540 που και πάλι δεν είναι πολύ αλλά είναι 3.6 λεπτά παραπάνω

έχασες 2-3 σελίδες

• Like 2

* Ισχύει με επίτευξη στόχου εξοικονόμησης 15%.

Τι ειναι αυτο?? για να παρεις την τιμη που βλέπω στους καταλόγους πρεπει να εισαι 15% κατω βαση μετρησης δεδδηε περσυ τον ιδιο μηνα?

3 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Πιστεύω μόλις δουν αποχωρήσεις από το economy plus- value να δώσουν 50αρι για παραμονή 

Χαχαχαχ τι είναι τα 50αρια μωρέ, μαρουλοφυλλα;

2 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Πιστεύω μόλις δουν αποχωρήσεις από το economy plus- value να δώσουν 50αρι για παραμονή 

θα σου πω απο Δευτέρα ,αν και δε με συμφέρει να πάρω 50 μιας και θέλω να την κάνω και να ξαναγυρίσω για τα 100€ 😁

Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

* Ισχύει με επίτευξη στόχου εξοικονόμησης 15%.

Τι ειναι αυτο?? για να παρεις την τιμη που βλέπω στους καταλόγους πρεπει να εισαι 15% κατω βαση μετρησης δεδδηε περσυ τον ιδιο μηνα?

Ναι αλλά μιλάμε για πάνω από 500 κιλοβατώρες το μήνα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...