Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Άμα δεν είσαι 100% σίγουρος δε φεύγω... δε θα γίνω εγώ το πειραματόζωο. 😝

edit: Tώρα το είδα και γελούσα... Ιούνιο 2022 (στο μαγαζί) είχα αριθμό παροχής -03.

Με την αλλαγή που έκανα χτες, πάω στο -10. 🤣

Εεεε με πέρασες γαμωτο… εγώ από -05 τώρα -10…

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

@korakios αυτό το κοινό τιμολόγιο (κυμαινόμενο) για όλους τους παρόχους με 12μηνη υποχρεωτικότητα στο οποίο θα μεταπέσει το 90% των καταναλωτών με ανακοινωμένη τιμή κάθε 1η του μηνός σε τι θα διαφερει από τα υπόλοιπα κυμαινομενα; Επίσης απ ότι φαίνεται θα είναι πιο ακριβό σε σχέση με τα υπόλοιπα κυμαινομενα Ε; Κάτι σαν το Γ1 της ΔΕΗ το φαντάζομαι…

Σωστά κορακιε και λίγη υπομονή δεν βλάπτει....Πίστεψε με φίλε όμως ότι δεν είναι να " τρώω" στη μούρη ρήτρα αναπροσαρμογής ούτε μια φορα με 2000kwh  και 3000kwh το μήνα όταν κάνει πολύ κρύο η' πολύ ζέστη...

3 λεπτά πριν, Greg29M είπε

@korakios αυτό το κοινό τιμολόγιο (κυμαινόμενο) για όλους τους παρόχους με 12μηνη υποχρεωτικότητα στο οποίο θα μεταπέσει το 90% των καταναλωτών με ανακοινωμένη τιμή κάθε 1η του μηνός σε τι θα διαφερει από τα υπόλοιπα κυμαινομενα;

δεν έχω καταλάβει ακόμα τι θα παίξει

είτε με ανακοινωμένη τιμή και εκκαθάριση μετά , είτε με τρέχουσα το ίδιο θα είναι

με ανακοινωμένη βάσει ιστορικού απλά κερδίζει κάποιος αν πάρει την ανηφόρα η χοντρική (τιμολογείται με φθηνότερη προηγούμενη)

αν παίξει με πρόβλεψη ,χωρίς εκκαθάριση θα δείξει

3 λεπτά πριν, REVYTHOUSA είπε

Σωστά κορακιε και λίγη υπομονή δεν βλάπτει....Πίστεψε με φίλε όμως ότι δεν είναι να " τρώω" στη μούρη ρήτρα αναπροσαρμογής ούτε μια φορα με 2000kwh  και 3000kwh το μήνα όταν κάνει πολύ κρύο η' πολύ ζέστη...

https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/generous-guarantee-home/

https://www.heron.gr/media/2dpfigsb/eo_generous-guarantee-home.pdf

και αύριο κοιτάς :

https://www.heron.gr/prices-generous-guarantee/

ή σήμερα κλείνεις

https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/home-fix/

και αν δε συμφέρει το σπας με πέναλτι

• Like 1

Και λίγη υπομονή δεν βλάπτει,αλλά πίστεψέ με φίλε μου ότι δεν με παίρνει να φάω στη μούρη ρήτρα αναπροσαρμογής ούτε για μια φορά με καταναλώσεις 2000 και 3000kwh τους μήνες αιχμής.Μια καλή ιδέα που θα την εφαρμόσω είναι να βγαλω τον ετήσιο μέσο όρο τιμής της kwh σε Ελίν και θα τα λεμε

Νομίζα ότι δεν το έστειλα και δεν το κοίταξα στο νήμα οπότε το ξαναεστειλα

4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Ερώτηση:

Υπαρχουν πλέον σταθερά προγράμματα ρεύματος (σε λογικές τιμές) ;

Το home fix του ηρωνα, ειναι στα 0.16€/kwh και 5€ παγιο. Επισης πιστευω οτι μπορεις με "κολπο" να παρεις και 50€. Κανεις συμβολαιο για καποιο απο τα προσφερομενα μεσω econtract και στη συνεχεια αλλαζεις σε fix. Δεν ξερω αν λειτουργει, το ελπιζω να λειτουργει.

6 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Ερώτηση:

Υπαρχουν πλέον σταθερά προγράμματα ρεύματος (σε λογικές τιμές) ;

αυτά είναι

ΔΕΗ myhome online
ΔΕΗ myhome enter
Protergia Οικιακό Σταθερό
Elpedison ElectricityHome Fixed
Ηρών Fixed
WeYellow
Fisko Aerio οικιακό Fixed
Watt&Volt home-fixed

22 ώρες πριν, ALXIOA είπε

ειναι πιο φτηνο για φοιτητες? πια εταιρια?

Zenith Power Now 0,1400  Δωρεάν οικογενειακή κάρτα υγείας

πανω πανω . πρωτο το εχεις στον πινακα

Δε ξερω για φοιτητες αν ειναι, φιλος μου είπε θα το κανει και δε μου ειπε οτι το παιρνουν μονο φοιτητες, το πασαρει η εταιρεια σε ολους. Τιμη οκτωβρη 0.094 πριν απο επιδοτησεις, μηδενικο παγιο για 10 μηνες. Μπορειτε να το δειτε απο το σαιτ τους, καινουριο ειναι νομιζω

On 22/09/2023 at 15:57, korakios said:

δεν κάνει ανάλυση χρέωσης και βγάζει μέσο όρο χρέωσης κιλοβατώρας για όλες τις κιλοβατώρες αντί να σπάει την κατανάλωση επί τις δημοσιευμένες τιμές

Δηλαδή πρέπει να κάνεις επαλήθευση και είναι σπαζοκεφαλιά

Πήρα τηλ και μίλησα και διάβασα ακριβώς αυτό που έγραψες. Και μου είπαν ότι όντως στο λογαριασμό μπορεί για τον πελάτη να μη φαίνεται ξεκάθαρα, αλλά έτσι υποχρεούνται όλες οι εταιρείες πλέονλόγω ΡΑΕ. Και όσες δεν το κάνουν και στέλνουν λογαριασμούς με τον παλιό τύπο τρώνε πρόστιμα.

2 λεπτά πριν, netrebelos είπε

Και μου είπαν ότι όντως στο λογαριασμό μπορεί για τον πελάτη να μη φαίνεται ξεκάθαρα, αλλά έτσι υποχρεούνται όλες οι εταιρείες πλέονλόγω ΡΑΕ. Και όσες δεν το κάνουν και στέλνουν λογαριασμούς με τον παλιό τύπο τρώνε πρόστιμα.

😂😂😂 χαχααχαχχααχχααχχαχαχααχαχχααχαχχαχαχαχαααχ, μα τι είπε το παλικάρι 🤣

πέθανα  😂  , καιρό είχε να ποστάρει κάποιος παπάντζες υπαλλήλων/πωλητών 😁

ακόμα γελάω , μα τον Άγιο Ψέυτη , στην προσκοπική του τιμή ορκίστηκε 😂

Ποια είναι η ασάφεια τότε; Πραγματικά θέλω να ξέρω. Αύριο με το που βγουν οι τιμές θέλω να αλλάξω πρόγραμμα. Είμαι στο MVP Plus της Protergia και πληρώνω το ρεύμα χρυσό. 

1 minute ago, netrebelos said:

Ποια είναι η ασάφεια τότε; Πραγματικά θέλω να ξέρω. Αύριο με το που βγουν οι τιμές θέλω να αλλάξω πρόγραμμα. Είμαι στο MVP Plus της Protergia και πληρώνω το ρεύμα χρυσό. 

H ΡΑΕ είχε φτιάξει ένα 'πρότυπο λογαριασμού' όπου τα κουτάκια είναι πολύ στριμωγμένα. Η Protergia λέει ότι ακολουθεί αυτό το πρότυπο, και δήθεν δε χωράει να γράψουν τις κιλοβατώρες αναλυτικά... ενώ άλλοι πάροχοι πρόσθεσαν επιπλέον σελίδα για ανάλυση χρεώσεων.

• Like 1
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, netrebelos είπε

Ποια είναι η ασάφεια τότε;

καις πχ 210kw απο 20/9 έως 20/10

με πχ τιμή δημοσιευμένη κιλοβατώρας για τον 9ο 0,12 και για τον 10ο 0,10

άλλοι πάροχοι σπάνε αναλογικά την κατανάλωση και έχεις απο τις 30 συνολικά μέρες

για τις 10 μέρες του Σεπ , 70 κιλοβατ και για τις 20 μέρες του Οκτ 140 κιλοβάτ

και στο λογαριασμό σου βλέπεις

70*0,12=8,4€

140*0,10=14€

με σύνολο 22,4€

σαν καταναλωτής βλέπεις οτι συμβαδίζουν οι τιμές 0,12 και 0,10 με τις δημοσιευμένες

η προτέργια όμως σου πετά ένα

210*0,10677=22,4€ και άντε βγάλε άκρη απο που προκύπτει το 0,10677....

απλά βαριούνται/δεν μπορούν/δε θέλουν , να φτιάξουν τη μηχανογράφηση

12 λεπτά πριν, netrebelos είπε

Είμαι στο MVP Plus της Protergia και πληρώνω το ρεύμα χρυσό. 

πως και ξέμεινες εκεί ? έχει καιρό που έβγαλε το value και μετά το value+ , κρίμα

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...